Black Friday -ale: Top 7 suosituinta kurssia

Jee, nyt se on täällä, nimittäin meidän verkkokaupan Black Friday -ale! Saat kaikki kurssit (sekä e-kirjat) puoleen hintaan keskiviikosta 24.11. maanantaihin 29.11. saakka. Syötä kassalla koodi: ALE50.

Kurssivalikoima on mahtavan laaja, joten kokosin sinulle lyhyen esittelyn seitsemästä tämän syksyn suosituimmasta kurssista.

Katsotaanpa, mistä valmennuksista meidän muut asiakkaat ovat viime aikoina tykänneet eniten! Olisiko joku tai muutama näistä myös sinun uusi suosikkisi?

 

Top 7 syksyn suosituimmat kurssit:

 

1. Keskikroppa kuntoon

Moni meistä saattaa liikkua aktiivisesti arjessa, mutta keskikropan lihasten treeni jää usein pahasti unholaan. Vatsalihastreeni saattaa tuntua tylsältä ja aika yksitoikkoiselta. Vatsa- ja selkälihakset ovat kuitenkin tärkeitä, sillä ne pitävät yllä ryhtiä ja asentoa.

Keskikroppa kuntoon on 4 viikon nousujohteinen treeniohjelma, jossa saat tehotreeniä sisäiselle korsetillesi. Vahva sisäinen korsetti auttaa sinua saamaan myös litteämmän vatsan.

“Kiitos, Maikki, hyvästä kurssista! Huomaan, että vatsatreenit on tehonnut ja se on saanut lisää voimaa ja jopa pienentynyt. Treenit eivät ole liian pitkiä, vaan juuri sopivia! Ja haaste kasvoi ajan myötä. Olen tyytyväinen! ???”

-Tanja”

Treenaat vain 3x 15 minuuttia viikossa, eli tämä sopii myös kiireiselle tai toisen liikuntalajin kaveriksi, esimerkiksi tukemaan jumppa- tai juoksuharrastusta. Näissä treeneissä jumppaat videon mukana Maikin ja Sohvin opastuksessa.

 

2. Kevenny keittiössä

Jos haluat selkeästi painonpudotukseen tähtäävän suunnitelman, Kevenny keittiössä sopii sinulle parhaiten. Siinä syödään hyvää ja ravitsevaa ruokaa sopivasti alle kulutuksen, jolloin paino putoaa. Toteutus on tehty mahdollisimman helpoksi, eli sinun ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita ruokia.

Kevenny keittiössä -ruokavalio sopii parhaiten sellaiselle naiselle, joka ei juurikaan harrasta liikuntaa. Tuloksia tulee siis ilman treeniä! 

“Kolme viikkoa, 2.5 kg. Tämä toimii. ? Vyötäröseutu on selvästi kaventunut ja reidetkin tuntuu kiinteämmiltä. Harmi, että en ottanut mittoja ennen ruokavalion aloitusta. Liikuntaa en ole lisännyt. Sen aika tulee jossakin vaiheessa. Täytyy ensin ottaa haltuun syöminen.”

-Mia”

 

 

3. Polta rasvaa kotikuntosalilla

Vastuskuminauhakuntosali on melkein kuin tavallinen kuntosali, mutta ilman isoja isoja laitteita

Etsitkö helppoa ja hauskaa rasvanpolttoon tähtäävää treeniohjelmaa kotiin? Tässäpä on sinulle sellainen!

Vastuskuminauhakuntosali on melkein kuin tavallinen kuntosali, mutta ilman isoja isoja laitteita. Ohjelmassa treenaat kotona niin, että lihaskunto paranee ja rasva palaa. Kuten tavallisella kuntosalilla, myös tässä ohjelmassa treenaat omassa tahdissasi.

Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat kiinteytyä ja muokata kehoa tiukempaan kuntoon.

Et halua treenin vievän liikaa aikaa: haluat tuloksia treenaamalla 2–3 kertaa viikossa. Hanna ja moni muu treenaaja on aivan myyty tähän!

“Moikka kaikille! Itse olen pitkään jo kaivannut kotitreeniin uusia tuulia. Hankin ensin Tehotreenit vastuskuminauhalla, ja innostuin kuminauhoista niin paljon, että hommasin myös tämän uutuuskurssin, eli Polta rasvaa kotikuntosalilla.

Nyt haluan vähän hehkuttaa! Ekat treenit uutta ohjelmaa vasta takana, mutta kylläpä muuten hiki virtaa ja lihakset todellakin pääsevät töihin! Aktiivisuusrannekkeen mukaan myös energiaa palaa reippaasti. Olen aiemmin käynyt salilla säännöllisesti, mutta nyt viimeisen vuoden aikana vain pari kertaa.

En ole halunnut hankkia suurta määrää painoja tai muuta rekvisiittaa nurkkiin pyörimään, siispä treenit on menneet nyt poikkeusaikana kotona oman kehon painolla. On niin mahtavaa saada lihaksiin pitkästä aikaa samaa tuntumaa kuin salilla ilman suurta määrää erilaisia painoja! Kiitos.”

-Hanna

 

 

4. Jenkkakahvoista tiimalasiksi

Tästä valmennuksesta olet ehkä jo kuullutkin! Ikisuosikki Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennuksessa laitetaan yksi kerrallaan elämäntapoja kuntoon huomioiden myös mielen muutos.

Tällä kurssilla tuhannet naiset ovat löytäneet rennon otteen syömiseen ja painonhallintaan, ja siten saaneet pysyviä tuloksia aikaiseksi. 

“Suurin muutos oli suhtautumisessa stressiin ja uneen. Vaikka olin lukenut paljon stressistä jo ennen kurssia, tajusin harjoitusten myötä ettei arkeni sisällä MITÄÄN stressinhallintakeinoa! Työskentelen hyvin stressaavassa ja kiireisessä työssä – ei siis ihme, että välillä varapäreille on tarvetta.

Toinen iso muutos oli ikuisesta hetken laihdutuskuuri ja jos mä vähän tsempaan asenteesa pois pääsy. Nämä ovat niin paljon isompia teemoja kuin painonpudotus. Alku tälle kaikelle tuli 5x miksi ja elämänpyörä tehtävistä. Toki myös ruokailutottumukset muuttuivat. On paljon helpompaa, kun ei tarvitse miettiä miten nyt söisin. Samoin treenit olivat uusia ja piristäviä. Tuloksia on tullut ja tulee varmasti lisää. Kokonaisuutena tämä tuntuu tieltä, jota on turvallista kulkea. Lopetin myös kaikkien laihdutusartikkeleiden lukemisen lehdistä!” -Osallistuja

 

 

5. 30 päivän ruokavalio

Haluatko syödä ja voida hyvin, saada lisää energiaa ja tuntea olosi kevyemmäksi? Kaipaatko punaista lankaa terveelliseen syömiseen? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja meiltähän suunnitelmia löytyy!

Jos haluat valmiin 30 päivän ruokasuunnitelman ostoslistoineen, resepteineen ja kokkaussuunnitelmineen, valitse tämä valmennus. Vaihtoehtoja on sekasyöjälle, kasvissyöjälle ja vegaanille, sekä FODMAP-ruokavaliota noudattavalle. Opit koostamaan maukkaat ja fiksut ateriat itse 30 päivän jälkeen

Kaikilla kursseilla on ohjeistus sekä aktiiviselle että hieman passiivisemmalle naiselle. Saat myös ohjeet soveltamiseen, jos jokin ruoka-aine ei maistu tai olet sille allerginen, treenaat paljon tai sinun täytyy tehdä jotain muita muutoksia.

“Ennen 30 päivän ruokakurssia olin hukassa syömisteni kanssa. Kokeilin yhtä ja toista ruokavaliota ja yritin välillä vaan syödä perusterveellisesti. Silti olo oli usein huono, söin liikaa tai liian vähän ja koostin ateriat väärin. Ruokakurssilta sain juuri sitä mitä toivoinkin; hyvää oloa, energiaa ja tietoa miten syödä järkevästi ja oikein.

Olen nauttinut erityisesti siitä, että ruokavaliossani on nyt paljon enemmän erilaisia kasviksia ja osaan käyttää muutenkin enemmän kasvipohjaisia valmisteita. Ruokia saa maustaa oman maun mukaan, mutta usein vaan nautiskelen kunnon ruuan omista mauista. Kurssin myötä olen tajunnut monia asioita mitä aiemmin on ollut pielessä vaikka kuvittelin syöväni oikein.

 Iso plussa tulee myös valmiista ostoslistoista ja kokkaussuunnitelmista. Niiden avulla kurssi oli vaivaton ottaa osaksi omaa päiväjärjestystä kun asiat oli valmiiksi pähkäilty, senkun vaan noudatti ohjeita. Suosittelen tätä kurssia lämpimästi, olen enemmän kuin tyytyväinen ja haluan jatkaa tällä uudella maukkaalla hyvinvoinnin tiellä.”

-Minttu

 

 

6. Kahvakuulatreenit kotona

Kahvakuula on kotitreenaajaan luottoväline riippumatta kuntotasosta

“Mikä ois semmonen monipuolinen treeniväline kotiin ja ne treenit olisi videon mukana jumpattavia?”

Vastaus on Kahvakuulatreenit kotona! Valitset tämä valmennus, jos haluat tulla parempaan kuntoon, aloittaa liikunnan tauon jälkeen tai saada tehoja kotitreeniin. Kahvakuula on kotitreenaajaan luottoväline riippumatta kuntotasosta, sillä kahvakuulan avulla onnistuu monipuolinen treeni rasvanpoltosta voimaharjoitteluun ja sykkeennostotreeniin.

Kun kaipaat monipuolista liikuntaa minimaalisella määrällä kaappeja täyttäviä välineitä, kahvakuula on täydellinen valinta. Aloittelija valitsee 6-8 kilon painoiset kuulan tai molemmat, kokeneempi treenaaja nappaa 10-12 kilon kuulat treeneihin.

Treenit kestävät vain 10-20 minuuttia, joten ne sopivat kiireiseenkin arkeen. Saat treeniohjeet voimaharjoitteluun, sykkeennostoharjoitteluun ja toiminnalliseen treeniin. Laita video pyörimään ja treenaa liikunnanohjaaja Sohvin tahdissa!

“Halusin tehokkaita lihaskuntoharjoitteita kotona. Maikin kurssi on ollut tosi hyvä. Pidän erityisesti siitä, että lyhyelläkin treenillä tuntee tehneensä tehokkaasti töitä. Kuula lisää tehoa yllättävän paljon. Sohvi neuvoo hyvin ja pitää huolta siitä, että liikkeet tehdään turvallisesti, kehoa kuunnellen. Suosittelen kurssia ehdottomasti kaikille, jotka eivät halua lähteä kuntosalille, mutta haluavat pitää lihakset kunnossa!”

-Riitta

 

 

7. Vahva kotona

Jos haluat treenata kroppaa kiinteämmäksi ja vahvemmaksi kotona ilman välineitä, kannattaa napata Vahva kotona -treenit. Saat näkyviä tuloksia treenaamalla kotona vain 2-3 kertaa viikossa ja parannat lihaskuntoasi. Näissä treeneissä riittää taatusti haastetta myös kokeneemmalle treenaajalle, mutta myös aloittelijoille löytyy sopivat liikevaihtoehdot!

Näissä treeneissä kiinteydyt ja vahvistut selkeän ja helpon ohjelman avulla. Lisäksi saat tietoiskuja ruokailusta, motivaatiosta ja palautumisesta, joiden avulla varmistat tulosten saamisen. Vahva kotona -treenit ovat hieman kuin salitreeniä kotioloissa ja nämä treenit tehdään omassa tahdissa.

Kuten saliohjelma, tämä kotitreenipaketti sisältää treeniohjelman 8-10 viikoksi, jonka avulla parannat lihaskuntoasi ja treenaat kroppaa kiinteämmäksi.

Ota ihmeessä treenit testiin, niillä on täysi 14 päivän tyytyväisyystakuu! Ainoa positiivinen ongelma on hurahtaminen, kuten Päiville kävi:

“Olen 53 v.nainen ja tunnen nyt että olen elämäni kunnossa. Kiitos Maikin treeniohjelmien jotka kerta heitolla veivät minut mukanaan??10 kk sitten ostin ensimmäisen Vahva kotona -treenin ja innostuin koska aloin huomata että mitä virheitä olin tehnyt aiemmin kun olin käynyt kansalaisopiston kursseilla.. Löytyi oikea tekniikka ja tempoja tottahan toki näkyvät tulokset ovat tärkeitä.

Sitten innostuin ostamaan HIIT-treenit itselleni kun halusin kunnon hikitreeniä. Joten hurahdin myös tähän täysin. Huomasin oman kuntotason ja että se parani?sen jälkeen ostin kahvakuulatreenin koska olen kuulaillut ennenkin ja se on niin mahtavaa. Ostin myös jatko osan Vahva kotona -treeniin. Ja mikä parasta nämä ovat mulla jatkuvassa käytössä koska voin vaihdella, ja yhdistellä näitä oman mieleni mukaan ??

Sohvi on aivan mahtava kun mulla on se tsemppari ja treenikaveri joka kerta. Laitan itselleni ylös kalenteriin minkä treenin olen tehnyt ja kesto. Se innostaa entisestään.. Treenaan n. 2-3 krt viikossa, keskimäärin 11 krt kk. Ja olen niin super kiitollinen teille❤️?ja jos haluan taas jotain uutta menen ja ostan uuden ohjelman, helppoa ja itselleni parasta mitä voin antaa❣️”

-Päivi

 

Siinä oli meidän top 7 suosituimmat kurssit! Valitse lempparit ja laita tilaukseen, sillä kurssien materiaalit pysyvät sinulla käytössä rajattomasti. Voit hyvin hamstrata vaikka koko ensi vuodelle hyvän olon kurssit! Alennus aktivoituu koodilla ALE50.

>> Klikkaa tästä kauppaan tutkailemaan, mitä kaikkea siellä onkaan ja nappaa sun suosikit!

Toimi nopeasti, sillä alennus on voimassa vain maanantaihin 29.11. asti.

 

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.