Hinta nousee:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Kiinteydy syömällä

-tehoruokavalio

Tämä on 6 viikon täysin valmis ja helposti seurattava ruokavalio, jossa on kaikki mietitty sinua varten valmiiksi.

Ohjeita seuraamalla ja säännöllisesti treenaamalla kehosta poltetaan ylimääräistä rasvaa ja tehdään siitä kiinteämpi.

Yhdistämällä muutoksen keittiössä ja treenaamisen näet tuloksia nopeammin kuin pelkästään treenaamalla.

Hyödynnä nyt kampanjahinta, jonka aikana säästät 50 euroa hinnassa!

3 syytä miksi keho ei kiinteydy, vaikka treenaisi tai söisi terveellisesti

1

Treenataan säännöllisesti, mutta ei kiinnitetä huomiota ruokavalioon

Pelkkä treeni ei ole kovin tehokas rasvanpolton tekijä, jos ruokavalio ei tue sitä.

Moni tavoittelee kiinteää kehoa treenamalla kovaa, mutta kuitenkin samaan aikaan syö mitä sattuu. 

Osa taas yhdistää kovan treenin todella niukkaan ruokavalioon, mikä sekään ei toimi.

Siksi on tärkeää seurata juuri kiinteytymiseen ja ylimääräisen rasvan polttoon suunniteltua ruokavaliota.

2

Syödään väärin ja keho ei pääse rasvanpolttotilaan

Moni laihduttelee jatkuvasti eli pyrkii syömään vähemmän kuin kuluttaa. Viikonloppuisin kuitenkin joustetaan herkuttelussa niin paljon, ettei viikottaista energiavajetta pääse syntymään eikä tuloksia tule.

Jotta ylimääräisiä kiloja karisisi kehosta pois, tarvitaan energiavaje pitkällä aikavälillä.

Se tarkoittaa, että syödään sopivasti vähemmän kuin kulutetaan – ei kuitenkaan nälkäkuurilla kärvistellen. Siksi rasvanpolttoruokavalion täytyy olla sekä terveellinen että sopivan miinuskalorinen.

3

Ei osata jaksottaa rasvanpolttoa, joten keho menee säästöliekille

Moni dieettaaja ja kiinteämpää kehoa tavoitteleva syö pitkiä aikoja liian vähän eli pitää kehoa energiavajeella.

Tästä voi seurata, että keho menee säästöliekille ja silloin keho alkaa pitämään kiinni rasvavarastoista.

On tärkeää, että seurataan oikein suunniteltua ruokavaliota, jossa rasvaa poltetaan yhdessä jaksossa ja sen jälkeen tasataan kehon toimintaa syömällä kulutuksen mukaan.

Tällä tavalla keho polttaa rasvaa, kiinteytyy ja pysyy terveenä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Kiinteydy syömällä -ruokavalio on suunniteltu juuri sinulle:

Tällaisia tuloksia saat, kun alat syömään ruokavalion mukaan:

Palautteita ruokavaliosta:

Pudotettavaa on runsaasti ja ateriarytmi täysin sekaisin. Nyt kurssin jälkeen olen paljon virkeämpi ja ateriarytmi on palannut elämääni. Reseptit ovat maukkaita ja ohjeita on helppo noudattaa. Painoa putosi 8 kg ja senttejä lähtenyt useampi, vaikka parit juhlat osui matkalle ja niissä annoin itselleni luvan herkutella. Kiitos paljon loistavasta kurssista

– Heidi

6 vk takana Kiinteydy syömällä -ruokavaliota, paino tippunut – 3,5 kg ja vyötäröltä – 8 cm. Ja miten helposti!

Mies lähti mukaan, hänellä kiloja ja senttejä lähtenyt vielä enemmän. Lounaat ja päivälliset ollaan tehty pääasiassa valmiista resepteistä. Ruuat olleet mieluisia, maukkaita ja helppoja tehdä. Annokset ovat olleet reiluja eikä nälkää ole tarvinnut nähdä.

Kiva kun ei ole tarvinnut itse laskea kaloreita jne., vaan on voinut luottaa että resepteissä kaikki on valmiiksi mietitty. Aamu- ja väli- /iltapalat ollaan koottu ruokailumallin “lokeroista”.

Makeanhimo on hävinnyt kokonaan. Olo on ollut päivällä energinen, yöunet ovat parantuneet ja hyvin on entiseen malliin jaksanut treenata muutaman kerran viikossa.

Tarkoitus on jatkaa tällä samalla ruokavaliolla ja -määrällä vielä jonkun aikaa ja saada tiputettua vielä muutama ylimääräinen kilo.

Hyviä oivalluksia oikeanlaisesta syömisestä matkaan on tarttunut ja uskon vakaasti että jatkossakin meidän perheessä tullaan näitä oppeja noudattamaan. Lämpimät suositukset siis.

– Minna

Hei! Pidin kovasti, etenkin ateriataulukosta! Se toimi loistavasti keittiöremontin aikana, kun olin jopa mikronikin antanut pois. Siitä vain joka kohdasta jotakin ja ruokailu pelastettu. Taivoitteena oli -5 kg ja olemassa olevat kesävaatteet päälle. Onnistui hyvin.

Ehkä suurin yllätys oli helppous ja se, että paino todella tippui suurista annoksista huolimatta. Nyt matka jatkuu.

Paras oppi oli säännöllisyys ja ravintoaineiden tasapainotus. Näillä neuvoilla eteenpäin. Ja voin todella suositella tätä muille omien hyvien kokemuksieni perusteella.

– Eija

Halusin kokeilla ruokavalion avulla pudottaa pari kiloa, koska lempivaatteet alkoivat kiristää. 5 viikossa lähti 2,8 kg ja -4 cm vyötäröltä.

Olen ihan älyttömän tyytyväinen, että aloitin ruokavalion ja ylipäätään opin syömään erilailla kuin ennen eli täyttämään vatsan ravintorikkaammilla ruuilla leivän ja pastan sijaan.

Tällainen uudelleen syömään opettelu vaatii toki sitä, että jaksaa suunnitella ateriat etukäteen, mutta siitäkin tulee lyhyessä ajassa rutiinia.

Yllätyin siitä kuinka paljon energisempi olo on vain 5 viikon jälkeen! Päänsäryt, turvotus ja väsymys ovat vähentyneet.

Suosittelen ehdottomasti ruokavaliota kaikille vaikka ei olisikaan kiloja pudotettavana, vaan haluaa vain oppia syömään paremmin ja monipuolisemmin!

– Sanna

Kun päätin tarttua tarjoukseen tästä kurssista, olin jo lähellä luovuttamista. Treenissä oli hyvä svengi, mutta paino tuntui vain nousevan.

Havaittuani, että ruokavaliossa mikään ei ollut vierasta, heittäydyin heti reseptien kimppuun ja tein maapähkinänuudelia. Taulukosta koostin aamu- ja välipalat. Helposti omaksuin ateriarytmin.

Aineenvaihdunta lähti samantien järjettömään vauhtiin, niinpä parissa vuorokaudessa paino putosi jo 3 kg. Kaikkinensa viiden viikon aikana kiloja lähti 5, vyötärö kapeni noin 10cm.

Kunto kohosi selvästi. Painoja piti lisätä. Toinen kilometri uima-altaassa alkoi mennä aivan huomaamatta. Kevyessä istunnassa hevosen selässä kannattelin itseäni oikeasti korsettilihaksilla pitkän aikaa, enkä tukeutunut käsiini yhtään.

Tämän loppuvaiheilla alkoi loma, mikä otettiin vähän löysin rantein, mikä lopulta jo tuntui olossa. Loman jälkeen aloitin heti uudelleen tämän itselleni niin kovin sopivan ja helpon ruokavalion.

Taustaa vähän: tässähän siis jouduin lisäämään syömistä. Olen tähän saakka syönyt vähän mitä sattuu, ilman minkäänlaista johdonmukaisuutta. En ole syönyt elääkseni, enkä todellakaan elänyt syödäkseni. Olisin jo aiemmin tarvinnut tämänkaltaista ohjausta, kuinka tehdä ruuasta tärkeä osa omaa arkea.

– Johanna

Tämän kaiken Kiinteydy syömällä -ruokavalio sisältää

Valmis ja helposti seurattava ateriataulukko

Saat selkeät ohjeet, joiden avulla opit rytmittämään ateriat oikein ja säätämään hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinin määrää sopivaksi, jotta keho kiinteytyy ja rasva palaa.

Ohjelman alussa valitset sinulle sopivan ruokailumallin kahdesta vaihtoehdosta.

Valmiista ateriataulukosta valitset palapelin lailla aterian osaset – todella helppoa! Opit taulukon nopeasti ulkoa, jolloin ruokavalion toteuttamisesta tulee entistä jouhevampaa ja rennompaa.

Sinun ei tarvitse käyttää ruokavaakaa tai laskea kaloreita – tämä on helppo, arkeesi sopiva ruokaohjelma.

Ruokavalio ei sisällä pakollisia ravintolisiä, vaan pärjäät mainiosti tavallisilla, tutuilla raaka-aineilla.

Ohjeet on laatinut laillistettu ravitsemusterapeuttimme Sanni Massinen, joten suunnitelma on takuulla turvallinen ja tehokas.

Yli 50 herkullista reseptiä

Saat ruokavaliota noudattavan e-reseptikirjan, jonka herkulliset ja terveelliset ruoat maistuvat koko perheelle.

Valitset vain reseptin joka aterialle, niin tuloksia tulee varmasti!

Reseptit on valmiiksi laskettu yhdelle hengelle sopivaksi. Voit myös helposti kokata isomman määrän kerralla monistamalla reseptien ruoka-ainemäärät.

Saat lisäksi mallin esimerkkiviikosta, josta saat vinkkejä arkea helpottavaan ruokien etukäteisvalmisteluun.

Reseptien avulla huomaat, että rasvanpolttoruokavalio voi olla todella monipuolista, ravitsevaa, herkullista ja vaihtelevaa.

Ohjeet 6 viikon ajalle

Ruokavalio kestää 6 viikkoa, jonka aikana saat kannustavia viestejä sähköpostiisi.

Voit joko sukeltaa ruokavalion noudattamiseen kertaheitolla tai seurata viikottaisia tehtäviä, joiden avulla ruokavaliota muokataan oikeaan suuntaan askel askeleelta.

Etenkin kiireisessä arjessa pienet muutokset kerrallaan toimivat paremmin.

Voit jatkaa kiinteytymistä ja rasvanpolttoa ruokavalion avulla yhteensä 4–6 kuukautta, jonka jälkeen on hyvä palata ylläpitoruokailuun eli syömään saman verran kuin kulutat.

Saat helpot ohjeet ylläpitovaiheeseen siirtymiseen.

Ohjeet ruoka-aineiden vaihtamiseen itseä miellyttäviksi

Ruokasuunnitelma on täysin muunneltavissa ja sovellettavissa siten, ettei sinun tarvitse syödä mitään, mistä et pidä.

Jos et pidä rahkasta tai raejuustosta, olet kasvissyöjä tai allerginen pähkinöille, ei hätää – katsot vain selkeästä taulukosta, miten korvaat sinulle sopimattomat raaka-aineet.

Ruokavalion kaikissa resepteissä on myös kasvisvaihtoehdot tarjolla.

Ohjeet tehokkaampaan rasvanpolttoon

Kiinteytymiseen ja rasvanpolttoon kuuluu muutakin kuin vain tietynlainen syöminen. Käsittelemme näitä aiheita:

  • Miten huomioida rasvanpolton sudenkuopat
  • Ruoan ravintoaineiden tärkeys hyvinvoinnille
  • Unen vaikutus rasvanpolttoon
  • Stressinhallinnan merkitys kiinteytymiselle

Kannustava ryhmä ja sosiaalinen tuki

Pääset mukaan kannustavaan, suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea, voit kysyä vinkkejä tai hehkuttaa suosikkireseptiäsi.

Sosiaalinen tuki auttaa muutoksessa tutkitusti, joten muut kaltaisesi kiinteytyjät kannustavat sinua eteenpäin monin tavoin.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla.
Uskomme ruokavalioon täysin, joten annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun. Haluamme, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla ruokavaliota 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, ettei se sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa ruokavalion myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun ohjelmaa, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa sen johonkin toiseen samanarvoiseen tuotteeseen tai kauppamme lahjakorttiin.

Hinta nousee:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Kiinteydy syömällä

-ruokavalio
99
49 Säästösi: 50 €
  • 6 viikon helposti seurattava ruokavalio rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen
  • Koe miksi yli 10 000 tyytyväistä asiakasta on tehnyt muutoksen keittiössä.
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla.
  • 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahasi takaisin, jos et pidä ruokavaliosta.

Asiantuntijat ruokavalion takana

Ammattivalmentajien vuosien aikana kerrytetty ammattitaito on paketoitu tähän ruokavalioon. Voit siis olla varma, että materiaalit ovat turvallisia ja terveellisiä. 

Olemme kuitenkin myös hyvän ruoan ystäviä, joten reseptien ja ruoka-ohjeiden makua ja herkullisuutta ole unohdettu!

Maikki Marjaniemi
Hyvinvointi-, ravinto- ja voimavalmentaja

Autan työkseni naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja hyvinvoiviksi; ja stressaamaan elintavoista vähemmän.

Olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa ja kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Toivon, että saat tästä ruokavaliosta arkeesi paljon herkullisia reseptejä, onnistumisen kokemuksia ja ennen kaikkea tuloksia rennolla otteella!

Sanni Massinen
Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Olen Itä-Suomen yliopistosta valmistunut laillistettu ravitsemusterapeutti. Lisäksi olen suorittanut urheiluravitsemuksen opintokokonaisuuksia avoimessa yliopistossa ja perehtynyt laajasti biokemiaan.

Otteeni hyvinvointiin hyvin kokonaisvaltainen, ja katson aina kokonaisuuksia laajemmin pelkän ruokavalion ulkopuolellekin.

Terveyttä ja hyvinvointia tukevan ravitsemuksen ohella olen perehtynyt ja perehdyn jatkuvasti lisää muun muassa erikoisruokavalioihin ja reseptiikan laadintaan sekä uusiin ravitsemusalan ilmiöihin.

Minulla on kokemusta myös liikuntapuolen ohjaamisesta ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

Ravitsemuksen saralla lähellä sydäntäni on erityisesti kasvisten monipuolisen ja erityisesti maistuvan käytön lisääminen. Ehkä suurin terveysteko, jonka itselleen voi ravinnon osalta tehdä on kasvattaa ja laajentaa käyttämäänsä kasvisrepertuaaria.

Toivottavasti saat ruokavaliolla kaipaamiasi tuloksia ja nautit luomistamme resepteistä!

Kysymyksiä & vastauksia

Vallan mainiosti! Tämä ruokavalio on nimenomaan suunniteltu treenaavalle naiselle, joka haluaa polttaa ylimääräistä rasvaa pois heikentämättä treenitehoja.

Jos treenaat viikossa pari kertaa raskaasti (esimerkiksi raskas salitreeni, pitkä juoksulenkki) tai muutaman kerran hieman kevyemmin (esim. lyhyehkö hölkkälenkki, keskitehoinen jumppa) , Kiinteydy syömällä -ruokavalio sopii sinulle.

Jos taas et treenaa lainkaan, tai treenaat viikossa muutaman kerran kevyesti esimerkiksi kävellen tai joogaten kevyesti, parempi vaihtoehto on Kevenny keittiössä -ruokavalio.

Suosittelemme monipuolista liikuntapalettia, joka sisältää niin aerobista liikuntaa kuin lihaskuntotreeniäkin.

Ruokailumallipohjia on kaksi energiamäärältään erilaista. Toisessa energiaa on noin 1600-1700 kcal ja toisessa noin 1800-1900 kcal. Näistä valitaan itselle sopivin kulutuksen mukaan, ja tähän ruokavalio-ohjelmassa annetaan ohjeet.

Huomaa kuitenkin, ettei ruokavalion tärkein pointti ole vain kalorimäärät tai edes proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen suhde, vaan ravinnepitoiset ruoka-ainevalinnat ja tasapainoinen, monipuolinen sekä maistuva ruokailu.

Tämän ruokavalion avulla teet ruokailustasi ennen kaikkea laadukkaampaa – et vain vähäkalorisempaa. Näin saat parempia tuloksia ja hyvinvointisi lisääntyy.

Ruokaohjeet ovat täysin muunneltavissa oman ruokavaliosi tai mieltymysten mukaan.

Resepteistä voit valita sinulle sopivimmat tai soveltaa annettuja ohjeita vastaamaan omaa ruokavaliotasi. Näin saat joustavasti muokattua ruokavaliosta sinulle sopivan ja mieluisan.

Sinun ei siis tarvitse syödä mitään mistä et pidä, ja ruokavalio on helppo muokata myös erikoisruokavalioihin tai allergioihin soveltuvaksi.

Kaikki reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia tai helposti korvattavia (esim. valitaan sopiva leipä).

Kaikki reseptit sopivat niin seka- kuin kasvissyöjällekin. Suurimmassa osassa resepteistä on myös vegaaninen vaihtoehto.

Kaikki ruokavalion materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä verkkoalustalla. Saat omat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan materiaaleihin.

Kaikki materiaalit pysyvät käytössäsi rajattomasti.

Saat joka viikko minulta sähköpostin, jossa kerrotaan lisää ruokavalio-ohjelman teemoista ja ruokaohjeista.

Lisäksi pääset mukaan ruokavalion seuraajien omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa fiiliksiä ja kysyä neuvoja. Jos et ole Facebookissa, se ei haittaa, voit silti osallistua ohjelmaan normaalisti.

Kyllä, pääset heti käsiksi materiaaleihin ja pääsysi niihin ei eräänny. Saat sähköpostiviestejä 6 viikkoa, mutta voit jatkaa ruokavaliota sen jälkeenkin.

Ruokaohjelman energiamäärä on liian vähäinen raskaana olevalle tai imettävälle äidille, paitsi jos lapsi on jo sen verran iso, että maito ei ole enää pääasiallinen energianlähde lapselle.

Ruokavalio on suunniteltu paitsi rasvanpolttoa, myös terveyttä ja hyvinvointia erittäin hyvin tukevaksi. Jojoilun takana voi olla liian niukkaa energiansaantia ja siitä kertyvää nälkävelkaa tai ruokavalio, joka sisältää liian vähän tärkeitä suojaravintoaineita, eikä siten tyydytä kehon syömisen tarvetta.

Tässä ruokavaliossa ei mennä todella niukalle energiansaannille, sillä haluamme, että ruokavalio säilyy monipuolisena ja mahdollistaa myös arjessa ja liikunnassa jaksamisen yhdessä painonpudotuksen kanssa.

Jos siis olet ollut hyvin niukalla syömisellä, tällä ruokavaliolla voit opetella syömään niin, että ruuan määrä on järkevällä tasolla ja rasva silti pitkällä aikavälillä palaa.

Ruokavalio sopii erittäin hyvin liian niukasta syömisestä palaamiseen: ensin syödään alemman energiamäärän mukaan, muutaman viikon jälkeen suuremman energiamäärän mukaan ja viimein ylläpito-ohjeistuksen mukaan. 

Tärkeimpänä hyötynä opit hyviä ruokavalioperiaatteita, jotka auttavat sinua myös säilyttämään saamasi tulokset, ilman jojoilun jatkumista. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että jos haluaa pysyviä tuloksia, täytyy tehdä pysyviä muutoksia – usein sekä elintavoissa että ajattelumalleissa. 

Tämä ei tarkoita tiukan ruokavalion noudattamista lopun elämää, mutta mikäli aiemmat ruokatottumukset ovat aiheuttaneet jojoilua tai painonnousua, niihin palaaminen ruokavalion jälkeen tarkoittaa usein sitä, että jojoilu jatkuu.

Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi.

Joko innostuit? Ilmoittaudu mukaan nyt ja aloita ruokavalio, joka näkyy ja tuntuu!

Hinta nousee pian:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Maikki Marjaniemi © 2023 All rights reserved