Kiitos, että tilasit Jenkkakahvoista tiimalasiksi -kirjan!

KIRJAN TOIMITUS

Kirjan toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää ja sen toimittaa sinulle PostNord.

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ

Jos sinulla herää kysymyksiä kirjasta, valmennuksista tai tilauksestasi, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi Voit myös lähettää meille viestin Facebookin Messengerissä klikkaamalla tästä.

MAKSUTON SISÄPIIRI

Kirjalla on maksuton, netissä oleva Sisäpiiri! Tilaajana pääset siellä oleviin materiaaleihin heti käsiksi. Lähetän sinulle sähköpostissa linkin Sisäpiiriin, jotta pääset heti tutustumaan siellä julkaistuihin tehtäviin sekä tietoon ja ohjeisiin. Niiden avulla pääset alkuun elämäntapamuutoksessa jo ennen kirjan saapumista.

TULE KESKUSTELEMAAN HYVINVOINNISTA

Jos olet kiinnostunut hyvinvointiin, terveelliseen ruokaan ja liikuntaan liittyvistä asioista, kannattaa liittyä Facebookissa Maikin hyvinvointiklubi -ryhmään. Ryhmä on tarkoitettu yhteisöksi kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Täällä käsitellään hyvinvointia erilaisista näkökulmista, kuten ravitsemus, liikunta, palautuminen, uni ja stressinhallinta.
> Klikkaa tästä Maikin hyvinvointiklubiin Facebookissa

Kysyttävää?

Jos sinulla herää kysymyksiä, sinulla on teknisiä ongelmia tai kaipaat apua alustan käytössä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi tai soittaa numeroon 040 0283941 (torstaisin klo 13-15).

Palvelemme sinua myös nettisivujemme chatissä sekä Facebookin Messengerissä.

Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti arkisin toimistoaikoina, joten jos emme ole paikalla juuri kun otat yhteyttä, vastaamme viestiisi myöhemmin.