Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

3 terassivinkkiä tälle kesälle

Kesällä on ihana grillata, syödä jäätelöä laiturinnokassa ja nauttia auringosta terassilla. Moni kuitenkin kokee syyllisyyttä erilaisista kesän nautinnoista. Terassi-illat ovat yksi niistä, kun morkkis voi iskeä päälle, vaikka alkoholin nauttiminen olisikin pysynyt hallinnassa.

Siksi tein alle minuutin kestävän videon, jossa saat 3 tärkeää vinkkiä seuraavalle terassikerralle. Takaan, että nautit enemmän, kun katsot nämä vinkit.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_3″]

? Jos päätät lähteä terassille nauttimaan hyvästä seurasta ja alkoholijuomista, niin nauti siitä. Hölmöintä on herkutella ruuilla tai juomilla ja kokea siitä syyllisyyttä, kun kerran hommaan lähtee. Toki jos juominen yltyy liiallisuuksiin, niin eihän sitä morkkista mikään estä myöhemmin.

? Muista aina pyytää alkoholijuoman kanssa lasi tai tuoppi vettä, jotta vältät nestehukan. Samalla hidastanet alkoholinjuomistahtiasi.

? Kehtaa kieltäytyä juomista, jos et halua juoda. Ja ethän itse yllytä kavereitasi juomaan? Painostaminen on todella ärsyttävää – enkö muka kelpaa seuraksi selvin päin? Kokeile myös alkoholittomia drinkkejä!

? Jos tavoitteenasi on minimoida lihominen, niin minimoi myös alkoholin käyttö. Myös juomalla on väliä. Juomien energiamäärät voivat vaihdella tujun drinkin 700 kilokalorista kuivan valkkarin 80 kilokaloriin (12 cl).

? Älä silti sorru “säästämään” energiaa ruuasta. Vihoviimeinen virhe on juoda tyhjään vatsaan.

? Sovi seuraavalle päivälle jotain tosi mukavaa tekemistä, jotta malttaisit pysyä kohtuudessa tuoppien tiimellyksessä.

Kevyempi kesä: nauti kesästä ilman lisäkiloja

Monille käy niin, että potee kesällä syyllisyyttä nautinnosta, olemisesta ja löhöämisestä ja sitten taas syksyllä on valmis “aloittamaan uuden elämän”. Ehkä ensi kesänä on viimein aika kehdata nauttia kesästä niin kuin itse haluat, lihomatta?

Mitäpä jos opettelisit samaan aikaan nauttimaan kesästä että elämään terveellisesti, ja oppisit rentouttamaan sisäistä piiskuriasi ja kohtelisit itseäsi yhtä lempeästi kuin läheisiäsi.

Lopeta lomalihomisen ja syksydieettaamisen kierre!

Tunnistatko itsesi näistä asioista:

  • Haluat välttää kesäkilojen kertymisen
  • Haluat ylläpitää tai parantaa kuntoasi treenaten salilla, kotona tai pihalla
  • Haluat omaksua rennon ja morkkiksettoman tavan herkutella
  • Haluat oppia grillaamaan herkullisesti ja terveellisesti – makkaroita unohtamatta
  • Haluat kehdata pukea päälle uikkarit ja mennä rannalle nauttimaan auringosta – et häpeilemään omia muotojasi

Jos haluat oppia syömään terveellisesti ja kiinteyttävästi, voit napata itsellesi terveelliset pikaruokareseptit, jotka syntyvät kaapissa helposti säilyvistä raaka-aineista.

Syötä siis sähköpostiosoitteesi alle ja lataa itsellesi ilmaiset reseptit!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_3″]

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä