Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Näin poltat rasvaa lihaskuntotreenillä

Tekisikö mieli keventyä hieman ja pohdit millainen on hyvä rasvanpolttotreeni?

Käsitys aerobisen treenin ylivoimaisuudesta rasvanpolttotreeninä elää vahvana, vaikka vastusharjoittelu oikein tehtynä voi tuoda vaikuttavampia tuloksia. Aerobisen treenin aikana voi kuluttaa paljon, mutta energiaa ei välttämättä oteta vain kehon rasvavarastoista vaan myös lihaksia voidaan purkaa.

Jos yhdistätkin kestävyysliikuntaharrastukseesi pari tehokasta lihaskuntotreeniä viikossa, edistät kiinteytymistä siten, että rasvamassasi vähenee ja lihaskuntosi paranee.

Lue eteenpäin ja opi, miksi lihaskuntotreeni on niin tärkeää etenkin painonpudottajalle ja kapeamman vyötärön metsästäjälle!

Miksi lihaskuntotreeni on niin tärkeää?

Lihaskunnon tärkeydestä puhutaan nykyään paljon, eikä lihaskuntotreeni ole suinkaan pelkkä urheilulliseen ulkonäköön liittyvä asia. Lihaskuntoharjoittelulla on useita erilaisia hyötyjä omaan terveyteen.

Liikunnanohjaaja Sohvin mukaan säännöllinen, itselle sopiva lihaskuntoharjoittelu ylläpitää ja kehittää kehon lihasvoimaa, mikä on tarpeellista sekä nykyhetken arjen toiminnoista selviämiseen että toimintakyvyn turvaamiseen myös tulevaisuudessa. Kun lihaskunto on hyvä, esimerkiksi lasten nostaminen, kauppakassien kantaminen, pihatyöt ja siivoaminen hoituvat kevyesti.

Rasva palamaan: treenaa koko kroppa kerralla

Kun treenataan koko keho jokaisella lihaskuntotreenikerralla, saadaan aikaan suuri kulutus ja aineenvaihdunnan nousu. Rasva palaa ja hiki lentää!

Koko kehon treenissä kullekin lihasryhmälle ei ehdi tulla kovin montaa sarjaa, joten palautuminen on nopeaa ja treenin kimppuun päästään nopeammin uudelleen verrattuna siihen, että treenattaisiin yksi lihasryhmä aivan uuvuksiin ja lihasarkuus kestäisi jopa viikon.

Lisäksi kehittymisen kannalta kukin lihasryhmä on hyvä treenata 2–3 kertaa viikossa, joten siksikin koko kehon treeni on paras vaihtoehto, kun lihaskuntotreeni tehdään 2–3 kertaa viikossa. Pari lihaskuntotreenikertaa on helposti ihan tavallisen liikkujan saavutettavissa ja kalenteriin voi halutessaan mahduttaa muitakin mukavia lajeja, kuten kävelyä, hölkkää tai vaikkapa pyöräilyä.

Kuormita useaa lihasryhmää kerralla

Treenaamalla tiettyä kehonosaa et kiinteydy erityisesti juuri siitä kohta. Siksi esimerkiksi erilaiset reisiliikkeet eivät erityisemmin polta rasvaa reisistä, eivätkä vatsarutistukset auta saamaan kiinteää keskivartaloa.

Rasvanpolttotreenin liikevalinnoissa kannattaa ehdottomasti suosia enemmän suuria moninivelliikkeitä pienten eristävien liikkeiden sijaan. Suuret moninivelliikkeet kuormittavat suuria lihasryhmiä. Suuret lihasryhmät kuluttavat enemmän kuin pienet.

Tällaisia moninivelliikkeitä ovat muun muassa kyykyt, maastavedot, punnerrukset sekä soudut. Näillä liikkeillä poltat rasvaa paljon tehokkaammin esimerkiksi vatsastasi kuin lankutuksella tai rutistuksilla. Kahvakuminauhojen avulla saat tehtyä myös kotona sellaisia liikkeitä, joihin kuntosalilla käytettäisi taljaa.

Polta rasvaa kotikuntosalilla
Kahvakuminauhojen avulla saat tehtyä kotona sellaisia lihaskuntotreeniliikkeitä, joihin kuntosalilla käytettäisi taljaa.

Varmista treenin nousujohteisuus

Perinteinen lihaskuntojumppa kotona sisältää yleensä lukuisia toistoja, hikeä ja hyvää mieltä. Mitä vikaa siinä on? Ei tavallaan mitään, sillä kaikki liikunta ja jumppaaminen on ilman muuta hyvä asia!

Jos kuitenkin käytät aikaa lihaskuntotreeniin kotona ja haluat sillä parhaita mahdollisia tuloksia, treenin kannattaa olla kehittävä ja monipuolinen, sekä nousujohteisesti suunniteltu. Maikin mukaan näin tulee enemmän tuloksia kuin perusjumpalla, joka usein menee aika lailla saman tutun kaavan mukaan ja kaikki lihasryhmät eivät välttämättä saa harjoitusta.

Onko lihaskuntotreeni pakko tehdä salilla, vai onnistuuko kotioloissakin?

Salille ei todellakaan ole pakko mennä! Lihas ei tiedä, treenaatko sitä kotona vastuskuminauhoilla ja kehonpainolla vai kuntosalilla lisäpainoilla tai laitteilla. Lihasmassaa ja -voimaa voi kehittää kotonakin, kunhan käytössä on tarpeeksi suuri kuormitus.

Polta rasvaa kotikuntosalilla on rasvanpolttoon tähtäävä treeniohjelma kotiin: ei kuntosalia, ei isoja laitteita. Kahvallisten ja nilkkaremmillisten kuminauhojen avulla teet tehokkaan kotitreenin ilman kuntosalin painoja, taljoja tai muita isoja laitteita.

Polta rasvaa kotikuntosalilla on tavoitteellinen, tuloksellinen ja nousujohteinen kotitreeniohjelma. Lopputuloksena lihaskuntosi paranee ja kroppa kiinteytyy.

Tehokas rasvanpolttotreeni kotona – ei mitään kevyttä käsien heiluttelua

Monesti ajatellaan, että rasvanpolttoa ja lihaskuntotreeniä voi tehdä tehokkaasti vain kuntosalilla. Moni ajattelee, että kotijumppa on sellaista kevyttä käsien heiluttelua – sitä voi tehdä kyllä huvikseen, mutta sen kummempia tuloksia ei muka kannattaisi odottaa.

Väärin!

Kun treeniohjelma on mietitty oikein ja välineetkin ovat kunnossa, onnistuu tehokas rasvanpolttotreeni ja kropan kiinteyttäminen aivan mainiosti kotonakin.

Tähän tarkoitukseen sopivat mainiosti kahvalliset ja nilkkaremmilliset kuminauhat. Niiden avulla säädät vastusta sinulle sopivaksi ja teet nousujohteista treeniä kotona.

Kahvakuminauhoilla onnistuvat samankaltaiset liikkeet kuin kuntosalin laitteilla, painoilla ja taljoilla. Lisäksi ne eivät vie paljoa tilaa kotona.

Polta rasvaa kotikuntosalilla on nousujohteinen kotitreenivalmennus, jossa rasvaa palaa, kroppa kiinteytyy ja lihaskunto paranee. Saat neljä treeniohjelmaa, joita vaihtelet viikkojen edetessä. Lisäksi saat vinkkejä kiinteyttävään, rasvaa polttavaan ruokavalioon.

Voit valita joko pelkän treeniohjelman tai napata edulliseen pakettihintaan treenit + setin kahvallisia kuminauhoja, joille tarjoan postikulut veloituksetta. Pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla!

Säästät 50 € paketin hinnassa, mutta ale päättyy pian. Toimi siis nopeasti, ettet menetä alea!

>> Klikkaa ja nappaa treenit + kahvakuminauhat 50 euron alennuksella – ale päättyy pian!

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.