Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Kaksi toivotuinta uutuuskurssia: Syö vitosella päivässä & Nopeat lihaskuntotreenit

 

“Miten syödä edullisesti mutta terveellisesti? Terveellinen ruoka on niin kamalan kallista!”

Olemme usein kuulleet ihmisten harmittelevan sitä, että terveellinen ruoka on liian kallista. Kasvikset maksavat liikaa ja laadukkaat raaka-aineet ovat vain harvojen etuoikeus.

Tosiasiassa terveellinen syöminen onnistuu muutamalla eurolla päivässä, mutta se edellyttää etukäteen suunnittelua, sesongin suosimista ja aterioiden kokkaamista itse mahdollisimman alusta saakka. Kiireisessä arjessa on vaikea löytää aikaa kaikelle tälle. Voisiko ainakin reseptien kehittelyn ja suunnittelun ulkoistaa?

Kyllä voi! Pyysimme hätiin tiimimme laillistetun ravitsemusterapeutin Sannin. Annoimme Sannille haasteeksi keksiä terveelliset ja ravitsevat ateriat vain viiden euron päiväbudjetilla.

Sanni otti haasteen vastaan niin syntyi Syö vitosella päivässä -toivekurssi. Sanni kertoo kurssin synnystä näin: 

“Tämän valmennuksen laatiminen on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen projekti! Materiaaleja suunnitellessani vertailin monien tuotteiden hintoja ja pohdin tarkkaan, miten ruoasta saisi edullisesta hinnasta huolimatta mahdollisimman ravitsevaa.

Samalla halusin, että laaditut reseptit olisivat helppoja ja vaivattomia – jotta ruoanlaittoon ei tarvitsisi käyttää tuntikausia aikaa.

Suunnitteluvaiheessa totesin, että halvalla saa todella hyvää ruokaa, eikä mausta tarvitse tinkiä. Kasvikset ja marjat vievät terveellisessä ruoassa ison osan budjetista, mutta niitäkin on tähän ruokavalioon mahdutettu riittävä määrä.”

Jos siis haluat syödä terveellisesti alle vitosen päiväbudjetilla, tulepa mukaan tälle kurssille!

>> Klikkaa ja tule mukaan Syö vitosella päivässä -kurssille

 

Nopeat lihaskuntotreenit

Oletko innokas lenkkeilijä ja hyötyliikkuja, mutta lihaskuntotreenin tekeminen tökkii? Lihaskuntoa olisi kuitenkin tärkeää treenata.

No et ole yksin! Punnertaminen ja kyykkääminen ei todellakaan aiheuta ilonkiljahduksia meissä kaikissa. Itse sovellettu kotijumppailu käy myös helposti aika yksipuoliseksi ja tylsäksi. Ja kun jokin treenimuoto on tylsää, sohvan kutsuhuuto voi käydä vastustamattomaksi…

Meiltä on jo pitkään toivottu sellaista kurssia, jossa lihaskuntoa treenataan kannustavan ohjaajan mukana, eikä itse tarvitse tehdä muuta kuin laittaa video pyörimään ja treenata! 

Nyt tämä toivekurssi on siis valmis ja sen nimi on Nopeat lihaskuntotreenit. Tällä kurssilla treenataan siis lihaskuntoa paremmaksi Sohvin tahdissa – helposti, hauskasti ja tehokkaasti!

Elina ja moni muu kurssilainen on jo innostunut:

“Tänään aloitin ja hyvältä tuntui eka lihaskuntotreeni.Tosi mukavaa ja innostavaa, kun voi jumpata videon mukana. Ohjaajakin ihan paras. Huomenna sitten aerobinen treeni.”

-Elina

“Minä olen tehnyt 10 min treenejä aamuisin ennen töihin lähtöä. Minusta niitä olisi voinut olla vaikka vieläkin enemmän, olen nyt niitä sit aina vaihdellut. ☺️ Koen, että lyhyistä treeneistä saa aikaan päivän aktiivisuudet, itsellä kaksi lasta ja työt, niin kiirettä on mutta haluan pitää itseni fyysisesti hyvässä kunnossa työni takia, niin teen sit lyhyitä treenejä pitkin päivää.”

-Nopeat lihaskuntotreenit-kurssilainen

 

Valmennuksen treenit kestävät joko 10, 20 tai 30 minuuttia ja suosittelemme, että treenaat 2–3 kertaa viikossa. Kaikki on mietitty sinulle valmiiksi: laitat vain videon pyörimään ja jumppaat mukana. Ainoa asia, mikä sinun tulee päättää, on että minä päivänä treenaat ja kuinka pitkän jumpan teet.

Tämä valmennus voi toimia myös liikuntamotivaattorina tai sellaisena lempeänä ”pyllylle potkijana”, jotta pääset tekemään arjestasi aktiivisempaa.

>> Klikkaa ja tule mukaan Nopeisiin lihaskuntotreeneihin

Muista syöttää alekoodisi ALE50 niin saat kurssit 50 % alennuksella!

Myös Black Fridayn aikana ostetuille kursseille, välineille ja kirjoille tulee täysi tyytyväisyystakuu. Voit rauhassa kokeilla kurssia 14 päivää ja katsoa sopiiko se sinulle. Jos ei, niin palautan rahasi takaisin täysimääräisenä.

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.