28 päivän startin hinta nousee pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
MAIKKI MARJANIEMI

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Haluan verkkokursseillani tuoda elämääsi lisää itsevarmuutta, energiaa ja hyvinvointia – ja toisaalta vähentää stressiä ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä.

Vuonna 2016 lanseerasin ensimmäinen verkkovalmennukseni, ja ihastuin siihen, miten voin ohjata suurtakin porukkaa kerralla kohti parempaa vointia ja energisempää elämää. Autan asiakkaitani oivaltamaan, millä keinoilla pysyvä muutos ihan oikeasti saadaan aikaan ja miten niitä sovelletaan sopimaan omaan elämäntilanteeseen.

Vuosien varrella olen koonnut ympärilleni tiimin, jonka voimin voimme auttaa yhä useampia ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti. Nykyään meillä onkin jo useita kymmeniä erilaisia hyvinvointia lisääviä verkkokursseja, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa ja omaan arkeen sopiva liikuntamuoto ja tapa syödä rennon terveellisesti.

Uusi elämäntapa alkaa usein hyvin pienestä muutoksesta. Uskalla heittäytyä haasteeseen ja huomaa, kuinka hyvinvointisi kasvaa kierivän lumipallon tavoin!

Koulutukseni

Olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä

USA:ssa olen käynyt useita kursseja:

 • Primeight Camp – voimaharjoitteluohjelmointi ryhmille (Kilo Strength Society)
 • Voimaharjoitteluvalmentaja (Poliquin Group: PICP levelit 1,2 ja 3)
 • Rasvanpoltto ja lihasmassan kasvatus (Poliquin Group: Body Compotition Training Camp)
 • Elämäntapojen vaikutus terveyteen, kehonkoostumukseen ja hormonitasapainoon (Poliquin Group: BioSignature levelit 1 ja 2) 

Etänä netin kautta kävin nämä loistokurssit:

 • Ravintovalmentaja (Precision Nutrition level 1)
 • Ravintovalmennus ja muutospsykologia (Precision Nutrition level 2 – vuoden kestävä kurssi)
 • Unen optimoinnilla terveyttä ja suorituskykyä (Suomen Hyvinvointiverkko Oy)

Ja Suomessa mm. nämä:

 • Liikunnan ammattitutkinto (Raahen Aiku)
 • Kehonpainoharjoitteluohjaaja (Compact Fit: level 1) 
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • NPL Practioner (NLP Akatemia) 
 • Muita pikku koulutuspäiviä, kuten: Selätä säästöliekki -seminaari eli aineenvaihduntajumien purkaminen (Lääkäri Vilho Ahola ja valmentaja Sanna Eloranta), Suorituskykyä ja kehitystä ravinnosta ja elämäntavoista (Seminaaripäivä, Vilho Ahola)   

Lisäksi olen filosofian maisteri suomen kielen puolelta. 

MAIKIN TIIMI

Tiimi

Liikunnanohjaaja

Sohvi Ollila

Moikka! Olen ohjannut sekä valmentanut jo lukioikäisestä saakka monipuolisesti eri-ikäisiä ihmisiä liikunnan parissa, ja tavoitteenani onkin mahdollistaa jokaiselle omanlainen tyyli toteuttaa liikuntaa. Liikunnanohjaajan tutkinnon (AMK) lisäksi olen täydentänyt osaamistani myös ravitsemuksen opinnoilla sekä psyykkisen valmentamisen perusteilla.

Ohjaajana nautin vilpittömästi siitä, että saan innostaa ihmisiä liikkumaan, auttaa oman liikuntatavan löytymisessä ja saada heidät myös hoksaamaan pieniä tekoja arjessa, jotka tukevat omaa hyvinvointia yllättävänkin paljon. Parasta tässä työssä on se, kun saan aikaan liikunnankipinän syttymistä ja niitä fiiliksiä että hei, onpa tämä kivaa!

Valmentajana mahdollistan turvallista, toimivaa ja asiakaslähtöistä liikuntaa, jossa liikkuja kokee onnistumisen kokemuksia ja löytää itselleen sopivat elementit omaan liikuntapalettiinsa.

Maikin tiimissä toimin ohjaajana useilla kotitreenikursseilla. Nähdään treeneissä!

Ravitsemusterapeutti

Sanni Massinen

Heippa! Olen Sanni, Itä-Suomen yliopistosta valmistunut laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM). Sivuaineena olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Terveyttä ja hyvinvointia tukevan ravitsemuksen ohella olen perehtynyt mm. erikoisruokavalioihin ja reseptien laadintaan. Minulla on kokemusta myös treeniohjelmien ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

Ravitsemuksen saralla lähellä sydäntäni on erityisesti kasvisten monipuolisen käytön lisääminen.

asiakaspalvelu

Anette

Moi! Olen ollut Maikin tiimissä vuodesta 2018. Vuosien varrella olen oppinut paljon uutta hyvinvoinnista. Joustavan ruokailufilosofian, itsemyötätunnon sekä loistavien treenimetodien lisäksi olen oppinut erityisesti unen ja palautumisen vaikutuksesta omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Unen ja palautumisen lisäksi huolehdin omasta hyvinvoinnistani esimerkiksi liikkumalla itselle mieluisilla tavoilla, kiinnittämällä ruokailussa huomiota erityisesti runsaaseen kasvisten määrään sekä arjessani pyrin mahdollisimman hyvään stressinhallintaan. Tykkään erityisesti liikkua luonnossa ja arkiliikuntaa kerrytän kävelemällä kaikkialle aina kun mahdollista. Lihaskuntotreenit ovat myös mieluisia ja onkin ollut hauskaa huomata kuinka omat voimatasot kasvavat.

Työnkuvaani kuuluu erilaiset asiakaspalvelutehtävät, kuten esimerkiksi kysymyksiin vastaaminen verkkosivun chatissa, sähköpostilla ja Facebookissa.

yhteisöt ja sisällöntuotanto

Marita

Moi! Olen tullut Maikin tiimiin vuonna 2017 ja vuosien mittaan olen oppinut paljon lisää etenkin nousujohteisesta lihaskuntotreenistä sekä oikeista treenitekniikoista. Tästä huolimatta lempiliikuntaani on melkein kaikki aerobinen, kuten juoksu, kävely, patikointi, pyöräily ja spinning. Mielelläni heilun myös erilaisissa jumpissa!

Suhteeni ruokaan on muuttunut aiempaa joustavammaksi ja rennommaksi. Treenissä olen oivaltanut, että laatu korvaa määrän. Oman hyvinvointini perustana on runsas lepo ja uni sekä kasviksilla ja marjoilla hulluttelu. Tämä höystetään arkiliikunnalla ja varsinaisella treenillä sekä kissan ja sipsipussin kanssa löhöilyllä sohvalla! Myös luonto on minulle erittäin tärkeä juttu.

Työnkuvani on monipuolinen ja siihen kuuluu muun muassa erilaisia viestinnällisiä ja sisällöntuotantotehtäviä, blogitekstien kirjoittamista, asiakaspalvelua sekä asiakkaiden Facebook-ryhmien ylläpitoa.

Tuotanto

Halla

Pääsin mukaan Maikin tiimiin 2018 ja heti ensimmäisenä kesänä opin Maikilta itselleni nyt tärkeimmäksi tulleen asian: pikkasen paremmin. Lakkasin tavoittelemasta kaikessa suoraan 100 % ja vastapainoksi löysinkin itsestäni armollisuutta ja itsemyötätuntoa, joita kaipasin kovasti onnistuneeseen elämäntapamuutokseen. Iki-suosikkini Maikin kursseista on kuntosaliohjelmat – sillä en ajatellut kuntosalitreenin voivan olla niin hauskaa, vaikka sitä jo valmiiksi harrastinkin! 

Tiimissä täytän tittelin ”tuottaja” ja vielä tähän päivään mennessä en osaa lyhyesti kertoa mitä teen. Autan tiimin valmentajia kurssien teknisessä toteutuksessa ja sen lisäksi olen mm. kuvaaja, editoija, web-kehittäjä, paperipaino, somettaja ja pöytäfutiksessa hyvä häviäjä. Tuottajana roolini on siis monipuolinen ja päivän aikana vaihdan usein hattua useaan kertaan. Toimistolla minua kutsutaan usein nimellä “Oho! Apua?!”. 

Työkalupakkiini kuuluu älypuhelimen lisäksi kolme tietokonetta, kamera, kalenteri ja hallittu kaaos.