TARJOUS VOIMASSA:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Vahva nainen: Rasvanpoltto

– kiinteyttävä kuntosaliohjelma

Kuntosaliohjelmaa seuraamalla poltat rasvaa tuloksekkaasti ja muokkaat kehoa kiinteämmäksi.

Valmiiksi suunniteltu ohjelma sisältää tehokkaat koko kehon liikkeet, jotka on suunniteltu tekemään treenistä sujuvan ja nousujohteisen.

Tarvitset vain yhden tunnin treenaamiseen kahtena tai kolmena päivänä viikossa ja näet (ja tunnet kehossasi) tuloksia nopeammin kuin uskotkaan.

Miten rakennetaan hyvä rasvanpolttotreeni?

3 syytä siihen, miksi moni ei saa kuntosalilla kaipaamiaan tuloksia

1

Astu pois juoksumatolta ja tartu painoihin

Käsitys aerobisen treenin (kuten lenkkeilyn) ylivoimaisuudesta rasvanpolttotreeninä elää yhä vahvana, vaikka kuntosaliharjoittelu oikein tehtynä tuo paljon vaikuttavampia tuloksia. 

Siksi juoksumatolla tai crosstrainerillä treenaaminen ei välttämättä tuo toivottuja tuloksia ja olisi parempi vaihtaa siihen käytetty aika painojen kanssa treenaamiseen.

Kun treenaat painojen kanssa, onnistut säilyttämään tai rakentamaan lihasmassaasi samalla, kun rasva palaa pois kehostasi. 

Se on kuin rasvanpolttokyvyn tallettamista aineenvaihduntapankkiin: lihakset auttavat kehoasi kuluttamaan kaloreita enemmän myös levossa, joten rasvanpoltto on nopeampaa ja kiinteänä on helpompi pysyä jatkossakin.

Moni kuntosalitreenin aloittava huomaakin, että vaatekoko pienenee, vaikka paino pysyykin ennallaan – tämä on kiinteytymistä parhaimmillaan.

2

Unohda bodarien monijakoiset ohjelmat​

Joskus kuvitellaan, että parhaat rasvanpolttotulokset vaativat hyvin monijakoista ja useita liikkeitä sisältävää ohjelmaa. 

Oikeasti kannattaa treenata koko keho jokaisella kerralla, sillä siten kehosi polttaa eniten kaloreita ja rasvaa sekä pitää aineenvaihdunnan vilkkaana.

Koko kehon treenistä palautuminen on nopeaa, ja siten lihasryhmät päästään treenaamaan 2–3 kertaa viikossa, mikä tuo kehitystä hyvin.

Monien mielestä koko kehon treenaaminen joka salikerralla on myös hyvin mielekästä, sillä se tuntuu hyvin tehokkaalta ja kokonaisvaltaiselta. 

Eikä silloin tarvitse kärsiä lihasarkuudesta esimerksi jalkatreenipäivän jälkeen vielä päiväkausia.

3

Vaihda reidenloitonnuslaite levytankoon

Treenaamalla tiettyä kehonosaa et kiinteydy erityisesti juuri siitä kohtaa. Siksi esimerkiksi reidenloitonnuslaitteissa pumppailu ei polta rasvaa reisistä.

Rasvanpolttotreenin liikevalinnoissa kannattaa ehdottomasti suosia enemmän suuria moninivelliikkeitä pienten eristävien liikkeiden sijaan. 

Tällaisilla liikkeillä kulutat paljon energiaa ja poltat rasvaa tehokkaammin esimerkiksi vatsastasi kuin lankutuksella tai rutistuksilla. 

Saat enemmän vastinetta ajalle ja vaivallesi, kun rakennat treenin suurien liikkeiden ympärille.

Tämä kuntosaliohjelma sopii sinulle, jos…

Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot ja mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

Tällaisia tuloksia saat, kun alat seuraamaan tätä treeniohjelmaa :

Aiemmin en ole saanut saliohjelmista näin nopeita tuloksia vaikka useampaa ohjelmaa oon tehnyt, varmaan tää koko kroppa kerralla on se juju kuitenkin ja kahden treenin vaihtelu. 🙂 Olen tosi happy 🙂

Tyytyväinen treenaaja

Tuntuu jo vaikutukset, sanoin treenin jälkeen kaverille, että tuntuu kuin rasva sulaisi kun tuli hiki ja todella hyvä fiilis!

Anna-Maria

Eka treeni (1A) tänään testissä ja vannon, että mulla ei KOSKAAN ole tullut näin karmee hiki salilla! Maikin sanoin: ihanan kamalaa! Olin tosi yllättynyt siitä, miten rankka treeni oli ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Naama valuu, silmät valuu, kaikki paikat vaan valuu 😀 Jeejee hyvä fiilis!

Heini

On kyl ihana kun tunnissa on koko setti tehty ja kunnon hiki pinnassa. Jotenkin henkisesti myös helppo ohjelma kun vaan 6 liikettä ja kävely päälle niin jaksaa mennä, vaikka tuntuisikin nihkeältä päivältä. Tykkään kovin!!!!!

Pia

Tämän kaiken saat 30 päivän kuntosaliohjelmasta

Valmiiksi suunniteltu kuntosaliohjelma 8–10 viikoksi

Saat yhteensä neljä koko kehon treeniä: kahta ensimmäistä vuorotellaan ensimmäisen kuukauden ajan ja kahta jälkimmäistä toisen kuukauden ajan. 

Vaihtamalla kuntosaliohjelmaa puolessa välissä varmistat, että kehosi kehittyy monipuolisesti ja tehokkaasti. 

Saliohjelmat kuormittavat koko kehon isoja lihasryhmiä, jonka vuoksi saat aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Liikkeet on valittu siten, että syke nousee ja lihaksia polttelee ja kehosi rasvanpoltto tehostuu.

Saat saliohjelman liikkeistä selkeät ohjevideot sekä kirjalliset, tulostettavat ohjeet. Ohjeet ovat netissä helppokäytöisellä valmennusalustalla, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

Saliohjelma on suunniteltu tehtäväksi 2–3 kertaa viikossa. Yksi treenikerta lämmittelyineen kestää noin tunnin verran.

Ohjeet lihasten ja kropan lämmittelyyn

Lämmittelyohjeilla varmistat, että kehosi on valmis tuloksekkaaseen ja turvalliseen treeniin. 

Näin saat treenistä enemmän irti ja kehityt nopeammin. Lämmittelemällä ehkäiset myös vammojen syntymistä.

Ohjelman dynaamiset lämmittelyohjeet sopivat mainiosti myös lepopäivien kehonhuoltoon. 

Kun huollat kehoasi lempeästi myös lepopäivinä, parannat liikkuvuuttasi ja huollat lihaksia. Parempi liikkuvuus tuo arkeen liikkumisen vapautta ja rentoutta.

Kuntosalitreenin tekniikkapaja – opasteet oikeisiin treenitekniikoihin

Tekniikkapajassa käydään läpi liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa videoilla ja kerrotaan, miksi jotain liikettä tehdään. 

Kun tekniikkasi on kunnossa, liikkeet kuormittavat oikeita lihaksia ja vältyt virheellisiltä tekniikoilta ja vammoilta, ja saat aikaan entistä parempia tuloksia. 

Myös motivaatio treeniin kasvaa, kun ymmärrät syvällisemmin, miksi ja miten eri liikkeitä tehdään. 

Salille on mukavampi mennä, kun todella tietää, miten eri liikkeet tehdään ja miten laitteita pitäisi käyttää.

Ravinto-ohjeet ja tietoiskut treenitulosten parantamiseksi

Koska lihaskuntoharjoittelu on vain yksi osa hyvinvoinnin palapelistä, saat tietoiskuja muun muassa palautumisesta, hyvästä ruokavaliosta ja motivaatiosta. 

Treenikin kulkee paremmin, kun palaudut riittävästi ja syöt tarpeeksi ravitsevaa ruokaa. 

Saat myös vinkkejä rasvanpolttoa tukevaan ruokavalioon, joka tehostaa salilta saatavia tuloksia.

Muista, että kitukuuri ei ole hyväksi, vaan terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ansiosta varmistat, että lihaskuntosi kehittyy ja kiinteydyt. Saat myös reseptejä, joiden avulla viet ruokavaliotasi oikeaan suuntaan terveellisesti.

Reilu peli – jos et tykkää, saat rahasi takaisin.

Uskon kuntosaliohjelmaan täysin, joten annamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Haluan, että saat tuloksia etkä hukkaa arvokasta aikaasi.

Siksi voit kokeilla treeniohjelmaa 14 päivän ajan ilman riskiä. Jos sinusta tuntuukin siltä, etteivät treenit sovi sinulle, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja palautamme rahasi.

Voit maksaa ohjelman myös liikuntaeduilla. Jos haluat perua osallistumisen liikuntaeduilla maksettuun ohjelmaan, maksua ei voida palauttaa rahana, vaan voit vaihtaa sen johonkin toiseen samanarvoiseen tuotteeseen tai kauppamme lahjakorttiin.

TARJOUS PÄÄTTYY:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Vahva nainen: Rasvanpoltto

– kuntosaliohjelma kiinteytymiseen
99
54 € Säästösi 45 €
  • 8–10 viikoksi valmiiksi suunniteltu ja hiottu kuntosaliohjelma
  • Treenaa koko kroppaa ja polta rasvaa tehokkaasti
  • Voit maksaa verkkopankilla, maksukortilla, osamaksulla, laskulla tai liikuntaeduilla
  • 100 % tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et pidä treeneistä

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voima-valmentaja

Olen käynyt kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti ihan teini-ikäisestä lähtien. Joskus treenailen ihan fiiliksen mukaan sitä sun tätä ja toisina kausina minulla on ollut valmentajan laatima treeniohjelma. Molemmat tavat treenata on hyviä, mutta ohjelman seuraamisessa on pari mainiota etua.

Arjessa joutuu tekemään valtavan määrän päätöksiä, ja joskus se on aika kuormittavaa. 

On ihanan vapauttavaa, kun treenipäivät on ennalta kalenteriin merkitty ja salilla on selvät sävelet, mitä liikkeitä tehdään ja missäkin järjestyksessä. Eipä tarvitse empiä kulmasoudun ja alataljan välillä, kun valmiiksi mietitty, fiksu treeniohjelma on jo sen valmiiksi määritellyt.

Toinen hyvä puoli on tietysti tulokset. Kun treeniohjelmassa on nousujohteisuutta, toistuvuutta ja vaihtelua sopivissa määrin, keho mukautuu saamiinsa ärsykkeisiin ja kehittyy vahvemmaksi ja tehokkaammaksi rasvanpolttajaksi. 

Rasvanpolttoon tähtäävissä treeniohjelmissa on hyvä, että niissä on tarkat ohjeet mm. sarjojen välisiin palautumisaikoihin, sillä muuten ainakin itse luistaisin niistä enkä saisi niin tehokasta treeniä aikaiseksi.

Jos tavoitteenasi on kiinteytyä, polttaa rasvaa ja parantaa lihaskuntoa, kannattaa tilata tämä tehokas kuntosaliohjelma. Tuhannet ihan tavalliset naiset ovat sen jo toimivaksi todenneet ja edenneet jatkotreeneihinkin. 

Näiden ohjeiden avulla onnistut helposti kuntosalitreenissä, voimistut ja poltat kehosta rasvaa tehokkaasti!

“Ennen valmennusta olin jo pitkään ajatellut, että tarvitsisin salitreeneihini jotain muutosta ja selkeitä tehoja. Ilman valmennusta treeneissä jämähtää helposti tekemään samoja, tuttuja juttuja. 

Parasta treeneissä olivatkin vaihtelevat ja monipuoliset treenit, joissa tehoja oli helppo säädellä itse. Suosittelen kurssia heille, joilla on jo salitreenaamisesta kokemusta, koska silloin ohjelmasta saa eniten irti.

Maikin Vahva nainen: Rasvanpoltto -kuntosalitreenit ovat supertehokkaita ja saavat todellakin hien virtaamaan. Olen käynyt salilla n. 15 vuotta, ja vasta nyt olen löytänyt todella tehokkaan, minulle sopivan treenimuodon, joka innostaa minut salille kolmesti viikossa. Maikin videot ja ohjeet ovat selkeät, ja treenit ovat pituudeltaan sopivia.

Nyt valmennukseni on päättynyt, ja ei voi muuta sanoa, kuin että olen tyytyväinen! Paino ei ole muuttunut, mutta kehonkoostumukseni on muuttunut selvästi. Vaatteet istuvat paremmin, ja peilikuvasta huomaa, että tuloksia on tullut. 

Kävin salilla säännöllisesti 3 kertaa viikossa 8 viikon ajan, mutta muita suuria elämänmuutoksia en ole tehnyt. Muu liikunta on ollut oikeastaan vain tavallista arkiliikuntaa, ja ruokavalio on pysynyt samalla hyvällä, terveellisellä tasolla kuin ennenkin.

Nyt kuitenkin huomaa, että kroppa on näihin ohjelmiin jo tottunut, ja mielellään aloitan uuden saliohjelman. Neljän viikon sykli saliohjelman vaihtamiseen sopii minun kropalleni hyvin.”

– Jenny

“Aloitin salilla käymisen vuonna 2016. Raskaaksi tulin 2020 ja kiloja tuli 22 kg, eikä ne kadonnut maagisesti itsestään. Raskauden jälkeen en enää tunnistanut omaa kehoa.

Kuntosali ei kiinnostanut, koska halusin polttaa rasvaa ja ajattelin, että rasvaa polttaakseen pitää mennä vain lenkille.

Löysin tammikuussa 2023 Maikki Marjaniemen Vahva Nainen- Rasvanpoltto ohjelman kuntosalille, jossa treeni on noin tunnissa taputeltu ja 2-3 treeniä viikossa riittää.

Innostus kuntosaliin palasi, ja aloin käymään treeneillä 2 x viikkoon. Salilla ei siis tarvitse asua, eikä itsellä pikkulapsiarjessa olisi siihen edes aikaa! Nyt kesällä olen lisännyt yhden pienen kävelylenkin kuntosalin tueksi.

Välillä tuntui, että tulosta ei tule millään, mutta otin kuitenkin kuvia kropasta, jotta voin myöhemmin verrata ja nähdä omin silmin.

Nyt huomaan, että vaikka paino on muuttunut vain kilon puolessa vuodessa, niin keho näyttää kiinteämmältä ja urheilullisemmalta. Olo on myös paljon energisempi. Tuntuu, että on saanut oman kehonsa takaisin, tämän kehon minä tunnen!

Kävin myös Inbody-mittauksessa pitkästä aikaa. Vaikka ei vielä huippukunnossa olla, niin hyvin on muutosta tapahtunut. Tulokset motivoi jatkamaan lisää, eikä kisaväsymystä kerkeä tulla.”

– Tiia

“Oon treenannut punttisalilla vuodesta 1981 lähtien. En ole koskaan syönyt “oikein”, joten voisin olla paremmin kehittynyt, jos olisin viitsinyt myös keskittyä ravintoon. Olen aina ollut hoikka ja lihasta siis ei juurikaan ole tullut koskaan. 

Tässä vähän taustaa, mutta asia josta lähdin kiittämään on tämä: En ole koskaan saanu, 40 treenivuoden aikana “takajalkoja” eli reidenkoukistajia näin kipeäksi kuin nyt ovat. Tiedän ettei kipu ole se “oikea” mittari, mutta treenin 1B ohjeet reidenkoukistajalaitteen käyttöön oli kyllä todella hyvät. 

Tein sen ihan pienellä painolla keskittyen ohjeittesi mukaan ja jestas, sehän tuntui juuri siellä missä pitääkin. En ole koskaan saanut takareiteen toivottua pyöreyttä. 

Osasyy tähän tämän hetken kivuliaaseen oloon on se, että koronatauko salilta venyi 4 kuukauden pituiseksi (olen kyllä tehnyt kävelylenkkejä ja kuminauhajumpannut). Kuminauhajumpat nyt keväällä kävelylenkn osana ulkona on toiminut todella hyvin. 

Mutta juu vasta nyt tällä viikolla aloitin tuon Vahva Nainen -treenin ja jos jatko on yhtä ammattitaitosta, eli saan ihan uudenlaisia ohjeita tekniikkaan niin mitä tästä vielä kehittyykään 😊”

– Outi

Usein kysyttyä!

Olemme saaneet paljon kysymyksiä tästä valmennuksesta – tässä muutamia antamiemme vastausten kanssa.

Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille ja sinun on hyvä osata käyttää jo laitteita jonkin verran. Salilla on hyvä olla vähintään vapaat painot, mielellään myös jalkaprässi, ylä- ja alatalja sekä polvenkoukistuslaite.

Jo pelkästään tämän salitreenin avulla saavutat tuloksia rasvanpoltossa ja kiinteytymisessä. Näiden treenien lisäksi ei ole siis pakko tehdä aerobista treeniä. Jos kuitenkin haluat, se on täysin ok ja suositeltavaa. Jotta kiinteydyt, on hyvä pitää arkiaktiivisuuden taso hyvänä, eikä kompensoida tehtyä salitreeniä yleisellä passiivisuudella.

 

Salitreenien lisänä tehtävä aerobinen treeni kannattaa tehdä kevyesti ja oman kunnon mukaan. Tällöin peruskulutuksesi pysyy hyvällä tasolla ja kevyt liikunta edistää myös palautumista.

Tämä kuntosaliohjelma on yksijakoinen, eli siinä treenataan aina kerralla koko kroppa. Tällöin sinun ei tarvitse käydä salilla kuin 2–3 kertaa viikossa, ja saat jo nopeasti näkyviä tuloksia aikaan. Kun treenaat aina kerralla koko kropan, saavat kaikki lihaksesi kuormitusta tarpeeksi tiheään ja tuloksiakin tulee nopeammin.

Ei kuulu kokonaista ruokavaliota. Paketti keskittyy pääasiassa treeniin. Tietoiskuissa saat kuitenkin lisätietoa mm. palautumiseen, ruokavalioon ja motivaatioon. Saat tietoa, jonka avulla voit koostaa ruokavaliosi terveellisesti ja monipuolisesti, siten että se tukee rasvanpolton ja kiinteytymisen tavoitetta. Saat myös reseptejä, joiden avulla teet ruokavaliostasi terveellistä.

Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat liikkeistä sekä ohjevideot että tulostettavat, kirjalliset ohjeet.

Tämä kuntosaliohjelma soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Sinun on hyvä osata käyttää laitteita jo jonkin verran. Liikkeet ovat kuitenkin yksinkertaisia ja helppoja oppia. Jos olet vasta aloittamassa kuntosaliharrastusta, suosittelen mieluummin treeniohjelmaamme Aloita salitreeni.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.


Kurssilla on myös 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Voit testata treenejä rauhassa 14 päivän ajan. Jos ne ei sovellukaan sinulle, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme, niin palautamme rahasi täysimääräisenä takaisin.

Jos maksat kurssin liikuntaeduilla, maksua ei voida palauttaa rahana, mutta voit vaihtaa kurssin toiseen samanarvoiseen tai kauppamme lahjakorttiin.

Heräsikö treenikipinä?

Mainiota, tulehan mukaan treenaamaan kiinteä ja vahva keho!

Maikki Marjaniemi © 2024 All rights reserved