HUOM! Tilaa tämä naisille rakennettu FODMAP-ruokasuunnitelma tämän kampanjasivun kautta ja säästät hinnassa 50 euroa. 

 

Haluatko apua vatsan oireisiin, turvotukseen ja FODMAP-ruokavalion koostamiseen?

 

30 päivän FODMAP-
ruokasuunnitelma

 
 • Valmis ruokasuunnitelma 30 päiväksi
 • Sovellettavissa koko perheen ruokailuihin
 • Terveellisiä, FODMAP-ruokavalioon soveltuvia reseptejä
 • Opit koostamaan maukkaat ja fiksut ateriat itse 30 päivän jälkeen
 • Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja saat suunnitelman 50 euron alennuksella!

Jatka lukemista, jos kaipaat ruokailuihisi selkeää suunnitelmaa ja haluat helpottaa FODMAP-ruokavalion koostamista selkeillä ohjeilla.

Hei, olen Maikki. Hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

FODMAP-ruokavaliossa vältetään tai vähennetään sellaisia ruoka-aineita, jotka aiheuttavat pilkkoutumattomia hiilihydraattiryhmiä. Nämä hiilihydraatit fermentoituvat paksusuolessa, ja sivutuotteena syntyy muun muassa suolistokaasuja, jotka aiheuttavat turvotusta ja vatsakipuja.

Mikäli kärsit näistä oireista tai esimerkiksi ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS), saatat reagoida tähän toimintaan herkemmin ja saada monenlaisia suolisto-oireita, kuten ripulia ja/tai ummetusta.

Jos olet epävarma ruokavalion koostamisen suhteen tai sinulla on elämässä monta rautaa tulessa, saattaa stressi vielä pahentaa oireitasi.

Koska FODMAP-ruokavaliossa rajoitetaan useitakin ruoka-aineita pois, muuttuu ruokavalio helposti liian yksipuoliseksi. On kuitenkin tärkeää, että ateriat pysyvät monipuolisina ja saat ravinnosta kaiken tarvitsemasi.

Sen vuoksi olen tehnyt yhdessä tiimimme laillistetun ravitsemusterapeutti Sanni Massisen kanssa tämän 30 päivän FODMAP-ruokasuunnitelman. Sen tarkoitus on opettaa sinua koostamaan monipuolinen ruokavalio ja auttaa sinua pääsemään eroon kiusallisista suolisto-oireista.

30 päivän aikana opit koostamaan terveelliset ateriat itse, ilman että sinun tarvitsee jatkuvasti turvautua ohjeisiin ja muistilappuihin.

Samalla alat omaksua terveellistä ateriarytmiä ja kiinteyttävää tapaa syödä. Luot arkeesi vahvan pohjan virkeyttä ja terveyttä tuoville ruokailutavoille.

Kun tilaat FODMAP-ruokasuunitelman tämän sivun kautta, säästät 50 € hinnassa.

“Valmennuksen avulla sain parannettua suhdettani ruokaan. Nyt tunnistan omasta kehostani paremmin millaista ruokaa se kaipaa eikä esimerkiksi mielitekoja tule juurikaan.”

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 30 päivän FODMAP-ruokasuunnitelma on juuri sinua varten:

 • Haluat helpon ja herkullisen ruokasuunnitelman, jossa kulutukseesi sopiva energiamäärä on laskettu valmiiksi.
 • Kärsit suolisto-oireista, kuten turvotuksesta, vatsakivuista, ripulista tai ummetuksesta.
 • Haluat säännöllisen ateriarytmin, mutta siinä pysyminen tuntuu vaikealta.
 • Olet vasta FODMAP-taipaleen alkutaipaleella ja olet epävarma, miten terveellinen ruokavalio kannattaisi koostaa.
 • Olet jo pidempään noudattanut FODMAP-ruokavaliota, mutta sinusta tuntuu että ruokatottumuksesi ovat muuttuneet liian yksipuolisiksi.
 • Haluat oppia valmistamaan ruokaa enemmän kerralla, jottei joka nälkään tarvitse alkaa kokkaamaan.
 • Haluat valmiit ostoslistat kauppaan.
 • Haluat lisää ideoita terveelliseen syömiseen.
 • Haluat apua vatsaoireisiin, kuten turvotukseen ja haluat testata olisiko FODMAP-ruokavaliosta sinulle apua.
 • Olet jo pidempään noudattanut FODMAP-ruokavaliota, mutta kaipaat ideoita miten saat ruokavaliostasi monipuolisemman.
 • Haluat varmistua, että saat ruoasta kaiken tarvitsemasi ja syödä ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Ja tämä kurssi on jo ensimmäisellä viikolla ylittänyt kaikki odotukset. Mahtava bonus oli huomata se, että tämä on kokonainen ja kokonaisvaltainen kurssi eikä pelkästään ruoat mitä syöt  milloinkin. Viikon jälkeen jo vatsa on ollut paljon parempana ja olen saanut stressin pois syömisestä.

Sanna

Saat kaiken tämän:

 • Tarkat ruokasuunnitelmat kahdella eri energiamäärällä (enemmän liikkuvat tarvitsevat enemmän energiaa ruuasta)
 • 30 päivän ruokailut valmiiksi suunniteltuna
 • Ohjeet vaihteluun ja suunnitelman soveltamiseen hieman eri ruoka-aineilla
 • Tehtäviä, joiden avulla opit soveltamaan fiksun ruokailun periaatteita, etkä ole ohjelappusten orja loppuikääsi
 • Joka viikko kannustavan videon, jossa kerrotaan sen viikon ruokailuista ja sovellustavoista
 • Lopputuloksena terveellisemmät ruokailutavat, vähemmän suolisto-oireita ja myös painonhallintaa tukevat ruokailutottumukset
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön pakettiin, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon materiaaleista. Voit tulostaa ohjeet itsellesi tai tallentaa ne tietokoneelle.

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Miten löydät pysyvän motivaation ruokavaliomuutokseen ja noudatat sitä ilman stressiä.
 • Miten voit toteuttaa ruokavaliomuutosta itsellesi sopivaan tahtiin.
 • Miten voit syödä sellaisia ruokia kuin haluat – terveellisesti ja ilman suolisto-oireita.
 • Miten voit herkutella kohtuullisesti myös FODMAP-ruokavaliossa.
 • Miten laatia ostoslista ja hoitaa kauppareissut vähällä vaivalla.
 • Miten kokkaat terveellisen ruuan 10 minuutissa.
 • Miten teet fiksusta ruokailusta yhtä helppoa kuin pyörällä ajon.

Kurssin neljännellä ja viimeisellä viikolla viritytään kuuntelemaan oman kehon viestejä siten, että voit vaihtaa ruokavaliosuunnitelman seuraamisen oman kehosi ohjaamaan syömiseen. Tällöin terveellisestä syömisestä tulee ihan normaali toimintatapa, eikä itsekuria tai tahdonvoimaa tarvitse käyttää ruokailuun.

Lopulta et tarvitse enää tätä 30 päivän ruokasuunnitelmaa ollenkaan.

Kärsin turvotuksesta ja ilmavaivoista. Turvotus on poissa ja muutenkin on kevyempi olo. Ehdottomasti suosittelen, koska nälkää ei tarvinnut nähdä ja ruoka oli monipuolista. Lisäksi Maikin viestit olivat aina hyviä.

Marja

Uskon kurssiin täysin, joten annan sinulle 100% tyytyväisyystakuun.

Kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessani olleilta asiakkailta – ja syy siihen miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

Kesällä minulla diagnosoitiin DM2 jolloin yritin jättää näkyvän sokerin pois. Halusin pudottaa painoa ja minua motivoi kun on valmiit ruokaohjeet, selkeästi mitä milloinkin syödä. Ärtyvä suoli on rauhoittunut ja toimii normaalisti. Sokeriarvot pysyneet hyvinä ja painoa pudonnut kuusi kiloa. Osaltaan painonpudotukseen vaikuttaa turvotuksen häviäminen. Aluksi oli vaikeaa kun en syönyt pitsaa, hampurilaisia yms ja välillä iski irttarihimo. Pari kertaa olen sortunut ja ostanut muutaman irtokarkin. Viimeisinä viikkoina on ollut helppoa, karkkihyllyjen ohi käveleminen on helppoa eikä tee mieli herkkuja. Suosittelen tällaista ohjelmaa jos haluaa kurinalaisen kalenterin ja haluaa noudattaa sitä. Aion jatkaa samaan malliin Maikin reseptien kera.

Pia
shadow-ornament

Aloitin kurssin, koska halusin saada uusia vinkkejä syömiseen. Olen kärsinyt IBS:stä liki kymmenen vuotta. Itsellä meinasi loppua motivaatio syömisen monipuolisuuden kanssa ja ajattelin saavani apua siihen tällä ruokavaliolla. Ja sitä apua ja vinkkejä kyllä kurssilta sainkin. Ruokailu rytmini parani ja olen syönyt vihanneksia ja marjoja enemmän kuin vuosiin yhteensä. Olo on ollut hyvä ja vatsa paljon parempana.

En kokenut mitään kurssissa mitenkään haastavana, ohjeet oli helpot ja selkeät sekä reseptit hyvät. Haaste oikeastaan oli vain oman arjen sovittelemisessa, että sai ruokailu välit pidettyä maksimissaan 4 h. Yllätyin kurssin ”lisä” jutuista ja harjoitteista. Ajattelin kurssin olevan vain ruokavalio, mut se olikin paljon muutakin. Ruokavalion muutos/parannus tosiaan onkin muutakin kuin pelkkä ruoka ja kiva että se oli kurssilla otettu huomioon. Suosittelisin kyllä ruokavaliota muillekin. Kurssi oli monipuolinen ja kattava sekä uskon että muutkin samojen ruoka ongelmien kanssa painivat voivat saada kurssilta apua. Kiitos vielä tosi paljon!

Sanna
shadow-ornament

[Hain kurssilta apua…] Liian yksipuoliseen ja rajoittuneeseen ruokavalioon (oikein herkkä vatsa, tiukat fodmap rajoitteet käytössä jo monta vuotta, sortunut syömään vain ns täysin turvallisia ruokia), huonoihin välipaloihin ja illan (suklaan)ahmintanälkään.

Olen saanut ison kasan uusia ideoita aamu- ja välipaloiksi, ruokarepertuaari on laajentumaan päin ja rehuja tulee syötyä huomattavasti enemmän. Olo on keveämpi ja virkeämpi jo nyt kahden viikon jälkeen.

Suosittelen kurssia ruokavalion monipuolistamiseen, ruokarytmin ja annoskokojen kanssa taisteleville sekä suklaanmussuttajille. Pysyy suklaansyönti aisoissa kun syö pitkin päivää fiksusti.

Nainen, 31v.
shadow-ornament

Mun lähtötilanteenihan oli sellainen, että olen taistellut IBS:n  kanssa jo useamman vuoden (liki 10v) ja viime vuosi oli todella haasteellinen. Kärsin myös stressi vatsasta ja viime vuosi oli myös henkisesti tosi raskas. Työelämässä sattui monia muutoksia ja muuta.

Viime keväänä kokeilin ensimmäistä kertaa FODMAP-ruokavaliota ja löysin siitä apua, mutta oma jaksaminen ja mielikuvitus loppui kesken, jotta olisin saanut ruokavaliosta tarpeeksi monipuolisen. Nyt kun kuulin/löysin tämän Maikin ruokavalion juuri tähän FODMAP juttuun olin enemmän kuin mielissäni.

Ja tämä kurssi on jo ensimmäisellä viikolla ylittänyt kaikki odotukset. Mahtava bonus oli huomata se, että tämä on kokonainen ja kokonaisvaltainen kurssi eikä pelkästään ruoat mitä syöt  milloinkin. Viikon jälkeen jo vatsa on ollut paljon parempana ja olen saanut stressin pois syömisestä.

On ollut ihanan helppoa vain syödä ohjeen mukaan, kun ei ole tarvinut sen enempää miettiä mitähän sitä nyt söisi ja kuinka paljon. En voi sanoin kuvailla miten helpottunut olen. Tää aikaisempi syöminen on ollut tuskaa ja ahdistusta ja nyt se  on pois. Innolla odotan seuraavaa viikkoa.

Sanna

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Terveellinen syöminen on jokaisen oikeus. Se tekee mahdolliseksi arjessa jaksamisen, terveenä pysymisen ja painonhallinnan. Jos syöminen ei ole kunnossa, ei välttämättä edes tule muistaneeksi, kuinka hyvän ja energisen olon fiksuilla ruokavalinnoilla saa.

Suolisto-oireet voivat helposti viedä energiaa ja FODMAP-ruokavalio muuttuu monilla helposti myös yksipuoliseksi ja niukasti ravinteita sisältäväksi.

Jotta ruokavaliosi olisi monipuolinen, terveellinen ja suolisto-oireita ehkäisevä, haluan auttaa sinua koostamaan FODMAP-ateriasi helposti ja vaivatta tämän ruokasuunnitelman avulla.

Haluan, että saat oikeita tuloksia etkä haaskaa aikaasi. Oikeiden ohjeiden löytäminen itse voi kuluttaa aivan liikaa aikaa ja euroja. Tälle kurssille osallistumalla vältät ajan- ja rahanhukan ja pääset suoraan terveellisen FODMAP-ruokavalion ytimeen.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet kurssin eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta jotka säästämme sinulta.

Konkreettisesti kurssi sisältää seuraavia asioita:

 • Ruokavalio-ohjeet 30 päivän ajaksi (Arvo 47 €)

  Saat 30 vuorokauden ajaksi ruokavalion, jota noudattamalla helpotat suolisto-oireitasi ja parannat terveyttäsi. FODMAP-ruokavaliossa on paljon vaihtelua ja monipuolisuutta – ja saat lisäksi taulukon, jonka avulla voit soveltaa sitä oman makusi mukaan. Ruokasuunnitelman on laatinut tiimimme laillistettu ravitsemusterapeutti varmistaen, että ohjeet ovat terveelliset ja tasapainoiset ja saat ravinnosta runsaasti kehosi tarvitsemia ravintoaineita.

  Itse ruokavalion lisäksi saat myös valmiiksi jäsennellyt kauppalistat sekä aikataulun, jonka mukaan valmistat ruokaa. Kaikki on siis tehty sinua varten valmiiksi.

 • Valmentajan videoterkut ja mentaalivalmennus (Arvo 39 €)

  Jokaisen viikon materiaaleihin kuuluu valmentajan videoterveiset ja tehtävänanto, mikä tuo kurssiin henkilökohtaista tuntua. Kurssiin kuuluu myös motivaatiotehtävä, jonka avulla sinun ei tarvitse tehdä ruokavaliomuutosta itsekurin varassa.

 • Ohjeet, joilla sovellat ruokavaliota (Arvo 47 €)

  Koska terveeseen ruokasuhteeseen (ja myös painonhallintaan) liittyy kyky soveltaa ja ohjeiden sokea noudattaminen ei tue tätä, opettelemme kurssilla myös soveltamaan annettuja ohjeita ja suhtautumaan niihin joustavasti.

 • Ohjeet, joiden avulla valmistat ruokaa ja käyt kaupassa mahdollisimman vaivattomasti (Arvo 27 €)

  Keskitymme kurssilla tekemään ruokavaliosta mahdollisimman vaivattoman ja vähän aikaa vaativan, joten opettelemme myös hoitamaan ruoanlaiton ja kaupassa käynnin niin, että arjessa vapautuu aikaa muille tärkeille asioille.

 • Terveellisiä (ja kiinteyttäviä) reseptejä (Arvo 19 €)

  Saat myös kurssin ruokavaliossa käytetyt reseptit sellaisessa muodossa, että voit helposti hyödyntää niitä myös jatkossa osana ruokavaliotasi.

 • Harjoituksia, joiden avulla osaat syödä intuitiivisemmin ja kehoasi kuunnellen – terveellisesti (Arvo 19 €)

  Osana kurssia opettelemme kuuntelemaan oman kehon viestejä ja syömään tavalla, joka on intuitiivinen, mutta terveellinen. Tämä luo vankkaa pohjaa hyville ruokailutottumuksille ja pystyt noudattamaan terveellistä ruokavaliota lopun elämän.

Näiden arvo olisi yhteensä 198 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 198 euroa, vaan hinta on…

Kun tilaat suunnitelman tämän kampanjasivun kautta, säästät 50 € hinnassa, joten toimi heti, jos haluat tehdä terveellisestä syömisestä helppoa ja stressitöntä.

Koko kurssin hinta on 47 euroa tällä kampanjasivulla. Normaalisti hinta on 97 euroa.

Kyllä, saat koko 30 päivän kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 198 vaan 47 euroa.

HUOM! Kampanjahinta koskee vain tätä kampanjasivua, joten toimi heti, jos haluat oppia kiinteyttävän ja terveellisen tavan syödä.

Pääset nyt mukaan tälle ainutlaatuiselle kurssille ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Neljän viikon valmennuksesta tulet maksamaan vain 11,75 € viikossa eli 1,67 € päivässä. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen kahvikupin hinnalla.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja voida paremmin, tilaa 30 päivän FODMAP-ruokasuunnitelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

Älä jää viivyttelemään vaan tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt

.Saat koko neljän viikon kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi tulee vain 11,75 euroa. Se tarkoittaa noin 1,65 euroa päivässä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

HUOM! Saat 30 päivän FODMAP-ruokasuunnitelman 50 euron alennuksella vain tämän kampanjasivun kautta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Minä ja tiimimme laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni Massinen haluamme auttaa sinua voimaan paremmin ja saamaan lisää energiaa elämään.

Terveellinen ruokavalio muodostuu monipuolisista raaka-aineista, säännöllisestä ateriarytmistä ja maukkaista resepteistä. Tälle kurssille osallistumalla noudatat FODMAP-ruokavaliota helposti ja vaivatta.

Olemme auttaneet jo yli 200 naista tekemään FODMAP-ruokavaliostaan monipuolisen ja terveellisen. Suolisto-oireiden, kuten vatsavaivojen ja turvotuksen, ei tarvitse olla osa sinun jokapäiväistä arkeasi, kun tiedät miten koostat ateriasi.

Samalla haluamme kuitenkin varmistaa, että ateriasi ovat herkullisia ja maukkaita. Ruokaelämysten toteuttaminen on ihanaa, kun ei tarvitse murehtia niiden aiheuttavan oireita.

Kun tulet mukaan tälle kurssille, saat tarkat reseptit, ruokaohjeet ja kauppalistat, jotta voit kuukauden aikana helposti ja vaivatta noudattaa FODMAP-ruokavaliota. Samalla opit muodostamaan ateriasi siten, että kuukauden jälkeen et tarvitse enää ruokavaliolappusia, vaan terveellinen syöminen tulee kuin itsestään.

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja voida paremmin, tilaa 30 päivän FODMAP-ruokasuunnitelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

Olen saanut paljon kysymyksiä 30 päivän FODMAP-ruokasuunnitelmasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • Huomioiko tämä ohjelma ruoka-aineallergiat (jotka eivät ole FODMAP-rajoitteita)?

  Ohjeet ovat joustavia, ja niissä annetaan vaihtoehtoja allergioiden tai eri mieltymysten varalle. Energiamäärät pysyvät kutenkin melko samoina, vaikka joitain vaihdoksia tekeekin.

   

 • Minkä verran tässä syödään kaloreita?

  Ohjeissa on kahdentyyppiselle naiselle ruokavaliot: liikkuvalle ja vähän passiivisemmalle tyypille. Liikkuvan tyypin ruokavalio on noin 2000 kilokaloria ja passiivisempi noin 1800 kilokaloria. Nämä ovat kuitenkin suuntaviivoja eikä ohjeiden noudattaminen ole kalorin- tai grammantarkkaa.

  Muutenkin kalorinlaskenta on yllättävän epätarkkaa, varsinkin kulutuksen arvioinnin kannalta – siksi en suosittele laskemista. Myös oman kehon kuunteluun tulee ohjeita: jos nälkä vaivaa jatkuvasti, ruokamääriä pitää skaalata isommiksi.

 • Saako tämän 30 päivän aikana herkutella?

  Tottahan toki. Tavoitteena on oppia perusterveellisen syömisen pohja, ja siihen kuuluu joustavuus ja kohtuullinen herkuttelu. Karkki- ja herkkulakot eivät muutenkaan toimi pitkäjänteisesti, joten en niitä tässä 30 päivän ruokasuunnitelmassakaan suosittele.

 • Kuuluuko tähän treeniohjelmaa?

  Ei. Tämä on puhtaasti ruokasuunnitelma, joka opettaa itsenäisen fiksun syömisen perusteet FODMAP-ruokavalioon sopivia raaka-aineita käyttäen.

 • Pitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia, ellei rajoittamiselle ole FODMAP-ruokavalion vuoksi perusteltua syytä. Sen sijaan opetellaan ateriarytmiä, jolla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja opetellaan hyödyntämään niitä raaka-aineita, jotka eivät aiheuta suolisto- ja vatsaoireita.

 • Miten valmennus toimii käytännössä?

  Saat viikottain materiaalit sähköpostiisi. Varaa siis joka viikko hieman aikaa mailin lukemiselle, ruokaostoksille, kokkaamiselle ja tietty syömiselle. 🙂

   

 • Minulla on ollut jo pitkään erilaisia ruuansulatuskanavan oireita, voinko kokeilla tätä FODMAP-suunnitelmaa omin päin?

  Jos on pidempään jatkuneita ruuansulatuskanavan oireita, kannattaa ensin käydä keliakiatesteissä. Mikäli testin tulos on negatiivinen, voi sen jälkeen kokeilla FODMAP-ruokavaliota ohjeiden mukaan, eli ensin eliminaatiojakso ja sen jälkeen ruoka-aineiden palauttaminen yksitellen oireita seuraten. Muista, että tarkka kaikkien FODMAP-hiilihydraattien eliminointijakso on vain tilapäinen ruokavalio, jota ei ole tarkoitus noudattaa pitkäaikaisesti. Suoliston terveyden kannalta on haitallista, jos kaikkia FODMAP-hiilihydraatteja vältellään esimerkiksi kuukausia tai vuosia.

  Jos vatsa- tai suolisto-oireet ovat voimakkaat, on hyvä sulkea pois muitakin vakavia sairauksia kuin keliakia, ennen kuin aloittaa FODMAP-ruokavaliokokeilun.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa kurssi nyt, niin pääset heti opettelemaan terveellistä ja monipuolista FODMAP-ruokailua.

Toimi tänään ja tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Muista, että saat kurssin täydellä tyytyväisyystakuulla. Jos et koe kurssin olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko neljän viikon pituisen kurssin hinta on 47 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Kun tilaat FODMAP-ruokasuunnitelman tältä kampanjasivulta, säästät 50 € hinnassa. Toimi siis heti, jotta hyödynnät kampanjahinnan.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.