päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Black Friday: Kaikki kurssit -50% koodilla ALE50

MAIKKI MARJANIEMI

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja.
Haluan verkkokursseillani tuoda elämääsi lisää itsevarmuutta, energiaa ja hyvinvointia – ja toisaalta vähentää stressiä ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä.

Vuonna 2016 lanseerasin ensimmäinen verkkovalmennukseni, Jenkkakahvoista tiimalasiksi -elämäntapamuutoskurssin, joka pyörii edelleen kahdesti vuodessa. Autan asiakkaitani oivaltamaan, millä keinoilla pysyvä muutos ihan oikeasti saadaan aikaan ja miten niitä sovelletaan sopimaan omaan elämäntilanteeseen.

Vuosien varrella olen koonnut ympärilleni tiimin, jonka voimin voimme auttaa yhä useampia ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti. Nykyään meillä onkin jo useita kymmeniä erilaisia hyvinvointia lisääviä verkkokursseja, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa ja omaan arkeen sopiva liikuntamuoto ja tapa syödä rennon terveellisesti.

Uusi elämäntapa alkaa usein hyvin pienestä muutoksesta. Uskalla heittäytyä haasteeseen ja huomaa, kuinka hyvinvointisi kasvaa kierivän lumipallon tavoin!

Koulutukseni

Olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä

USA:ssa olen käynyt useita kursseja:

 • Primeight Camp – voimaharjoitteluohjelmointi ryhmille (Kilo Strength Society)
 • Voimaharjoitteluvalmentaja (Poliquin Group: PICP levelit 1,2 ja 3)
 • Rasvanpoltto ja lihasmassan kasvatus (Poliquin Group: Body Compotition Training Camp)
 • Elämäntapojen vaikutus terveyteen, kehonkoostumukseen ja hormonitasapainoon (Poliquin Group: BioSignature levelit 1 ja 2) 

Etänä netin kautta kävin nämä loistokurssit:

 • Ravintovalmentaja (Precision Nutrition level 1)
 • Ravintovalmennus ja muutospsykologia (Precision Nutrition level 2 – vuoden kestävä kurssi)
 • Unen optimoinnilla terveyttä ja suorituskykyä (Suomen Hyvinvointiverkko Oy)

Ja Suomessa mm. nämä:

 • Liikunnan ammattitutkinto (Raahen Aiku)
 • Kehonpainoharjoitteluohjaaja (Compact Fit: level 1) 
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • NPL Practioner (NLP Akatemia) 
 • Muita pikku koulutuspäiviä, kuten: Selätä säästöliekki -seminaari eli aineenvaihduntajumien purkaminen (Lääkäri Vilho Ahola ja valmentaja Sanna Eloranta), Suorituskykyä ja kehitystä ravinnosta ja elämäntavoista (Seminaaripäivä, Vilho Ahola)   

Lisäksi olen filosofian maisteri suomen kielen puolelta. 

MAIKIN TIIMI

Tiimi

Liikunnanohjaaja

Sohvi Ollila

Moikka! Olen ohjannut sekä valmentanut jo lukioikäisestä saakka monipuolisesti eri-ikäisiä ihmisiä liikunnan parissa, ja tavoitteenani onkin mahdollistaa jokaiselle omanlainen tyyli toteuttaa liikuntaa. Liikunnanohjaajan tutkinnon (AMK) lisäksi olen täydentänyt osaamistani myös ravitsemuksen opinnoilla sekä psyykkisen valmentamisen perusteilla.

Ohjaajana nautin vilpittömästi siitä, että saan innostaa ihmisiä liikkumaan, auttaa oman liikuntatavan löytymisessä ja saada heidät myös hoksaamaan pieniä tekoja arjessa, jotka tukevat omaa hyvinvointia yllättävänkin paljon. Parasta tässä työssä on se, kun saan aikaan liikunnankipinän syttymistä ja niitä fiiliksiä että hei, onpa tämä kivaa!

Valmentajana mahdollistan turvallista, toimivaa ja asiakaslähtöistä liikuntaa, jossa liikkuja kokee onnistumisen kokemuksia ja löytää itselleen sopivat elementit omaan liikuntapalettiinsa.

Maikin tiimissä toimin ohjaajana useilla kotitreenikursseilla. Nähdään treeneissä!

Ravitsemusterapeutti

Sanni Massinen

Heippa! Olen Sanni, Itä-Suomen yliopistosta syksyn aikana valmistunut ravitsemusterapeutti (TtM). Sivuaineena olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

Terveyttä ja hyvinvointia tukevan ravitsemuksen ohella olen perehtynyt mm. erikoisruokavalioihin ja reseptien laadintaan. Minulla on kokemusta myös treeniohjelmien ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

Ravitsemuksen saralla lähellä sydäntäni on erityisesti kasvisten monipuolisen käytön lisääminen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}