HUOM! Tilaa tämä naisille suunniteltu kehonhuoltokurssi tämän kampanjasivun kautta ja säästät hinnassa 38 euroa. Kampanjahinta umpeutuu TÄNÄÄN sunnuntaina! 

Palauttavat venyttelyt

Haluatko saada lisää vetreyttä ja keveyttä kehoon yksinkertaisilla venytyksillä ja kehonhuoltoliikkeillä?

 • Opit palautumaan nopeammin huoltamalla kehoasi - ei pelkästään staattisillä venyttelyillä
 • Saat harjoituksia kehon liikkuvuuden ja notkeuden parantamiseen
 • Kurssin opit sopivat niin työpäivästä toipumiseen kuin pitkän juoksulenkin jälkeen kehonhuoltamiseen
 • Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja saat kehonhuoltopaketin 38 euron alennuksella. Kampanjahinta umpeutuu TÄNÄÄN sunnuntaina!

Jatka lukemista, jos haluat oppia huoltamaan kehoasi ja lisäämään keveyttä elämääsi ... enää ei tarvitse olla jäykkä kuin kanki tai olla jumissa päivän päätteeksi

Hei, olen Maikki. Hyvinvointi- ja voimavalmentaja. Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos haluat parantaa kehosi liikkuvuutta, poistaa jumeja ja kireyksiä ja oppia huoltamaan kehoasi, tämä kurssi on sinulle.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Kari Suomalaista.

Kari on osteopaatti ja toimii myös kouluttajana. Siksi hän oli ensimmäinen ihminen kuka tuli mieleeni, kun tätä kurssia suunniteltiin.

Tällä Palauttavat venyttelyt -kurssilla opetellaan kuinka omaa kehoa tulisi huoltaa niin työpäivän, salitreenin kuin pitkän juoksulenkin jälkeen. Jos nyt tuntuu, että kehosi on jäykkä kuin kanki niin tämä kurssi sopii sinulle. Kurssin harjoituksilla kehoon tuodaan lisää vetreyttä ja notkeutta.

Kurssin myötä olosi on energisempi ja kevyempi, kun kehosi palautuu nopeammin ja pystyy lepäämään paremmin.

Voit keskittyä kunnolla lempiliikuntalajeihisi, kun otat vastuun kehosi huoltamisesta ja ehkäiset rasitusvammoja. Opit ymmärtämään kehoasi paremmin ja voit luopua turhista uskomuksista, jotka ehkä rajoittavat liikkumistasi. Samalla säästät rahaa, kun huollat itse kehoasi sen sijaan, että aina kävisit hierojalla.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, kurssi on suunniteltu juuri sinulle:

 • Kuntoilijoille helpottamaan palautumista
 • Rapakuntoisille sohvaperunoille, jotka haluavat aloittaa liikkumisen hyvin matalalta kynnykseltä
 • Urheilijoille, jotka haluavat tukea lajilleen ja taatusti toimivaa ja palauttavaa kehonhuoltoa
 • Toimistotyöläisille, jotka haluavat ehkäistä istumisen jumittavaa vaikutusta tai esimerkiksi hiirikyynärpäätä
 • Stressaantuneille, jotka haluavat rauhoittavaa ja arjen kuormituksesta palauttavaa liikettä
 • Jäykille rautakangille, jotka haluavat lisää liikkuvuutta ja vapaamman olon kehossaan
 • Heille, jotka haluavat ehkäistä kehon kiputiloja täsmäliikkeillä
 • Juoksijoille, jotka haluavat ennaltaehkäistä juoksijoiden vaivoja, kuten juoksijan polvea, tai akillesjännekipuja
 • Huonoryhtisille, joilla kehon kireydet vääntävät kehoa epäluonnolliseen asentoon (esim. kireät lonkankoukistajat)
 • Niska–hartiajumittajille

Saat kaiken tämän kurssin aikana:

 • Kurssi on jaettu neljään helppoon osioon, joiden perusteella löydät ohjeet sekä harjoitukset: venyttely, kehonhuolto, vinkit töihin ja liikkuvuusharjoitukset.
 • Lisäksi saat kehonhuoltoon liittyviä luentoja, joissa käsitellään mm. kehonhuollosta, jumeista, liikkumisen laadusta, kivuista ja vaikka mistä mielenkiintoisesta!
 • Saat myös 6kpl kehonhuoltojumppia, jotka ovat kestoltaan 8-25 minuuttia. Voit laittaa jumpan päälle, seurata sitä näytöltä tai televisiosta ja jumpata Karin ja minun tahdissa.
 • Saat ohjeet, joilla huollat istumatyössä jumiutuneita lihaksia, parannat ryhtiä ja vapautat hengityksesi
 • Saat kehonhuoltoharjoituksia, joilla parannat koko kehon liikkuvuutta
 • Lisäsimme myös kurssille muutamia helppoja ja nopeita kehonhuoltovinkkejä, jotka voit lähettää kavereille
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön pakettiin, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Kaiken lisäksi saat pitää materiaalit loppuelämäsi, joten voit hyödyntää niitä aina kun tarve tulee
 • Lopputuloksena kurssin käytyäsi olet notkeampi, virkeämpi ja osaat palautua nopeammin niin työpäivästä kuin liikuntasuorituksista.

Tällä Palauttavat venyttelyt -kurssilla saat uusia ja innostavia tapoja huoltaa kehoasi niin, että tulokset tuntuvat jopa minuuteissa! Saat helpot ohjevideot venyttelyyn ja liikkuvuuden parantamiseen. Voit käyttää kurssin ohjeita siten kuin se tarpeisiisi parhaiten sopii.

Venytysten ja harjoitusten liikkeet on videoitu ja selitetty auki, jotta voit helposti vain laittaa videon pyörimään ja tehdä itse perässä. Voit siis kirjaimellisesti venytellä TV:n ääressä, kuten monesti suositellaan.

Yksittäisten täsmäliikkeiden lisäksi Palauttavat venyttelyt -paketissa on mukana kuusi 8–25 minuutin pituista kehonhuoltojumppaa, jossa teemme Karin kanssa liikkeet kanssasi. Mukana on todella monipuolista kehonhuoltoa rentouttavista hengitysharjoituksista dynaamisiin kehonhallintaliikkeisiin.

Kurssilla on sekä hyvin yksinkertaisia ja superhelppoja harjoituksia että hieman edistyneempiä liikkeitä niitä hetkiä varten, kun liikkuvuutesi kehittyy paremmaksi.

Pääset heti kirjautumaan kurssille ja saat käyttöösi kaiken materiaalin. Kurssi on kuitenkin suunniteltu niin, että saat joka viikko sähköpostin, jossa kerrotaan yhdestä kurssin osuudesta tarkemmin.

Kirjautumista varten saat henkilökohtaiset tunnukset heti tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Saat myös tarkat ohjeet kuinka kurssille kirjaudutaan.

Lisäksi videohaastatteluissa käsittelemme näitä aiheita:

 • Miten stressi vaikuttaa elimistöön
 • Onko treeni hyvä stressinlievityskeino
 • Mitä kaikkea kehonhuolto on ja miksi se on tärkeää
 • Miksi on tärkeää pyrkiä nivelten täyteen liikerataan esimerkiksi kyykyssä
 • Mitä tehdä, jos tuntee kipua liikkeitä tehdessä
 • Pitäisikö koko ajan pystyä olemaan hyvässä ryhdissä
 • Onko hyvä idea vetää vatsaa sisään ja pyrkiä kauniimpaan asentoon
 • Miten korkokenkien käyttö vaikuttaa kehoon
 • Mistä treenin jälkeinen jumi tai kipu johtuu, ja mistä se kertoo
 • Miten välilevyn pullistumaan, polven nivelrikkoon tai muuhun pitäisi suhtautua, jos ei ole kipuja
 • Mitä voisimme oppia kissoilta

Uskon kurssiin täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

shadow-ornament

"Tehtyäni Karin lonkankoukistajan rentoutus/vapautusta ja SI-nivelharjoitusta, vasemman lonkan ja pakaran seudun sitkeät kivut löysäsivät tuntuvasti jo yhdellä harjoituskerralla. Hassua että itseään voi kuntouttaa makaamalla! Nämä jää käyttöön varmasti."

Janna, 38v.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

"Pitäisi venytellä useammin” on aika monen yleinen lausahdus. Se kertoo siitä, että kehossa tuntuu olevan monenlaisia jumeja, kireyksiä, liikerajoituksia tai jopa kiputiloja. Omat tutut venytykset eivät välttämättä innosta tai tuo kaivattuja tuloksia. Siksipä se venyttely usein taitaakin jäädä hoitamatta.

Tällä Palauttavat venyttelyt -kurssilla saat uusia ja innostavia tapoja huoltaa kehoasi niin, että tulokset tuntuvat jopa minuuteissa!

Konkreettisesti kurssi sisältää seuraavia asioita:

 • Venyttelyn ohjevideot (Arvo 47 €)

  Saat helpot ohjevideot lonkankoukistajien sekä etu- ja takareisien kireyden helpottamiseen. Opit, miten voit vähentää lonkankoukistajien kireyttä makoilemalla ja miten helpotat takareiden kireyttä venyttelemällä. Video-ohjeiden avulla opit liikkeet helposti ja turvallisesti.

 • Selkärangan ja lantion liikkuvuusharjoitukset (Arvo 47 €)

  Liikkuvuusharjoituksissa parannat selän kiertoa sekä selkärangan ja lantion liikkuvuutta. Opit myös SI-nivelen mobilisaatiota. Istumatyöläsenä sekä kävelyä tai juoksua harrastava saat neuvoja rasituskiputilojen helpottamiseen. Helpotat liikkeillä myös mm. pohkeen ja säären jäykkyyttä.

 • Ohjeet istumatyössä syntyvien lihasjumien ennaltaehkäisyyn ja huoltoon (Arvo 47 €)

  Saat helppoja ja nopeita keinoja helpottaa istumatyössä syntyneitä lihasjumeja ja ennaltaehkäisemään niitä. Ohjeita voit hyödyntää myös taukojumppana työpisteen ääressä. Opit, miten helpotat hiirikädestä ja hiirikyynärpäästä aiheutuvia kiputiloja. Opit myös, miksi pömppömahaa ei kannata piilotella tai imeä sisään päivän aikana.

 • Kehonhuollon harjoituksia selkeinä ohjevideoina (Arvo 47 €)

  Osio sisältää ohjevideot kehonhuoltoharjoituksista, jotka voit tehdä Maikin ja osteopaatti Karin kanssa. Laita vain video pyörimään ja jumppaa mukana! Harjoitusten avulla mm. parannat etukumaraa ryhtiä ja pidät huolta niveltesi hyvinvoinnista. Opit vapauttamaan hengityksesi ja saat hengitysharjoituksilla apua stressivatsaan. Parannat monipuolisesti koko kehon liikkuvuutta kaulasta ja rintarangasta nilkkoihin asti.

 • Videohaastattelut kehonhuollosta ja liikkuvuudesta (Arvo 88 €)

  Näissä keskustelutuokioissa osteopaatti Kari kertoo kehonhuollon, liikkuvuuden ja stressin vaikutuksesta elimistöön. Aiheina ovat myös kivut ja jumit, sekä liike ja liikunta. Keskustelussa puretaan turhia uskomuksia kehoon liittyen, ja uskomusten purku voi vapauttaa liikkumistasi aivan uudella tavalla.

 • Kavereille lähetettävät nopeat kehonhuoltovinkit (Arvo 19 €)

  Vinkkaa kaverille -osion nopeilla vinkeillä voit ilahduttaa itsesi lisäksi myös kavereitasi!

Näiden arvo olisi yhteensä 295 euroa.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 295 euroa, vaan hinta on...

Toimi tänään ja säästä 38€ hinnassa ennen kuin kampanjahinta umpeutuu sunnuntaina, joten toimi heti, jos haluat oppia pitämään parempaa huolta kehostasi, palautua nopeammin ja lisätä keveyttä elämääsi.

Koko kurssin hinta on 59 euroa tällä kampanjasivulla. Normaalisti hinta on 97 euroa.

Kyllä, saat koko kurssin 59 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 295 vaan 59 euroa.

HUOM! Kampanjahinta koskee vain tätä kampanjasivua. Toimi nyt ja säästä 38 euroa hinnassa. Kampanjahinta umpeutuu jo TÄNÄÄN sunnuntaina.

Pääset nyt mukaan tälle ainutlaatuiselle kurssille ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Jos haluat oppia pitämään parempaa huolta kehostasi ja helpottamaan kehon jumeja, tilaa Palauttavat venyttelyt -kurssi nyt!

Älä jää viivyttelemään vaan tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.
Kampanjahinta umpeutuu jo tänään, joten sinulla on vain yksi päivää aikaa tarttua toimeen!

KYLLÄ, HALUAN TILATA PALAUTTAVAT VENYTTELYT -KURSSIN HINTAAN 59 €

Saat koko kurssin 59 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

HUOM! Saat Palauttavat venyttelyt -kurssin 38 euron alennuksella vain tämän kampanjasivun kautta. Toimi kuitenkin heti, sillä kampanjahinta umpeutuu jo tänään!

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Hei! Olen Kari Suomalainen, osteopaatti AMK ja NLP Master Practitioner. Olen toiminut osteopaatin ammatissa 12 vuotta. Vastaanottotyöni lisäksi koulutan mm. osteopaatteja, fysioterapeutteja, fysiikkavalmentajia, personal trainereita ja joogaohjaajia.

Toimin tuntiopettajana Metropolia-ammattikorkeakoulussa ja anatomian opettajana Tampereen yliopiston lääketieteen yksikössä opettamassa tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa ohjaten anatomisia ruumiinavauksia (dissektioita) lääketieteen opiskelijoille.

Vastaanotollani autan asiakkaitani löytämään ja palauttamaan kehon luonnollisen toiminnan ja liikkumisen vapauden, jotta he voivat keskittyä täysillä elämään ilman fyysisiä rajoitteita.

Tällä verkkokurssilla annan sinulle paljon todella toimivia liikkeitä ja venytyksiä, jotka auttavat kehoasi toimimaan vapaammin.

Jos haluat oppia pitämään parempaa huolta kehostasi ja helpottamaan kehon jumeja, tilaa Palauttavat venyttelyt -kurssi nyt!

KYLLÄ, HALUAN TILATA PALAUTTAVAT VENYTTELYT -KURSSIN TARJOUSHINTAAN 59 €

Saat koko kurssin 59 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

HUOM! Säästä hinnassa 38€, kun tilaat tänään ja hyödynnät tämän kampanjahinnan joka umpeutuu jo tänään ja hinta nousee huomenna maanantaina!

Olen saanut paljon kysymyksiä Palauttavat venyttelyt -verkkokurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconMistä tiedän, sopiiko kurssi minulle?

  Kurssi pitää sisällään useita erilaisia ohjeita, joista voit poimia itsellesi sopivimmat. Voit käyttää kurssin ohjeita tarpeitasi parhaiten vastaavalla tavalla. Hyödyt kurssin harjoituksista varmasti, olit sitten liikunnan aloittelija tai kokenut urheilija.

 • q-iconMiten voin maksaa kurssin?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

 • q-iconMitä kaikkea kurssi pitää sisällään?

  Kurssi pitää sisällään ohjeita venyttelyyn, kehonhuollon ja liikkuvuuden parantamiseen, istumatyöläisen lihashuoltoon, hengitysharjoituksia ja Kari Suomalaisen haastatteluvideoita. Lisäksi Vinkkaa kaverille -osion ohjeilla voit ilahduttaa itsesi lisäksi myös ystävää.

 • q-iconMitä jos en pidä kurssista tai en voi käydä sitä loppuun?

  Ei hätää, kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

 • q-iconMilloin kurssi alkaa?

  Pääset kurssin materiaaleihin käsiksi heti ja ne pysyvät sinulla loppuelämäsi. Voit hyödyntää kurssin ohjeita milloin tahansa kotona, reissussa tai vaikka töissä taukojumppana.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat kurssin ostettuasi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan kurssille. Materiaalit ovat saatavillasi heti ja käytössäsi koko loppuelämäsi. Lisäksi saat meiltä viikottain materiaalia sähköpostiisi.

Kolahtiko? Hienoa, tilaa kurssi nyt, niin pääset heti käsiksi venyttelyohjeisiin ja kehonhuollon ohjevideoihin!

Toimi tänään ja tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN KURSSIN ITSELLENI

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

Muista, että saat kurssin täydellä tyytyväisyystakuulla. Jos et koe kurssin olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko kurssin hinta on 59 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin. Kampanjahinta kuitenkin umpeutuu jo tänään ja hinta nousee maanantaina.

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään kurssilla!