Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Näin saat pyöröpepun kotikonstein – 4 liikkeen tehotreeni antaa pakaroihin voimaa ja muotoa

Takapuolen treenaamista varten ei aina tarvitse lähteä huhkimaan salin syövereihin. Havitteletko pyöreää, vahvaa ja sporttista peppua?

Pakaroiden treenaaminen on nykypäivänä suosittua, ja monet kaipaavatkin peppuun lisää muotoa ja vahvuutta. Takapuolen treenaamista varten ei aina tarvitse lähteä huhkimaan salin syövereihin, vaan helpon pepputreenin pystyy tekemään myös kotikonstein!
Katso  videolta ohjeet tehokkaaseen pepputreeniin, jonka pystyt tekemään omassa olohuoneessasi.

>> Treenin ohjeet voit ladata tiedostona tästä. <<


Vaikka takapuolen treenaamisesta seuraakin monille mieluisia esteettisiä hyötyjä pepun pyöristyessä, on vahvojen pakaroiden tavoittelemisessa myös monia merkittäviä terveyteen vaikuttavia hyötyjä.

Vahvat pakaralihakset toimivat tärkeässä roolissa hyvän ryhdin tukemisessa. Terässä olevat pakarat auttavat pitämään lantiotasi oikeassa asennossa, millä on vaikutusta selän ja ryhdin hyvinvointiin.

Vankat lihakset pepussa auttavat selkääsi myös nostaessa. Mikäli pakaralihakset eivät ole tarpeeksi vahvat, saatat nostaessasi satuttaa selkäsi herkemmin, sillä selkälihaksesi joutuvat työskentelemään pakarankin edestä.

Pakaralihasten hyvä kunto auttaa sinua työntövoimaa tarvitsevissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi seisomaan nousemisessa, portaiden nousemisessa tai vaikkapa salilla kyykkäämisessä. Pepun vahvat lihakset tuovat myös lisää voimaa muuhun treenaamiseen, eli voimakkaan pepun kanssa saat lisää hyötyä muistakin treenimuodoista.

Pakaralihasten harjoitus on tärkeää fyysisesti passiiviselle

Jos et harjoita tarpeeksi pakaralihaksiasi, ne pääsevät heikkenemään ja altistat itsesi helpommin erilaisille lihasten kireyksille ja kivuille.

Heikkojen lihasten myötä pepun ympärillä olevat lihakset, kuten lonkankoukistajat ja selän lihakset joutuvat työskentelemään enemmän, mikä aiheuttaa kyseenomaisten lihasten kireytymistä ja selkäkipuja.

Jos olet istumatyöläinen tai vietät päiväsi useasti fyysisesti passiivisesti, etenkin sinun on tärkeää muistaa harjoittaa pakaralihaksiasi välttääksesi lihasten vankkuuden hiipumisen.

Muista siis pitää huolta peppusi tarmokkuudesta! Yllä olevalta videolta näet ohjeet tehokkaaseen pepputreeniin, jonka pystyt tekemään omassa olohuoneessasi.

Vaikka treeni onkin pepulle kohdistettu, lisäsin ohjelmaan pari ekstraliikettä, joiden avulla saat kokonaisvaltaisemman treenin aikaiseksi.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä