HUOM! Tilaa tämä naisille rakennettu vegaaniruokasuunnitelma tämän kampanjasivun kautta ja säästät hinnassa 50 euroa. 

 

Haluatko oppia koostamaan terveellisen vegaaniruokavalion ja syömään monipuolisesti, kiinteyttävästi ja terveellisesti?

30 päivän vegaaniruokasuunnitelma

 • Valmis ruokasuunnitelma 30 päiväksi
 • Sovellettavissa koko perheen ruokailuihin
 • Terveellisiä, vegaaniseen ruokavalioon soveltuvia reseptejä
 • Opit koostamaan maukkaat ja fiksut ateriat itse 30 päivän jälkeen
 • Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja saat suunnitelman 50 euron alennuksella!

Jatka lukemista, jos kaipaat ruokailuihisi selkeää suunnitelmaa, mutta et halua elää loppuelämääsi seuraten listoja ja ohjeita.

Hei, olen Maikki. Hyvinvointi- ja voimavalmentaja.

Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Vegaaniruokavalio koostetaan monipuolisesti erilaisista kasvikunnan tuotteista ja valmisteista. Parhaimmillaan vegaaniruokavalio on ravitseva ja monipuolinen, runsaasti kasviksia sisältävä ja proteiinipitoinen.

Monilla vegaaniruokavalio saattaa varsinkin alkuvaiheessa olla turhankin yksipuolinen, ja vaikka ei olisikaan, niin selkeät ohjeet ja reseptit voivat tuoda uusia tuulia keittiöön.

Jos olet epävarma ruokavalion koostamisen suhteen tai kaipaat uusia ideoita terveelliseen ruoanlaittoon, tämä kurssi sopii sinulle.

Olen tehnyt tämän kurssin yhdessä tiimimme laillistetun ravitsemusterapeutin Sanni Massisen kanssa. Sen tarkoitus on opettaa sinua koostamaan monipuolinen ruokavalio ja auttaa sinua muodostamaan hyvä ateriarytmi ja edistää kiinteyttäviä ruokailutottumuksia.

30 päivän aikana opit koostamaan terveelliset ateriat itse, ilman että sinun tarvitsee jatkuvasti turvautua ohjeisiin ja muistilappuihin.

Samalla alat omaksua terveellistä ateriarytmiä ja kiinteyttävää tapaa syödä. Luot arkeesi vahvan pohjan virkeyttä ja terveyttä tuoville ruokailutavoille.

Kun tilaat vegaaniruokasuunitelman tämän sivun kautta, säästät 50 € hinnassa.

“Valmennuksen avulla sain parannettua suhdettani ruokaan. Nyt tunnistan omasta kehostani paremmin millaista ruokaa se kaipaa eikä esimerkiksi mielitekoja tule juurikaan.”

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 30 päivän vegaaniruokasuunnitelma on juuri sinua varten:

 
 • Haluat helpon ja herkullisen ruokasuunnitelman, jossa kulutukseesi sopiva energiamäärä on laskettu valmiiksi.
 • Haluat säännöllisen ateriarytmin, mutta siinä pysyminen tuntuu vaikealta.
 • Olet vasta aloitteleva vegaani ja olet epävarma, miten terveellinen ruokavalio kannattaisi koostaa.
 • Olet jo pidempään noudattanut vegaaniruokavaliota, mutta sinusta tuntuu että ruokatottumuksesi ovat muuttuneet liian yksipuolisiksi.
 • Haluat oppia valmistamaan ruokaa enemmän kerralla, jottei joka nälkään tarvitse alkaa kokkaamaan.
 • Haluat valmiit ostoslistat kauppaan.
 • Haluat lisää ideoita terveelliseen syömiseen.
 • Olet ollut vegaani jo pitkään, mutta kaipaat ideoita miten saat ruokavaliostasi monipuolisemman.
 • Haluat varmistua, että saat ruoasta runsaasti ravintoaineita ja haluat syödä ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Ja tämä kurssi on jo ensimmäisellä viikolla ylittänyt kaikki odotukset. Mahtava bonus oli huomata se, että tämä on kokonainen ja kokonaisvaltainen kurssi eikä pelkästään ruoat mitä syöt  milloinkin. Viikon jälkeen jo vatsa on ollut paljon parempana ja olen saanut stressin pois syömisestä.

Sanna

Saat kaiken tämän:

 • Tarkat ruokasuunnitelmat kahdella eri energiamäärällä (enemmän liikkuvat tarvitsevat enemmän energiaa ruuasta)
 • 30 päivän ruokailut valmiiksi suunniteltuna
 • Ohjeet vaihteluun ja suunnitelman soveltamiseen hieman eri ruoka-aineilla
 • Tehtäviä, joiden avulla opit soveltamaan fiksun ruokailun periaatteita, etkä ole ohjelappusten orja loppuikääsi
 • Joka viikko kannustavan videon, jossa kerrotaan sen viikon ruokailuista ja sovellustavoista
 • Lopputuloksena terveellisemmät ruokailutavat, monipuolinen ja täysipainoinen ruokavalio ja säännöllinen ateriarytmi
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön pakettiin, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi

Saat joka viikko sähköpostilla viestin, jossa kerrotaan sen viikon materiaaleista. Voit tulostaa ohjeet itsellesi tai tallentaa ne tietokoneelle.

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Miten löydät pysyvän motivaation ruokavaliomuutokseen ja noudatat sitä ilman stressiä.
 • Miten voit toteuttaa ruokavaliomuutosta itsellesi sopivaan tahtiin.
 • Miten voit syödä sellaisia ruokia kuin haluat – terveellisesti.
 • Miten voit herkutella kohtuullisesti myös vegaaniruokavaliossa.
 • Miten laatia ostoslista ja hoitaa kauppareissut vähällä vaivalla.
 • Miten kokkaat terveellisen ruuan 10 minuutissa.
 • Miten teet fiksusta ruokailusta yhtä helppoa kuin pyörällä ajon.

Kurssin neljännellä ja viimeisellä viikolla viritytään kuuntelemaan oman kehon viestejä siten, että voit vaihtaa ruokavaliosuunnitelman seuraamisen oman kehosi ohjaamaan syömiseen. Tällöin terveellisestä syömisestä tulee ihan normaali toimintatapa, eikä itsekuria tai tahdonvoimaa tarvitse käyttää ruokailuun.

Lopulta et tarvitse enää tätä 30 päivän ruokasuunnitelmaa ollenkaan.

Uskon kurssiin täysin, joten annan sinulle 100% tyytyväisyystakuun.

 
 

Kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessani olleilta asiakkailta – ja syy siihen miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

Aloitin kurssin aloittelevana ibs-vegaanina, jonka toisinaan täytyi turvautua myös eläinperäisiin tuotteisiin, koska kasviperäisten tuotteiden käytössä oli takkuamista, ja painonhallinta ei tahtonut onnistua.

Nyt kurssin jälkeen vegaanius on helpottanut monilta osin ja koen että vihdoin on selkeää, mitä on hyvä syödä, kuinka paljon ja kuinka usein. Vaikeinta kurssilla oli sovittaa monet papuruuat ibs-oirehdintaan. Usein ruuanlaatu itsessään helpotti oireita jo jonkin verran, mutta ihan aina en selvinnyt tilanteesta voittajana. Tämän osasin kuitenkin aavistaa jo ennen kurssia, enkä ajatellutkaan että tarjolla olisi pelkästään fodmap-ystävällistä ruokaa. (Fodmap-asioistahan on jo oma kurssinsa erikseen!)

Yllättävintä oli jo kurssin alussa ilmaantunut tunne siitä, että saa syödä oikeasti paljon ilman että täytyy morkkistella kaloreita tai liian täysinäistä oloa. Suosittelen kurssia erityisesti niille, jotka kokevat vaikeutta alkaa toteuttaa vegaanista ruokavaliota täyspainoisesti. Kurssi tarjoaa hyvin kattavan kuvan ruokavaliosta ja reseptipankissa on paljon reseptejä omaan ideointiin.

Janita
shadow-ornament

Tavoitteenani oli saada ruokarytmiäni tasaisemmaksi. Kurssin kautta sain uuden vaihteen aamupaloihin. Vegaanina huomioon kiinnittäminen proteiinin saantiin toi uutta aamupalaan. Toinen tärkeä huomio oli välipalat iltapäivällä. Aiemmin olin töiden jälkeen kotiin päästyäni nälkäinen ja tuntui että mikään ruoka ei riitä ja toisaalta saatoin olla aivan uupunut. Nyt energiaa riitti vielä kunnon ruoan kokkaamiseen. Teoriassa tämän kaiken olen tiennyt ennenkin, mutta miten juurruttaa se arkeen. Ruoan valmistamisen tapaa olen noudattanut jo aiemmin ja olen hyväksi havainnut. Varsinkin kun syön töissä omia eväitä.

Tyytyväinen kurssilainen

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Terveellinen syöminen on jokaisen oikeus. Se tekee mahdolliseksi arjessa jaksamisen, terveenä pysymisen ja painonhallinnan. Jos syöminen ei ole kunnossa, ei välttämättä edes tule muistaneeksi, kuinka hyvän ja energisen olon fiksuilla ruokavalinnoilla saa.

Jotta ruokavaliosi olisi monipuolinen, terveellinen ja proteiinipitoinen, haluan auttaa sinua koostamaan ateriasi helposti ja vaivatta tämän ruokasuunnitelman avulla.

Jos tavoitteenasi on kiinteytyminen ja painonhallinta, tämä suunnitelma auttaa sinua koostamaan rasvaa polttavan ruokavalion helposti ja vaivatta.

Haluan, että saat oikeita tuloksia etkä haaskaa aikaasi. Oikeiden ohjeiden löytäminen itse voi kuluttaa aivan liikaa aikaa ja euroja. Tälle kurssille osallistumalla vältät ajan- ja rahanhukan ja pääset suoraan terveellisen vegaaniruokavalion ytimeen.

Valmennuksen arvo ei koostu pelkästään siitä työstä, mitä olemme tiimini kanssa tehneet kurssin eteen: arvo muodostuu myös siitä ajasta ja vaivasta jotka säästämme sinulta.

Konkreettisesti kurssi sisältää seuraavia asioita:

 • Ruokavalio-ohjeet 30 päivän ajaksi (Arvo 47 €)

  Saat 30 vuorokauden ajaksi vegaanisen ruokavalion, jota noudattamalla parannat terveyttäsi. Ruokavaliossa on paljon vaihtelua ja monipuolisuutta – ja saat lisäksi taulukon, jonka avulla voit soveltaa sitä oman makusi mukaan. Ruokasuunnitelman on laatinut tiimimme laillistettu ravitsemusterapeutti varmistaen, että ohjeet ovat terveelliset ja tasapainoiset ja saat ravinnosta runsaasti kehosi tarvitsemia ravintoaineita.

  Itse ruokavalion lisäksi saat myös valmiiksi jäsennellyt kauppalistat sekä aikataulun, jonka mukaan valmistat ruokaa. Kaikki on siis tehty sinua varten valmiiksi.

 • Valmentajan videoterkut ja mentaalivalmennus (Arvo 39 €)

  Jokaisen viikon materiaaleihin kuuluu valmentajan videoterveiset ja tehtävänanto, mikä tuo kurssiin henkilökohtaista tuntua. Kurssiin kuuluu myös motivaatiotehtävä, jonka avulla sinun ei tarvitse tehdä ruokavaliomuutosta itsekurin varassa.

 • Ohjeet, joilla sovellat ruokavaliota (Arvo 47 €)

  Koska terveeseen ruokasuhteeseen (ja myös painonhallintaan) liittyy kyky soveltaa ja ohjeiden sokea noudattaminen ei tue tätä, opettelemme kurssilla myös soveltamaan annettuja ohjeita ja suhtautumaan niihin joustavasti.

 • Ohjeet, joiden avulla valmistat ruokaa ja käyt kaupassa mahdollisimman vaivattomasti (Arvo 27 €)

  Keskitymme kurssilla tekemään ruokavaliosta mahdollisimman vaivattoman ja vähän aikaa vaativan, joten opettelemme myös hoitamaan ruoanlaiton ja kaupassa käynnin niin, että arjessa vapautuu aikaa muille tärkeille asioille.

 • Terveellisiä ja kiinteyttäviä reseptejä (Arvo 19 €)

  Saat myös kurssin ruokavaliossa käytetyt reseptit sellaisessa muodossa, että voit helposti hyödyntää niitä myös jatkossa osana ruokavaliotasi.

 • Harjoituksia, joiden avulla osaat syödä intuitiivisemmin ja kehoasi kuunnellen – terveellisesti (Arvo 19 €)

  Osana kurssia opettelemme kuuntelemaan oman kehon viestejä ja syömään tavalla, joka on intuitiivinen mutta terveellinen. Tämä luo vankkaa pohjaa hyville ruokailutottumuksille ja pystyt noudattamaan terveellistä ruokavaliota lopun elämän.

Näiden arvo olisi yhteensä 198 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 198 euroa, vaan hinta on…

Kun tilaat suunnitelman tämän kampanjasivun kautta, säästät 50 € hinnassa, joten toimi heti, jos haluat tehdä terveellisestä syömisestä helppoa ja stressitöntä.

 

Koko kurssin hinta on 47 euroa tällä kampanjasivulla. Normaalisti hinta on 97 euroa.

Kyllä, saat koko 30 päivän kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 198 vaan 47 euroa.

HUOM! Kampanjahinta koskee vain tätä kampanjasivua, joten toimi heti, jos haluat oppia kiinteyttävän ja terveellisen tavan syödä.

Pääset nyt mukaan tälle ainutlaatuiselle kurssille ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Neljän viikon valmennuksesta tulet maksamaan vain 11,75 € viikossa eli 1,67 € päivässä. Mieti, koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen kahvikupin hinnalla.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Älä jää viivyttelemään vaan tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

Varaa paikkasi tänään ja säästät hinnassa 50 €, sillä hinta nousee pian! Normaali hinta on 99 €.

Saat koko neljän viikon kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi tulee vain 11,75 euroa. Se tarkoittaa noin 1,65 euroa päivässä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

HUOM! Saat 30 päivän vegaaniruokasuunnitelman 50 euron alennuksella vain tämän kampanjasivun kautta.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Minä ja tiimimme laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni Massinen haluamme auttaa sinua voimaan paremmin ja saamaan lisää energiaa elämään.

Terveellinen ruokavalio muodostuu monipuolisista raaka-aineista, säännöllisestä ateriarytmistä ja maukkaista resepteistä. Tälle kurssille osallistumalla noudatat vegaanista ruokavaliota helposti ja vaivatta.

Olemme auttaneet jo tuhansia naisia tekemään ruokavaliostaan monipuolisen ja terveellisen. Osallistumalla kurssille vältät vegaanisen ruokavalion sudenkuopat ja edistät terveyttä ja hyvinvointiasi.

Samalla haluamme kuitenkin varmistaa, että ateriasi ovat herkullisia ja maukkaita. Ruokaelämysten toteuttaminen on ihanaa, kun tietää niiden tekevän hyvää keholle ja terveydelle.

Kun tulet mukaan tälle kurssille, saat tarkat reseptit, ruokaohjeet ja kauppalistat, jotta voit kuukauden aikana helposti ja vaivatta noudattaa vegaanista ruokavaliota. Samalla opit muodostamaan ateriasi siten, että kuukauden jälkeen et tarvitse enää ruokavaliolappusia, vaan terveellinen syöminen tulee kuin itsestään.

Jos haluat olla energisempi arjessasi ja voida paremmin, tilaa 30 päivän vegaaniruokasuunnitelma ja onnistutaan yhdessä nyt!

Saat koko neljän viikon kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Yhden viikon hinnaksi tulee vain 11.75 euroa. Se tarkoittaa noin 1.65 euroa päivässä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

HUOM! Voit säästää 50 € hinnassa toimimalla tänään.

Olen saanut paljon kysymyksiä 30 päivän vegaaniruokasuunnitelmasta, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • Huomioiko tämä ohjelma ruoka-aineallergiat?

  Ohjeet ovat joustavia, ja niissä annetaan vaihtoehtoja allergioiden tai eri mieltymysten varalle. Energiamäärät pysyvät kutenkin melko samoina, vaikka joitain vaihdoksia tekeekin.

   

 • q-iconMinkä verran tässä syödään kaloreita?

  Ohjeissa on kahdentyyppiselle naiselle ruokavaliot: enemmän ja vähemmän liikkuvalle tyypille. Liikkuvan tyypin ruokavalio on noin 2000 kilokaloria. Vähemmän liikkuvan tai painonpudotusta tavoittelevan ruokavalio on noin 1800 kilokaloria. Nämä ovat kuitenkin suuntaviivoja eikä ohjeiden noudattaminen ole kalorin- tai grammantarkkaa.

  Muutenkin kalorinlaskenta on yllättävän epätarkkaa, varsinkin kulutuksen arvioinnin kannalta – siksi en suosittele laskemista. Myös oman kehon kuunteluun tulee ohjeita: jos nälkä vaivaa jatkuvasti, ruokamääriä pitää skaalata isommiksi.

 • q-iconSaako tämän 30 päivän aikana herkutella?

  Tottahan toki. Tavoitteena on oppia perusterveellisen syömisen pohja, ja siihen kuuluu joustavuus ja kohtuullinen herkuttelu. Karkki- ja herkkulakot eivät muutenkaan toimi pitkäjänteisesti, joten en niitä tässä 30 päivän ruokasuunnitelmassakaan suosittele.

 • q-iconKuuluuko tähän treeniohjelmaa?

  Ei. Tämä on puhtaasti ruokasuunnitelma, joka opettaa itsenäisen, fiksun syömisen perusteet vegaaniseen ruokavalioon sopivia raaka-aineita käyttäen.

 • q-iconPitääkö valmennuksessa jättää jotain ruokia pois? Esim leipä, herkut yms?

  Ei kielletä mitään ruokia. Sen sijaan opetellaan ateriarytmiä, jolla herkkuja ei tekisi niin paljon mieli ja opetellaan hyödyntämään monipuolisesti erilaisia raaka-aineita. Kaikki reseptit ja ohjeet sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat viikottain materiaalit sähköpostiisi. Varaa siis joka viikko hieman aikaa mailin lukemiselle, ruokaostoksille, kokkaamiselle ja tietty syömiselle. 🙂

Kolahtiko? Hienoa, tilaa kurssi nyt, niin pääset heti opettelemaan terveellistä ja monipuolista vegaanista ruokailua.

 

Toimi tänään ja tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

 

Muista, että saat ohjelman täydellä 100 % tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostin ja palautan rahasi.

Koko 6 viikon hinta on vain 49 € tällä kampanjasivulla. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin. Pääsysi materiaaleihin ei eräänny, vaan voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään kurssilla!