Hienoa, olet mukana!

Tervetuloa mukaan ilmaiselle kurssille!

Kurssi toimii seuraavasti:

1. Saat ensimmäisen viestin sähköpostiisi minulta (maikki@maikkimarjaniemi.fi) ihan kohta, joten käy tarkistamassa, että se tulee perille. Joskus se saattaa eksyä roskapostiin tai (Gmailissa) mainoslaatikkoon.

HUOM! Varmista, että saat sähköpostit myös jatkossa ja lisää osoitteeni hyväksyttyjen sähköpostien listalle.

Gmail: Lisää yhteystieto osoitekirjaan
Suomi24.fi: Lisää yhteystieto osoitekirjaan
Hotmail: Lisää osoite turvallisiin lähettäjiin

Tällä tavalla varmistat, että saat kurssin jokaisen sähköpostin eikä sähköpostiohjelmasi vahingossa suodata viestejä sinulta.

2. Saat jatkossa kolmen vuorokauden välein uuden osan kurssista sähköpostiisi. Viestissä on aina linkki sivulle, jolta löydät kurssimateriaalit: videon, tekstiä ja tehtäviä.

3. Ja kyllä, kurssi on täysin ilmainen. Jos pidät kurssista, toivon, että jaat sitä eteenpäin ja autat minua levittämään tätä tärkeää tietoa.

4. Jos viestiä ei kuulu, kannattaa hakea sähköpostista “Litteä vatsa”, viestit ovat voineet mennä muihin kansioihin tai ehkä viestit löytyvät jo aiemmalta osallistumiskerralta.

Jos viestejä ei kuitenkaan löydy, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi ja laita viestikenttään “Litteä vatsa: en saa viestejäsi”. Sitten tiedämme heti mistä on kyse. Kiitos!

5. Jos haluat keskeyttää kurssin, paina minkä tahansa saamasi sähköpostin lopusta “Klikkaa tästä poistuaksesi listalta” tai “Unsubscribe”-nappia. Sillä tavalla tiedän olla laittamatta sähköpostiisi ilmoituksia seuraavista osista.

Antoisaa kurssia!

Terveisin
Maikki