TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Kevenny keittiössä

– ruokavalio kiinteytymiseen

Tämä on 5 viikon täysin valmis ja helposti seurattava ruokavalio, jossa on kaikki mietitty sinua varten valmiiksi.

Ohjeita seuraamalla pudotetaan painoa tekemällä muutoksia keittiössä, täysin ilman liikuntaa.

Koe miksi pelkästään tekemällä muutos keittiössä riittää tuomaan tuloksia, jotka tunnet ja näet kehossasi!

Hyödynnä nyt kampanjahinta, jonka aikana säästät 50 € hinnassa!

Oletko kokeillut aiemminkin pudottaa painoa ruokavaliota muuttamalla? Ehkä sait tuloksia hetkeksi mutta paino tuli takaisin?

Vältä tällä kertaa nämä yleiset sudenkuopat – ja onnistu!​

1. Syöt aivan liian vähän

Jos syö huomattavasti vähemmän kuin kuluttaa, paino putoaa kyllä. Siksi rajut pikadieetit ja pussikeittokuurit tuovat selviä tuloksia etenkin aluksi. 

Ihmiskehon aineenvaihdunta on kuitenkin hyvin viisas, ja se yrittää pitää meidät kaikin tavoin hengissä. Kitudieetin seurauksena lihasmassa vähenee ja aineenvaihdunta laskee eli keho pyrkii mukautumaan nälänhätään. 

Silloin dieetin jälkeen rasvaa varastoituu yhä hanakammin kehoon ja painonhallinta vaikeutuu entisestään. Ei hyvä.

Parempi tapa toteuttaa painonpudotusta onkin syödä niin paljon kuin mahdollista silti rasvaa polttaen. Siten energiaa riittää arjen puuhailuihin, keho saa tarvitsemansa ravinteet eikä nälkä tai makeanhimo pääse yltymään hallitsemattomaksi.

Yleensä ylipainoa halutaan pudottaa pysyvästi eikä vain hetkellisesti vaikkapa kesää varten.

Silti ihmismieli kaipaa tuloksia nyt ja heti, ja siksi muutoksiakin yritetään toteuttaa arjessa suuria määriä kerralla: ruokavalio riisutaan hyvin niukaksi ja kalorimäärä pudotetaan matalalle, liikuntaa lisätään kalenteriin roimasti ja herkkulakkokin päätetään aloittaa. Projekti kuitenkin lässähtää liian vaikeaan suunnitelmaan.

Pysyvät tulokset vaativat elämäntapamuutosta eli sitä, että terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio olisi ihan normaali ja mieluisa osa arkea. Uusia tapoja sisäistetään parhaiten, kun muutoksia toteutetaan yksi kerrallaan.

Painonpudotusta tavoiteltaessa onkin parempi keskittyä ensin esimerkiksi vain ruokavalion hiomiseen ja miettiä liikuntaa ja muita elämäntapoja myöhemmin.

2. Yrität liikaa

3. Unohdat lopettaa dieetin

Monelle naiselle laihduttelu on elämäntyyli eli niukistellaan ruoan kanssa jatkuvasti. Miinuskaloreilla on menty vuosia ja seurauksena aineenvaihdunta on sekaisin.

Terveellisempi tapa pudottaa painoa on tehdä selvä ero painonpudotusruokavalion ja ylläpitoruokailun välille. Dieetin aikana pysytään sopivasti miinuskaloreilla, jolloin paino putoaa; ylläpidon aikana taas syödään laskennallisesti kulutuksen mukaan, jolloin paino pysyy samana.

On tärkeää, että painonpudotusta tauotetaan 4–6 kuukauden välein, jos painoa on paljon pudotettavana. Tällöin aineenvaihdunta ei pääse mukautumaan matalampiin kalorimääriin.

Vastaavasti dieetti pitää purkaa järkevästi, kun painonpudotustavoite on saavutettu ja on aika jatkaa ylläpitoa syömällä enemmän. Näin terveys ja hyvinvointi kiittävät, ja tulokset pysyvät.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Kevenny keittiössä -ohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun aloitat ruokavalion:

Painosi putoaa ja vyötärö kaventuu – ilman liikuntaakin.

Turvotus vähenee ja pöhöttynyt olo poistuu.

Olostasi tulee kevyt ja energinen.

Vaatteesi istuvat paremmin (tai käyvät suuriksi).

Verensokerisi tasoittuu ja huomaat, että mielitekosi herkkujen perään vähenevät

Ateriarytmisi säännöllistyy, mikä voi parantaa myös unenlaatua.

Mitä asiakkaat sanovat Kevenny keittiössä -ruokavaliosta:

Tämän kaiken Kevenny keittiössä-ruokavalio sisältää:

Valmis ja helposti seurattava ateriataulukko

Saat selkeät ohjeet, joiden avulla opit rytmittämään ateriat oikein ja säätämään hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinin määrää sopivaksi, jotta paino putoaa ja rasva palaa. Ohjeet on laatinut laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni Massinen, joten suunnitelma on takuulla turvallinen ja tehokas. 

Valmennuksessa syödään 4–5 ateriaa päivässä tarpeittesi mukaan. Sinun ei tarvitse käyttää ruokavaakaa tai laskea kaloreita – tämä on helppo, arkeesi sopiva ruokaohjelma. Ruokavalio ei sisällä ravintolisiä, vaan pärjäät mainiosti tavallisilla, tutuilla raaka-aineilla.

Ruokasuunnitelma on täysin muunneltavissa ja sovellettavissa siten, ettei sinun tarvitse syödä mitään, mistä et pidä. Jos et pidä rahkasta tai raejuustosta, olet kasvisyöjä tai allerginen pähkinöille, ei hätää – katsot vain selkeästä taulukosta, miten korvaat sinulle sopimattomat raaka-aineet.

Opit taulukon nopeasti ulkoa, jolloin ruokavalion toteuttamisesta tulee entistä helpompaa ja rennompaa.

Valmennus kestää 5 viikkoa, jonka aikana saat kannustavia viestejä sähköpostiisi, mutta voit jatkaa ruokavaliota sen jälkeenkin.

80 herkullista reseptiä

Saat ruokavaliota noudattavan e-reseptikirjan, jonka herkulliset ja terveelliset ruoat maistuvat koko perheelle. Valitset vain reseptin aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle ja iltapalalle, niin tuloksia tulee varmasti! Reseptit on valmiiksi laskettu yhdelle hengelle sopivaksi. Voit myös helposti kokata isomman määrän kerralla monistamalla reseptien ruoka-ainemäärät.

Reseptien avulla huomaat, että painoa pudottava ruokavalio voi olla todella monipuolista, ravitsevaa, herkullista ja vaihtelevaa. Ei enää mälsän askeettista “laihdutusruokaa”. Näistä resepteistä löydät uudet arjen suosikkisi ja hyödynnät niitä myös painonpudotuksen jälkeen.

Ohjeet toimivaan painonpudotukseen

Jos painollasi on tapana jumittaa paikallaan tai jojoilla edestakaisin, hyödyt valmennuksen tietopankin ohjeista. Miniluennoilla kerrotaan, miten saat tästä valmennuksesta eniten irti ja näkyviä tuloksia. 

Tällaisia teemoja käsittelemme:

Tietopaketin avulla ymmärrät, miksi juuri tämä ruokavalio toimii niin hyvin, miten voit soveltaa sitä itsellesi vielä sopivammaksi, ja lisäksi maltat jatkossa kiertää haitalliset kitudieetit kaukaa.

Kannustava ryhmä ja sosiaalinen tuki

Pääset mukaan kannustavaan, suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea, voit kysyä vinkkejä tai hehkuttaa suosikkireseptiäsi. Sosiaalinen tuki auttaa muutoksessa tutkitusti, joten muut kaltaisesi keventäjät kannustavat sinua eteenpäin monin tavoin. 

Herkuttele hyvällä ruoalla ja nosta jalat pöydälle.
Tulokset kyllä tulevat.

Emme koskaan suosittele epäterveellisiä pikadieettejä tai askeettisia kuureja. Painonhallinta ja painonpudotus onnistuvat parhaiten herkullisilla aineksilla, sillä sellaista ruokavaliota jaksaa ja haluaakin noudattaa. Tässä muutamia esimerkkejä valmennuksen resepteistä:

Mokka-suklaasmoothie
Kesäkurpitsalasagne
Omenaletut

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla. Uskomme ruokavalioon täysin, joten annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi. 

Siksi voit kokeilla ohjeita 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei ruokavalio sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakapalveluumme ja palautamme rahasi. 

Voit maksaa ohjelman myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun kurssiin, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa kurssin johonkin toiseen samanarvoiseen valmennukseen tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Kevenny keittiössä - kiinteyttävä ja terveellinen ruokavalio

Säästät 50 € hinnassa, kun hyödynnät tarjouksen tänään!
99
49 € Säästösi 50 €
  • 5 viikon valmis ja helposti seurattava ruokavalio keventämiseen
  • Koe miksi yli 17000 tyytyväistä asiakasta on tehnyt muutoksen keittiössä.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahasi takaisin, jos et pidä ruokavaliosta.

Asiantuntijat ruokavalion takana

Ammattivalmentajien vuosien aikana kerrytetty ammattitaito on paketoitu tähän valmennukseen. Voit siis olla varma, että materiaalit ovat turvallisia ja terveellisiä. Koska olemme kuitenkin myös hyvän ruoan ystäviä, ei reseptien ja ruoka-ohjeiden makua ja herkullisuutta ole unohdettu!

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi-, ravinto- ja voimavalmentaja

Autan työkseni naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän.

Olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Toivon, että saat tältä kurssilta arkeesi paljon herkullisia reseptejä, onnistumisen kokemuksia ja ennen kaikkea tuloksia rennolla otteella!

Sanni Massinen
Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Heippa! Olen Sanni, Itä-Suomen yliopistosta valmistunut laillistettu ravitsemusterapeutti. Sivuaineena olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Terveyttä ja hyvinvointia tukevan ravitsemuksen ohella olen perehtynyt mm. erikoisruokavalioihin ja reseptien laadintaan. 

Minulla on kokemusta myös treeniohjelmien ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

Ravitsemuksen saralla lähellä sydäntäni on erityisesti kasvisten monipuolisen käytön lisääminen. Toivottavasti sinäkin ihastut kasviksiin ihan uudella tavalla tämän kurssin myötä!

Lue ja katso miten Kevenny keittiössä -ruokavalio on muuttanut muiden elämää!

Kuvan nainen kirjoitti valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään oman tarinansa (jaettu luvalla):

Moro! Mielenkiinnolla seuraan tätä ryhmää vieläkin... Ehkä vähän alumnihengessä ja jonkinlaisena motivaationa muille, tuli nyt mieleen kirjoitella. Kävin aikanaan Maikin Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kurssin, jatkokurssin sekä tämän Kevenny keittiössä -kurssin. Aika hyviä ja oleellisia juttuja oon noita käydessä hiffannut.

Lähtöpaino 2019 tammikuussa oli hieman yli 89 kiloa, ja vuoden aikana suli n. 24 kiloa parhaimmillaan, paino kävi 64,4 kilossa joulukuussa 2019 ja asemoitui sinne 66-71 kg välille (lasken tän itelle luontaiseksi vaihteluksi). Oon 167 cm pitkä.

Painohan ei saisi olla se ainoa mittari, mutta mulla tämä keventäminen näkyi aika konkreettisesti (ja okei, sydänsurut osaltaan vauhditti loppuvuodesta projektia). Nyt paino pysytellyt alle 69 kilossa, mikä tuntuu itelle aika luontaiselta painolta. Kävelen, juoksen, punttitreenaan, pelaan korista (toki en nyt korona-aikaan) ja syön terveellisesti, mutta herkkujakin mahtuu viikkoon hyvin, yleensä viikonlopuille, maltillisesti.

...

Painoon on vaikuttanut viikoittainen aktiivisuus ja ruokamäärät ja mitä treeniä oon painottanut (mut relevanttia painonpudotuksen kannalta oli ehdottomasti tuo ravintopuoleen keskittyminen).

Mun speksit: nyt 30 v., aikaisemmin palloilua divaritasolla, sittemmin aktiivinen kuntosaliharrastaja mutta myös makealle perso tunnesyöjä ja asioista helposti stressaantuva. Aiemmin mega-annokset oli mun juttu…

Mitä kaikkea tapahtui?

Opettelin asioita yksi asia kerrallaan jokseenkin tässä järjestyksessä:

1) Liiallinen rääkkitreenaaminen jäi ja treenasin maltillisesti (ei tarvitse treenata 7 krt viikossa piippuun itseään, ihan 2-4 krt kuntosali- tai ryhmäliikuntaa riitti ja askeltavoite 10 000 /päivä, mikä täyttyykin koiran kansssa jolkotellessa hyvin.)

2) Aloin raivata nukkumiselle tilaa, väh. 7,5h yö (tarviin mielellään yli 8h, mutta tämä periaatemuutos auttoi jo pitkälle). Tuon myötä olikin helpompi keskittyä ruoka-asioihin, kun tätä opettelin ensin.

3) Opettelin syömään 5 krt päivässä. Tämän myötä herkkuhimoja oli hyvin paljon vähemmän.

4) Opettelin ruokalautasmallin.

5) Aloin lisätä kasviksia joka aterialle, ja lopulta tuo puoli kiloa päivässä meni heittämällä rikki joka ikinen päivä. Nyt menee lähemmäs kilo kasviksia päivässä, ja vatsa tottui siihen melko hyvin. Herkkuhimot katosi lähes kokonaan.

En tiedä kuuluuko tää tänne ryhmään varsinaisesti, mutta sanonpa vaan et kärsivällisyys, ruokalautasmalli, normaali ruoka ja KASVIKSET ja hedelmät on ollu avainasioita omassa painonhallinnassa. Ihan normaalia ruokaa vähän paremmilla arkisilla valinnoilla (vähärasvaisuus, punaisen lihan vähentäminen, proteiinin riittävä saanti, kasvikset).

Noista hyvistä ruokavinkeistä pelastus on ollu itelle broilerin jauheliha, uunikana, tomaattimurska, kikhernepasta, peruna, kaikki mahdolliset kasvikset ja hedelmät mitä vaan keksii, keitot, munakkaat, vähärasvaiset tuotteet, sokerittomat mehukeitot, kaneli, kardemumma, proteiinijäätelöt ja -vanukkaat, pähkinät. Noita sekoittelemalla on saanut tosi hyviä aineksia omaan arkeen eikä kalorit kohoa pilviin.

Aika off-topic ehkä muuhun keskusteluun, mutta halusin vaan tuoda esiin kans sitä, et ei kaiken kuulukaan kerrasta aina muuttua, vaan pikkuhiljaa.”

– Osallistuja 30 v.

Ennen valmennusta olin syönyt mielestäni terveellisesti yleensä, mutta paino ei tippunut.

Halusin lähteä valmennukseen mukaan, koska halusin tiputtaa kiloja ja oppia syömään paremmin ja kevyemmin.

Kurssiin osallistumisessa mietitytti se, että koska kyllästyn noudattamaan dieettiä, kuten on aiemmin käynyt.
Valmennuksen jälkeen huomasin, että nukun ja jaksan paremmin. Paino tippui kivasti ja aionkin jatkaa samalla opilla vielä eteenpäin. Ymmärsin aiemmin syöneeni liian vähän. Samaten aiemmin söin aamulla paljon hiilareita ja illalla proteiinit. Nyt syön riittävästi ja tankkaan aamulla enemmän proteiineja ja illalla nautin kaurapuuroni.

Parasta valmennuksessa oli se, että taulukot oli helposti luettavia, monipuolisia ja niiden ansiosta en kyllästynyt koko aikana. Opin syömään enemmän kasviksia ja käyttämään uusia ruoka-aineita. Reseptivihko oli tosi hyvä!

Suosittelen kurssia niille, jotka haluaa syödä paremmin, pudottaa painoa.

Ennen valmennusta olin syönyt mielestäni terveellisesti yleensä, mutta paino ei tippunut.

Halusin lähteä valmennukseen mukaan, koska halusin tiputtaa kiloja ja oppia syömään paremmin ja kevyemmin.

Kurssiin osallistumisessa mietitytti se, että koska kyllästyn noudattamaan dieettiä, kuten on aiemmin käynyt.
Valmennuksen jälkeen huomasin, että nukun ja jaksan paremmin. Paino tippui kivasti ja aionkin jatkaa samalla opilla vielä eteenpäin. Ymmärsin aiemmin syöneeni liian vähän. Samaten aiemmin söin aamulla paljon hiilareita ja illalla proteiinit. Nyt syön riittävästi ja tankkaan aamulla enemmän proteiineja ja illalla nautin kaurapuuroni.

Parasta valmennuksessa oli se, että taulukot oli helposti luettavia, monipuolisia ja niiden ansiosta en kyllästynyt koko aikana. Opin syömään enemmän kasviksia ja käyttämään uusia ruoka-aineita. Reseptivihko oli tosi hyvä!

Suosittelen kurssia niille, jotka haluaa syödä paremmin, pudottaa painoa.

Aloittaessani kurssin oli syöminen taas aika hukassa ja olin turvonnut ja pöhöttynyt. Söin välillä ihan liian vähän, joka usein kostautui iltaisin etenkin herkutteluna. Minun oli hankalaa keksiä fiksua syötävää ja tuntui vaikealta yrittää rakentaa tavallista, mutta terveellistä ruokavaliota ihan tavalliseen arkeen.

Kurssi oli helppo aloittaa ja jo ensimmäisten aterioiden jälkeen koin vihdoin hyvää fiilistä syömisestä, kun tulin kylläiseksi, mutten tuntenut oloani enää tukalaksi, kuten ennen. Herkkuja olen sallinut, sillä aion pitää tästä ruokavaliosta kiinni jatkossakin. Niillä pienillä sallimisilla olen tehnyt itselleni pelkästään hyvää, minkä oivaltaminen on ollut ihanaa. Aiemmin olen ollut liian ankara ja armoton itselleni, mikä on aina johtanut koko laihdutuksen kaatumiseen.

Paino on laskenut ainakin muutaman kilon, yleinen olemus on hyvä, turvotus ja pöhöttynyt olo ovat poissa, jopa ajoittain hankala IBS on pysynyt hyvänä. Herkkuja on kaivannut vähemmän ja niitä on kerralla tullut nautittua määrällisesti huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Ylipainoa on edelleen paljon pudotettavana, (noin 30kg bmi-laskurin mukaan, tavoite on ainakin toistaiseksi maltillisempi) mutta uskon, että paino jatkaa hiljalleen tippumista, kun jatkan samaan maltilliseen malliin.

En ole kertaakaan punninnut ruokia, vaan katsonut silmämääräisesti ja mutu-tuntumalla, että määrät ovat suurinpiirtein suositusten mukaiset. Tämä kurssi oli minulle loistava ja sen vaikutukset ovat olleet hienoja, työhousut ovat käyneet suuriksi, olen energinen ja tunnen itseni hyvinvoivaksi. Kiitos tästä ponnahduslaudasta kohti parempaa ja terveellisempää elämäntapaa!

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä valmennuksesta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Ruokavalio on suunniteltu paitsi painonhallintaa, myös terveyttä ja hyvinvointia erittäin hyvin tukevaksi. Jojoilun takana voi olla liian niukkaa energiansaantia ja siitä kertyvää nälkävelkaa tai ruokavalio, joka sisältää liian vähän tärkeitä suojaravintoaineita, eikä siten tyydytä kehon syömisen tarvetta.

Tässä ruokavaliossa ei mennä todella niukalle energiansaannille, sillä haluamme, että ruokavalio säilyy monipuolisena ja mahdollistaa myös arjessa ja liikunnassa jaksamisen yhdessä painonpudotuksen kanssa.

Jos siis olet ollut hyvin niukalla syömisellä, tällä ruokavaliolla voit opetella syömään niin, että ruuan määrä on järkevällä tasolla ja paino silti pitkällä aikavälillä putoaa.

Ennen kaikkea opit hyviä ruokavalioperiaatteita, jotka auttavat sinua myös säilyttämään saamasi tulokset, ilman jojoilun jatkumista. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että jos haluaa pysyviä tuloksia, täytyy tehdä pysyviä muutoksia – usein sekä elintavoissa että ajattelumalleissa. Tämä ei tarkoita tiukan ruokavalion noudattamista lopun elämää, mutta mikäli aiemmat ruokatottumukset ovat aiheuttaneet jojoilua tai painonnousua, niihin palaaminen kurssin jälkeen tarkoittaa usein sitä, että jojoilu jatkuu.

Opetamme sinulle, miten koostat terveellisen ruokavalion helposti ja rennosti ilman kalorien laskemista tai ruokavaakaa. Saat selkeät ohjeet ruokavalion koostamiseen ja ohjeet ovat helppoja noudattaa.

Tämä ruokavalio on suunniteltu keskivertonaiselle, jonka tavoitteena on polttaa rasvaa ja joka ei juurikaan harrasta liikuntaa. Ohjeissa kuitenkin huomioidaan myös treenaavat naiset.


Ruokavalion mukaan syömällä kilokaloreita kertyy noin 1800, kun mukaan sisällytetään myös välipala. Moni ihmettelee, miten niin suurella energiamäärällä voi laihtua, etenkin jos on aiemmin tottunut näkemään hyvin vähäenergisiä dieettejä. Jos ruokaa vähennetään liikaa, välttämättömien ravintoaineiden sekä proteiinien ja hyvien rasvojen saanti vaarantuu, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti aineenvaihduntaan.

Terveellisessä painopudotuksessa on hyvä pitää ruokavalion energiamäärä mahdollisimman korkeana ja silti saada paino tippumaan pitkällä aikavälillä. Näin aineenvaihdunnan madaltuminen minimoituu ja on myös varaa jossain vaiheessa nipistää ruokavaliosta jättämällä välipala pois, jos painonpudotus pysähtyy.

Ruokavalio on kuitenkin hyvin muokattavissa omiin tarpeisiisi. Kurssilla kerromme, miten voit soveltaa ohjeita, jos alat harrastaa enemmän liikuntaa tai jos olet keskivertoa pieni- tai suurikokoisempi.

Valmennuksen ruokaohjeet ovat täysin muunneltavissa oman ruokavaliosi tai mieltymysten mukaan. Resepteistä voit valita sinulle sopivimmat tai soveltaa annettuja ohjeita vastaamaan omaa ruokavaliotasi. Näin saat joustavasti muokattua ruokavaliosta sinulle sopivan ja mieluisan. Sinun ei siis tarvitse syödä mitään mistä et pidä, ja ruokavalio on helppo muokata myös erikoisruokavalioihin tai allergioihin soveltuvaksi.Minulla sattuu reissu juuri valmennuksen ajaksi. Voinko silti aloittaa valmennuksen, ja pääsenkö materiaaleihin käsiksi vielä 5 viikon jälkeenkin?

 

Valmennukset materiaalit ovat käytössäsi rajattomasti jatkossakin. Ei siis haittaa, jos reissuviikko sattuu valmennuksen ajankohtaan. Voit palata resepteihin reissun jälkeen (tai sen aikana) koska vain, olitpa sitten kotona, mökillä tai reissussa.

Kaikki valmennuksen materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla. Saat omat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan valmennusalustalle.

Saat joka viikko minulta sähköpostin, jossa kerrotaan lisää valmennuksen teemoista ja ruokaohjeista.

Lisäksi pääset mukaan valmennuksen omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa fiiliksiä ja kysyä neuvoja. Jos et ole Facebookissa, se ei haittaa, voit silti osallistua valmennukseen normaalisti.

Kyllä, saat pääset heti käsiksi materiaaleihin ja pääsysi niihin ei eräänny. Valmennus kestää 5 viikkoa, mutta voit jatkaa ruokavaliota sen jälkeenkin.

Itse valmennus kestä 5 viikkoa, mutta pääsysi materiaaleihin ei eräänny.

 

Ruokavaliota voi noudattaa periaatteessa niin kauan kuin haluaa. On kuitenkin tärkeää huomioida, että rasvan palaminen samaa ruokavaliota noudatettaessa lakkaa usein muutamassa kuukaudessa, kun aineenvaihdunta sopeutuu pudonneeseen energiansaantiin.

 

Siksi painonpudotusta on syytä tauottaa muutaman kuukauden ylläpitojaksolla, jolla syödään kulutuksen verran – ei sen alle. Dieetin purku ja ylläpitoon siirtyminen ohjeistetaan sinulle kurssilla. Ylläpitojakson jälkeen samaa ruokavaliota voi halutessaan noudattaa jälleen, jos ylipainoa on vielä pudotettavana.

 

Huom! Ruokavalio on terveyttä ja hyvinvointia tukeva ravinteikas ruokavalio, joka koostuu tavanomaisista ruoka-aineista. Sitä voi siis hyvin noudattaa vaikka loppuelämän, mutta mikäli tavoitteena ei (enää) ole rasvanpoltto, energiamäärää lisätään silloin hieman ja syödään suunnilleen sen verran kuin kulutetaan.

Ruokaohjelman energiamäärä on liian vähäinen raskaana olevalle tai imettävälle äidille, paitsi jos lapsi on jo sen verran iso, että maito ei ole enää pääasiallinen energianlähde lapselle.

Kevenny keittiössä -kurssi ei ole kokonaisvaltainen painonhallinnan ratkaisu, sillä mentaalipuolen valmennus, liikunta ja muut elämäntapamuutokselle tärkeät asiat jätetään tällä kompaktilla kurssilla käsittelemättä. 

 

Kevenny keittiössä on asiakkaiden toiveet huomioiden laadittu yksinkertainen ja tarkka (mutta ei grammantarkka) painonpudotusruokavalio vähän liikkuvalle naiselle, joka haluaa aloittaa elämäntapamuutoksen laittamalla ruokailun ensimmäisenä kuntoon.

Joko kolahti? Ilmoittaudu mukaan nyt ja aloita muutos keittiössä, joka näkyy puntarilla!

Hinta nousee pian:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Maikki Marjaniemi © 2024 All rights reserved