fbpx

Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Mikä Black Friday? Mitäs se tarkoittaa?

Kauan odotettu Black Friday on täällä! Meillä se tarkoittaa roimaa alennusta ja saatkin meidän verkkokaupasta kaikki kurssit, e-kirjat ja lahjakortit puoleen hintaan. Saat alennuksen koodilla ALE50. Kannattaa napata myös erilaisia treenivälineitä hyvillä alennuksilla.

Koska valinnanvaraa on paljon, kokosin tähän postaukseen muutaman esimerkin kursseista, kirjoista ja treeniväleistä. Kurkkaa, mitkä näistä sopisivat myös sulle!

 

Black Fridayn aikaan saat kaikki kurssit, lahjakortit ja e-kirjat 50 % alennuksella

Kurssit

Tuorein ja toivotuin kurssimme on Nopeat lihaskuntotreenit. Tällä kurssilla treenataan liikunnanohjaaja Sohvin tahdissa tehokkaita 10-30 minuutin lihaskuntotreenejä. Lue tarkempi esittely kurssista täältä.

Entä jos on aivan alussa liikuntataipaleella? Mistä kannattaisi aloittaa?

Aloita liikunta herättää sammuksissa olleen liikuntakipinän. Kurssilla aloitat mukavat treenit kohti parempaa kuntoa ja kapeampaa vyötäröä! Nämä treenit sopivat sinulle, vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista liikuntataustaa. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia.

>> Klikkaa ja lue lisää Aloita liikunta -kurssista

 

Kirjat

E-kirjojen lisäksi meiltä löytyy myös muutamia ihan oikeita, fyysisiä kirjoja. Ensimmäisenä on pakko mainita uunituore ja supersuosittu Treenipäiväkirja.

Treenien kirjaaminen mielletään helposti vain salihirmujen jutuksi, mutta ihan tavallisenkin liikkujan ja kuntoilijan kannattaa merkitä treenit ylös. Treenipäiväkirjan avulla näet treenikehityksen yhdellä silmäyksellä ja se myös motivoi sinua treeniin.

Millaiseen treeniin kirja sitten soveltuu? Voit käyttää kirjaa minkä tahansa treeniohjelman kanssa, mutta erityisen hyvin se soveltuu Vahva nainen -saliohjelmiin ja Vahva kotona -treeniohjelmiin.

Kirjassa on yksi koko kropan lihaskuntoa treenaava saliohjelma, jonka avulla pääset mainiosti alkuun. Voit hyödyntää päiväkirjaa myös kotona tehtävän lihaskuntotreenin seuraamiseen.

Treenipäiväkirja sopii hyvin myös aloittelijalle, koska kirja opettaa sinulle lihaskuntoharjoittelun perusteet. Opit suunnitelmallisuutta ja nousujohteisuutta: kirjan avulla et jumppaile ”sitä sun tätä”!

>> Klikkaa ja tutustu Treenipäiväkirjaan

 

Kevenny keittiössä: 88 reseptiä rasvanpolttoon -kirja

Kevenny keittiössä -kirja
Asiakkaamme Arja on löytänyt Kevenny keittiössä -kirjasta uusia tuulia ruuanlaittoon

Haluatko pudottaa painoa pelkän ruokavalion avulla, ilman treeniä? Kuitenkin niin, että ruokavaliota on helppo noudattaa ja nälkää ei tarvitse nähdä.

Kevenny keittiössä -kirjasta saat valmiiksi laaditun kiinteyttävän ruokavalion ja 88 herkullista reseptiä. Ohjeita on helppo soveltaa omaan ruokavalioon sopivaksi, joten sinun ei tarvitse syödä mitään, mistä et pidä.

Kevenny keittiössä -kirjan reseptit on suunniteltu sellaiselle naiselle, joka ei juurikaan harrasta liikuntaa, mutta haluaa pudottaa painoa ruokavalion avulla. Jos kuitenkin treenaa tai tekee esimerkiksi fyysistä työtä, kirjassa on ohjeet tarvittaviin muutoksiin.

>> Klikkaa ja tilaa Kevenny keittiössä -kirja

 

Välineet

Black Fridayn kunniaksi saat tuntuvan alennuksen myös kaikista treenivälineistämme. Jos haluat hankkia kotiin vain yhden treenivälineen, valitse kahvalliset vastuskuminauhat.

Jos pitää valita vain yksi treeniväline, valitse kahvalliset vastuskuminauhat

Kahvallisten vastuskuminauhojen avulla teet kotona yhtä tehokasta treeniä kuin kuntosalillakin! Kuminauhat soveltuvat niin sykkeennostotreeniin kuin lihaskunnon parantamiseenkin. Nämä kuminauhat menevät kätevän pieneen tilaan ja kulkevat helposti esimerkiksi mökille tai muille reissuille.

Jumppamatto tekee kaikista kotitreeneistä miellyttävämpää etenkin silloin, kun jumppa tapahtuu makuuasennossa tai polviltaan. Matto on kestävä ja kevyt, ja se on helppo kääriä rullalle ja ottaa mukaan esimerkiksi ulkotreeniin tai vaikkapa reissuun.

>> Tilaa jumppamatto klikkaamalla tästä 

 

Myös Black Fridayn aikana ostetuille kursseille, välineille ja kirjoille tulee täysi tyytyväisyystakuu. Voit rauhassa kokeilla kurssia 14 päivää ja katsoa sopiiko se sinulle. Jos ei, niin palautan rahasi takaisin täysimääräisenä. 

Klikkaahan siis linkistä kauppaan ja nappaa mieleiset kurssit, kirjat ja treenivälineet alesta! Toimi nopeasti, sillä ale päättyy jo maanantaina!

>> Klikkaa tästä kauppaan

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä