HUOM! Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja huolehdi omasta ja vauvan hyvinvoinnista raskauden aikana! Kun tulet mukaan tämän kampanjasivun kautta, säästät 50 € hinnassa!

 

Haluatko uutta virtaa treeniin ja näkyviä tuloksia tehokkaalla 6 viikon HIIT-treeniohjelmalla?

Vahva raskaana – toinen kolmannes -treeniohjelma

Haluatko pysyä hyvässä kunnossa, ehkäistä liiallista painonnousua ja tehdä kehostasi vahvemman raskauden aikana?

 
 • Turvalliset ja tehokkaat lihaskuntotreeniohjelmat raskauden toiselle kolmannekselle.
 • Paranna hyvinvointia ja vahvistu raskauden aikana.
 • Tule mukaan huippusuosittuun valmennukseen nyt ja säästät 50 € hinnassa: sinulla on 100% tyytyväisyystakuu!

Haluatko pitää yllä ja parantaa toimintakykyäsi, välttää ylimääräiset raskauskilot ja olla parhaassa mahdollisessa kunnossa raskauden ja synnytyksen aikana, sekä vauvan synnyttyä? Jatka lukemista!

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi. Jos tavoitteenasi on ylläpitää tai kehittää lihaskuntoasi, pitää painonnousu terveenä ja parantaa hyvinvointiasi raskauden aikana, tämä treenipaketti on sinulle. 

Raskausajan liikkumisesta elää edelleen paljon myyttejä. Treenaamista voidaan varoa joskus liikaakin, vaikka liikkuminen on ehdottomasti hyväksi. Raskausaikana saa ja kannattaakin treenata! Varmistathan neuvolalääkäriltäsi, ettei sinulla ole esteitä liikkumiselle. 

Kestävyyskunnon ylläpitämisen lisäksi lihaskuntoharjoittelulla on valtavasti hyötyjä. Treenaaminen raskausaikana parantaa kuntoa, vahvistaa kehoa kannattelua varten painopisteen muuttuessa, vähentää kolotuksia, ehkäisee liiallista painonnousua raskausaikana, nopeuttaa synnytyksestä palautumista ja parantaa toiminnallisuutta raskaana sekä vauvan synnyttyä. Treeni lisäksi parantaa sokeriaineenvaihduntaa ja tukee painonhallintaa, eli se pienentää myös raskausajan diabeteksen riskiä. 

Iso hyöty liikunnasta raskausaikana on myös henkisen hyvinvoinnin edistäminen. Treenaaminen lisää jaksamista raskauden aikana vaikuttaen positiivisesti mielialaan, parantaa unenlaatua, vähentää stressiä ja lisää energisyyttä. Joillakin liikunta auttaa myös raskausajan pahoinvointiin, väsymykseen ja pääkipuihin. Liikunta voi olla siis isokin voimavara raskausajan epämukavuuksien vastapainona.

Kuitenkin koska raskauden aikana kehossa tapahtuu useita fysiologisia ja hormonaalisia muutoksia, tulee raskausajan treeniohjelman olla suunniteltu juuri odottavan äidin tarpeisiin. Tavoitteena on treenata liikkeitä, joiden avulla tuleva äiti tuntee olonsa vahvaksi ja pystyväksi muuttuvassa kehossaan.

Olen luonut tämän lihaskuntotreenikokonaisuuden, jotta voisit vahvistaa koko kehoasi turvallisesti ja tehokkaasti raskauden toisella kolmanneksella. 

Tämä treenipaketti on sinulle paras valinta, jos haluat huolehtia lihaskunnostasi ja saada aikaan tuloksia, pitäen kuitenkin samalla huolta sekä omasta että vauvan turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Saat paketista treeniohjeita sekä salille että kotiin, jotta voit treenata monipuolisesti ja olla parhaassa mahdollisessa kunnossa sekä raskauden aikana että vauvan syntymisen jälkeen. Koska yhdet ohjeet eivät toimi kaikille, kerron miten voit soveltaa treeniohjeita omiin tarpeisiisi.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä treeniohjelma on suunniteltu juuri sinulle:

 
 • Olet raskaana (ensimmäisellä tai toisella kolmanneksella) ja haluat parantaa lihaskuntoasi.
 • Haluat ehkäistä ylimääräisten raskauskilojen kertymistä ja olla parhaassa mahdollisessa kunnossa.
 • Haluat varmistua treenin turvallisuudesta.
 • Haluat pitää voimatasoja ja kuntoasi yllä turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Et ole varma, millaista treeniä raskaana olisi hyvä tehdä ja mitä liikkeitä tulisi vältellä.
 • Haluat ehkäistä kolotuksia ja selkävaivoja.
 • Haluat valmistaustua synnytykseen pysymällä hyvässä kunnossa.
 • Haluat parantaa sokeriaineenvaihduntaa ja ehkäistä raskausajan diabeteksen riskiä (tai jos sinulla on todettu raskausajan diabetes, haluat vähentää insuliinin tarvetta).
 • Haluat lisää virtaa ja puhtia arjen askareisiin – myös lapsen syntymän jälkeen.
 • Haluat parantaa mielialaa ja ehkäistä masennusta, ahdistusta ja stressiä.
 • Haluat ehkäistä turvotusta, suonikohjuja ja ummetusta.
 • Haluat liikkumisella vaikuttaa positiivisesti myös vauvaan.

Saat treeniohjeet sekä salille että kotiin. Sinun ei ole siis pakko mennä kuntosalille, jos et halua. Kotona tehtävää treeniä varten sinulla on hyvä olla yksi pidempi jumppaan tarkoitettu kuminauha ja yksi minikuminauha.

Tämä treeniohjelma sopii perusterveelle, raskaana olevalle naiselle. Ohjeet ovat helppoja, joten ei haittaa, vaikka et olisi aiemmin tehnyt lihaskuntotreeniä. Tarkista terveydenhuollosta, ettei liikunnan harrastamiselle ole estettä kohdallasi.

Saat kaiken tämän Vahva raskaana -valmennuksessa:

 
 • Kuusi erilaista lihaskunto-ohjelmaa, joita tehdään kahta vuorotellen noin 5–6 viikon ajan.
 • Ohjeet sekä kuntosalin välineistölle että kotiin kehonpainolla ja jumppakuminauhoilla tehtäväksi.
 • Kirjalliset, kuvalliset ja video-ohjeet treenien liikkeistä.
 • Lämmittely -ja kehonhuolto-ohjeet.
 • Ohjeet omannäköisesi liikuntakalenterin suunnitteluun ja laatimiseen.
 • Vinkkejä terveelliseen ja monipuoliseen raskausajan ruokavalioon.

Näihin tilanteisiin nämä treenit ovat oiva ratkaisu:

 
 • Haluat ehkäistä ylimääräisten raskauskilojen kertymisen ja kunnon heikkenemisen raskauden aikana.
 • Haluat vauvan synnyttyä olla parhaassa mahdollisessa kunnossa.
 • Haluat pitää yllä ja parantaa toimintakykyäsi raskauden aikana ja vauvan synnyttyä.
 • Haluat tukea nivelten hyvinvointia, parantaa kehon kannattelua ja vähentää selkävaivoja, kun painopiste muuttuu raskauden edetessä.
 • Haluat parantaa sokeriaineenvaihduntaasi ja pienentää raskausajan diabeteksen riskiä.
 • Haluat lievittää treenillä stressiä ja parantaa unenlaatua ja siten vaikuttaa sekä itsesi että vauvan hyvinvointiin.
 • Haluat olla hyvässä kunnossa vauvan synnyttyä ja saada lisää puhtia ja voimaa äitinä olemisen haasteisiin.
 • Et ole varma, miten sinun olisi hyvä treenata raskauden aikana ja kaipaat selkeitä treeniohjeita.

Näiden treenien avulla parannat ja ylläpidät kuntoasi raskauden toisella kolmanneksella. (Voit toki aloitella näillä treeneillä jo ensimmäiselläkin kolmanneksella. Viimeiselle kolmannekselle on tiedossa jatkotreenipaketti.) Saat treeniohjeet sekä kotiin että salille, jotta voit parantaa lihaskuntoasi helposti, omaan tahtiisi ja siellä missä haluat. Voit treenata pelkästään salilla, pelkästään kotona tai yhdistää molempia joustavasti.

Kotona tehtävää treeniä varten sinulla on hyvä olla yksi pidempi jumppaan tarkoitettu kuminauha ja yksi minikuminauha, jonka voit pujottaa jalkojesi ympärille.

Tämä treeniohjelma sopii jo aiemmin treenanneelle mutta myös lihaskuntotreeniä aloittelevalle odottajalle. Kerron, kuinka treeniä muokataan sopivan helpoksi tai haastavaksi lähtökuntoon nähden.

Uskon tähän ohjelmaan täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 
 

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Mikä motivoi treenaamaan raskaana?

Meillä kaikilla on erilaisia syitä treenata raskauden aikana. Toisille hyvä olo ja energisyys on tärkeää, toiset taas haluavat välttyä turhilta raskauskiloilta. Siksi kysyin Instagramissa seuraajiltani, että mikä heitä motivoi treenaamaan raskaana. Tässä muutamia vastauksia:

Olen treenannut monta vuotta ja nyt 3 viimeisintä raskautta myös raskaustreenejä. Suurin motivaatio on ehdottomasti se että jumpan ansioista on vähemmän selkä- ym. kipuja. Oikeastaan kroppa vaatii jotakin jumppaa. Toki myös kokonaisvaltainen parempi olo palkitsee, kun veri kiertää ja jumit hellittää.

shadow-ornament

Olen treenannut ja on kannattanut! Alaselkäkivut pysyvät poissa, olo muutenkin vetreämpi. Koen että myös vähentää turvotusta. Mieli pysyy kaikinpuolin virkeänä .

shadow-ornament

Alkuraskauksissa väsy ja etova olo on vienyt voiton. Esikoisen aikaan treenasin salilla pari kertaa viikossa raskaalle sopivan treeniohjelman mukaan ja kävelylenkkeilin tunnin päivittäis. Toisen kohdalla salilla tuli käytyä harvakseltaan, ja lopetin viimeiselle kolmannekselle. Lenkkeilin silloinkin niin pitkään, kunnes liitoskivut veivät voiton.

Nyt kolmannella kierroksella alkuraskauden ja vielä keskiraskaudessakin jatkunut liikkumattomuus näkyy vyötäröllä lisäkiloina mutta suurin vaikutus sillä oli mielialaan ja energiatasoisin! Muutaman viikon oon spinnaillut 2-3 kertaa viikossa puoli tuntia kerrallaan ja tehnyt 2 kertaa viikossa jumppaa oman kehon painolla tai kahvakuulalla ja olo on niin paljon parempi.

Eli vastaus kysymykseen: liikunnasta saatava energia ja hyvä olo motivoi! Ihmiselle joka on tottunut rasittavaan liikuntaan ja jos liikunta jää pois päiväjärjestyksestä, niin ero omassa olemuksessa on ihan valtava. Kunpa kaikki hoksais miten tärkeää liikunta on mielenterveydelle.

shadow-ornament

Fyysinen ja henkinen hyvinvointi. Synnytyksen jälkeen palautuminen on ollut helppoa.

shadow-ornament

Se, että palautuu ja palautui synnytyksestä nopeampaa.

shadow-ornament

Koin, että oma hyvinvointini heijastui ihmisen alkuun.

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

 

Raskausajan liikkumisesta elää edelleen paljon myyttejä, ja treenaamista voidaan varoa liikaa, vaikka turvallinen liike olisi ehdottomasti hyväksi.

Raskaana ollessa nivelet löystyvät, painopiste ja ryhti muuttuvat ja lantionpohjaan kohdistuu loppuvaiheessa paljon painetta. Tämän vuoksi olisi erityisen tärkeää pitää huolta kehon lihasvoimasta, ja vieläpä erityisesti yläselän, keskivartalon, pakaroiden ja lantionpohjan kunnosta. Näiden lihasryhmien vahvistaminen auttaa tukemaan kehoa, kun se muuttuu raskauden edetessä.

Näillä treeniohjelmilla vahvistat koko kehoa ja annat erityishuomiota kehoa kannattaville lihasryhmille. 

Jokainen raskaus on erilainen ja yksi tarkka ohjelma ei voi sopia kaikille sellaisenaan. Siksi tämä treeniohjelma on ehdotus, jonka mukaan voit treenata, ja lisäksi annan vaihtoehtoja liikkeille ja treenimäärille, jotta voit muokata ohjelmasta sinulle sopivan. Ohjelmassa on kuitenkin huomioitu yleisimmät raskauden aikaiset ominaisuudet, joten lähtökohtaisesti se on parempi valinta kuin tavallinen treeniohjelma, jota ei ole suunniteltu raskauden näkökulmasta.

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • 6 lihaskunto-ohjelmaa (Arvo 580 €)

  Tehokkaat ja turvalliset lihaskuntotreenit, jotka voit tehdä joko kuntosalilla tai kotona kehonpainolla ja kuminauhan avulla.

 • Lämmittelyohjeet (Arvo 38 €)

  Monipuoliset lämmittelyohjeet, jolla valmistat kehon treeniin sekä kotona että salilla.

 • Webinaari palautumisesta (arvo 46 €)

  Videoluento, joka perehdyttää sinut palautumisen tärkeyteen.

 • Ravintovinkit (Arvo 45 €)

  Ravitsemusterapeutin vinkit raskauden aikaisen ruokavalion koostamiseen terveellisesti ja monipuolisesti.

 • Motivaatiotehtävä (Arvo 18 €)

  Ohjeet, videoluento ja tehtävä, joiden avulla parannat treenimotivaatiotasi, opit saamaan lisää tahdonvoimaa ja saat pysyvän palon treeniin.

 • Pääsy kannustavaan Vahva raskaana -Facebook-ryhmään (Arvo 39 €)

  Pääset mukaan mahtavaan Facebook-yhteisöön, jossa saat sekä valmentajien että muiden ryhmäläisten tuen ja kannustuksen.

Näiden arvo olisi vähintään 766 euroa, jos ostaisit kaikki henkilökohtaisena ohjauksena ja luentoina.

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 766 euroa, vaan hinta on…

Lupaa itsellesi hyvää oloa, voimakkaampi keho ja lisää puhtia raskauteen ja synnytykseen! Nappaa treenipaketti nyt kampanjahintaan.

Saat koko treenipaketin hintaan 49 euroa (normaalisti 99 €).

Säästät siis 50 €, kun tulet mukaan nyt.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 766 €, vaan 49 euroa.

Tällä ammattilaisten suunnittelemalla treenipaketilla on 100% tyytyväisyystakuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan!

Mieti, koska olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi. Materiaalit pysyvät käytössäsi rajattomasti.

Muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta mitä oikein odotat? Paras hetki aloittaa on juuri nyt!

Vahva raskaana - toinen kolmannes -treenipaketin hinta on vain 49 €, kun tilaat nyt tämän kampanjasivun kautta!

Paketilla on 100% tyytyväisyystakuu. Tule mukaan nyt alehinnalla ja aloita matka kohti hyvinvointia! 

Saat koko treenipaketin 49 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kampanjahinta umpeutuu tiistaina 12.10., joten toimi nopeasti ja lähde mukaan tähän valmennukseen nyt!

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun 14 päivän ajan. Voit siis testata tätä valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi kuuntelisit juuri minua?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi.

Kun tulin raskaaksi, aloin etsiä luotettavaa tietoa raskausajan treenistä. Yllätyin siitä, miten monenlaista ja ristiriitaistakin tietoa on liikkeellä (etenkin jos erehdyin keskustelupalstojen syövereihin).

Halusin kuitenkin jatkaa lihaskunnon treenaamista myös raskauden aikana, jotta olisin parhaassa mahdollisessa kunnossa sekä raskauden aikana että synnytyksessä. Siksi uppouduin aiheeseen, jotta voisin valmentaa myös muita pysyvään hyvässä kunnossa raskauden aikana.

Raskausajan treenistä on paljon hyötyä. Voimaharjoittelu raskaana muuan muassa tukee niveliä ja parantaa kehon kannattelua painopisteen muuttuessa. Treeni parantaa myös toiminnallisuutta raskaana ja vauvan synnyttyä.

Liikunta myös parantaa kehonkoostumusta ja ehkäisee liiallista painonnousua. Treeni parantaa myös sokeriaineenvaihduntaa, mikä pienentää raskausajan diabeteksen riskiä.

Säännöllinen treeni on myös omiaan lievittämään haitallista stressiä ja parantamaan unenlaatua, mikä auttaa äidin jaksamista ja parantaa myös sikiön terveyttä.

Opintoni raskausajan treenien parissa johtivat siihen, että halusin tehdä sinulle tämän kurssin. Haluan, että voit treenata turvallisin mielin, mutta silti tehokkaasti. Treeniohjelma perustuu Pre- & postnatal coaching certification -koulutukseen, jonka takana on useita äitiystreenin asiantuntijoita, kuten liikuntafysiologeja, kätilöitä, äitiysfysioterapeutteja, gynekologeja ja voimavalmentajia.

Tämän treenipaketin arvo ei koostu siis pelkästään tekemästäni työstä, jonka olen tiimini kanssa tehnyt sen eteen. Arvo koostuu myös siitä ajasta ja vaivasta, jonka säästämme sinulta, kun sinun ei tarvitse perehtyä raskausajan treenin teoriapuoleen. Riittää, että noudatat ohjeita kehoasi kuunnellen ja alat varmasti nähdä ja tuntea tuloksia jo pian!

Haluatko saada vahvemman kropan, lisää hyvinvointia ja tukea raskauden toiselle kolmannekselle? Tule mukaan treeneihin ja onnistutaan yhdessä nyt!

Tule mukaan treenaamaan ja lisää hyvinvointiasi raskauden aikana! Kampanjahinta umpeutuu pian, joten toimi heti.

Pääset mukaan valmennukseen vain 49 euron hintaan ja säästät 50 € hinnassa. Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Säästät 50 € treenipaketin hinnassa, kun tulet mukaan nyt. Kampanjahinta kuitenkin umpeutuu tiistaina 12.10., joten toimi heti!

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kurssia. Jos et ole tyytyväinen, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Vahva raskaana -treenipaketista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 
 • q-iconUskaltaako raskaana treenata kävelyä kummemmin?

  Uskaltaa ja kannattaakin, ellei terveydenhuollossa ole neuvottu toisin. Terve odottaja voi huoletta treenata, kunhan ottaa huomioon raskauden mukanaan tuomat muutokset ja kuuntelee kunnioittaen kehoaan. Lihaskuntotreenissä jätetään raskaimmat sarjat vähillä toistoilla odottelemaan ja keskitytään pitempiin sarjoihin kohtuullisilla painoilla. Myös liikkeet valitaan siten, että ne sopivat muuttuvalle keholle. Juoksu tai muu iskutusta ja tärähtelyä sisältävä laji on hyvä vaihtaa vaikkapa reippaaseen kävelyyn noin raskauden puolivälissä.

  Tässä lihaskunto-ohjelmassa on koko kehon treenejä, jotka kestävät 30-50 minuuttia. Voit tehdä niitä joko kotona tai kuntosalilla. Liikuntasuosituksissa kannustetaan harjoittamaan lihaskuntoa ainakin kaksi kertaa viikossa, mihin nämä treenit sopivat erinomaisesti. 

  Este liikunnalle voi olla esimerkiksi ennenaikaisen synnytyksen riski, emättimen selvittämätön verenvuoto, todettu kohdunkaulan heikkous ja liikuntaa rajoittava yleissairaus. Tarkista terveydenhuollosta, onko liikunnan aloittaminen ok. 

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

  Kurssilla on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

 • q-iconKuinka kovaa voin treenata raskaana?

  Treenitausta vaikuttaa siihen, kuinka kovaa raskaana voi ja kannattaa treenata. Kovaan treeniin tottuneet urheilijat voivat treenata kehoaan kuunnellen raskaanakin lyhyitä hetkiä kovaa, mutta tottumattomien treenaajien on hyvä pysytellä maltillisemmissa treenitehoissa. Raskauden aikana ei ole tarkoitus rikkoa omia ennätyksiä urheilussa, vaan ylläpitää kuntoa ja keventää kuormitusta. Tässä treeniohjelmassa pidetään intensiteetti keskitasolla, eli kovia ponnistuksia ei tehdä. 

 • q-iconMistä löydän treenit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

  Treenit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen. Saat kaikkiin liikkeisiin ohjevideot, joiden avulla voit tarkistaa liikkeiden oikean suoritustekniikan. 

 • q-iconVoiko liikunnan aloittaa vasta raskausaikana?

  Jos ennen raskautta on ollut fyysisesti passiivinen, voi raskauden aikana aloittaa liikkumisen maltillisesti ja hiljalleen tehoja lisäten. Se onkin erittäin hyvä päätös terveyden ja jaksamisen kannalta, ja valmistaa myös hyvin synnytykseen. Liikuntaa aloitellessa on hyvä kiinnittää huomiota palautumiseen ja treeniliikkeiden tekniikoiden opetteluun. Pikkuhiljaa treenin pituutta ja käytettävää vastusta voi lisätä – kehoa kuunnellen tietysti.   

 • q-iconMiten nivelten löystyminen vaikuttaa treeniin?

  Suuret liikelaajuudet etenkin alavartaloliikkeissä voi tuntua epämiellyttäviltä raskauden edetessä. Niinpä ihan syvimmät kyykyt, askelkyykyt ja sivulle suuntautuvat kyykyt kannattaa jättää pois ja korvata ne lyhyemmillä liikeradoilla tai kokonaan muilla liikkeillä. Esimerkiksi step-upit ja osakyykyt sopivat yleensä hyvin loppuraskaudessakin. Taas on paikallaan kuunnella omaa kehoa ja muokata treeniä olon mukaan.

  Toisaalta nivelten löystyminen tekee lihaskuntotreenistä entistäkin hyödyllisempää, kun keho kaipaa vakautta ja vahvaa kannattelua. 

 • q-iconKuinka suuria painoja raskaana ollessa voi käyttää kuntosalilla?

  Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että raskaana voimatreenissä vähennetään painoja ja lisätään toistoja aiempaan verrattuna. Näin treenin intensiteettiä saadaan laskettua. Jos siis olet aiemmin nostellut suuria rautoja 5 toiston verran suurilla painoilla, on hyvä valita selkeästi pienemmät painot ja keskittyä 10–15 toiston sarjoihin. Toki raskaanakin treeniohjelmissa on hyvä olla vaihtelua toistoalueissa. Raskaana ollessa ei siis tavoitella ennätyksiä maastavetotuloksissa tai penkkipunnerruksessa, vaan keskitytään ylläpitämään lihaskuntoa ja kehon toiminnallisuutta. Toki aloittelevilla treenaajilla lihaskunto ja -massa voi hyvin myös parantua raskausajan treenin myötä.  

 • q-iconKuinka vatsalihaksia voi treenata raskaana?

  Vatsarutistukset, istumaannousut ja etulankussa tehtävät harjoitukset on hyvä jättää pois raskauden edetessä, ja keskittyä vahvistamaan keskivartalon stabiliteettia muilla tavoin. Sivulankku kevennettynä ja erilaiset liikkeen vastustamiseen pohjautuvat harjoitukset usein passaavat hyvin tehtäviksi isonkin mahan kanssa. Jos treeniliikkeen aikana vatsan alueella tuntuu hankalaa pullistumista, liike on hyvä jättää väliin tai ainakin keventää vastusta. 

 • q-iconOnko painojen nosteleminen vaaraksi odottajalle tai sikiölle?

  Ei, päin vastoin. Tutkimukset osoittavat, että hyvässä kunnossa olevilla naisilla synnytys sujuu nopeammin ja ennenaikaisen synnytyksen riski on pienempi. Lisäksi raskauden aikana kuntoilleet naiset kokivat synnytyksen vähemmän uuvuttavana kuin ne, jotka eivät kuntoilleet. Varmistathan terveydenhuollosta, ettei liikunnalle ole estettä kohdallasi.

  Myös vauva hyötyy treenistä. Raskauden aikainen liikunta voi vahvistaa vauvan verisuonia, mikä ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja myöhemmin elämässä. Lisäksi tutkimuksissa on huomattu, että raskaana kohtuullisesti treenanneiden äitien vauvojen aivot kehittyvät nopeammin ja vauvat sietävät paremmin synnytyksen aikaista stressiä. 

Kolahtiko? Hienoa, tilaa paketti nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa kuntoa, vahvaa kehoa ja hyvinvointia raskauden toisella kolmanneksella!

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt. Nappaa treenipaketti kampanjahinnalla ja säästä 50 € hinnassa! 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi). Kaikki maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Muista, että saat täyden, 100% tyytyväisyystakuun. Voit siis ottaa kurssin testiin 14 päivän ajaksi täysin ilman riskiä. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 49 euroa ja se on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Kun tulet mukaan nyt, säästät 50 € hinnassa! Kampanja PÄÄTTYY tiistaina 12.10., joten toimi nopeasti, ettet menetä alennusta.

 

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

 

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!