Superale lähestyy! VIP-ryhmässä saat parhaan alen

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
MAIKKI MARJANIEMI

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Haluan verkkokursseillani tuoda elämääsi lisää itsevarmuutta, energiaa ja hyvinvointia – ja toisaalta vähentää stressiä ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä.

Vuonna 2016 lanseerasin ensimmäinen verkkovalmennukseni, ja ihastuin siihen, miten voin ohjata suurtakin porukkaa kerralla kohti parempaa vointia ja energisempää elämää. Autan asiakkaitani oivaltamaan, millä keinoilla pysyvä muutos ihan oikeasti saadaan aikaan ja miten niitä sovelletaan sopimaan omaan elämäntilanteeseen.

Vuosien varrella olen koonnut ympärilleni tiimin, jonka voimin voimme auttaa yhä useampia ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti. Nykyään meillä onkin jo useita kymmeniä erilaisia hyvinvointia lisääviä verkkokursseja, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa ja omaan arkeen sopiva liikuntamuoto ja tapa syödä rennon terveellisesti.

Uusi elämäntapa alkaa usein hyvin pienestä muutoksesta. Uskalla heittäytyä haasteeseen ja huomaa, kuinka hyvinvointisi kasvaa kierivän lumipallon tavoin!

Koulutukseni

Olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä

USA:ssa olen käynyt useita kursseja:

 • Primeight Camp – voimaharjoitteluohjelmointi ryhmille (Kilo Strength Society)
 • Voimaharjoitteluvalmentaja (Poliquin Group: PICP levelit 1,2 ja 3)
 • Rasvanpoltto ja lihasmassan kasvatus (Poliquin Group: Body Compotition Training Camp)
 • Elämäntapojen vaikutus terveyteen, kehonkoostumukseen ja hormonitasapainoon (Poliquin Group: BioSignature levelit 1 ja 2) 

Etänä netin kautta kävin nämä loistokurssit:

 • Ravintovalmentaja (Precision Nutrition level 1)
 • Ravintovalmennus ja muutospsykologia (Precision Nutrition level 2 – vuoden kestävä kurssi)
 • Unen optimoinnilla terveyttä ja suorituskykyä (Suomen Hyvinvointiverkko Oy)

Ja Suomessa mm. nämä:

 • Liikunnan ammattitutkinto (Raahen Aiku)
 • Kehonpainoharjoitteluohjaaja (Compact Fit: level 1) 
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • NPL Practioner (NLP Akatemia) 
 • Muita pikku koulutuspäiviä, kuten: Selätä säästöliekki -seminaari eli aineenvaihduntajumien purkaminen (Lääkäri Vilho Ahola ja valmentaja Sanna Eloranta), Suorituskykyä ja kehitystä ravinnosta ja elämäntavoista (Seminaaripäivä, Vilho Ahola)   

Lisäksi olen filosofian maisteri suomen kielen puolelta. 

MAIKIN TIIMI

Tiimi

Liikunnanohjaaja

Sohvi Ollila

Moikka! Olen ohjannut sekä valmentanut jo lukioikäisestä saakka monipuolisesti eri-ikäisiä ihmisiä liikunnan parissa, ja tavoitteenani onkin mahdollistaa jokaiselle omanlainen tyyli toteuttaa liikuntaa. Liikunnanohjaajan tutkinnon (AMK) lisäksi olen täydentänyt osaamistani myös ravitsemuksen opinnoilla sekä psyykkisen valmentamisen perusteilla.

Ohjaajana nautin vilpittömästi siitä, että saan innostaa ihmisiä liikkumaan, auttaa oman liikuntatavan löytymisessä ja saada heidät myös hoksaamaan pieniä tekoja arjessa, jotka tukevat omaa hyvinvointia yllättävänkin paljon. Parasta tässä työssä on se, kun saan aikaan liikunnankipinän syttymistä ja niitä fiiliksiä että hei, onpa tämä kivaa!

Valmentajana mahdollistan turvallista, toimivaa ja asiakaslähtöistä liikuntaa, jossa liikkuja kokee onnistumisen kokemuksia ja löytää itselleen sopivat elementit omaan liikuntapalettiinsa.

Maikin tiimissä toimin ohjaajana useilla kotitreenikursseilla. Nähdään treeneissä!

Ravitsemusterapeutti

Sanni Massinen

Heippa! Olen Sanni, Itä-Suomen yliopistosta valmistunut laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM). Sivuaineena olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Terveyttä ja hyvinvointia tukevan ravitsemuksen ohella olen perehtynyt mm. erikoisruokavalioihin ja reseptien laadintaan. Minulla on kokemusta myös treeniohjelmien ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

Ravitsemuksen saralla lähellä sydäntäni on erityisesti kasvisten monipuolisen käytön lisääminen.

asiakaspalvelu, somemanageri

Anette

Moi! Olen ollut mukana Maikin tiimissä vuodesta 2018. Vuosien varrella on tullut opittua paljon uutta ja esimerkiksi oma suhde liikuntaan on muuttunut kovasti.

Ennen liikunta tuntui minulle enemmänkin velvollisuudelta, mutta itselle sopivien liikuntamuotojen myötä siitä on tullut ihana voimavara omaan arkeen.

Minulle hyvinvoinnin kulmakiviä ovat riittävästä unesta ja palautumisesta huolehtiminen, runsas määrä ulkoilmaa, arkiliikunta, mieluisat liikuntamuodot, stressinhallinta sekä monipuolinen, värikäs ja itselle mielekäs ruokailu.

Kävely on minulle tärkein liikkumisen muoto. Välillä arkiliikuntaa kertyy kävellen pitkin päivää ja välillä taas pitkät kävelyt luonnossa on juuri se mitä kaipaan. Sen lisäksi lihaskuntotreenit kotona ovat minun juttu ja omistankin melkoisen kokoelman treenivälineitä.

On ollut hauskaa huomata kuinka monin eri tavoin kotonakin saa treenattua! Muita minulle mieluisia liikuntamuotoja ovat esimerkiksi uiminen ja jooga.


Työnkuvani on monipuolinen, mutta pääasiallisesti päivät vierähtävät erilaisissa asiakaspalvelun tehtävissä sekä sosiaalisen median sisällön tuotannon parissa.

Asiakaspalvelu, tuotannon assistentti

Mirella

Moikka! Aloitin Maikin tiimissä keväällä 2023.
Hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni. Olen oivaltanut, että kaikkein tärkeintä on lempeys itseä kohtaan. Hyvinvoinnin ei tarvitse olla jatkuvaa suorittamista. Elämässä on paljon sovellettavaa ja se tekeekin siitä aivan super ihanaa.

Olen pyrkinyt luomaan arjesta itselle mieluisampaa kiinnittämällä huomiota erityisesti riittävään lepoon, terveellisempään, ja ennen kaikkea säännöllisempään ruokailurytmiin sekä tuomalla edes hitusen lisää aktiivisuutta arkeeni. Suhtaudun näihin aika rennoin ottein ja teen vain niitä juttuja, joista nautin.

Siksipä haluankin parhaani mukaan auttaa ja olla mukana löytämässä jokaiselle mieluisia keinoja tukea omaa hyvinvointia. Olipa se sitten kova salitreeni tai pieniä keinoja lisätä jaksamista arkeen. Kaikki keinot eivät sovi kaikille ja se on ymmärrettävää.

Hyvinvointia lisäävät teot ovat usein hyvin yksilöllisiä.

Itse olen löytänyt muun muassa kävelystä, uinnista, pallopunnerruksista sekä trampoliinihypyistä itselleni mieluisia liikuntamuotoja.

Laita siis ihmeessä viestiä, niin etsitään sinullekin sopiva kurssi meidän valikoimasta!

Työtehtäviini kuuluukin pääasiassa erilaiset asiakaspalvelutehtävät, mutta saatatpa hyvin nähdä luovuuteni kukkivan myös muissa muodoissa.

Törmäillään! 🙂

Asiakkuudet ja markkinointi

Marita

Moi! Olen tullut Maikin tiimiin vuonna 2017 ja vuosien mittaan olen oppinut paljon lisää etenkin nousujohteisesta lihaskuntotreenistä sekä oikeista treenitekniikoista.

Monipuolinen liikunta on mieleeni: lenkkeily, hiihto, patikointi, kuntosali, spinning, pyöräily ja uusimpana kokeiluna crossfit.

Suhteeni ruokaan on muuttunut aiempaa joustavammaksi ja rennommaksi. Treenissä olen oivaltanut, että laatu korvaa määrän.

Oman hyvinvointini perustana on runsas lepo ja uni sekä kasviksilla ja marjoilla hulluttelu. Tämä höystetään arkiliikunnalla ja varsinaisella treenillä sekä kissan ja sipsipussin kanssa löhöilyllä sohvalla! Myös luonto on minulle erittäin tärkeä juttu.

Työnkuvani on monipuolinen ja siihen kuuluu muun muassa erilaisia viestintä-, markkinointi- ja sisällöntuotantotehtäviä. Päivitän myös blogia, ylläpidän asiakkaidemme Facebook-ryhmiä ja välillä piipahdan asiakaspalvelun puolella. 

Tuotanto

Halla

Moro! Pääsin mukaan Maikin tiimiin 2018 ja heti ensimmäisenä kesänä opin Maikilta itselleni nyt tärkeimmäksi tulleen asian: pikkasen paremmin.

Lakkasin tavoittelemasta kaikessa suoraan 100 % ja vastapainoksi löysinkin itsestäni armollisuutta ja itsemyötätuntoa, joita kovasti kaipasin onnistuneeseen elämäntapamuutokseen.

Iki-suosikkini Maikin kursseista on kuntosaliohjelmat – sillä en ajatellut kuntosalitreenin voivan olla niin hauskaa, vaikka sitä jo valmiiksi harrastinkin! 

Tiimissä täytän tittelin ”tuottaja” ja vielä tähän päivään mennessä en osaa lyhyesti kertoa mitä teen.

Autan tiimin valmentajia kurssien teknisessä toteutuksessa ja sen lisäksi olen mm. kuvaaja, editoija, web-kehittäjä, paperipaino, somettaja ja pöytäfutiksessa hyvä häviäjä.

Tuottajana roolini on siis monipuolinen ja päivän aikana vaihdan hattua useita kertoja. Toimistolla minua kutsutaan nimellä “Oho! Apua?!”. 

Työkalupakkiini kuuluu älypuhelimen lisäksi kolme tietokonetta, kamera, kalenteri ja hallittu kaaos.

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja olet mukana VIP-ryhmässä

VIP-ryhmään liittymällä sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

SUPERALE

TO–KE 1.–7.8.

50 % koodilla

SUPER

Haluatko 60 % alennuksen ennen muita?

Haluatko 40 % alennuskupongin ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Huippua, että tulit mukaan superalen VIP-ryhmään!

Laita kalenteriin VIP-ale 30.-31.7.

Tarkistathan, että saat meiltä viestin seuraavan 15 min kuluessa. Näin varmistamme, että saat myös alennuskoodin, kun alennus alkaa.

Pysy kuulolla, sillä tulen kertomaan VIP-eduista lähempänä superalea.

Jos viestiä ei kuulu, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit laittaa viestiä sivun chatissa tai sähköpostilla osoitteeseen info@maikkimarjaniemi.fi

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.