Hei, olen hyvinvointi- ja voimavalmentajasi! Autan naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi.

Uutuusvalmennus Nopeat lihaskuntotreenit: Vahva lihaskunto ja itsevarma olo

Mukavaa ja helppoa jumppaa, joka parantaa lihaskuntoa ja lisää hyvinvointia.

 • 10, 20 ja 30 minuutin treenejä, joiden tahdissa jumppaat.
 • Treenisuositus: lihaskuntoharjoittelua ainakin 2 kertaa viikossa.
 • Laita video pyörimään ja treenaa kotona!
 • Tule mukaan 100 % tyytyväisyystakuulla ja 50 euron alennuksella: kampanjahinta päättyy pian!
>> Klikkaa tästä ja hyödynnä ale!

Minusta ihaninta on juurikin hyvä energiataso. Todennäköisesti verensokerini on aikaisemmin heitellyt miten sattuu. Hiilareita, makeaa ja pieniä hetken mielijohteesta napsittuja suupaloja on mennyt aivan liian paljon. Nyt mielikin on tasaisempi, pinna pidempi. Huippua. 😊

Mia (Kevenny keittiössä -valmennus)

Kotitreenien ansiosta liikunnasta on tullut säännöllistä, enää ei tarvitse tyytyä puolen tunnin jumppaan kerran viikossa. Lapsia nostellessa olen huomannut, että lihaskuntoni on parantunut.

Peiliin katsoessani huomaan, että lihakset erottuvat paremmin farkkujenkin alta, housut ovat myös alkaneet roikkua takapuolesta. Ilokseni olen huomannut, että käsivarsissani ja takapuolessani tuntuu lihaksia, joiden olemassaolosta en ole tiennytkään.

Marika (Vahva kotona -treenaaja)

Maikki Marjaniemi

Hei, olen Maikki. Ravintovalmentaja, personal trainer (ja kissaihminen). Autan naisia tulemaan itsevarmoiksi, vahvoiksi ja terveiksi; ja stressaamaan ruokailusta, liikunnasta ja ulkonäöstä vähemmän.

Tiedän mistä puhun, sekä asiakkaiden että omien kokemusteni pohjalta. Ennen tälle alalle ryhtymistä jahtasin sitä oikeaa ruokavaliota, treenimetodia tai kikkailua, jolla elämäni tulisi muuttumaan lopullisesti jollain mielettömän maagisella tavalla. Tiedät varmaan, miten tarina jatkui. Jaksoin innostua (ja stressata) uusista jutuista hetken ja palasin pian takaisin vanhoihin tapoihin. Vasta myöhemmin oivalsin, että todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopiviksi sovittaen.

Nyt vuosia myöhemmin olen opiskellut ravitsemusta, elämänmuutoksen onnistumista, muutospsykologiaa sekä kehonkoostumusta ja terveyttä edistäviä treenimenetelmiä, jotta voisin auttaa muitakin ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa rennosti, tehokkaasti ja turvallisesti.

ILMAISET

VALMENNUKSET

Yli 150 000 naista on osallistunut Maikin kursseille

Litteä vatsa: ilmainen verkkovalmennus

Tuntuuko, että vatsa röllöttää ja vaatteet eivät istu niin kuin haluaisit?

Osallistu ilmaiseen verkkovalmennukseen, jossa opit:

 • Mitkä asiat vaikuttavat vatsan pullottamiseen
 • Miten voit syödä niin, että turvotus poistuu
 • Miten treenaat vatsaa litteämmäksi
 • Miten ennaltaehkäiset vyötärörasvan kertymistä
 • Miten poltat rasvaa vyötäröltä
ALOITA ILMAINEN VALMENNUS

Valmennus on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Valmennuksessa ei myöskään myydä mitään. Mukana on jo yli 100 000 naista. Aloita valmennus nyt.


Pura säästöliekki: Ilmainen verkkokurssi

Jumittaako painonpudotus? Piinaako makeanhimo? Väsyttääkö? Kyse voi olla säästöliekistä.

Osallistu ilmaiselle verkkokurssille, jossa opit:

 • Mikä säästöliekki-ilmiö on ja miten se syntyy (haastattelussa elintapalääkäri Vilho Ahola)
 • Miten selvität, oletko itse ajautunut säästöliekkiin
 • Miten säästöliekki puretaan eli miten aineenvaihdunta nostetaan takaisin terveelle tasolle (luennoitsijana ravitsemusterapeutti Sanni Massinen)
 • Miten voit hioa elämäntapojasi niin, että aineenvaihduntasi voi hyvin
 • Miten kannattaa liikkua, jotta aineenvaihdunta nousee
 • Miten pudottaa painoa sitten, kun säästöliekki on purettu
ALOITA ILMAINEN VALMENNUS

Valmennus on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

LUE UUSIMMAT BLOGIKIRJOITUKSET

KLIKKAA LUKEMAAN BLOGIA

KURSSIT

Yli 40 000 naista on osallistunut Maikin valmennuksiin

JUOKSE VITONEN

Jos tavoitteenasi on vihdoin tehdä juoksemisesta harrastus, voit tilata Juokse vitonen -verkkovalmennuksen, jossa lähdetään nollatasosta ja 10 viikon aikana treenataan juoksua niin, että lopulta juostaan viiden kilometrin lenkki.

TILAA TÄNÄÄN JA SAAT KURSSIN TARJOUSHINTAAN!

KEVENNY KEITTIÖSSÄ

Tee ryhtiliike ja ala syömään terveellisemmin: lopputuloksena tunnet olosi itsevarmemmaksi lempivaatteissasi! 5 viikon ruokahaasteen avulla karistat kiloja ilman nälkäkuuria ja kitudieettiä.

HYÖDYNNÄ KAMPANJAHINTA JA ALOITA HAASTE NYT!

KESKIKROPPA KUNTOON

Keskikroppa kuntoon on 4 viikon nousujohteinen treeniohjelma, jossa saat tehotreeniä sisäiselle korsetillesi. Vahva sisäinen korsetti auttaa sinua saamaan myös litteämmän vatsan. Treenaat vain 3x 15 minuuttia viikossa!

NYT -50% KAMPANJATARJOUKSESSA!

VAHVA NAINEN: RASVANPOLTTO

Tämä treenipaketti on tehty sinulle, joka haluat polttaa rasvaa ja kiinteytyä helpolla salitreenillä, ja saada tehokkaasti aikaan konkreettisia tuloksia. Tämä tapahtuu ilman, että joudut viettämään salilla kaikkea vapaa-aikaasi. Jos sinulla on viikossa aikaa yhden tunnin verran, 2-3 päivänä viikossa, saat näkyviä tuloksia tällä ohjelmalla.

TILAA VAHVA NAINEN: RASVANPOLTTO -KUNTOSALIOHJELMA

NOPEAT KOTITREENIT

Tämä treenikokonaisuus on sinulle paras valinta, jos haluat käyttää liikkumiseen mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa, mutta saada silti tuloksia. Saat monipuolisesti erilaisia treenejä, joten voit kohentaa kuntoasi tasapainoisesti. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kehonhuolto- ja rentoutumisharjoituksia, joten opit myös pitämään palautumista tärkeänä osana itsestäsi huolehtimista.

TILAA NOPEAT KOTITREENIT

JENKKAKAHVOISTA TIIMALASIKSI

Jenkkakahvoista tiimalasiksi, syksyn 2020 -valmennus käynnistyy syyskuussa!

Tämä valmennus on juuri sinulle, jos olet kyllästynyt palaamaan ruotuun ja repsahtamaan morkkisherkutteluun kerta toisensa jälkeen. Olisiko viimein aika oppia ymmärtämään itseäsi, jotta voisit olla tyytyväinen itseesi ja vartaloosi?

SEURAAVA RYHMÄ ALOITTAA SYKSYLLÄ 2020

Mitä asiakkaat sanovat Maikista?

Nyt muutaman kuukauden valmennuksen jälkeen tuloksia on jo tullut, vaikka olenkin treenannut melko vähän, mutta kuitenkin oikein [2,2 kiloa rasvaa pois ja 2,6 kiloa kiinteää massaa lisää]. Lisäksi olen vihdoin onnistunut muuttamaan ruokailutottumuksiani niin, etten enää tarvitse dieettejä.

- Nainen, 25v

Olen käynyt Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennuksen ja se miten kuvailisin tätä valmennusta, on avain elämäntapamuutokseen. Oon saanut muutettua Maikin opeilla mun elämäntapoja niin paljon paremmiksi kuin ne ennen oli. Ne muutokset mitä valmennuksen aikana tein ovat olleet pysyviä ja valmennuksen opit ovat auttaneet pitkään (noin 1,5 vuotta) valmennukseen jälkeen. Muutos on ollut jatkuvaa ja pysyvää, enkä ole stressannut siitä yhtään.

- Anette

Valmennuksessa on menty eteenpäin ajatuksella, että pystyn elämään näin loppuelämäni. Mustavalkoinen ja ehdoton ajattelu ravinnon suhteen on historiaa. Olenkin todennut, että en ala enää ikinä yhdellekään laihdutuskuurille, koska minulla on nyt toimiva elämäntapa. Uskomatonta, miten paljon sekin helpottaa henkisesti. Tätä voin tehdä lopun ikäni.

Muutokset kehossa tulivat oikeastaan uusien elämäntapojen opettelun sivussa, hiukan huomaamatta.Ensimmäistä kertaa näkyviä tuloksia on tullut stressaamatta ja ilman gramman tarkkoja ruuan punnituksia tai kalorien laskentaa.

- Nainen, 36v

LUE LISÄÄ PALAUTTEITA MAIKIN ASIAKKAILTA

Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat?

Kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksista, kirjoituksista ja vinkeistä.

KYLLÄ, HALUAN

Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi