HUOM! Ainutkertainen tarjous tällä sivulla: nappaa alehintaan treenipaketti ja laadukkaat jumppakuminauhat!

 

Haluatko treenata lihas- ja kestävyyskuntoa, liikkuvuutta ja nähdä treenin positiiviset tulokset kehossa?

Nopeat kuminauhatreenit: helppoa ja tehokasta kotitreeniä, joka tuo tuloksia!

 • Treenaa kroppa kuntoon helpoilla ja tehokkailla kuminauhajumpilla: jumppaa vain 15-25 minuuttia kerrallaan.
 • Treenivälineet eivät vaadi paljoa tilaa ja kulkevat mukana missä vain.
 • Säästät yli 31-46 % hinnassa, kun tulet mukaan tänään! Kampanja umpeutuu pian, joten toimi nopeasti!
 • Lisäksi pääset mukaan turvallisella tyytyväisyystakuulla. Jos et koe saavasi tuloksia niin palautan rahasi.

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat tulla parempaan kuntoon tekemällä vain 15-25 minuutin treenejä.

Hei, olen Sohvi, liikunnanohjaaja sekä tämän kurssin valmentaja.

Vastuskuminauhoilla tehtävässä treenissä yksi parhaista puolista on se, että niiden avulla voi tehdä aivan poikkeuksellisen monipuolista harjoittelua.

Kuminauhojen avulla onnistuu niin lihaskuntotreeni, hikijumppa, liikkuvuustreeni ja kehonhuoltokin. Kuminauhatreenillä tuet painonhallintaa sekä kiinteytät ja vahvistat koko kroppaa aina käsivarsista keskivartaloon ja jalkoihin.

Siksi olemme tehneet sinulle nämä Nopeat kuminauhatreenit, joiden avulla teet helposti tehokasta kotitreeniä koko kropalle.

Kurssilla saat helpot treenivideot, joiden mukana voit treenata: laitat siis vain videon pyörimään ja teet liikkeet videon tahdissa.

Jatka lukemista, jos haluat parantaa kuntoa ja kehon liikkuvuutta, vahvistaa ja kiinteyttää kroppaa ja ehkäistä inhottavia lihasjumeja!

“Kotitreenien ansiosta liikunnasta on tullut säännöllistä, enää ei tarvitse tyytyä puolen tunnin jumppaan kerran viikossa. Lapsia nostellessa olen huomannut, että lihaskuntoni on parantunut.”

Marika

Jos tunnistat itsesi joistain seuraavista asioista, Nopeat kuminauhatreenit sopii juuri sinulle:

  • Haluat tehdä tehokasta treeniä sekä nähdä ja tuntea tulokset kehossasi.
  • Et halua opetella monimutkaisia liikkeitä ja treenimuotoja, vaan haluat tuloksia helpoilla treeniliikkeillä.
  • Et halua kotisi täyttyvän monista erilaisista kotijumppavälineistä, vaan haluat välineiden mahtuvan pieneen tilaan.
  • Haluat tukea painonhallintaa ja polttaa kehostasi ylimääräistä, haitallista rasvaa.
  • Tunnet olosi kankeaksi ja haluat parantaa liikkuvuutta.
  • Haluat parantaa kehon lihaskuntoa ja siten muokata kehostasi kiinteämpää ja vahvempaa.
  • Haluat jumpata ammattiohjaajan opastuksella helposti ja vaivattomasti laittamalla vain videon pyörimään ja treenaamalla mukana.
  • Kaipaat säännöllistä treenirutiinia, jossa liikkeet ja treenimuodot on mietitty valmiiksi puolestasi.
  • Haluat tulla parempaan kuntoon ja tuntea olosi energisemmäksi arjessa ilman, että joudut tehdä epämukavaa rääkkitreeniä.

Nämä kuminauhatreenit sopivat sinulle, olit sitten aloittelemassa liikuntaa pidemmän tauon jälkeen tai jo kokeneempi kuntoilija. Vastuskuminauhojen avulla säädät treenin tehoa kuntotasoosi sopivaksi.

Ohjelman avulla teet treenistä säännöllistä ja tuloksellista, mikä tuo myös motivaatiota harjoitteluun.

Koska treenit kestävät vain 15-25 minuuttia, ne sopivat kiireisellekin. Arjen kiireet eivät siis ole tekosyy treenin unohtamiselle!

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jatka lukemista ja tule mukaan treeneihin!

Saat kaiken tämän kuminauhatreeneissä:

 • 15 erilaista treeniä

  Valmennuksen ohjeilla teet lihaskuntotreeniä, sykkeennostoharjoittelua, reisi-peppu-vatsa -jumppia, liikkuvuutta parantavia flow-harjoituksia ja kehonhuoltoharjoituksia. Lisäksi saat pidempiä kokoelmatreenejä, joilla teet halutessasi pitemmän, tehokkaamman ja monipuolisemman treenin.

 • Lämmittelyohjeet ja tekniikkapaja

  Kaikki treenit ovat videoina valmennusalustalla. Laita video pyörimään ja treenaa liikunnanohjaaja Sohvin tahdissa.

 • Ryhmän tuki

  Aktiivinen kotitreenaajien Facebook-yhteisö, jossa saat vinkkejä ja vertaistukea. Tule hehkuttamaan treenifiiliksiä!

Mitä kuminauhoja Sohvi käyttää?

Valmennuksessa liikunnanohjaaja Sohvi luottaa yhteistyökumppanimme Nordic Flow’n vastuskuminauhoihin. Nordic Flow on kotimainen yritys, joka tuo hyvinvoinnin kotiisi.

Jotta pääsisit treenaamaan tehokkaasti, neuvottelin sinulle kampanjahinnan Nordic Flow’n treenikuminauhojen paketista. Paketti toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja.

Paketissa on:

1 x kevyt lenkkivastuskuminauha
1 x keskivahva lenkkivastuskuminauha
1 x vahva lenkkivastuskuminauha
1 x suora vastuskuminauha

Tule mukaan saamaan upeita tuloksia: valitse pelkkä treenipaketti tai treenit + neljän kuminauhan paketti.

Säästät yli 31-46 % hinnassa, kun tulet mukaan tänään! Kampanja umpeutuu pian, joten toimi nopeasti.

Nopeat kuminauhatreenit
59 €
Norm. 99 €, säästösi: 31 %

Nopeat kuminauhatreenit on treeniohjelma, joka soveltuu niin liikuntaa aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. 100 % tyytyväisyystakuu!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 100 % tyytyväisyystakuu
 • Jumppaa videoiden tahdissa
Nopeat kuminauhatreenit + 4 kuminauhan paketti
69 €
Norm. 128,80 €, säästösi: 46 %

Tehokas treeniohjelma ja 4 jumppakuminauhan paketti yhteishintaan ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Kuminauhat toimitetaan sinulle veloituksetta!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 4 kuminauhan paketti
 • Ilmaiset toimituskulut

Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan, joten voit testata sitä täysin ilman riskiä.

Pääsysi materiaaleihin ei umpeudu, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Kuulostaako tutulta? Näihin tilanteisiin tämä treeniohjelma sopii:

 • Olet kyllästynyt jahkailemaan ja etsimään sinulle sopivaa, helppoa treenimuotoa.
 • Olet aloittamassa liikuntaa pidemmän tauon jälkeen ja siksi haluat treenien olevan helppoja, mutta silti tehokkaita ja toimivia.
 • Olet jo kokeneempi kuntoilija, mutta kaipaat oheistreeniä muiden liikuntaharrastusten rinnalle parantamaan lihaskuntoa ja liikkuvuutta.
 • Olet kiireinen, etkä halua omistaa treenille kaikkea kallista vapaa-aikaasi: haluat treenien olevan lyhyitä, napakoita ja tehokkaita.
 • Haluat tehdä tehokasta kotitreeniä ilman, että joudut satsaamaan valtavasti rahaa ja kodin säilytystilaa erilaisiin kuntoiluvälineisiin.
 • Haluat treenin olevan helppoa ja hauskaa.
 • Haluat nähdä selkeitä tuloksia kehossasi: jos olet aloittelemassa kuntoilua, tulokset voivat näkyä nopeastikin.

Vastuskuminauhojen yksi parhaista puolista on se, että niillä voi tehdä todella monipuolisia ja erilaisia harjoituksia. Tavoittelitpa sitten parempaa liikkuvuutta tai tasapainoa, kiinteämpää ja vahvempaa kroppaa tai parempaa kestävyyskuntoa, treeni onnistuu kuminauhojen avulla.

Kuminauhojen avulla myös muokkaat treeniä helposti kevyemmäksi tai raskaammaksi, joten siksi tämä valmennus sopii sinulle kuntotasosta huolimatta.

Treenit kestävät 15-25 minuuttia kerrallaan, joten kiireinen aikataulu ei ole este liikunnalle!

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Ohjelmalla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen sisältöihin tai saamiisi tuloksiin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä ohjelmaa loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja treeneihin osallistuneilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata kaikki tulokset myös sinulle:

Kuminauhatreenit on uutuusvalmennus, joten osa asiakkaiden palautteista ovat muista luomistani kotitreeniohjelmista.

Kuntosalilla käyntiä en ole koskaan oikein kokenut omakseni. Kotona treenatessa ei tarvitse jonottaa laitteisiin, ei tarvi miettiä miten päin laitteisiin mennään, ja voi rauhassa ähistä ja puhista, jos siltä tuntuu. Kotitreenien ohjeiden ja videoiden avulla kankeampikin oppii helposti liikkeet.

Maikin kotitreenejä tehdessäni olen oppinut paljon uusia, yksinkertaisiakin liikkeitä. Liikkeille annetaan usein vaihtoehtoja jaksamisen mukaan. Itselläni on heikkoutena käsivoimat, joten käsiliikkeissä olen hyödyntänyt helpoimmat vaihtoehdot. Jalkaliikkeissä taas otan usein lisäpainoksi jonkin kotoa löytyvän lisäpainon, vaikkapa vauvan, selkärepun, kahvakuulan.

Kotitreenien ansiosta liikunnasta on tullut säännöllistä, enää ei tarvitse tyytyä puolen tunnin jumppaan kerran viikossa. Lapsia nostellessa olen huomannut, että lihaskuntoni on parantunut. Selkäni ei ole myöskään kipeytynyt enää hankalien nostoasentojen takia. Myös ulkoillessa jalka nousee entistä kevyemmin. Peiliin katsoessani huomaan, että lihakset erottuvat paremmin farkkujenkin alta, housut ovat myös alkaneet roikkua takapuolesta.  Ilokseni olen huomannut, että käsivarsissani ja takapuolessani tuntuu lihaksia, joiden olemassaolosta en ole tiennytkään. Kaikin puolin olen tuntenut oloni virkeäksi ja hyvinvoivaksi, vaikka välillä joutuisin valvomaankin yöllä. Myöskään flunssia en ole potenut koko talvena ollenkaan.

Marika, 42v.
 

Osallistuin Nopeat kuminauhatreenit -harjoituksiin. Harjoitteet olivat mukavia ja haastaviakin. Lihakset saivat toivomaani vahvistusta ja virkistystä. Yksinkertaisilla harjoitteilla aukesi hartian lihasjumit ja peppukin vahvistui. Näitä lisää!

Minna
 

Huippuhyviä valmennuksia! Itsellä käytössä jooga, kuminauhajumpat ja nopeat kotitreenit viikottain, ja olen tyytyväinen. Variaatioita löytyy ohjelmista paljon. Kuminauhajumpat ovat erityinen suosikkini, niin monipuolista ja kehoa huoltavaa! Kolmivuorotyöläisenä muut harrastukset ovat ikävä kyllä jääneet, mutta Maikin treenien kautta löysin liikunnan ilon uudelleen. Olen laihtunut ja kiinteytynyt, sekä jaksan paremmin töissä. Kiitos!

Ansku
 

En ole vielä käynyt kuin kahden eri kategorian kumpparitreenejä läpi, mutta on hyvin koukuttavaa hommaa. Pidän kovasti Sohvin tavasta ohjeistaa ja olenkin kaikki jumpat tehnyt videon mukaan. Vielä ei kovasti kropassa näy mitään, mutta ehkäpä pian. 😊

Merita

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Miksi kuminauhajumpat?

Kun jumppaat säännöllisesti, pysyy kehosi kunnossa, paino kurissa ja olo energisenä. Jos haluat varmistua tuloksista, kannattaa treenata ammattilaisen suunnittelemalla ja tehokkaalla treeniohjelmalla.

Treenaaminen aiheuttaa usein positiivisen kierteen: säännöllinen harjoittelu saa sinut syömään paremmin aivan kuin itsestään. Kun syöt terveellistä, ravitsevaa ruokaa ja pidät huolta hyvästä fyysisestä kunnosta, myös unenlaatusi paranee ja olet yhä elinvoimaisempi. Hyvin levänneenä jaksat taas treenata vieläkin innokkaammin.

Kun tiedät mitä teet, sinun ei myöskään tarvitse käyttää kaikkea kallista vapaa-aikaasi treenaamiseen. Riittää, että treenaat vaikkapa 2-3 kertaa viikossa, jotta kuntosi paranee ja näet kehossasi monipuolisen harjoittelun tulokset. Säännöllinen treeni myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvanpolttoa.

Treenipaketin arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet sen eteen: arvo koostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta. Sinun ei tarvitse perehtyä treenaamisen nippelitietoon. Riittää, että noudatat ohjeita ja alat varmasti nähdä tuloksia jo hyvin pian!

 • 3 x Lihaskuntotreenit

  Tee kehosta vahvempi, muokkaa kroppaa kiinteämmäksi ja tehosta rasvanpolttoa. Treenaat kerralla koko kropan lihaskuntoa.

 • 3 x Reisi-peppu-vatsa

  Keskity treenaamaan keskikroppaa, reisiä ja pakaroita vahvemmaksi ja muodokkaammiksi tehokkailla treeneillä. Huippusuosittu jumppatunti nyt kuminauhatreenin muodossa!

 • 3 x Sykkkeennnostotreenit

  Paranna kestävyyskuntoa ja tehosta rasvanpolttoa HIIT-tyylisillä sykkeennostotreeneillä. Hauskaa, nopeaa ja äärimmäisen tehokasta!

 • 3 x Flow-harjoitukset

  Flow on hauskaa ja rauhallista liikkuvuus- ja kehonhallintatreeniä, jossa lihaksetkin saavat kyytiä. Haastat myös tasapainoasi ja rauhoitat kehoa.

 • 3 x Kehonhuoltoharjoitukset

  Vauhditat palautumista sekä huollat ja ehkäiset esimerkiksi työssä syntyviä jumeja ja kolotuksia. Nämä harjoitukset onnistuvat myös ilman kuminauhaa.

 • Kokoelmatreenit

  Valmennuksessa saat nopeita, noin 15-25 minuutin mittaisia kuminauhatreenejä. Mikäli aikaa on runsaammin käytettävissä, olemme tehneet sinulle valmiiksi kokoelmatreenejä, joiden avulla voit tehostaa harjoittelua entisestään.

 • Kannustava Facebook-ryhmä

  Pääset mukaan kannustavaan kotitreenaajien Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea muilta ryhmäläisiltä, voit kysyä treenivinkkejä tai hehkuttaa treenifiiliksiä. Tervetuloa mukaan!

 • 100 % tyytyväisyystakuu

  Nämä treenit ja harjoitusten liikkeet ovat helppoja ja sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. Siksi olen varma, että pääset loistavasti alkuun harjoittelussa valmennuksen avulla. Voit kuitenkin testata valmennusta tyytyväisyystakuun piirissä 14 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Enää hetki aikaa hyödyntää tämä kampanjahinta ja säästää 31-46 %, joten toimi tänään, jos haluat lähteä tähän kannustavaan ryhmään kaltaistesi naisen joukkoon ja tavoittelemaan rautaista kuntoa!

Koko treeniohjelman hinta on 59 euroa. Normaalisti hinta on 99 euroa, joten säästät 40 € hinnassa.

Voit myös valita pakettihintaan treenit + 4 jumppakuminauhaa ilmaisella toimituksella. Et saa mistään muualta tätä pakettia näin edullisesti.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen ohjelmaan ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Varaa paikkasi tänään ja säästä hinnassa! Nappaa pelkät treenit tai edullisena pakettina treenit + jumppakuminauhat.

Säästät yli 31-46 % hinnassa, kun tulet mukaan tänään! Kampanja umpeutuu pian, joten toimi nopeasti.

Nopeat kuminauhatreenit
59 €
Norm. 99 €, säästösi: 31 %

Nopeat kuminauhatreenit on treeniohjelma, joka soveltuu niin liikuntaa aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. 100 % tyytyväisyystakuu!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 100 % tyytyväisyystakuu
 • Jumppaa videoiden tahdissa
Nopeat kuminauhatreenit + 4 kuminauhan paketti
69 €
Norm. 128,80 €, säästösi: 46 %

Tehokas treeniohjelma ja 4 jumppakuminauhan paketti yhteishintaan ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Kuminauhat toimitetaan sinulle veloituksetta!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 4 kuminauhan paketti
 • Ilmaiset toimituskulut

Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan, joten voit testata sitä täysin ilman riskiä.

Pääsysi materiaaleihin ei umpeudu, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Moi! Olen liikunnanohjaaja Sohvi (kuvassa vasemmalla). Olen ohjannut monipuolisesti eri-ikäisiä eri liikuntamuotojen parissa, ja intohimonani onkin innostaa ihmisiä liikkumaan heille sopivalla tavallaan ja lisätä liikunnaniloa. Olemme tehneet tämän kurssin sinulle yhdessä hyvinvointi- ja voimavalmentaja Maikin kanssa (kuvassa oikealla).

Haluan, että liikunta on mielekästä ja treenistä tulee hyvä fiilis! Liikunnasta pitää saada hyvää mieltä ja lisää virtaa arkeen. Arki on usein kiireistä ja joskus aika on kortilla, mutta treeniin haluaisi kuitenkin panostaa: tämän vuoksi kotona treenaaminen on mahtava ratkaisu!

Vastuskuminauhalla harjoittelu sopii loistavasti kotikuntoilijalle, sillä välineet ovat edullisiä eivätkä vaadi runsaasti säilytystilaa. Ne kulkevat tarvittaessa mukana myös reissussa tai vaikka mökillä.

Kuminauhajumppien liikkeet ovat helppoja, joten ne sopivat myös aloittelevalle liikkujalle. Sinun ei tarvitse opetella monimutkaisia ja vaikeita tekniikoita. Kaikki treenit ovat videomuodossa, joten voit laittaa videon pyörimään ja jumpata kanssani videon tahdissa.

Valmennuksen treenit ovat nopeita tehdä ja niistä saa ihanan fiiliksen kroppaan! Voit säädellä treenin haastavutta valitsemalla erivahvuisen kuminauhan tai säätämällä sitä, mistä kohtaa pidät kiinni. Jos sinulla ei vielä ole kuminauhoja, neuvon sinua oikeanlaisten välineiden valinnassa.

Kun tulet mukaan valmennukseen, mielekkäiden treenien myötä kroppa vahvistuu, kunto kasvaa ja rasvakin palaa. Saat lisää energiaa ja arkikin saattaa tuntua kevyemmältä. Tunnet olosi itsevarmemmaksi ja ehkä lempihousutkaan eivät muutaman viikon jälkeen enää kiristä vyötäröltä!

Tehoa ja puhtia treeneihin! Haluatko nähdä treenin tulokset kehossa ja tulla parempaan kuntoon helpoilla, tehokkailla treeneillä? Nopeimmat ovat jo mukana...

Säästät yli 31-46 % hinnassa, kun tulet mukaan tänään! Kampanja umpeutuu pian, joten toimi nopeasti.

Nopeat kuminauhatreenit
59 €
Norm. 99 €, säästösi: 31 %

Nopeat kuminauhatreenit on treeniohjelma, joka soveltuu niin liikuntaa aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. 100 % tyytyväisyystakuu!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 100 % tyytyväisyystakuu
 • Jumppaa videoiden tahdissa
Nopeat kuminauhatreenit + 4 kuminauhan paketti
69 €
Norm. 128,80 €, säästösi: 46 %

Tehokas treeniohjelma ja 4 jumppakuminauhan paketti yhteishintaan ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Kuminauhat toimitetaan sinulle veloituksetta!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 4 kuminauhan paketti
 • Ilmaiset toimituskulut

Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan, joten voit testata sitä täysin ilman riskiä.

Pääsysi materiaaleihin ei umpeudu, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Nopeat kuminauhatreenit -valmennuksesta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa. Klikkaa kysymystä ja vastaus näkyy sinulle!

Kahvakuulatreenit kotona on pelkästään treeniohjelma, eikä siis sisällä ruokavaliota. Valikoimassamme on myös ravitsemusterapeutin laatimat ruokasuunnitelmat, jotka löydät osoitteesta www.maikkimarjaniemi.fi/kauppa.

Olen valinnut tähän valmennukseen helppoja ja yksinkertaisia liikkeitä ja liikesarjoja. Ei siis hätää, voit osallistua valmennukseen, vaikka olisitkin vasta ensimmäistä kertaa kuminauhatreeneissä. Selitän treenivideoilla liikkeiden suoritustekniikat, joten voit huoletta jumpata mukana.

Valmennuksella on täysi, 100 % tyytyväisyystakuu. Se tarkoittaa, että voit testata kaikkia materiaaleja 14 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, materiaalit eivät sovellu sinulle tai et koe saavasi tuloksia, voit laittaa minulle viestiä tuon 2 viikon sisällä ja palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Valmennuksella on täysi, 100 % tyytyväisyystakuu. Se tarkoittaa, että voit testata kaikkia materiaaleja 14 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, materiaalit eivät sovellu sinulle tai et koe saavasi tuloksia, voit laittaa minulle viestiä tuon 2 viikon sisällä ja palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan niin ehdit hyvin jo osallistuneiden naisten joukkoon ja pääset osaksi kannustavaa ryhmäämme.

Vielä ehdit mukaan! Kampanjahinta umpeutuu pian – toimi siis nopeasti!

Nopeat kuminauhatreenit
59 €
Norm. 99 €, säästösi: 31 %

Nopeat kuminauhatreenit on treeniohjelma, joka soveltuu niin liikuntaa aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. 100 % tyytyväisyystakuu!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 100 % tyytyväisyystakuu
 • Jumppaa videoiden tahdissa
Nopeat kuminauhatreenit + 4 kuminauhan paketti
69 €
Norm. 128,80 €, säästösi: 46 %

Tehokas treeniohjelma ja 4 jumppakuminauhan paketti yhteishintaan ja 100 % tyytyväisyystakuulla. Kuminauhat toimitetaan sinulle veloituksetta!

 

 • Tehokas treenipaketti
 • 4 kuminauhan paketti
 • Ilmaiset toimituskulut

Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan, joten voit testata sitä täysin ilman riskiä.

Pääsysi materiaaleihin ei umpeudu, joten voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jos emme ole paikalla chatissa esimerkiksi yöaikaan, jotta voimme vastata kysymykseesi seuraavana (arki)päivänä.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

 • 100 % TURVALLINEN & SUOJATTU

  Sivusto on 100 % turvallinen ja suojattu. Tee tilauksesi turvallisesti.

 • 14 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

  Saat rahat takaisin, jos et tykkää ja saa tuloksia.

 • SOITA MEILLE!

  Asiakaspalvelussamme Anette on tavoitettavissa arkipäivinä klo 10-11 ja 12-14 välisenä aikana. Haluatko kysyä jotain tilaukseen liittyen? Soita +358 40 0283941 numeroon.

“Syksyn aikana multa on lähtenyt 12kg. Olen erittäin onnellinen kun lähdin mukaan tähän. Aluksi ajattelin “mun on saatava joku projekti, että selviän”, mutta nykyään en pidä tätä mitenkään projektina vaan tää elämäntyyli on alkanut muodostumaan normaaliksi arjeksi.”

Annukka