Aloita jooga

Tällä Aloita jooga -verkkokurssilla perehdyt joogan perusteisiin ja opit joogaliikkeet helppojen ohjevideoiden avulla.

Kurssin myötä saat vetreämmän ja vahvemman kehon, ja pääset nauttimaan ihanista ja rentouttavista joogahetkistä.

97 €

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Kuuden viikon joogan harjoitusohjelman, jossa etenet helpoista liikkeistä pikkuhiljaa edistyneempiin liikkeisiin ja liikesarjoihin.
 • Tekniikkavideot eri joogaliikkeistä ja -liikesarjoista.
 • Fiilisharjoitukset, joissa pääset Tiian joogatunneille fiilistelemään joogan eri ulottuvuuksia: neljä eri tasoista harjoitusvideota niin voimaharjoitteluun kuin itsensä hoivaamiseenkin.
 • Kaksi omatoimiohjelmaa, joissa pääset yhdistelemään oppimiasi joogatekniikoita yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki kurssin materiaalit, jotka jäävät käyttöösi.
 • Lopputuloksena ihana olo, vahva ja vetreä keho, enemmän liikkuvuutta ja vähemmän stressiä.
 • 100 % tyytyväisyystakuu ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön kurssiin, saat kaikki rahasi takaisin.
 

Saat kurssin aikana joka viikko sähköpostilla kaksi viestiä, joissa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Pääset kirjautumaan valmennusalustalle, josta löydät kaikki kurssin materiaalit.

Kurssi kestää kuusi viikkoa. Materiaalit jäävät sinulle kuuden viikon jälkeenkin, joten voit aina palata joogavideoiden pariin. Harjoituksissa riittää tilaa edistymiselle pitkään ja siten motivaatio harjoitella pysyy.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Joogan aloittelija, joka haluaa tutustua joogaan mahdollisimman helposti kotona.
 • Jäykkis, joka kaipaa lisää vaivatonta notkeutta ja liikkuvuutta kehoonsa.
 • Stressaantunut, joka haluaa huoltaa kehoa ja mieltä.
 • Lihaskunnon parannusta kaipaava.
 • Vetreämpää ja vahvempaa kehoa tavoitteleva.
 • Sohvaperuna, joka haluaa aloittaa liikkumisen lempeästi ja helposti omassa olohuoneessa.
 • Kömpelö, joka haluaa kehittää tasapainoa, ketteryyttä ja kehonhallintaa.
 • Kiireinen, joka haluaa kokea joogan ainutlaatuisen rentouttavan vaikutuksen.
 • Urheilija, joka haluaa täydentää harjoitteluaan kehonhuollolla ja joogan palauttavalla vaikutuksella.
 • Itseltään liikoja vaativa – jooga on mainio tapa opetella lempeyttä itseään ja kehoaan kohtaan.
 

Kenelle tämä kurssi ei sovellu

Aloita jooga -kurssilla harjoitellaan matolla polvillaan ja esimerkiksi konttausasennossa. Jos sinulla on akuutteja kiputiloja nivelissä, eivätkä nämä asennot juuri nyt onnistu, kurssi ei ole sinulle ajankohtainen juuri nyt.

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Joogan oikea tekniikka: tekniikkavideot aurinkotervehdyksiin, eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin ja sivutaivutuksiin.
 • Miten opit tekemään joogasta itsellesi ihanan tavan, joka tuo elämääsi levollisuutta ja hyvää oloa.
 • Joogan hyödyt ja kenelle jooga sopii.
 • Hyvä hengitystekniikka joogassa.
 • Miksi joogan ei pidä sattua tai “repiä” paikkoja auki.
 • Sopiiko jooga liikunnan aloittamiseksi.
 • Tarvitseeko joogassa hikoilla ja rehkiä.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani:

“Toivoin apua istumatyöstä johtuvaan lihasten jumitiloihin. Myös lenkkeilylle vastapainoksi lajia, jolla saisin vahvistettua tukirangan lihaksia. Hyvänä pidän, että liikkeistä löytyy eri tapoja tehdä niitä.

Opettaja Tiia Törröä on mukava kuunnella, hänellä on todella rauhallinen ja selkeä puhetapa ja neuvoo liikkeiden teon todella selkeästi, joten tällainen maallikkokin ne osaa tehdä.

Ja erittäin suuret peukot tuolle loppu-rentoutus videolle. Itse kun olen todella huono nukahtamaan niin tällainen selkeä irtiotto päivän touhusta ennen nukkumaanmenoa oli aika hyvä juttu. Tämän otan itselleni käyttöön varmasti.”

Katja

“Yllättävän kiva ja etenkin rentouttavat joogat ovat kivoja. Sitä kun ei yleensä jotenkin kummassa millään ehdi kotona kunnolla rentoutua, aina pitää puuhata jotain tai vähintään ajatukset lähtee matalalennolle, kun yrittää rauhoittua.

Lisäksi videon ohjaaja Tiiaa on miellyttävä kuunnella, esiintyminen on asiantuntevaa ja rauhallista, hän neuvoo hyvin, antaa paljon vinkkejä ja vaihtoehtoja liikkeisiin. Kaikin puolin hyvä ohjaaja. Varmasti tätä tulee jatkossakin käytettyä.

Odotin siis ainakin liikkuvuuden paranemista, rentoutuminen tuli näemmä kaupan päälle. Kehon hallinta ja liikkuvuus paranee, pitkät venytykset ovat hyviä ja vaikka esim. heinäsirkka näytti siltä, että hei unohda koko juttu, niin sekin onnistui lopulta ihan helposti. Tekniikkavideot olivat hyviä ja antoivat vinkkejä itse joogaan. Parasta antia itselleni olivat rentouttavat joogat ja liikkeet.

(Suosittelen kurssia…) Ihmiselle, joka kaipaa rentoutusta ja liikkuvuutta kehoon, myös kehonhallinta paranee huomaamatta.”

Terhi

“Esimerkiksi Yin -jooga hektisen tenttilukemisen ohella tarjosi virkistävän ja palauttavan tauon. Jo ensimmäisellä viikolla alkeistason auringontervehdystä tehdessäni huomasin lihasteni tekevän töitä, mikä oli aivan mahtava fiilis pitkän liikkumattoman ajanjakson jälkeen!

Kurssi oli mielestäni monipuolinen ja siinä on otettu hienosti huomioon eri tasoilla aloittelevat “jumppaajat”! 6 viikon ohjelma on todella kätevä aloittelijalle, joka ei oikein omatoimisesti ehkä tietäisi, mistä pitäisi lähteä liikkeelle.”

Mymme

“Toivoin joogan olevan työkalu sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin parantamiseen sekä pidemmällä tähtäimellä laji tasapainon ylläpitämiseen kiireisen arjen keskellä.

Kurssin avulla opin olemaan enemmän läsnä keskittyen ainoastaan hengitykseeni. Tietenkin eri jooga-asanat tulivat tutuiksi samalla, kun käytin ensimmäisen viikon tekniikkoihin tutustuen ja toisella viikolla aloitin varsinaisen ohjelman.

Tiia on ohjaajana erittäin miellyttävä ja hän kävi jooga-asanoiden tekniikat läpi hyvin – melkein pystyin kuvittelemaan hänet viereeni ohjaamaan!

(Suosittelen kurssia…) kaikille, ketkä haluavat tutustua joogaan, parantaa liikkuvuutta ja keskittyä läsnäolemiseen.”

Katja