Kiitos, että tilasit Kevenny keittiössä -kirjan!

 

Ostitko samalla valmennuksen?

Tämän sivun lopusta löydät ohjeet, miten kirjaudut valmennusalustalle!

  1. Saat linkin ensimmäisiin materiaaleihin heti sähköpostiisi. Tarvitset niitä varten tunnukset, joista löydät ohjeet tämän sivun lopusta.
  2. HUOM! Tarkista myös sähköpostisi tarjoukset-kansio ja roskaposti, sillä monella viestit saattavat hukkua niihin. Jos et löydä viestejä minulta niin lähetä viestiä meidän superapurille anette@maikkimarjaniemi.fi ja korjataan tilanne.
  3. Saat nyt samantien tunnukset valmennusalustalle, josta löydät jatkossa kaikki materiaalit. Ohjeet tunnuksien käyttöön ovat tämän sivun lopussa. Voit kokeilla niitä nyt heti ja varmistaa, että ne toimivat.

Terkuin Maikki

PS. Jos sinulla herää kysymyksiä kurssista, et saa meiltä kurssiin liittyviä sähköposteja tai sinulla on muita teknisiä vaikeuksia, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen anette@maikkimarjaniemi.fi

Kysyttävää?

Jos sinulla herää kysymyksiä, sinulla on teknisiä ongelmia tai kaipaat apua alustan käytössä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi tai soittaa numeroon 040 0283941 (torstaisin klo 11-13).

Palvelemme sinua myös nettisivujemme chatissä sekä Facebookin Messengerissä. Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti arkisin toimistoaikoina, joten jos emme ole paikalla juuri kun otat yhteyttä, vastaamme viestiisi myöhemmin.

Nähdään valmennuksessa!