Lähde mukaan juoksemaan Maikin ja Tiian kanssa, kuten yli 1500 kaltaistasi naista on jo tehnyt.

Juokse kymppi

Haluatko kehittää juoksuasi, saada kevyemmän askeleen ja päästä hyvään juoksukuntoon?

 • Aloita 6 viikon lenkkiohjelma, jossa lähdetään liikkeelle rauhallisesta hölkästä ja lopussa juostaan 10 kilometriä.
 • Saat lisäksi 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta rauhassa.
 • Siirry hölkästä juoksuun, paranna kuntoasi ja juokse kymppi hyvällä mielellä.

Lue tämä sivu loppuun, jos tavoitteenasi on vihdoin saada vauhtia ja keveyttä askeleeseen, päästä hyvään kuntoon ja saada näkyviä tuloksia.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja (kuvassa vasemmalla). Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on kohottaa kuntoa, saada tuntuvia tuloksia, lisätä arkeen energiaa ja kehittää juoksuharrastustasi, voit tilata tämän Juokse kymppi -valmennuksen.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Tiia Törröä (kuvassa oikealla).

Tiia on kestävyysliikunnan ammattivalmentaja ja loi meille 6 viikon innostavan ja takuuvarmasti toimivan juoksukurssin, jossa lopuksi päästään kymmenen kilometrin juoksukuntoon.

Tämä juoksuvalmennus on sinulle paras valinta, jos olet hieman hölkkäillyt tai jo vähän juossutkin. Tällä kurssilla kehitetään juoksun taloudellisuutta ja ohjelmoidaan juoksuharrastusta. Kuudessa viikossa mennään satunnaisesta hölkkälenkistä kymmeneen kilometriin – kevyesti!

Kyse on vain säännöllisestä liikkumisesta ja ammattilaisen laatimasta tarkasta suunnitelmasta. Lenkkiohjelmien lisäksi saat käyttöösi lihaskuntotreenin sekä venyttelyohjeet. Kaikista liikkeistä on videot ja treeneistä tulostettavat ohjeet.

Tämän helpommaksi hyvän juoksukunnon kehittäminen ei enää tule!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä juoksuvalmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat kohottaa kuntoasi, jotta jaksaisit arjessa paremmin.
 • Lenkkeilet mieluiten yksin etkä ryhmässä, mutta kaipaat myös valmentajan ohjausta ja kannustusta.
 • Olet jo hölkkäillyt silloin tällöin ja haluat kehittää juoksuasi.
 • Haluat ammattilaisen laatiman ohjelman, jolla varmasti kehityt (etkä junnaa paikoillasi tai päädy ylikuntoon).
 • Haluat löytää kevyemmän olon.
 • Tahdot näyttää itsellesi, että pystyt vaikka mihin, kun vaan niin päätät!

Saat kaiken tämän valmennuksesta:

 • 6 viikon lenkkiohjelman.
 • Juoksuharrastusta tukevan voimatreenin.
 • Juoksuharrastusta tukevan kehonhuoltotreenin.
 • Tekniikkaharjoituksia, joilla parannat juoksutekniikkaasi.
 • Tietoa juoksuharrastuksen terveyshyödyistä, mikä lisää motivaatiotasi.
 • Tietoa kehonhuollon ja voiman tärkeydestä juoksuharrastuksessa.
 • Tietoa palautumisen merkityksestä.
 • Vinkkejä, joiden avulla vältät juoksuharrastuksen sudenkuopat.

Valmennuksen materiaalit jäävät sinulle käyttöön, eikä pääsysi valmennusalustalle eräänny, joten voit halutessasi myös tilata valmennuksen nyt, mutta aloittaa sen käymisen myöhemmin.

Näihin tilanteisiin tämä juoksuvalmennus on oiva ratkaisu:

 • Haluat liikuntaharrastuksen, jota voit harrastaa missä ja milloin vain, myös reissuissa.
 • Olet yrittänyt nostaa juoksukuntoasi lenkkeillen fiiliksen mukaan, mutta haluat nyt täsmälliset ja tsemppaavat ohjeet.
 • Et tiedä, miten yhdistää lenkkeily, kehonhuolto ja lihaskuntotreeni järkeväksi kokonaisuudeksi.
 • Et halua tuhlata aikaa salille siirtymisiin, vaan vetää lenkkarit jalkaan ja aloittaa treenin heti kotiovelta.
 • Haluat ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja muita juoksijan harmeja.

Uskon tähän valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Nousujohteinen, ammattilaisen laatima juoksuohjelma takaa sinulle sellaisen kunnon, että lopulta kymmenen kilometrin juokseminen tuntuu helpolta. Samalla tunnet, miten jaksat arjessasi paremmin, unesi on laadukkaampaa ja olet useammin paremmalla tuulella. Kestävyysliikunta nimittäin tukee myös hyvää mielenterveyttä!

Saatat myös huomata ruokavalintojesi muuttuvan hiljalleen terveellisemmiksi ihan itsestään – niin käy usein, kun alamme liikkua ja pitää huolta kunnostamme. Juoksun aloittaminen voi olla kipinä suuremmankin elämänmuutoksen alulle.

Tämän juoksuvalmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

Konkreettisesti Juokse kymppi -valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • 6 viikon lenkkiohjelmat (Arvo 64 €)

  Saat Tiian suunnittelemat nousujohteiset lenkkiohjelmat, joiden avulla pääset kymmenen kilometrin juoksukuntoon. Ohjelmoinnissa on kalenteroitu lenkkien lisäksi myös kehonhuolto ja lihaskuntotreenit kotona.

 • Kehonhuoltoharjoituksia (Arvo 29 €)

  Saat kehonhuoltoon ja venyttelyyn selkeät ohjeet videolla. Voit myös tulostaa kuvalliset ja sanalliset ohjeet liikkeistä. Näillä harjoituksilla keho pysyy vetreänä ja ehkäiset loukkaantumisia.

 • Lihaskuntoharjoitus (Arvo 29 €)

  Saat myös lihaskuntoharjoituksen, jonka voit tehdä kotona tai lenkin aikana ulkona. Mitään välineitä et tarvitse. Liikkeet on neuvottu videolla, ja voit myös tulostaa kuvalliset ohjeet.

  Lihaskuntoharjoittelussa saat juoksusta taloudellisempaa ja kevyempää, ennaltaehkäiset loukkaantumisia ja muokkaat kehoa.

 • Tekniikkaharjoituksia (Arvo 64 €)

  Yksinkertaisilla tekniikkaharjoituksilla kehität juoksutekniikkaasi paremmaksi. Liikkeet ohjataan videolla, ja voit myös tulostaa ohjeet itsellesi talteen.

 • Juoksijan ravintovinkit (Arvo 29 €)

  Ravintovinkeissä keskitytään siihen, miten voisit muokata nykyisestä ruokavaliostasi mahdollisimman helposti terveellisen ja juoksua tukevan. Näillä vinkeillä myös ehkäiset vatsan temppuilua lenkin aikana ja opit rytmittämään ruokailut lenkkien ympärillä.

  Saat myös neljän päivän ruokavalioesimerkit: kaksi sekasyöjälle ja kaksi kasvissyöjälle.

Sisällöt ovat verkossa sivustolla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Lisäksi saat omaan sähköpostiisi muistutuksen aina, kun uusi valmennusviikko alkaa, jotta muistat ottaa uuden ohjelman käyttöön ja opetella myös muut materiaalit. Pääsysi valmennusalustalle ei eräänny, vaan voit tutkia materiaaleja aina kun haluat. Voit aloittaa valmennuksen koska tahansa.

Näiden arvo olisi yhteensä 215 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 215 euroa, vaan hinta on...

Aloita valmennus Tiian ja Maikin kanssa ja lähde tähtäämään kohti kevyttä 10 kilometrin lenkkiä.

Koko valmennuksen hinta on nyt 97 euroa. 

Jeps, saat koko valmennuksen 97 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 215, vaan 97 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä kokeneen juoksuvalmentajan luomalla ohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Valmennuksesta tulet maksamaan vain 97 € eli 16,16 € per viikko. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen tällä hinnalla.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Juokse kymppi -valmennuksen hinta on 97 €.

Tee päätös joka keventää askeltasi

KYLLÄ, HALUAN TILATA JUOKSE KYMPPI -VALMENNUKSEN HINTAAN 97 €

Saat koko valmennuksen 97 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensimmäisen lenkin jälkeen.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös ePassi (Sportti Passi) ja Smartum Saldo -maksutapa käyvät. Liikuntasetelit eivät käy maksuvaihtoehdoksi.

Miksi sinun kannattaisi lähteä lenkille juuri meidän kanssa?

Me Tiian kanssa haluamme kannustaa sinua juoksun voimaannuttavaan maailmaan. Kun pystyy juoksemaan kevyesti ja vaivatta, tuntee itsensä hyvin vahvaksi ja pystyväksi. Se tunne on sitä palkitsevampi, mitä huonommasta kunnosta aloittaa.

Nyt nainen ulos ja liikkumaan! Eikö niin? Ajattele, miten 6 viikon päästä tulevaisuuden sinä kiittää tätä nykyhetken sinua siitä, että lähdit mukaan ja sait niin hyviä tuloksia. Kävit lenkeillä ohjelman mukaan, huomasit viikko viikolta askeleen kevenevän ja mielen piristyvän. Huomasit olevasi tyytyväisempi itseesi ja jaksavasi paljon paremmin arjessa.

Nyt kun luet tätä tekstiä, se päätöksenteon sinä olet nyt juuri siinä.

Tee hyvän kunnon päätös.

Jos haluat kevyemmän askeleen ja jaksaa paremmin, tilaa Juokse kymppi -valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

Lähde mukaan juoksemaan Tiian ja Maikin kanssa ja tee päätös, jolla saat lisää keveyttä juoksuusi nyt.

KYLLÄ, HALUAN JUOKSE KYMPPI -VALMENNUKSEN OMAKSENI

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös ePassi (Sportti Passi) ja Smartum Saldo -maksutapa käyvät. Liikuntasetelit eivät käy maksuvaihtoehdoksi.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Voit siis kokeilla valmennusta rauhassa ja pyytää rahat takaisin, jos valmennus ei sovi sinulle.

 • q-iconOlen ihan rapakunnossa. Voinko osallistua tähän valmennukseen?

  Hyvä kysymys! Suosittelen ensin osallistumaan Juokse vitonen -valmennukseen, jossa aloitetaan juoksuharrastus ihan alusta, eikä haittaa vaikka olisit nyt huonossa kunnossa. Klikkaa tästä ja pääset tutustumaan valmennukseen.

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ruokavalioesimerkkejä kyllä on tarjolla. Mitään tarkkaa tiukkapipoilua ei tosin ole tiedossa, vaan perusterveellistä kotiruokaa ja fiksua aterioiden rytmitystä lenkit huomioiden.

 • q-iconMinulla on polvivamma. Miten tämä huomioidaan?

  Valmennuksessa ei ole erikseen vammoihin liittyvää asiaa. Kannattaa kysyä omalta fysioterapeutilta/osteopaatilta, miten juoksun aloittamisessa kannattaa edetä.

 • q-iconMiten tällainen juoksuprojekti onnistuu jos on vatsalihasten erkaumaa vielä jäljellä? Tai siis kannattaako, ettei erkauma pahene?

  Synnytyksen jälkeen kannattaa olla 6 kuukautta ilman juoksua. Jos synnytyksestä on kuitenkin pidempään, kannattaa varmistaa siltä henkilöltä, joka erkauman on todennut, että missä vaiheessa toipuminen on ja kannattaako aloittaa juoksuharrastusta

 • q-iconKuuluuko kurssiin juoksutekniikkaopetusta?

  Kyllä. Videoilla käydään läpi juoksutekniikkaa, jotta se tukee hyvää ja rentoa juoksemista.

 • q-iconOlen kyllä aiemmin ollut liikunnallinen, mutta viime vuosina liikunta on jäänyt. Sopiiko ohjelma minulle?

  Jos juokseminen tuntuu nyt todella raskaalta tai mahdottomalta, niin suosittelen tutustumaan ensin Juokse vitonen -valmennukseen. Siinä aloitetaan kevyesti kävelystä sopivaan hölkkään ja sitten vasta juoksuun. Klikkaa tästä ja tutustu Juokse vitonen-valmennukseen.

 • q-iconMiten tämä valmennus eroaa Juokse vitonen -valmennuksesta?

  Tämä valmennus sopii sinulle, jos käyt jo nyt hölkkäilemässä lenkkejä ja haluat tehostaa harjoitteluasi, sekä pystyä juoksemaan kympin. Tämä on hyvä jatkovalmennus, jos olet jo käynyt Juokse vitosen.

  Juokse vitonen sopii taas paremmin aloittelijoille ja se on hyvä kurssi, jos nykyinen kunto ei vielä mahdollista hölkkäämistä tai juoksemista.

 • q-iconMiten valmennus toimii konkreettisesti?

  Kun olet tilannut valmennuksen, saat henkilökohtaiset tunnukset valmennukseen. Saat 6 viikon ajan materiaalia videoina ja tekstinä. Joka viikko saat sähköpostia, jossa muistutetaan ja kerrotaan sen viikon materiaaleista.

  Seuraamalla ohjeita etenet rauhallisessa mutta vakaassa tahdissa ja kehität juoksukuntoasi, tekniikkaasi ja voimaasi. Kuuden viikon jälkeen pystyt juoksemaan kympin.

  Voit seurata valmennusta tabletilla, puhelimella tai tietokoneella, kun sinulla on nettiyhteys.

Jos haluat lisää vauhtia ja kestävyyttä, tilaa Juokse kymppi -valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

Aloita valmennus ja muuta juoksukuntosi uudelle tasolle.

KYLLÄ, HALUAN JUOKSE KYMPPI -VALMENNUKSEN OMAKSENI

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös ePassi (Sportti Passi) ja Smartum Saldo -maksutapa käyvät. Liikuntasetelit eivät käy maksuvaihtoehdoksi.

Muista, että saat täyden tyytyväisyystakuun. Jos et koe tämän olevan sinulle sopiva valmennus, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetä vain asiasta sähköpostia ja palautamme rahasi.

Koko valmennuksen hinta on 97 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä valmennuksesta, voit laittaa kysymyksen chatissa. Paina vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!