4 x näin löydät treenimotivaation kotona

Kuulutko siihen porukkaan, joka nauttii ryhmäliikunnasta, jooga- tai tanssitunneista, tai muusta ohjatusta liikunnasta? Tykkäätkö mennä salille tekemään treenin, mutta kun salille ei aina pääse, treenaaminen kotona tuntuu hieman nihkeältä ajatukselta?

Kotona ei ole oikein tilaa, matto pitäisi kääriä alta pois tai huonekaluja siirtää, lapset tai perheenjäsenet saattavat häiritä, pelottaa kolhia parkettilattiaa painoilla… sitä paitsi kotona tulee aina keskeytyksiä, kun puhelin soi tai joku vaatii jotakin.

Treenikassia ei tarvitse pakata, kun treeni tapahtuu kotona

Et ole ainoa, joka tuskailee näiden ajatusten kanssa. Kulunut pimeä talvi ja pitkään jatkuneet poikkeukselliset olot väsyttävät monia.

Napsi vinkit, kuinka löydät treenimotivaation kotona!

1. Aikatauluta treeni kuin tärkeä työtapaaminen

Mikä avuksi, jos treenille ei löydy millään aikaa? Päivät täyttyvät niin helposti kaikesta muusta.

Juoksuvalmentaja Tiia Törrö suosittelee laittamaan treenit kalenteriin, aivan kuten kaikki muutkin tärkeät menot. Silloin myös liikuntahetket ovat kalenterin viikkorytmissä olemassa.

Jos arkesi on täyttä, laita jo edellisenä päivänä liikuntavarusteet valmiiksi. Näin treeniin on helppo ryhtyä, kun kaikki tarvittava on jo katsottu valmiiksi.

Treenimotivaatiota lisää treenien merkitseminen kalenteriin muiden tärkeiden menojen sekaan

Jos haluat tehdä kotona esimerkiksi lihaskuntotreeniä, aikatauluta nekin kalenteriin sopiviin kohtiin. Mikäli teet etätöitä kotona, lyhyt treeni mahtuu hyvin vaikkapa lounastauolle. Lounastreeni voi olla virkistävä poikkeus, mikäli normaalissa arjessa päiväsaikaan treenaaminen ei ole mahdollista.

Lihaskuntotreenin ei tarvitse kestää kauaa! Tehotreenit vastuskuminauhalla -treeneissä treenataan lihaskuntoa koko keholle vain 20 minuutissa.

Toinen keino madaltaa kynnystä liikkua on tehdä se töiden jälkeen tai heti aamulla. Ei muuta kuin ne valmiiksi esille laitetut treenikamppeet päälle ja hommiin! Ennen lyhyttä treeniä ei tarvita sen kummempia ruokatarkkauksia, joten esimerkiksi leipä tai puolikas banaani riittää pikatreeniä edeltäväksi nopeaksi välipalaksi.

2. Kokeile treenata eri vuorokaudenaikoina

Jos normaaliolosuhteissa olet tottunut käymään suoraan töiden jälkeen salilla, sama vuorokaudenaika ei välttämättä toimi kotioloissa. Aamutreeni voi toimia hyvin etenkin silloin, jos treenin aloittaminen tuntuu nihkeältä.

Eräs asiakkaamme vinkkaa näin: “Mulla on nyt auttanu kun on karanteeni päällä, että aloitan aamun noilla aamujumpilla. Ei tarvi ajatella erikseen mihin kohtaan päivää sen ajoittaa eikä oo aikaa vetkutella itseään ajatuksesta irti.”

Toinen kotitreeniasiakkaamme suosii myös aamutreeniä: “Miule 10 minuutin aamujumpat oli tie säännölliseen kotitreeniin, tein jumpan aina heti herätessä, 10 min just sopiva aika ja treenit sopivan rentoja tehä puolnukuksissakin… Kuukauden ku noita teki ni alko olla matala kynnys tehä pidempiäkin treenejä.”

Aamutreeni pelastaa myös silloin, jos kotona on hulinaa ja ainoa rauhallinen hetki päivästä on aamu, kun muut vielä nukkuvat.

3. Anna ammattilaisen ohjata ja tsempata

Usein treenimotivaatiota jarruttaa se, että pitäisi itse miettiä mitä ja milloin tehdä. Tähän auttaa se, että treenaa ohjaajan mukana. Silloin ei tarvitse itse ponnistella tekemisen miettimisen suhteen, kun joku ammattilainen kertoo mitä tehdä. Ohjaaja myös tsemppaa ja kannustaa!

Tehotreenit vastuskuminauhalla -kurssilla kaikki on mietitty sinulle valmiiksi: laitat vain videon pyörimään ja jumppaat mukana. Ainoa asia, mikä sinun tulee päättää on, että minä päivänä treenaat ja kuinka pitkän jumpan teet.

Kurssilla saat viisi sykkeennostotreeniä, viisi lihaskuntojumppaa ja kolme kehonhuoltoharjoitusta. Liikunnanohjaaja Sohvi ohjaa videolla kaikki treenit alusta loppuun, joten ei tarvitse muuta kuin laittaa treenivaatteet päälle ja liikkua mukana!

Tehotreenit vastuskuminauhalla -kurssilla liikunnanohjaaja Sohvi ohjaa ja tsemppaa mukana treenin alusta loppuun

4. Hyödynnä kodin neliöt kekseliäästi

Treeni on paljon hankalampi aloittaa, jos ensin pitää käyttää aikaa jumppatilan raivaamiseen. Jos olohuone on aina kuin pommin jäljiltä, sopiva treenitila voi löytyä muualtakin. Toki myös kuntosalille tai ohjatulle tunnille kulkemiseen menee aikaa, joten usein kotona treenaaminen käy loppupeleissä kuitenkin nopeammin. Sopivan treenitilan löytäminen voi vaatia hieman kekseliäisyyttä, mutta se kannattaa!

Asiakkaamme vinkkaa hyödyntämään parvekkeen treenitilana: “Löytyykö parveketta?? Me muutettiin muutama kuukausi sitten rivarista kerrostaloon ja parvekkeesta tulee mun treenipaikka kotona ?”

Olohuone on suosittu, mutta ei ainoa paikka kotitreenille

Toinen asiakas kertoo näin: “Yksi mun kotitreeni-idoleista jumppaa siinä tilassa, mikä on hänen sänkynsä vieressä. Eli sen verran tilaa että pystyy kääntymään ja mennä makuulle. Se on hänen salinsa, laittaa jumppavaatteet valmiiksi aamua varten ja tekee ensimmäisenä aamulla jumppansa. Tämä sopii hänelle ja korvaavia liikkeitä löytyy. Alku on aina opettelua, vaatii kokeilua, että löytää sen paikan missä saa sen oman treenin kulkeen niin kuin haluaa. Kanssaihmiset oppii myös kun näytät että teet tätä kotona, he kyllä antaa sulle sen tilan ja ajan. Treenaaminen sujuu kotona kun sen mieltää olevan yhtä kotihomma siinä missä suihkussa käyntikin. Mulla on jumpat tulostettu kansioon, sieltä valitsen liikkeet ja alan tekemään miltä itsestä tuntuu. Mä jumppaan keskellä olohuoneetta tai eteisessä ja jos jotakuta häiritsee nii menköön muualle 😀 oon jumpannu myös kylppärissäkin ? Ja yks aika klassinen ratkaisu alottamisen ongelmaan “Just do it””

Tehotreenit vastuskuminauhalla kuntosalimaista tehoa ja tuloksia kotitreeniin

Jos teet samoja kotijumppia viikosta toiseen, saattaa treeni olla pidemmän päälle melko yksipuolista. Silloin tuloksiakaan ei synny, ei peilikuvassa eikä lihaskunnossa.

Jos tilanne kuulostaa tutulta, kannattaa avuksi napata kahvalliset vastuskuminauhat. Kuminauhojen avulla pystyt tehdä samoja liikkeitä kuin vaikkapa kuntosalilla, jolloin treeni on monipuolista ja tehokasta.

Samoihin kahteen kahvaan voi kiinnittää joko yhden tai useamman kuminauhan, jonka ansiosta voit säätää treenivastusta isommaksi, kun kuntosi kehittyy. Näin treeni on nousujohteista, etkä jää junnaamaan paikoillaan.

Tehotreenit vastuskuminauhalla on tehokas ja suosittu kotitreeniohjelma. Lihaskunto- ja sykkeennostotreenien yhdistelmällä kunto kehittyy monipuolisesti, kehonhuoltoa unohtamatta.

  • Saat motivoivat, tehokkaat ja tulokselliset treenit.
  • Laita video pyörimään ja jumppaa Sohvin tahdissa.
  • Treenit sopivat kiireiselle, sillä ne kestävät vain 10-30 minuuttia.
  • Saat viiden kuminauhan paketin, joilla saat säädettyä vastuksen sopivan haastavaksi.

Voit napata nyt alehintaan joko pelkän treeniohjelman tai edullisena pakettina treenit + kahvalliset vastuskuminauhat. Tarjoan kuminauhojen postikulut veloituksetta!

>> Klikkaa tästä ja tule mukaan treeneihin

“Tykkään näistä siksi, että voi treenata tosi tehokkaasti ja monipuolisesti”
-Ohjaaja Sohvi

“Oon tykänny hirveesti näistä jumpista. Tosi hyvin saa kuntosalimaista tuntua treeniin. Yks minkä oon huomannu: kotona on vaikea treenata takaketjua [takavartalon lihaksia], siihen nuo kuminauhat auttaa tosi hyvin.”
– Tyytyväinen kurssilainen

Paketilla on 100 % tyytyväisyystakuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Säätät nyt 50 € hinnassa, kun nappaat pakettina sekä treenit että kuminauhat. Kampanjahinta päättyy pian, joten toimi nopeasti!

>> Klikkaa ja nappaa treenit kampanjahintaan

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.