Hienoa, olet mukana!

Tervetuloa mukaan ilmaiselle kurssille!

Kurssi toimii seuraavasti:

1. Saat ensimmäisen viestin sähköpostiisi minulta (maikki@maikkimarjaniemi.fi) ihan kohta, joten käy tarkistamassa, että se tulee perille. Joskus se saattaa eksyä roskapostiin tai (Gmailissa) mainoslaatikkoon.

HUOM! Varmista, että saat sähköpostit myös jatkossa ja lisää osoitteeni hyväksyttyjen sähköpostien listalle.

Gmail: Lisää yhteystieto osoitekirjaan

Suomi24.fi: Lisää yhteystieto osoitekirjaan

Hotmail: Lisää osoite turvallisiin lähettäjiin

Tällä tavalla varmistat, että saat kurssin jokaisen sähköpostin eikä sähköpostiohjelmasi vahingossa suodata viestejä sinulta.

2. Saat jatkossa kolmen vuorokauden välein uuden osan kurssista sähköpostiisi. Viestissä on aina linkki sivulle, jolta löydät kurssimateriaalit: videon, tekstiä ja tehtäviä.

3. Ja kyllä, kurssi on täysin ilmainen. Jos pidät kurssista, toivon, että jaat sitä eteenpäin ja autat minua levittämään tätä tärkeää tietoa.

4. Jos viestejä ei jostain syystä ilmaannu parinkaan tunnin päästä, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi ja laita viestikenttään “Ruokavalio rasvanpolttoon: en saa viestejäsi”. Sitten tiedämme heti mistä on kyse. Kiitos!

5. Jos haluat keskeyttää kurssin, paina minkä tahansa saamasi sähköpostin lopusta “Klikkaa tästä poistuaksi listalta” tai “Unsubscribe”-nappia. Sillä tavalla tiedän olla laittamatta sähköpostiisi ilmoituksia seuraavista osista.

Herkullisia ruokailuhetkiä!

Terveisin

Maikki