TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Lähde mukaan juoksemaan Maikin ja Tiian kanssa, kuten yli 1500 kaltaistasi naista on jo tehnyt. Pääset mukaan alehintaan ja säästät 48 € hinnassa!

Juokse kymppi

Haluatko kehittää juoksuasi, saada kevyemmän askeleen ja päästä hyvään juoksukuntoon?

Lähde mukaan juoksemaan Maikin ja Tiian kanssa, kuten yli 1500 kaltaistasi naista on jo tehnyt. Pääset mukaan alehintaan ja säästät 48 € hinnassa!

Juokse kymppi

Haluatko kehittää juoksuasi, saada kevyemmän askeleen ja päästä hyvään juoksukuntoon?

Lue tämä sivu loppuun, jos tavoitteenasi on vihdoin saada vauhtia ja keveyttä askeleeseen, päästä hyvään kuntoon ja saada näkyviä tuloksia.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on kohottaa kuntoa, saada tuntuvia tuloksia, lisätä arkeen energiaa ja kehittää juoksuharrastustasi, voit tilata tämän Juokse kymppi -valmennuksen.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Tiia Törröä.

Tiia on kestävyysliikunnan ammattivalmentaja ja loi meille 6 viikon innostavan ja takuuvarmasti toimivan juoksukurssin, jossa lopuksi päästään kymmenen kilometrin juoksukuntoon.

Tämä juoksuvalmennus on sinulle paras valinta, jos olet hieman hölkkäillyt tai jo vähän juossutkin. Tällä kurssilla kehitetään juoksun taloudellisuutta ja ohjelmoidaan juoksuharrastusta. Kuudessa viikossa mennään satunnaisesta hölkkälenkistä kymmeneen kilometriin – kevyesti!

Kyse on vain säännöllisestä liikkumisesta ja ammattilaisen laatimasta tarkasta suunnitelmasta. Lenkkiohjelmien lisäksi saat käyttöösi lihaskuntotreenin sekä venyttelyohjeet. Kaikista liikkeistä on videot ja treeneistä tulostettavat ohjeet.

Tämän helpommaksi hyvän juoksukunnon kehittäminen ei enää tule!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä juoksuvalmennus on suunniteltu juuri sinulle:

Saat kaiken tämän valmennuksesta:

Valmennuksen materiaalit jäävät sinulle käyttöön, eikä pääsysi valmennusalustalle eräänny, joten voit halutessasi myös tilata valmennuksen nyt, mutta aloittaa sen käymisen myöhemmin.

Näihin tilanteisiin tämä juoksuvalmennus on oiva ratkaisu:

Alehinta päättyy pian: tule mukaan nyt ja säästät 48 € hinnassa!

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.

Uskomme valmennukseen täysin, joten annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla valmennusta 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei valmennus sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kurssiin, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen valmennukseen tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Tee päätös joka keventää askeltasi!

Säästät huimat 48 euroa hinnassa, kun tulet mukaan nyt.
99
49 € Säästösi 50 €
  • Hyvä juoksukunto, kapeampi vyötärö, mahtava fiilis!
  • Valmis treenikalenteri ja vinkit juoksua ja kiinteytymistä tukevaan ruokavalioon.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et pidä treeneistä

Ammattivalmentajat tukenasi

Ammattivalmentajien vuosien aikana kerrytetty ammattitaito on paketoitu tähän valmennukseen. Voit siis olla varma, että materiaalit ovat turvallisia ja tuovat tuloksia.

Koska mekään emme ole rääkkitreenin ystäviä, sinun ei tarvitse vetää itseäsi äärimmilleen, jotta näkisit kehossasi positiivisia muutoksia.

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi- ja voimavalmentaja

Tiia Törrö
Juoksuvalmentaja

Me Tiian kanssa haluamme kannustaa sinua juoksun voimaannuttavaan maailmaan. Kun pystyy juoksemaan kevyesti ja vaivatta, tuntee itsensä hyvin vahvaksi ja pystyväksi. Se tunne on sitä palkitsevampi, mitä huonommasta kunnosta aloittaa.

Nyt nainen ulos ja liikkumaan! Eikö niin? Ajattele, miten 6 viikon päästä tulevaisuuden sinä kiittää tätä nykyhetken sinua siitä, että lähdit mukaan ja sait niin hyviä tuloksia. Kävit lenkeillä ohjelman mukaan, huomasit viikko viikolta askeleen kevenevän ja mielen piristyvän. Huomasit olevasi tyytyväisempi itseesi ja jaksavasi paljon paremmin arjessa.

Nyt kun luet tätä tekstiä, se päätöksenteon sinä olet nyt juuri siinä.

Tee hyvän kunnon päätös.

Juokse puolimaraton

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä valmennuksesta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Hyvä kysymys! Suosittelen ensin osallistumaan Juokse vitonen-valmennukseen, jossa aloitetaan juoksuharrastus ihan alusta, eikä haittaa vaikka olisit nyt huonossa kunnossa. Klikkaa tästä ja pääset tutustumaan valmennukseen.

Ruokavalioesimerkkejä kyllä on tarjolla. Mitään tarkkaa tiukkapipoilua ei tosin ole tiedossa, vaan perusterveellistä kotiruokaa ja fiksua aterioiden rytmitystä lenkit huomioiden.

Valmennuksessa ei ole erikseen vammoihin liittyvää asiaa. Kannattaa kysyä omalta fysioterapeutilta/osteopaatilta, miten juoksun aloittamisessa kannattaa edetä.

Synnytyksen jälkeen kannattaa olla 6 kuukautta ilman juoksua. Jos synnytyksestä on kuitenkin pidempään, kannattaa varmistaa siltä henkilöltä, joka erkauman on todennut, että missä vaiheessa toipuminen on ja kannattaako aloittaa juoksuharrastusta

Kyllä. Videoilla käydään läpi juoksutekniikkaa, jotta se tukee hyvää ja rentoa juoksemista.

Jos juokseminen tuntuu nyt todella raskaalta tai mahdottomalta niin suosittelen tutustumaan ensin Juokse vitonen-valmennukseen. Siinä aloitetaan kevyesti kävelystä sopivaan hölkkään ja sitten vasta juoksuun. Klikkaa tästä ja tutustu Juokse vitonen-valmennukseen.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos käyt jo nyt hölkkäilemässä lenkkejä ja haluat tehostaa harjoitteluasi, sekä pystyä juoksemaan kympin. Tämä on hyvä jatkovalmennus, jos olet jo käynyt Juokse vitosen.

Juokse vitonen sopii taas paremmin aloittelijoille ja se on hyvä kurssi, jos nykyinen kunto ei vielä mahdollista hölkkäämistä tai juoksemista.

Kun olet tilannut valmennuksen, saat henkilökohtaiset tunnukset valmennukseen. Saat 6 viikon ajan materiaalia videoina ja tekstinä. Joka viikko saat sähköpostia, jossa muistutetaan ja kerrotaan sen viikon materiaaleista.

Seuraamalla ohjeita etenet rauhallisessa mutta vakaassa tahdissa ja kehität juoksukuntoasi, tekniikkaasi ja voimaasi. Kuuden viikon jälkeen pystyt juoksemaan kympin.

Voit seurata valmennusta tabletilla, puhelimella tai tietokoneella, kun sinulla on nettiyhteys.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.