Lähde mukaan tähän naisille suunniteltuun valmennukseen, jonka lopussa tähdätään puolimaratonille. Säästät hinnassa 48 € kun tulet mukaan nyt!

 

Haaveiletko puolimaratonin juoksemisesta aina maaliin asti?

Juokse puolikas

 • Aloita 6 viikon juoksuvalmennus, jonka lopussa juokset puolimaratonin.
 • Saat 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla rauhassa sopiiko valmennus sinulle.
 • Otatko haasteen vastaan? Lähde mukaan valmennukseen ja juokse puolimaraton aina maaliin asti.
 • Tule mukaan nyt ja säästät 48 euroa hinnassa!

Lue tämä sivu loppuun, jos tavoitteenasi on haastaa itsesi ja juosta puolimaraton turvallisesti ja kevyesti.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja (kuvassa oikealla). Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on juosta puolimaraton aina maaliin asti, kehittää juoksutekniikkaasi ja varmistaa onnistunut palautuminen juoksusta, voit tilata tämän Juokse puolikas -valmennuksen.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Tiia Törröä (kuvassa oikealla). Tiia on kestävyysliikunnan ammattivalmentaja ja loi meille 6 viikon innostavan ja takuuvarmasti toimivan juoksukurssin, jonka lopussa juostaan puolimaraton!

Tämä juoksuvalmennus on sinulle paras valinta, jos haluat haastaa itsesi ja tähdätä puolimaratonille. Tällä kurssilla kehitetään juoksun taloudellisuutta, keskitytään lihashuoltoon, voimaan ja sekä palautumiseen juoksusta. Käydään siis yhdessä läpi kaikki palaset, joita tarvitaan onnistuneeseen puolimaratonin juoksuun.

Tässä valmennuksessa ei ole kyse vain juoksuohjelmasta vaan kokonaisvaltaisesta paketista, joka takaa onnistumisen. Lenkkiohjelmien lisäksi saat käyttöösi voimatreenin sekä venyttelyohjeet. Lisäksi saat vinkit juoksijan ruokavalioon ja ohjeet, joilla ennaltaehkäistään juoksijoiden yleisiä vammoja. Kaikista liikkeistä on videot ja treeneistä tulostettavat ohjeet.

Otatko haasteen vastaan?

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä juoksuvalmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat kehittää kuntoasi, jotta jaksaisit juosta pitempään ja olisit energisempi arjessa.
 • Lenkkeilet mieluiten yksin etkä ryhmässä, mutta kaipaat myös valmentajan ohjausta ja kannustusta.
 • Olet jo hölkännyt noin puolen tunnin lenkkejä ja haluat kehittää juoksuasi.
 • Haluat ammattilaisen laatiman ohjelman, jolla varmasti kehityt (etkä junnaa paikoillasi tai päädy ylikuntoon).
 • Haluat löytää kevyemmän olon.
 • Tahdot näyttää itsellesi, että pystyt vaikka mihin, kun vaan niin päätät!

Saat kaiken tämän valmennuksesta:

 • Ammattilaisen laatiman 6 viikon lenkkiohjelman, jolla kehityt juoksijana ja pystyt juoksemaan puolimaratonin.
 • Juoksuharrastusta tukevan voimatreenin, joka antaa lisää virtaa juoksuun.
 • Juoksuharrastusta tukevan kehonhuoltotreenin, joka auttaa palautumaan joka lenkin jälkeen ja myös puolimaratonilta.
 • Tekniikkaharjoituksia, joilla parannat juoksutekniikkaasi, jotta juokseminen olisi kevyempää ja kestävyytesi kehittyisi.
 • Tietoa juoksuharrastuksen terveyshyödyistä.
 • Tietoa kehonhuollon ja voiman tärkeydestä juoksuharrastuksessa.
 • Tietoa ravitsemuksesta juoksuharrastajalle, jotta pystyt hyödyntämään ruokaa oikealla tavalla polttoaineena lenkeillä ja pidemmillä matkoilla.
 • Vinkkejä, joiden avulla opit hyödyntämään sykealueitasi.
 • Harjoituksia ehkäisemään juoksijan polvivaivoja.
 • Tietoa penikkavaivoista ja niiden ehkäisystä.
 • Lopputuloksena olet sellaisessa juoksukunnossa ja valmiudessa, että pystyt juoksemaan puolimaratonin aina maaliin asti.

Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti tilauksen jälkeen. Sinulle lähetetään sähköpostiin henkilökohtaiset tunnukset, joilla pääset kirjautumaan suljettuun valmennusalustaan. Sieltä löydät valmennuksen edetessä kaikki materiaalit.

Lisäksi saat kutsun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä, käydä läpi valmennusta ja nähdä miten muilla osallistujilla menee. Ryhmään liittyminen ei ole pakollista.

Valmennuksen materiaalit jäävät sinulle käyttöön, eikä pääsysi valmennusalustalle eräänny, joten voit halutessasi myös tilata valmennuksen nyt, mutta aloittaa sen käymisen myöhemmin.

Näihin tilanteisiin tämä juoksuvalmennus on oiva ratkaisu:

 • Haluat tähdätä puolimaratonille vielä tänä vuonna tai vaikka ensi kesänä.
 • Haluat kehittää harrastustasi, jota voit toteuttaa missä ja milloin vain, myös reissuissa.
 • Olet yrittänyt nostaa juoksukuntoasi lenkkeillen fiiliksen mukaan, mutta haluat nyt täsmälliset ja tsemppaavat ohjeet.
 • Et tiedä, miten yhdistää lenkkeily, kehonhuolto ja lihaskuntotreeni järkeväksi kokonaisuudeksi.
 • Haluat ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja muita juoksijan harmeja.

Uskon tähän valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 
 

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Nousujohteinen, ammattilaisen laatima juoksuohjelma takaa sinulle sellaisen kunnon, että lopulta puolimaratonin juokseminen tuntuu helpolta. Samalla tunnet, miten jaksat arjessasi paremmin, unesi on laadukkaampaa ja olet useammin paremmalla tuulella. Kestävyysliikunta nimittäin tukee myös hyvää mielenterveyttä!

Saatat myös huomata ruokavalintojesi muuttuvan hiljalleen terveellisemmiksi samalla, kun huolehdit siitä että saat tarpeeksi laadukasta ravintoa lenkkeilyn energiaksi ja palautumiseen.

Tämän juoksuvalmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta.

Konkreettisesti Juokse puolikas -valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • 6 viikon lenkkiohjelmat (Arvo 79 €)

  Saat Tiian suunnittelemat nousujohteiset lenkkiohjelmat, joiden avulla pääset puolimaratonin juoksukuntoon. Ohjelmoinnissa on kalenteroitu lenkkien lisäksi myös kehonhuolto ja lihaskuntotreenit kotona.

 • Kehonhuoltoharjoituksia (Arvo 29 €)

  Saat kehonhuoltoon ja venyttelyyn selkeät ohjeet videolla. Voit myös tulostaa kuvalliset ja sanalliset ohjeet liikkeistä. Näillä harjoituksilla keho pysyy vetreänä ja ehkäiset loukkaantumisia.

 • Lihaskuntoharjoitus (Arvo 29 €)

  Saat myös lihaskuntoharjoituksen salille ja kotiin. Liikkeet on neuvottu videolla, ja voit myös tulostaa kuvalliset ohjeet.

  Lihaskuntoharjoittelussa saat juoksusta taloudellisempaa ja kevyempää, ennaltaehkäiset loukkaantumisia ja muokkaat kehoa.

 • Tekniikkaharjoituksia (Arvo 64 €)

  Yksinkertaisilla tekniikkaharjoituksilla kehität juoksutekniikkaasi paremmaksi. Liikkeet ohjataan videolla, ja voit myös tulostaa ne itsellesi talteen.

 • Juoksijan voimaharjoitukset (Arvo 33 €)

  Juoksija tarvitsee niin kestävyyttä kuin voimaakin. Suurin osa unohtaa voimapuolen täysin ja siksi lihakset eivät kehity täysipainoisesti. Tässä valmennuksessa saat yksinkertaisia harjoituksia voiman lisäämiseksi ja siten saat samalla lisää virtaa juoksuun.

 • Vinkit vammojen ennaltaehkäisyyn (Arvo 24 €)

  Harjoituksia ehkäisemään juoksijan polvivaivoja. Tietoa penikkavaivoista ja niiden ehkäisystä.

 • Juoksijan ravintovinkit (Arvo 29 €)

  Ravintovinkeissä keskitytään siihen, miten voisit nykyisestä ruokavaliostasi muokata mahdollisimman helposti terveellisen ja juoksua tukevan. Näillä vinkeillä myös ehkäiset vatsan temppuilua lenkin aikana ja opit rytmittämään ruokailut lenkkien ympärillä.

  Saat myös neljän päivän ruokavalioesimerkit: kaksi sekasyöjälle ja kaksi kasvissyöjälle.

Näiden arvo olisi yhteensä 287 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 287 euroa, vaan hinta on…

Tee päätös nyt ja ota haaste vastaan ja varaa paikkasi valmennuksessa, jonka lopussa olet kunnossa puolimaratonia varten.

 

Koko valmennuksen hinta on nyt 49 euroa (normaalisti 97 €). 

Jeps, saat koko valmennuksen 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 287, vaan 49 euroa.

Pääset nyt treenaamaan tällä kokeneen juoksuvalmentajan luomalla ohjelmalla ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Valmennuksesta tulet maksamaan vain 49 € eli 8,16 € per viikko.

Ja muista, että koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Juokse puolikas -valmennuksen hinta on 49 €.

Ota haaste vastaan ja lähde tähtäämään puolimaratonille.

Saat koko valmennuksen 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi jää vain 8,16 €. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä ja katsoa, että sopiiko se sinulle.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Me Tiian kanssa haluamme kannustaa sinua juoksun voimaannuttavaan maailmaan. Kun pystyy juoksemaan kevyesti ja vaivatta, tuntee itsensä hyvin vahvaksi ja pystyväksi. Se tunne on sitä palkitsevampi, mitä huonommasta kunnosta aloittaa.

Nyt nainen ulos ja liikkumaan! Eikö niin? Ajattele, miten 6 viikon päästä tulevaisuuden sinä kiittää tätä nykyhetken sinua siitä, että lähdit mukaan ja sait niin hyviä tuloksia. Kävit lenkeillä ohjelman mukaan, huomasit viikko viikolta askeleen kevenevän ja mielen piristyvän. Huomasit olevasi tyytyväisempi itseesi ja jaksavasi paljon paremmin arjessa.

Nyt kun luet tätä tekstiä, se päätöksenteon sinä olet nyt juuri siinä.

Tee hyvän kunnon päätös.

Jos haluat haastaa itsesi, tähdätä puolimaratonille ja nostaa juoksukuntosi uudelle tasolle, tilaa Juokse puolikas -valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

 

Ota haaste vastaan ja tee päätös tänään.

Kun tulet mukaan nyt, säästät 48 euroa valmennuksen hinnassa. Toimi nopeasti!

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Voit siis kokeilla valmennusta rauhassa ja pyytää rahat takaisin, jos valmennus ei sovi sinulle.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 
 • q-iconOlen ihan rapakunnossa. Voinko osallistua tähän valmennukseen?

  Hyvä kysymys! Suosittelen ensin osallistumaan Juokse vitonen -valmennukseen, jossa aloitetaan juoksuharrastus ihan alusta, eikä haittaa vaikka olisit nyt huonossa kunnossa. Klikkaa tästä ja pääset tutustumaan valmennukseen.

 • q-iconKuuluuko pakettiin ruokavaliota?

  Ruokavalioesimerkkejä kyllä on tarjolla. Mitään tarkkaa tiukkapipoilua ei tosin ole tiedossa, vaan perusterveellistä kotiruokaa ja fiksua aterioiden rytmitystä lenkit huomioiden.

 • q-iconMinulla on polvivamma. Miten tämä huomioidaan?

  Valmennuksessa puhutaan kyllä juoksijan vaivojen ehkäisystä ja hoidosta, mutta kannattaa kysyä omalta fysioterapeutilta/osteopaatilta, miten juoksun aloittamisessa kannattaa edetä. Kurssin voima- ja kehonhuoltoharjoitukset on suunniteltu ennaltaehkäisemään rasitusvammoja. 

 • q-iconMiten tällainen juoksuprojekti onnistuu jos on vatsalihasten erkaumaa vielä jäljellä? Tai siis kannattaako, ettei erkauma pahene?

  Synnytyksen jälkeen kannattaa olla 6 kuukautta ilman juoksua. Jos synnytyksestä on kuitenkin pidempään, kannattaa varmistaa siltä henkilöltä, joka erkauman on todennut, että missä vaiheessa toipuminen on ja kannattaako aloittaa juoksuharrastusta.

  Myös äitiysfysioterapeutin vastaanotolla käyminen antaa paljon arvokasta tietoa siitä, millaisia harjoituksia juuri sinun kannattaisi tässä tilanteessa tehdä. 

 • q-iconKuuluuko kurssiin juoksutekniikkaopetusta?

  Kyllä. Videoilla käydään läpi juoksutekniikkaa, joka tukee hyvää ja rentoa juoksemista.

 • q-iconOlen kyllä aiemmin ollut liikunnallinen, mutta viime vuosina liikunta on jäänyt. Sopiiko ohjelma minulle?

  Jos juokseminen tuntuu nyt todella raskaalta tai mahdottomalta niin suosittelen tutustumaan ensin Juokse vitonen -valmennukseen. Siinä aloitetaan kevyesti kävelystä sopivaan hölkkään ja sitten vasta juoksuun. Klikkaa tästä ja tutustu Juokse vitonen-valmennukseen.

 • q-iconMiten tämä valmennus eroaa Juokse kymppi -valmennuksesta?

  Juokse kympissä tähdätään hölkkäilystä juoksuun ja lopulta kympin matkaan. Tässä valmennuksessa lähdetään tähtäämään selkeästi puolimaratonille sekä niiden taitojen kehittämiseen jota 21km juokseminen vaatii.

  Kymppi sopii sinulle paremmin, jos nyt käyt lenkillä ja haluat kehittää juoksukuntoasi paremmaksi.

 • q-iconMiten valmennus toimii konkreettisesti?

  Kun olet tilannut valmennuksen, saat henkilökohtaiset tunnukset valmennukseen. Saat 6 viikon ajan materiaalia videoina ja tekstinä. Joka viikko saat sähköpostia, jossa muistutetaan ja kerrotaan sen viikon materiaaleista.

  Seuraamalla ohjeita etenet rauhallisessa mutta vakaassa tahdissa ja kehität juoksukuntoasi, tekniikkaasi ja voimaasi. Kuuden viikon jälkeen pystyt juoksemaan puolimaratonin.

  Voit seurata valmennusta tabletilla, puhelimella tai tietokoneella, kun sinulla on nettiyhteys.

Jos haluat lisää vauhtia ja kestävyyttä juoksuusi, tilaa Juokse puolikas -valmennus ja onnistutaan yhdessä nyt!

Ota haaste vastaan ja varmista paikkasi valmennuksessa tänään.

Muista, että saat ohjelman täydellä 100 % tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostin ja palautan rahasi.

Koko 6 viikon hinta on vain 49 € tällä kampanjasivulla. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin. Pääsysi materiaaleihin ei eräänny, vaan voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jos emme ole paikalla chatissa esimerkiksi yöaikaan, jotta voimme vastata kysymykseesi seuraavana (arki)päivänä.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!