Yksinkertainen koko kehon treeni: 5 liikettä, rasva palaa ja sopii myös aloittelijalle

Onko sinulla haussa kiinteyttävä ja vahvistava koko kehon treeni? Jos haluat muokata kehoa, vahvistaa lihaksiasi ja edistää rasvanpolttoa, tee voimaharjoittelua ainakin pari kertaa viikossa.

Tästä saat viidellä liikkeellä koko kehon treenin!

Kuntosaliohjelma naiselle: 2-jakoinen ei ole välttämättä paras

Monesti kuntosalilla noudatetaan kaksijakoista kuntosaliohjelmaa, jossa treenataan esimerkiksi yhtenä päivänä jalkoja ja alakroppaa ja toisena päivänä yläkroppaa.

Jos et ehdi käydä salilla montaa kertaa viikossa, tämä ei välttämättä ole paras tapa treenata, vaan ratkaisuksi kannattaa ottaa koko kehon treeni kerralla.

Koko kroppa kannattaa treenata kerralla, sillä siten lihasryhmät saavat tarpeeksi usein kuormitusta, jotta kehittyminen on mahdollista.

Jos käyt kuntosalilla vaikkapa kaksi kertaa viikossa, käyttämällä koko kehon treeniä 2-jakoisen kuntosaliohjelman sijaan, kuormitat samoja lihaksia kahdesti viikossa yhden sijaan. Usein kehitystäkin tulee tällöin nopeammin.

Lenkkeily, kehonhuolto ja muut liikkumiset sopivat hyvin täydentämään liikuntakalenteria.Katso videolta aloittelijalle sopiva ohjelma:

Koko kehon treeni salilla – koko kroppa kiittää

Koko kehon treeni salilla kuormittaa suurimpia lihasryhmiä pääliikemalleilla ja lopuksi haastetaan keskivartaloa staattisella pidolla.

Koko kroppa saadaan hyvin treenattua, kun ohjelmassa on mukana jokin kyykkyversio, jokin polvenkoukistus tai lannesarana sekä ylävartalolle työntö ja veto.

Ohjelma parantaa liikkuvuutta ja kehittää suurten lihasten lisäksi pieniä tukilihaksia. Mahdolliset puolierot vähenevät yhden raajan liikkeiden ja käsipainojen käytön myötä.

Voit tehdä tämän koko kehon treenin treenin 1–3 kertaa viikossa. Opettele ensin liikemallit hyvin ja ala sitten haastaa itseäsi lisäämällä painoja liikkeisiin. Tavoitteena on valita painot niin, että jaksat tehdä viimeiset toistot juuri ja juuri hyvällä tekniikalla.

Kannattaa ottaa taitava valmentaja mukaan ohjaamaan, jos olet aloittelija ja haluat varmistaa turvalliset tekniikat ja saada hyviä tuloksia.

Tulostettavat, kuvalliset ohjeet voit ladata tästä.

Lisää lihasaktivaatiota

Jos et käy salilla kovin ruuhkaisaan aikaan, voit vuorotella askelkyykkyä ja polvenkoukistusta keskenään, samoin penkkipunnerrusta ja alataljaa.

Näin lihasaktivaatio paranee, kun treenaat vuorotellen vastavaikuttajalihaksia eli etureisiä ja takareisiä, rintaa ja selkää.

Vaihtelua kuntosaliohjelmaan

Ikuisesti tätä ohjelmaa ei kannata tehdä, sillä keho ja mieli kyllästyvät siihen eikä kehitystä enää juuri tule 6–8 viikon jälkeen.

Kun käytät koko kehon kuntosaliohjelmaa, muista myös venytellä ja tehdä kehonhuoltoa

Sitten vain uutta ohjelmaa kehiin! Siihen voisit ottaa mukaan ainakin syväkyykyn, selänojennuksen, pystypunnerruksen ja ylätaljavedon.

Koko kehon treeni parantaa lihaskuntoa kohisten ja saat varmasti tuloksia!

Vahva nainen: Rasvanpoltto -treeneillä poltat rasvaa ja kiinteydyt salilla

Vaikka treenin tavoitteena olisi tehokas rasvanpoltto ja kiinteytyminen, treenaamisen täytyy olla myös turvallista ja hyvin suunniteltua. Ammattilaisen laatimalla ohjelmalla treenaat tehokkaasti ja nousujohteisesti niin, että saat oikeasti tuloksia!

Moni pohtii, voiko samaan aikaan sekä polttaa rasvaa että säilyttää supertärkeän lihasmassan. Rasvanpolttotreeni on onneksi mahdollista siten, että rasva palaa ja silti lihasmassa säilyy.

Aloittelijalla lihasmassa voi jopa kasvaa samalla kun rasva palaa. Jos on edistynyt ja kiinteä jo valmiiksi, kannattaa painottaa joko rasvanpolttoa tai lihasmassan lisäystä.

Vahva nainen: Rasvanpoltto -treeneissä treenataan kahdesti tai kolmesti viikossa. Tämä on realistinen tavallisen naisen treenimäärä salilla. Yksi treenikerta viikossa ylläpitää lihaskuntoa, 2–3 kertaa viikossa kehittää sitä.

Salilla ei siis todellakaan tarvitse asua! Näin ehdit myös keskittyä muihin harrastuksiisi, etkä ole koko ajan hieman kipeänä treenistä.

Yksi koko kehon treeni viikossa ylläpitää lihaskuntoa, 2–3 kertaa viikossa kehittää sitä

Rasvanpoltto-treeniohjelma sopiii jo jonkin aikaa salilla käyneille naisille. Ohjelma sopii loistavasti myös silloin, jos jumppa ja ryhmäliikunta on sinulle tuttua, mutta saliharjoittelu on tuntunut vieraalta.


Miten Vahva nainen -sarjan rasvanpolttotreeni eroaa tavallisesta koko kehon treenistä?

Rasvanpolttotreeni ja lihasmassan kasvattaminen tehdään toki paljolti samalla voima-alueella, mutta rasvanpolttotreenissä pidetään useammin palautusajat epätäydellisinä, mikä edistää rasvanpolttoefektiä.

Myös liikkeiden järjestys mietitään tavoitteen mukaan: Rasvanpoltossa tehdään esimerkiksi vuorotellen ylä- ja alakroppaa vuorosarjoissa, jotta aineenvaihdunta kiihtyy.

Lihasmassapainotuksessa vuorotellaan sen sijaan vastavaikuttajalihaksia, jotta saadaan parempi lihasaktivaatio.

Myös liikevalinnoissa on hieman eroa: lihaskuntotreeneissä huomioidaan enemmän tukilihaksia ja rakennetasapainoa, kun taas rasvanpolttotreeni keskittyy suuriin pääliikkeisiin, joilla saadaan aineenvaihdunta kunnolla pöhisemään korkealla.

Tule mukaan kampanjahinnalla Vahva nainen: Rasvanpoltto -treeneihin

Vahva nainen: Rasvanpoltto on kuntosaliohjelma, jonka avulla kiinteydyt ja poltat tehokkaasti kehostasi haitallista rasvaa. Kun tulet nyt mukaan treeneihin, säästät 45 euroa hinnassa!

Helpon, mutta tehokkaan treenin avulla muokkaat kehoasi vahvemmaksi ja kiinteämmäksi ja parannat lihaskuntoasi treenaamalla vain 2-3 kertaa viikossa.

Treeniohjelman lisäksi saat tietoiskuja mm. palautumisesta ja motivaatiosta sekä ruokavaliosta, joka tukee rasvanpolttoa ja tuloksien saamista salilla.

Saat ohjelmalle 14 päivän tyytyväisyystakuun, jotta voit rauhassa testata treenejä. Riskiä hukkaostosta ei siis ole! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti.

>> Klikkaa ja tule mukaan treeneihin

Ilmainen koko kehon kuntosaliohjelma

Haluatko uuden kuntosaliohjelman?

Ilmainen kuntosalitreeni sisältää

Paina nappia ja lähetän kuntosaliohjelman sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.