fbpx

Kiitos, että tilasit Kevenny keittiössä -kirjan!

 

Ostitko samalla valmennuksen?

Tämän sivun lopusta löydät ohjeet, miten kirjaudut valmennusalustalle!

  1. Saat linkin ensimmäisiin materiaaleihin heti sähköpostiisi. Tarvitset niitä varten tunnukset, joista löydät ohjeet tämän sivun lopusta.
  2. HUOM! Tarkista myös sähköpostisi tarjoukset-kansio ja roskaposti, sillä monella viestit saattavat hukkua niihin. Jos et löydä viestejä minulta niin lähetä viestiä meidän superapurille anette@maikkimarjaniemi.fi ja korjataan tilanne.
  3. Saat nyt samantien tunnukset valmennusalustalle, josta löydät jatkossa kaikki materiaalit. Ohjeet tunnuksien käyttöön ovat tämän sivun lopussa. Voit kokeilla niitä nyt heti ja varmistaa, että ne toimivat.

Terkuin Maikki

PS. Jos sinulla herää kysymyksiä kurssista, et saa meiltä kurssiin liittyviä sähköposteja tai sinulla on muita teknisiä vaikeuksia, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen anette@maikkimarjaniemi.fi

Milloin kurssi näkyy?

Huom! Jos tilasit kurssin ja treenivälineen, kurssi tulee näkyviin kun treeniväline lähtee matkaan varastolta. Ei siis kannata huolestua jos kurssia ei heti näy listauksessa.

Kysyttävää?

Jos sinulla herää kysymyksiä valmennuksesta, sinulla on teknisiä ongelmia tai kaipaat apua valmennusalustan käytössä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen anette@maikkimarjaniemi.fi tai soittaa numeroon 040 0283941 (maanantaisin ja torstaisin klo 11-13).

Palvelemme sinua myös nettisivujemme chatissä sekä Facebookin Messengerissä. Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti arkisin toimistoaikoina, joten jos emme ole paikalla juuri kun otat yhteyttä, vastaamme viestiisi myöhemmin.

Nähdään valmennuksessa!