Kiitos ilmoittautumisesta 30 päivän kuntosaliohjelmaan!

Koska olet mukana 30 päivän kuntosaliohjelmassa saat Treenipäiväkirjan nyt erikoistarjouksella!

Saat näkyviä ja tuntuvia tuloksia, kun pidät treenipäiväkirjaa.

Treenipäiväkirja ohjaa fiksusti suunniteltuun lihaskuntotreenaamiseen

Treenipäiväkirjassa on tilaa noin vuoden treeneihin. Mukana kalenteri, jonka avulla voit suunnitella kunkin kuukauden treenit (sivuja vuodeksi). Saat myös träkkerin koko vuoden treenien seurantaan.

Kirjan avulla opit lihaskuntoharjoittelun perusperiaatteista, joilla saat tuloksia aikaan. Mukana on kuvalliset ohjeet dynaamiseen lämmittelyyn. Lisäksi kirjassa on myös treenihaasteita, joista saat lisäpuhtia lihaskuntoharjoittelun rinnalle.

Treenipäiväkirjaa täyttäessäsi saat taulukkosivujen väleissä monenlaisia motivaatio- ja itsetutkiskelutehtäviä, joiden avulla voit vahvistaa treeni-intoasi ja sitoa säännöllisen liikunnan tärkeimpiin arvoihisi. Tarkoitushan ei ole treenata vain treenin vuoksi, vaan saada treenillä enemmän hyviä asioita elämääsi. 

Treenipäiväkirjassa on selkeät ohjeet treenipäiväkirjan käyttöön lihaskuntotreeneissä. Jos edellisestä treenistä on kulunut aikaa muutama päivä, on hankala muistaa, tekikö viikko sitten 12 punnerrusta jalat maassa, 10 polvet maassa ja kolmannessa sarjassa 9 polvet maassa, vai olivatko nämä lukumäärät sittenkin jotain muuta. Ohjeiden avulla merkitset käyttämäsi liikevariaatiot ja toistot selkeästi muistiin, ja seuraavassa treenissä näet yhdellä vilkaisulla, millaisen kuorman valitset. 

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Treenipäiväkirja kotiin ja salille

Säästät 20 % hinnassa, kun hyödynnät tarjouksen tänään!
34.9
27
90 €
Säästösi 20 %
  • Seuraa treenin edistymistä, aloita haasteita ja näet konkreettiset tulokset.
  • Seuraat kehitystäsi, mikä kasvattaa motivaatiota entisestään.
  • Näet yhdellä vilkaisulla, miten olet kehittynyt viikkojen edetessä.
  • Päiväkirjasivuja riittää noin vuoden treenien seuraamiseen.
  • 100 % tyytyväisyystakuu!

Kysyttävää?

Jos sinulla herää kysymyksiä, sinulla on teknisiä ongelmia tai kaipaat apua alustan käytössä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi tai soittaa numeroon 040 0283941 (torstaisin klo 11-13).

Palvelemme sinua myös nettisivujemme chatissä sekä Facebookin Messengerissä. Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti arkisin toimistoaikoina, joten jos emme ole paikalla juuri kun otat yhteyttä, vastaamme viestiisi myöhemmin.

Nähdään treeneissä!