HUOM! Toimi nopeasti, sillä vapaita paikkoja on tarjolla enää 5.

Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma

Tiedät, että sinun pitäisi syödä terveellisemmin ja viilata elämäntapojasi, mutta et vain saa aikaiseksi?

 • Tiimimme ravitsemusterapeutti Sanni ottaa muutamia henkilökohtaisia asiakkaita.
 • Tarjolla on enää 5 paikkaa valmennukseen, joten toimi tänään ja varaa omasi.
 • Säästät nyt 50 euroa hinnassa, jos hyödynnät tämän kampanjahinnan.

Lue tämä sivu loppuun, jos tunnet kaipaavasi henkilökohtaista neuvontaa ja tukea saadaksesi ruokavalion kuntoon...

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on laittaa ruokavalio kuntoon, saada tuntuvia tuloksia ja lisätä arkeen energiaa, voit tilata tämän henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, mutta huomasin että tälläiselle palvelulle on tarvetta. Pyysin tiimimme ravitsemusterapeuttia Sannia varaamaan kalenterista aikaa muutamille henkilökohtaisille asiakkaille.

Sanni on ravitsemuksen ammattilainen ja luonut kattavan palvelun, jonka avulla voit lopettaa ihmettelyn ruokailun suhteen ja laittaa asian kerralla kuntoon.

Tämä henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma on sinulle oikea valinta, jos olet nyt epävarma kuinka paljon pitäisi syödä ja mitkä ovat sinulle hyviä vaihtoehtoja. Tässä palvelussa ruokavalio suunnitellaan juuri sinulle. Et saa mitään valmiita pohjia, vaan kaikki suunnitellaan sinun lähtötilanteesi pohjalta.

Sinun ei tarvitse tietää ruokavalioista mitään, vaan tässä asiat tehdään mahdollisimman yksinkertaisiksi. Kaikesta saat ohjeet videolla ja tekstinä tulostettavassa muodossa. Tämän helpommaksi hyvän ruokavalion löytyminen ei enää voi tulla!

Palvelussa huomioidaan myös se, että erilaisilla ihmisillä on erilaiset elämäntilanteet. Vuorotyö, allergiat ja ruoka-aineyliherkkyydet otetaan huomioon ja jokaiseen tilanteeseen löytyy vaihtoehtoja.

Jos jokin on epäselvää niin Sanni on aina sähköpostin päässä auttamassa sinua eteenpäin ja selvittämässä asiaa.

Saat tämän Henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman nyt 50 euron alennuksella, kun tilaat tämän kampanjasivun kautta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, henkilökohtainen suunnitelma on juuri sinua varten:

 • Toivot henkilökohtaisempaa ruokavalio-ohjeistusta tai -suunnitelmaa.
 • Tiedät, että sinun pitäisi syödä terveellisemmin ja viilata elämäntapojasi, mutta et vain saa aikaiseksi.
 • Haluat varmistua, että ruokailutottumuksesi (ruuan laatu, rytmitys ja energian- sekä suojaravintoaineiden saanti) tukevat tavoitteitasi.
 • Et oikein tiedä, syötkö liian vähän, sopivasti vai liikaa.
 • Kaipaat vinkkejä miten syödä vapaammin tai herkutella järkevästi ilman syyllisyyttä.
 • Painosi ei putoa tai kiinteytymistä ei tapahdu, vaikka syöt järkevästi.
 • Noudatat erityisruokavaliota tai harkitset sellaisen aloittamista ja haluat varmistaa sen toteutumisen hyvinvointia tukevasti.
 • Kaipaat tarkkaan erityisruokavalioon sopivia reseptejä ja ideoita, sekä vinkkejä tuotteiden korvaamiseen ja valintaan.
 • Kaipaat selkeää ruokavaliosuunnitelmaa ruokamäärineen ja ravintoainejakaumineen, esimerkiksi urheiluharrastuksen tueksi.
 • Sinulla on ravitsemukseen tai ruokailuun liittyviä ongelmakohtia, joihin toivoisit henkilökohtaisesti suunniteltuja ratkaisuja.

Toivon tähän henkilökohtaiseen neuvontaan sellaisia ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään tarvittavan muutoksen ruokailussaan ja noudattamaan juuri sinulle omista lähtökohdistasi suunniteltuja ohjeita.

Tässä palvelussa sinulle suunnitellaan sellainen ruokavalio tai ohjeistus, jota on helppoa noudattaa, joka on sinulle mieleinen ja joka mahdollistaa vaihtelun. Sinun ei tarvitse olla enää jatkossa epävarma siitä, syötkö liian vähän vai liikaa, vaan saat ohjeet, joihin pystyt luottamaan. Ja voit aina laittaa sähköpostia ja tarkentaa, jos jokin jää epäselväksi.

On helppoa seurata juuri sinulle tarkasti luotuja ohjeita, joten tähän ei kuulu hampaat irvessä tekemistä, vaan rentoa ruokailua niin kuin sen kuuluukin arjen keskellä olla. Eikä enää tarvitse miettiä kuureja tai dieettejä, vaan seurata vain tätä ohjeistusta. Sinun ei tarvitse syödä ruoka-aineita, joista et pidä, punnita ruokia tai syödä "aina samoja ruokia"

Huom! Mikäli sinulla on syömishäiriö tai epäilet asiaa, tämä ruokasuunnitelma ei ole sinulle ajankohtainen, sillä palvelu ei korvaa terveydenhuollosta saatavaa hoitoa.

Sun tekemät ohjeet oli todella selkeät ja pidin siitä, miten selkeästi mun oli mahdollista ymmärtää miksi ruokavaliossa on mitäkin ravintoaineita ja miten ne vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja terveyteen. Pidin myös siitä, miten monipuolinen ruokavalio-ohje oli!

Mun oli/on helppo soveltaa todella erilaisia viikkoja ruoan kanssa ja silti pitää paketti kasassa ravintoaineiden saannin kannalta. Itelle tuli uutena se miten paljon itseasiassa mun tulis syödä. Oon mennyt ns. säästöliekillä monta vuotta! Vieläkin se on opettelua, että muistaisi syödä tarpeeksi. Mutta sun kanssa on ihanaa miten matalalla kynnyksellä voi kysyä mitä tahansa ravintoon liittyvää jos jokin mietityttää!

Asiakas, 25v

Saat kaiken tämän henkilökohtaisen neuvonnan aikana:

 • Ruokapäiväkirjan analysoinnin.
 • Ruokavalion muutosehdotukset.
 • Ratkaisuehdotus ravitsemukseen tai ruokailuun liittyvään ongelmaan (esim. liian vähäinen proteiinin- tai kuidun saanti, aterioiden rytmitys, eväsaterioiden koostaminen, urheiluharrastusta tukeva syöminen).
 • Tarvittaessa ohjeistus erityisruokavalion koostamiseen (esim. vegaaniruokavalio, maitotuotteiden korvaaminen, FODMAP-ruokavalio).
 • Henkilökohtaisesti räätälöity ruokavaliosuunnitelmapohja, oman energiantarpeen ja aktiivisuustason perusteella).
 • Henkilökohtaista tukea ja neuvontaa ravitsemusterapeutilta.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena tiedät varmasti kuinka paljon kannattaa syödä, millaisia vaihtoehtoja sinulla on ja miten syöt varmasti tarpeeksi monipuolisesti.

Kun tilaat henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman, saat sähköpostiisi tarkat ohjeet ruokapäiväkirjan pitämiseen. Ruokavaliosuunnitelman tekemiseen tarvitsen sinulta 3 päivän ruokapäiväkirjan sekä ennakkotietoja. Lähetän ruokapäiväkirjaan valmiin pohjan, jota voit seurata sekä selkeän esimerkin, jonka mukaan voit sitä täyttää.

Saat myös kyselyn, jossa käydään läpi taustatietojasi, joiden pohjalta voidaan laatia sinulle parhaat henkilökohtaiset ohjeet.

Lisäksi saat kaikkiin näihin selkeät ohjeet kirjallisesti sekä videomuodossa, joten voit valita haluatko lukea ohjeet vai seurata asiat videolta.

Uskon tähän palveluun täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Palvelulla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen palvelun sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua hyödyntää palvelua loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Tässä muutamia kommentteja Sannin neuvonnasta hyötyneiltä ... ja syy siihen miksi suosittelen tätä palvelua:

Ohjaus on ollut asiantuntevaa, yksilöllistä ja uusia, luoviakin ratkaisuja rakentavaa. Käsitys siitä, mikä vaikuttaa mihinkin ja mitä kaikkia mahdollisuuksia on olemassa, on laajentunut valtavasti. Vuorovaikutteisuus ja kokonaisvaltaisuus ovat johtaneet siihen, että oma terveys, kunto ja hyvinvointi ovat kohentuneet kohinalla. Suosittelen lämpimästi.

Asiakas, 50v

Paneudut asioihin, etsit sinnikkäästi ratkaisuja hankalampiinkin tilanteisiin, perustelet hyvin, kuuntelet, annat aikaasi.

Asiakas, 44v

Perustavanlaatuista, hyödyllistä ja elämäntapamuutokseen inspiroivaa ohjausta. Suosittelen!

Asiakas, 43v

Enää 5 paikkaa vapaana, joten toimi heti, jos haluat haluat saada henkilökohtaista neuvontaa

Koko henkilökohtaisen ruokasuunnitelman hinta on vain 149 euroa. (Normaalisti 199€)

Jep, saat koko henkilökohtaisen suunnitelman hintaan 149 €. Mitään lisämaksuja tai kuluja ei tule.

Kun tilaat tämän kampanjasivun kautta, säästät 50 € valmennuksen hinnassa.

Saat tämän ainutlaatuisen henkilökohtaisen suunnitelman ja kaiken lisäksi saat sen 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Hinta koko henkilökohtaiselle ruokavaliosuunnitelmalle on 149 €

Koska tämä on henkilökohtainen neuvonta, paikkoja on vain 10.

KYLLÄ, HALUAN SANNIN HENKILÖKOHTAISEN RUOKAVALIOSUUNNITELMAN HINTAAN 149 €

Saat koko henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman 149 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Toimi nopeasti, jotta pääset mukaan heti ja säästä 50 € hinnassa.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Miksi ottaisit henkilökohtaista neuvontaa juuri Sannilta?

Olen Itä-Suomen yliopistossa kaikki ravitsemusterapian opinnot vuosina 2013 - kevät 2018 suorittanut ravitsemusterapeutti. Täysipäiväisen työni ohella viimeistelen vielä lopputyötäni, jonka jälkeen saan myös Valviran luvan käyttää nimikettä "laillistettu ravitsemusterapeutti". Sivuaineena olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Minulla on kokemusta treeniohjelmien ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

Ravitsemuksen ammattilaisena haluan edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, jossa huomioidaan ruokavalion ohella muiden elämän osa-alueiden vaikutus. Ohjauksessa pyrin huomioimaan asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet, lähtökohdat ja elämäntilanteen, joiden pohjalta rakennetaan arkeen sopiva suunnitelma konkreettisine vinkkeineen.

Olen perehtynyt monipuolisesti erityisruokavalioihin ja niiden käytännön toteutukseen hyvinvointia ja terveyttä tukevalla tavalla samoin kuin niihin liittyvän reseptiikan kehittelyyn ja tuotteiden korvaamiseen eri tarkoituksissa mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa.

Erityyppisten ruokavalioiden lisäksi osaamistani ovat mm. painonhallinta ja kehon koostumuksen muokkaus, eritasoisten liikkujien sekä urheilijoiden ravitsemusohjaus, lievistä syömisongelmista kärsivien ohjaus sekä monenlaisten ruokailuun ja ravitsemukseen liittyvien ongelmakohtien ratkaiseminen.

Suurimpia kiinnostuksen kohteitani ravitsemuksen saralla on se, miten yksinkertaisillakin ruokavaliomuutoksilla, erityisesti ravintoainerikkaiden ruokien lisäämisellä voidaan edistää hyvinvointia ja optimoida jaksamista ja suorituskykyä niin arjessa kuin harrastuksissakin.

Kantava periaatteeni onkin se, että ensisijaisesti lisätään hyvää sen sijaan, että keskityttäisiin ruokavalion karsimiseen. Sillä päästään jo pitkälle, ja samalla huonommat tottumukset korvautuvat pikkuhiljaa paremmilla ilman suurta ponnistelua.

Ravitsemus, hyötyliikkuminen, monipuolinen treenaaminen sekä kaikenlainen hyvinvoinnin tukeminen on lähellä sydäntäni, joten teen vapaa-ajallakin kaikenlaista niiden parissa. Tutustun mielelläni uusiin asioihin ja pyrin koko ajan oppimaan uutta.

Jos haluat nauttia elämästäsi, ilmoittaudu henkilökohtaiseen neuvontaan ja onnistutaan yhdessä nyt!

Huom! Vapaita paikkoja on vain 10, joten toimi heti jos haluat varata omasi.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN HENKILÖKOHTAISEN SUUNNITELMAN

Saat koko henkilökohtaisen neuvonnan 149 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Kun varaat tämän kampanjasivun kautta, säästät hinnassa 50 € - mutta paikkoja valmennukseen on vain 10, joten toimi nopeasti!

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Tässä muutamia yleisiä kysymyksiä, joita olen saanut sekä niihin vastauksia

 • q-iconOlen yli 60-vuotias. Onko ravitsemusohjaus/ruokavaliosuunnitelma minulle sopiva?

  Kyllä, ruokavalion kohennus hyödyttää kaikenikäisiä. Ikä huomioidaan luonnollisesti suunnitelman laadinnassa samoin kuin muutkin taustatekijät.

 • q-iconMinulla on pitkäaikaissairaus. Saanko apua ravitsemusohjauksesta tai ruokavaliosuunnitelmasta?

  Ravitsemusohjaus ei korvaa terveydenhuollon hoitoa. Ravitsemuksen ja ruokavalion parantamiseen se kuitenkin sopii, vaikka sinulla olisikin sairauksia. Ohjauksessa huomioidaan sairauksien aiheuttamat rajoitukset kuten allergiat ja ruokavaliorajoitteet.

 • q-iconMinulla ei ole voimavaroja suuriin ruokavalioremontteihin tai elintapamuutoksiin. Kannattaako minun tilata henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma?

  Henkilökohtainen neuvonta voidaan toteuttaa niin, ettei Kaikkea ei muutenkaan kannata muuttaa kerralla, vaan aloittaa pienistä muutoksista. Mietitään yhdessä, mitkä ovat ne olennaisimmat juuri sinun kohdallasi ja miten ne toteutetaan sinun tilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

 • q-iconEn halua käyttää superfoodeja, ravintolisiä tai erikoisia ruoka-aineita? Saako ruokavaliosuunnitelman ilman näitä?

  Suunnitelma koostetaan jokaisen toiveiden mukaisesti. Terveelliset raaka-aineet löytyvät tarvittaessa pienemmästäkin kaupasta.

 • q-iconEn harrasta urheilua (/liikuntaa/käy treenaamassa). Sopiiko ravitsemusohjaus minulle?

  Kyllä. Ravitsemusohjaus ei ole millään lailla sidottu urheilemiseen tai erilaisiin treeniohjelmiin, vaan suunnitelma rakennetaan jokaisen henkilökohtaiset lähtökohdat huomioiden. Terveellinen ruoka ja kunnossa olevat ravitsemusasiat tukevat kaikkea arjen jaksamista niin töissä kuin vapaa-ajalla.

 • q-iconUrheilen tavoitteellisesti. Saanko tätä kautta urheilijalle sopivan ruokavalion?

  Henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma sopii myös paljon urheileville. Olen suorittanut myös urheiluravitsemuksen opinnot ja ohjauksessa huomioin niin treenimäärän ja lajin vaatimukset kuin mahdolliset urheilun ja ruokailun yhdistämiseen liittyvät ongelmat.

Kolahtiko? Hienoa, varaa paikkasi nyt ja laitetaan ruokavalio kuntoon vielä tänä syksynä.

Paikkoja on tarjolla vain 10 nopeimmalle, joten tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

KYLLÄ, HALUAN SANNILTA HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Muista, että saat henkilökohtaisen neuvonnan 100% tyytyväisyystakuulla. Jos et koe sen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko hinta on 149 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tule mukaan nyt ja säästät 50 € hinnassa - paikkoja on vain 10 nopeimmalle.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla osoitteeseen sanni@maikkimarjaniemi.fi.

"Kun jutskat toimii tasapainossa, elämä on hauskaa ja herkuttelu nautinnollista!"

- Maikki