Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Voiko kotona treenata jalkoja tehokkaasti?

Kotitreenillä on ainakin joidenkin ihmisten korvissa turhan kevyt maine. Moni kuvittelee, ettei kotijumppailulla voi saada kunnon lihaskuntotreeniä tai tuloksia aikaiseksi. Ei kai ainakaan silloin, jos treenitaustaa löytyy jo ennestään?

Laitetaanpa tämä väite testiin. Tarkoituksena olisi tehdä 10-12 toistoa jotain näistä yhden jalan kyykyistä tempoon 3 sekuntia alas ja 1 sekunnissa ylös. Tässä liikevaihtoehtoja kevyestä haastavaan:

? Askelkyykky etujalka korotettuna: Ota lantionlevyinen asento, lantio suoraan eteenpäin, vältä alaselän överinotkoa ja astu toinen jalka korokkeelle. Liu’u etu- ja alaviistoon kuin liukuportailla, kunnes etujalan takareisi koskettaa pohjetta mutta kantapää pysyy kiinni korokkeessa. Puske koko jalalla takaisin yläviistoon ja pidä huoli, että polvi pysyy samassa linjassa varpaiden kanssa. Mitä korkeampi koroke on, sen helpompi ja vähemmän venyttävä takajalan lonkankoukistajalle/nivuselle. Tarkoituksena onkin löytää hyvä venytys koko alakropalle. Painavalla repulla saat lisää kuormitusta liikkeeseen.

? Askelkyykky tasalattialla: Muuten sama liikemalli, mutta nyt etujalka on myös lattiatasolla. Tämä vaatii jo enemmän liikkuvuutta ja voimaa.

? Yhden jalan kyykky tukijalalla: Tuo toinen jalka työjalan taakse jalkapöytä lattiaa vasten. Kyykkää hallitusti alas ja nouse ylös. Pidä huoli siitä, että polvi ei kippaa sisäänpäin vaan pysyy varpaiden linjassa.

? Yhden jalan kyykky toinen jalka ilmassa: Ilman tukijalkaa liike vaikeutuu tasapainon ja voiman kannalta. Kannattaakin tehdä tämä pöydän tai seinän vieressä, jotta voit ottaa tarvittessa tukea.

? Yhden jalan kyylly toinen jalka edessä: Tästä käytetään myös nimeä pistoolikyykky. Pyyhkeen avulla etujalan kannattelu edessä helpottuu, kun etureiden ei travitse tehdä niin paljon staattista työtä. Tämä liike vaatii myös paljon tasapainoa.

Löytyikös sieltä kyykkyversio, jota ei jaksaisi tehdä 12 toistoa enempää?

Tehokkaat lihaskuntotreenit sisällä ja ulkona

Kuukaudessa kuntoon -valmennuksessa treenataan tehokkaasti lihaskuntoa niin sisällä kuin ulkonakin. Kun treenikalenteri on laadittu valmiiksi eikä sinun tarvitse miettiä, että mitähän tänään jumppaisit, madallat kynnystä treenien aloittamiseen.

Kuukaudessa kuntoon on siis selkeä treenikalenteri ja ruokavalio, jonka avulla poltat rasvaa kehosta ja alat nähdä muutokset kehossasi. Rääkkitreenin tai ruokavalion niukisteluun ei silti tarvitse ryhtyä, vaan tuloksia tulee mukavalla treeniohjelmalla ja terveellisellä, herkullisella ruoalla.

Millainen treenikalenteri ja treeniohjeet? Saat jokapäiväisen lukujärjestyksen, jonka avulla treenaat kroppaa kiinteämmäksi ja vahvemmaksi, kehonhuoltoa ja venyttelyä unohtamatta. Valmennukseen sisältyvät monipuoliset treeniohjeet: lihaskuntotreenit, HIIT, perus- ja kestävyyskuntotreeenit ja kehonhuoltoharjoitukset.

Entä mitä valmennuksessa syödään? Ruokavalio-ohjeiden avulla noudatat terveellisen syömisen periaatteita helpon kämmenmallin avulla. Saat ohjeet myös mealpreppaukseen eli ruokien etukäteisvalmisteluun. Valmennuksen reseptejä voit käyttää sellaisenaan tai muuntaa omaan ruokavalioosi sopivaksi.

Pääset valmennukseen nyt 50 euron alennuksella – mutta ale PÄÄTTYY jo maanantaina 26.4. Sen jälkeen hinta nousee. Valmennus alkaa 26.4.

>> Klikkaa ja tutustu Kuukaudessa kuntoon -valmennukseen – ale PÄÄTTYY maanantaina 26.4.

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.