Mitä tehdä, jos ei tykkää liikunnasta?

Kuulutko siihen porukkaan, joka ei vain kerta kaikkiaan tykkää liikunnasta: et löydä sitä liikunnan iloa, josta muut puhuvat?

Et ole yksin: todella moni muukin kokee samoin tai ajattelee, ettei ole vielä löytänyt omaa lajiaan. Kuitenkin kaikki tietävät, että terveyden kannalta olisi todella tärkeää liikkua, joten mitä tehdä, jos liikkuminen itsessään ei innosta?

Sen lisäksi, että liikkua voi siksi, että se on hauskaa ja antoisaa puuhaa, liikkua voi aivan yhtä hyvin siksi, että sen avulla voi esimerkiksi parantaa terveyttä ja vähentää stressiä, jaksaa paremmin arjessa ja olla energisempi tai vaikka pudottaa painoa ja muokata kehoa. Kaikilta meiltä löytyy varmasti jokin syy, miksi liikkuminen lopulta onkin se “oma juttu”: jos ei itsessään, niin välinearvona.

Myös terveellinen ruoka tuottaa monelle päänvaivaa. Miten ateriat pitäisi koostaa, mikä on oikeasti terveellistä ruokaa ja ennen kaikkea: mitä tänään laittaisi ruoaksi? Miten liikunta- ja ruoka-asiat saisi kuntoon mahdollisimman helposti?

Miten liikunta- ja ruoka-asiat saisi kuntoon mahdollisimman helposti?

>> Klikkaa ja tutustu Pienin askelin kiinteäksi -pakettiin

Näin teet liikunnasta rutiinin

Kun oman motivaationlähteen löytää, on helpompaa luoda liikunnasta rutiini. Harvalle esimerkiksi hampaiden harjaus on intohimon kohde, vaan siitä on tullut tehtyä rutiini, koska halutaan huolehtia omasta hammashygieniasta. Samalla tavalla voi suhtautua liikuntaan.

Liikuntahetken ei myöskään tarvitse kestää puolta tuntia tai jopa kokonaista tuntia ollakseen jotenkin hyväksyttävä suoritus. UKK-instituutin liikuntasuositukset saa täyteen hyvin lyhyistäkin liikuntatuokioista.

Lyhyt, 10 minuutin jumppa on houkutteleva etenkin silloin, jos liikunta ei ole itselle supermieluisa juttu luonnostaan, tai jos aikaa liikunnalle on vähän. Kuten tässä postauksessa kerroimme, pienen tavoitteen asettaminen ja sen saavuttaminen antaa kuitenkin onnistumisen elämyksen.

Suuntaa kohti liikunnallisempaa elämää näin:

1. Päätä, mikä on sinulle hyvä aika ja tapa liikkua ja luo siitä rutiini. Olisiko se sauvakävelylenkki iltaisin, lyhyt aamujumppa sillä välin kun aamukahvi tippuu, pyöräily töihin, kuntosalitreeni tai joogatunti muutaman kerran viikossa: mitä vain.

Kokeile videon ihanan lempeää koko kehon liikkuvuusjumppaa, jolla huollat kehoa vain 10 minuutissa! Video on maistiainen 10 minuutin aamujumpat -kurssilta, jonka saat omaksesi täältä.

2. Mieti, mitä se vaatii, että rutiini hiljalleen muodostuu ja lähdet liikkumaan. Sovitko naapurin kanssa kävelytreffit, otatko töihin mukaan välipalan, jotta jaksat mennä suoraan salille… Mikä auttaisi rutiinin muodostamisessa?

3. Kun tiedät, mitä liikuntaa aiot harrastaa ja mitä se käytännössä vaatii, voit ennakoida eli tasoittaa polkua. Jos esimerkiksi aiot käydä kävelylenkillä iltaisin ja olet jo värvännyt naapurin mukaan kaveriksi, voit laittaa urheiluvaatteet valmiiksi eteiseen ja järjestää aikaa niin, että ulos tulee varmasti lähdettyä. Auttaa myös, kun suhtaudut lenkkeihin kuin ne olisivat työtapaamisia tai muita tärkeitä tilanteita, joita ei voi jättää välistä.

Tällä tavoin voit motivoida itsesi liikkumaan ja luoda liikunnasta rutiinin, vaikka se ei olisikaan itsessään innostavaa tai motivoivaa.

Pienin askelin kiinteäksi – kaksi huippusuosittua valmennusta pakettihintaan

Haluatko muokata kehoa kiinteämmäksi treenaamalla vain 10 minuuttia joka aamu ja muokkaamalla ruokavaliotasi terveellisemmäksi?

Kun haluat edistää painonhallintaa ja parantaa hyvinvointia, muutosten kannattaa olla mahdollisimman helppoja. Siksi olen halunnut paketoida yhteen kaksi kurssia, jotka ovat erityisen kiiteltyjä helppoudestaan.

Nämä kaksi huippusuosittua kurssia ovat 10 minuutin aamujumpat sekä 30 päivän ruokasuunnitelma. Ja paketin nimi on Pienin askelin kiinteäksi!

Saat siis nämä kurssia yhteishintaan ja säästät huimat 105 euroa (yli 54 %) hinnassa! Tämä ale päättyy jo sunnuntaina, joten kannattaa toimia nopeasti, ettet menetä alennusta.

>> Klikkaa ja tutustu Pienin askelin kiinteäksi -pakettiin 100 % tyytyväisyystakuulla

Paketin avulla parannat lihaskuntoa, helpotat painonhallintaa ja kavennat vyötäröä lisäämällä treeniä päivään. Samalla saat terveellisen ja rasvaa polttavan ruokavalion. Saat valmiin ruokasuunnitelman ja kauppalistat 30 päiväksi, joten tätä ruokavaliota on äärimmäisen helppoa noudattaa!

Jos tunnistat itsesi näistä, tämä Pienin askelin kiinteäksi -paketti on suunniteltu sinulle:

Kuulostavatko nämä asiat tutulta? Jos vastasit kyllä, kannattaa tulla mukaan Pienin askelin kiinteäksi -ryhmään alehinnalla!

  • Haluat tehostaa rasvanpolttoa ja saada tukea painonhallintaan helposta treenistä ja herkullisesta, terveellisestä ruoasta.
  • Olet kiireinen eikä treenille tunnu löytyvän aikaa tai energiaa töiden jälkeen.
  • Haluat helpon ja herkullisen ruokasuunnitelman, jossa kulutukseesi sopiva energiamäärä on laskettu valmiiksi.
  • Sinun on vaikea löytää motivaatiota tai aikaa pitkiin treeneihin tai jumppiin.
  • Haluat säännöllisen ateriarytmin, mutta siinä pysyminen tuntuu vaikealta.
  • Koet olevasi rapakunnossa, mutta nyt haluat parantaa kuntoasi helposti ja tuloksia saaden.

Saat Pienin askelin kiinteäksi -paketissa kaksi huippusuosittua valmennusta: 10 minuutin aamujumpat sekä 30 päivän ruokasuunnitelman.

Näihin valmennuksiin on osallistunut jo yhteensä yli 4500 upeaa naista ja tyytyväistä kurssilaista! Siksi olen varma, että sinäkin saat tuloksia niiden avulla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse uskoa vain minua tai näitä naisia, vaan voit päättää itse! Valmennuksella on 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit testata niitä 14 päivän ajan täysin ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kun tulet mukaan nyt, säästät huimat 105 € (siis yli 54 %) hinnassa! Ale päättyy sunnuntaina, joten tule mukaan heti, ettet menetä alennusta. Muista, että pääset mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla täysin ilman riskiä.

>> Klikkaa ja tule mukaan 105 € alennuksella ja 100 % tyytyväisyystakuulla: kampanja umpeutuu sunnuntaina

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.