TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

HUOM! Tämä tarjous koskee vain Juokse vitonen -valmennuksen käyneitä. Tule mukaan valmennukseen, jonka on käynyt jo yli 600 tyytyväistä asiakasta!

Juokse kymppi

Haluatko kehittää juoksuasi, siirtyä hölkästä juoksuun ja pystyä juoksemaan kympin kevyesti?

Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja säästät 48 euroa

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä juoksuvalmennus on suunniteltu juuri sinulle:

Saat kaiken tämän Juokse kymppi -kurssilla:

Nousujohteinen, ammattilaisen laatima juoksuohjelma takaa sinulle sellaisen kunnon, että lopulta kymmenen kilometrin juokseminen tuntuu helpolta. Samalla tunnet, miten jaksat arjessasi paremmin, unesi on laadukkaampaa ja olet useammin paremmalla tuulella. Kestävyysliikunta nimittäin tukee myös hyvää mielenterveyttä!

Saatat myös huomata ruokavalintojesi muuttuvan hiljalleen terveellisemmiksi ihan itsestään – niin käy usein, kun alamme liikkua ja pitää huolta kunnostamme. Juoksun aloittaminen voi olla kipinä suuremmankin elämänmuutoksen alulle.

Tämän juoksuvalmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

6 viikon lenkkiohjelmat

Saat Tiian suunnittelemat nousujohteiset lenkkiohjelmat, joiden avulla pääset kymmenen kilometrin juoksukuntoon. Ohjelmoinnissa on kalenteroitu lenkkien lisäksi myös kehonhuolto ja lihaskuntotreenit kotona.

Kehonhuoltoharjoituksia

Saat kehonhuoltoon ja venyttelyyn selkeät ohjeet videolla. Voit myös tulostaa kuvalliset ja sanalliset ohjeet liikkeistä. Näillä harjoituksilla keho pysyy vetreänä ja ehkäiset loukkaantumisia.

Lihaskuntoharjoitus

Saat myös lihaskuntoharjoituksen, jotka voit tehdä kotona tai lenkin aikana ulkona. Mitään välineitä et tarvitse. Liikkeet on neuvottu videolla, ja voit myös tulostaa kuvalliset ohjeet.

Lihaskuntoharjoittelussa saat juoksusta taloudellisempaa ja kevyempää, ennaltaehkäiset loukkaantumisia ja muokkaat kehoa.

Tekniikkaharjoituksia

Yksinkertaisilla tekniikkaharjoituksilla kehität juoksutekniikkaasi paremmaksi. Liikkeet ohjataan videolla, ja voit myös tulostaa ne itsellesi talteen.

Juoksijan ravintovinkit

Ravintovinkeissä keskitytään siihen, miten voisit nykyisestä ruokavaliostasi muokata mahdollisimman helposti terveellisen ja juoksua tukevan. Näillä vinkeillä myös ehkäiset vatsan temppuilua lenkin aikana ja opit rytmittämään ruokailut lenkkien ympärillä.

Saat myös neljän päivän ruokavalioesimerkit: kaksi sekasyöjälle ja kaksi kasvissyöjälle.

Sisällöt ovat tutulla kurssialustalla ja pääset materiaaleihin samoilla käyttäjätunnuksilla kuin Juokse vitoseen. Lisäksi saat omaan sähköpostiisi muistutuksen aina, kun uusi valmennusviikko alkaa, jotta muistat ottaa uuden ohjelman käyttöön ja opetella myös muut materiaalit. Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, vaan voit tutkia materiaaleja aina kun haluat. Voit aloittaa valmennuksen koska tahansa.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme valmennukseen täysin, joten annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla valmennusta 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei valmennus sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kurssiin, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen valmennukseen tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Tee päätös joka keventää oloasi nyt.

Juokse kymppi -valmennuksen hinta on 49 €.
97
49 € Säästösi 48 €
  • Hyvä juoksukunto, kapeampi vyötärö, mahtava fiilis!
  • Valmis treenikalenteri ja vinkit juoksua ja kiinteytymistä tukevaan ruokavalioon.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et pidä treeneistä

Ammattivalmentajat tukenasi

Ammattivalmentajien vuosien aikana kerrytetty ammattitaito on paketoitu tähän valmennukseen. Voit siis olla varma, että materiaalit ovat turvallisia ja tuovat tuloksia.

Koska mekään emme ole rääkkitreenin ystäviä, sinun ei tarvitse vetää itseäsi äärimmilleen, jotta näkisit kehossasi positiivisia muutoksia.

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Tiia Törrö
Juoksuvalmentaja

Me Tiian kanssa haluamme kannustaa sinua juoksun voimaannuttavaan maailmaan. Kun pystyy juoksemaan kevyesti ja vaivatta, tuntee itsensä hyvin vahvaksi ja pystyväksi. Se tunne on sitä palkitsevampi, mitä huonommasta kunnosta aloittaa.

Nyt nainen ulos ja liikkumaan! Eikö niin? Ajattele, miten 6 viikon päästä tulevaisuuden sinä kiittää tätä nykyhetken sinua siitä, että lähdit mukaan ja sait niin hyviä tuloksia. Kävit lenkeillä ohjelman mukaan, huomasit viikko viikolta askeleen kevenevän ja mielen piristyvän. Huomasit olevasi tyytyväisempi itseesi ja jaksavasi paljon paremmin arjessa.

Nyt kun luet tätä tekstiä, se päätöksenteon sinä olet nyt juuri siinä.

Tee hyvän kunnon päätös.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailta – ja syy siihen, miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

“Jatkoin tähän ryhmään juokse 5 km jälkeen. Valmennus eteni aivan ajan tasaisesti. Ei tullut kipuja eikä muita esteitä valmennuksen aikana. Itse hölkkä ei ollut missään vaiheessa vaikeaa. Itselleni vaikeinta on edelleen lihaskuntoharjoitukset, jotka tein kuitenkin nyt paremmin kuin vitosen aikana.

Yllättävintä on koko ajan ollut se, miten kunto nousee ja jaksaa hölkätä pitkiä aikoja ja matkoja. Olen jo 65-vuotias, joten aika alussa tajusin vauhdin merkityksen valmennuksen etenemiseen. Loppua kohti vauhtiakin on tullut lisää, mutta en pyri vauhtia tietoisesti lisäämään nopeasti. Vauhti voisi olla valmennuksessa enemmänkin esillä.

Ryhmässä sairastetaan paljon valmennuksen alussa. Olen miettinyt ovatko ryhmäläiset aloittaneet turhan vauhdikkaasti, kun monella iskee flunssa heti alkuun. Kokemuksesta näin ajattelen, koska aikaisemmin aloittaessani jonkun liikunnan olen myös sairastunut ja juttu on jäänyt siihen.

Olen koko valmennuksesta niin iloinen. Kävimme sen läpi yhdessä 70-vuotiaan mieheni kanssa. Kumpikin pääsi loppuun ja olemme innoissamme uudesta juoksuharrastuksestamme ja aiomme sitä jatkaa. Odotamme valmennukselle jatkoa, vaikka emme maratoonille aiokaan. Tällainen valmennus pitää kuitenkin kalenterin ryhdissä. Ilmoittauduin jenkkakahvaryhmää saadakseni ryhtiä myös lihaskuntoharjoitteluuni en niinkään laihtuakseni. “

Maija, 65v.

“Olin jo useampia vuosia lenkkeillyt säännöllisesti n.5km lenkkejä ennen juokse 10-valmennusta. Halusin saada vauhtia ja kestävyyttä lisää.

Valmennus eteni sopivan rauhallisesti ja pääsin hyvin vauhtiin. Valitettavasti neljännellä viikolla iski flunssa ja juokseminen jäi pariksi viikoksi. Nyt on kuitenkin hyvä jatkaa.

Peruskuntotasolla juokseminen on yllättävän vaikeaa kun intoa on enemmän kuin pienessä kylässä mutta maltilla onnistuu. Hyvä valmennus, kiitos! Suosittelen!

– Marika

“Kiitos kurssista! Tykkäsin kyllä. Oli helppoa mennä valmiin sapluunan mukaan, tiesi tismalleen mitä tehdä minäkin päivänä ja rytmittää elämä sen mukaan. Juoksin kympin lauantaina ja hyvin meni. Kiitos kurssista! Oli hyvä ja voin suositella kenelle tahansa”

– Riikka

“Lähdin mukaan valmennukseen, koska halusin elvyttää uudelleen erittäin epäsäännölliseksi muuttuneen juoksuharrastuksen. Tavoitteenani oli lähinnä saada kurssista nopea ja motivoiva alkusysäys juoksuharrastuksen uudelleen aloittamiseen – ja tämä tavoite kyllä toteutui!

Alkuun oli vaikea uskoa, että kuuden viikon päästä juostaan kymppi, koska ensimmäisten viikkojen treenit olivat aika kevyitä. Toisaalta juuri ne alkupään kevyet treenit mahdollistivat sen, että kolme juoksulenkkiä viikkoon ei tuntunutkaan niin ylivoimaiselta ajatukselta. Ja kun vauhtiin oli päässyt, loppuun asti oli helppo jatkaa. Ensimmäistä kertaa koskaan jaksoin pysyä verkkovalmennuksessa mukana loppuun asti ja suorittaa jokaisen treenin! 

Ei se kymppi edelleenkään kovin vauhdikkaasti suju, mutta tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin juoksuharrastuksen parissa. Valmennuksen avulla pääsin nopeasti samalle tasolle, jolla olin muutamia vuosia sitten, ja sain säännöllisen juoksun taas osaksi omaa arkeani. Sain siis juuri sen, mitä itse lähdin tavoittelemaankin. Suosittelen valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittyä juoksemisessa nopeasti tai elvyttää vanhan harrastuksen!

– Sara

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä valmennuksesta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Hyvä kysymys! Suosittelen ensin osallistumaan Juokse vitonen-valmennukseen, jossa aloitetaan juoksuharrastus ihan alusta, eikä haittaa vaikka olisit nyt huonossa kunnossa. Klikkaa tästä ja pääset tutustumaan valmennukseen.

Ruokavalioesimerkkejä kyllä on tarjolla. Mitään tarkkaa tiukkapipoilua ei tosin ole tiedossa, vaan perusterveellistä kotiruokaa ja fiksua aterioiden rytmitystä lenkit huomioiden.

Valmennuksessa ei ole erikseen vammoihin liittyvää asiaa. Kannattaa kysyä omalta fysioterapeutilta/osteopaatilta, miten juoksun aloittamisessa kannattaa edetä.

Synnytyksen jälkeen kannattaa olla 6 kuukautta ilman juoksua. Jos synnytyksestä on kuitenkin pidempään, kannattaa varmistaa siltä henkilöltä, joka erkauman on todennut, että missä vaiheessa toipuminen on ja kannattaako aloittaa juoksuharrastusta

Kyllä. Videoilla käydään läpi juoksutekniikkaa, jotta se tukee hyvää ja rentoa juoksemista.

Jos juokseminen tuntuu nyt todella raskaalta tai mahdottomalta niin suosittelen tutustumaan ensin Juokse vitonen-valmennukseen. Siinä aloitetaan kevyesti kävelystä sopivaan hölkkään ja sitten vasta juoksuun. Klikkaa tästä ja tutustu Juokse vitonen-valmennukseen.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos käyt jo nyt hölkkäilemässä lenkkejä ja haluat tehostaa harjoitteluasi, sekä pystyä juoksemaan kympin. Tämä on hyvä jatkovalmennus, jos olet jo käynyt Juokse vitosen.

Juokse vitonen sopii taas paremmin aloittelijoille ja se on hyvä kurssi, jos nykyinen kunto ei vielä mahdollista hölkkäämistä tai juoksemista.

Kun olet tilannut valmennuksen, saat henkilökohtaiset tunnukset valmennukseen. Saat 6 viikon ajan materiaalia videoina ja tekstinä. Joka viikko saat sähköpostia, jossa muistutetaan ja kerrotaan sen viikon materiaaleista.

Seuraamalla ohjeita etenet rauhallisessa mutta vakaassa tahdissa ja kehität juoksukuntoasi, tekniikkaasi ja voimaasi. Kuuden viikon jälkeen pystyt juoksemaan kympin.

Voit seurata valmennusta tabletilla, puhelimella tai tietokoneella, kun sinulla on nettiyhteys.

6 viikon juoksuvalmennus ­– aloita nyt ja juokset jo pian 10 kilometriä!

Maikki Marjaniemi © 2024 All rights reserved