HUOM! Kampanja on voimassa enää vain hetken, jonka jälkeen hinta nousee. Saat nyt kurssin 50 euron alennuksella.

Aloita jooga

Haluatko nauttia vahvasta ja vetreästä kehosta, ihanista ja rentouttavista joogahetkistä, sekä oppia joogan perusteet helposti?

 • Opi joogaliikkeet helposti kotona
 • Perehdy joogan hyötyihin ja oikeisiin tekniikoihin
 • Tuo elämääsi lisää vetreyttä, liikettä ja hyvinvointia
 • Omista joogahetket vain itsellesi ja opi armollisuutta itseäsi kohtaan
 • Tuo kiireisen elämän keskelle rentouttavia joogahetkiä – rentoudu, vahvistu ja vetreydy!
 • Säästä 50 € hinnassa, kun tilaat kurssin viimeistään nyt!

Jooga on koko ajan suositumpaa! Yksi pitää sitä lempeänä, toinen kertoo kuinka raajat ovat venyneet joka suuntaan ja kolmas puhuu hikoilemisesta. Mikä onkaan totta?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentaja (kuvassa oikealla). Autan naisia olemaan itsevarmoja, vahvoja ja terveitä.

Jos tavoitteenasi on saada hyvinvoiva, vahva ja vetreä keho, voit lähteä mukaan Aloita jooga -verkkovalmennukseen.

Olen itse keskittynyt valmennuksissani eniten elämäntapamuutokseen ja voimaharjoitteluun, joten kysyin tähän valmennukseen avuksi ystävääni Tiia Törröä (kuvassa vasemmalla). Tiia on kokenut ammattivalmentaja ja joogaohjaaja.

Tällä Aloita jooga -verkkokurssilla perehdyt joogan perusteisiin ja opit joogaliikkeet helppojen ohjevideoiden avulla.

Kurssin myötä saat vetreämmän ja vahvemman kehon, ja pääset nauttimaan ihanista ja rentouttavista joogahetkistä.

Jooga sopii kaikille eikä siinä voi epäonnistua!

Tiia, joogaohjaaja

Tunnistatko itsesi näistä asioista?
Lue, kenelle kurssi on suunniteltu:

 • Joogan aloittelijalle, joka haluaa tutustua joogaan mahdollisimman helposti kotona.
 • Jäykkikselle, joka kaipaa lisää vaivatonta notkeutta ja liikkuvuutta kehoonsa.
 • Stressaantuneelle, joka haluaa huoltaa kehoa ja mieltä.
 • Lihaskunnon parannusta kaipaavalle.
 • Vetreämpää ja vahvempaa kehoa tavoittelevalle.
 • Sohvaperunalle, joka haluaa aloittaa liikkumisen lempeästi ja helposti omassa olohuoneessa.
 • Kömpelölle, joka haluaa kehittää tasapainoa, ketteryyttä ja kehonhallintaa.
 • Kiireiselle, joka haluaa kokea joogan ainutlaatuisen rentouttavan vaikutuksen.
 • Urheilijalle, joka haluaa täydentää harjoitteluaan kehonhuollolla ja joogan palauttavalla vaikutuksella.
 • Itseltään liikoja vaativalle – jooga on mainio tapa opetella lempeyttä itseään ja kehoaan kohtaan.

Suosittelen joogaa niihin hetkiin, kun olo tuntuu rautakangelta, sillä joogalla saadaan helpotusta jäykkyyteen.

Tiia, joogavalmentaja

Kenelle tämä kurssi ei sovellu

Aloita jooga -kurssilla harjoitellaan matolla polvillaan ja esimerkiksi konttausasennossa. Jos sinulla on akuutteja kiputiloja nivelissä, eivätkä nämä asennot juuri nyt onnistu, kurssi ei ole sinulle ajankohtainen juuri nyt.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Kuuden viikon joogan harjoitusohjelman, jossa etenet helpoista liikkeistä pikkuhiljaa edistyneempiin liikkeisiin ja liikesarjoihin.
 • Tekniikkavideot eri joogaliikkeistä ja -liikesarjoista.
 • Fiilisharjoitukset, joissa pääset Tiian joogatunneille fiilistelemään joogan eri ulottuvuuksia: neljä eri tasoista harjoitusvideota niin voimaharjoitteluun kuin itsensä hoivaamiseenkin.
 • Kaksi omatoimiohjelmaa, joissa pääset yhdistelemään oppimiasi joogatekniikoita yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki kurssin materiaalit, jotka jäävät käyttöösi.
 • Lopputuloksena ihanan olon, vahvan ja vetreän kehon, enemmän liikkuvuutta ja vähemmän stressiä.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 14 päivän ajan: jos olet tyytymätön kurssiin, saat kaikki rahasi takaisin.

Saat kurssin aikana joka viikko sähköpostilla kaksi viestiä, joissa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Pääset kirjautumaan valmennusalustalle, josta löydät kaikki kurssin materiaalit.

Kurssi kestää kuusi viikkoa. Materiaalit jäävät sinulle kuuden viikon jälkeenkin, joten voit aina palata joogavideoiden pariin. Harjoituksissa riittää tilaa edistymiselle pitkään ja siten motivaatio harjoitella pysyy.

Tällaisia teemoja käsittelemme:

 • Joogan oikea tekniikka: tekniikkavideot aurinkotervehdyksiin, eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin ja sivutaivutuksiin.
 • Miten opit tekemään joogasta itsellesi ihanan tavan, joka tuo elämääsi levollisuutta ja hyvää oloa.
 • Joogan hyödyt ja kenelle jooga sopii.
 • Hyvä hengitystekniikka joogassa.
 • Miksi joogan ei pidä sattua tai "repiä" paikkoja auki.
 • Sopiiko jooga liikunnan aloittamiseksi.
 • Tarvitseeko joogassa hikoilla ja rehkiä.

Jooga on liikettä, itsensä arvostamista ja hoivaamista. Jooga on mainio tapa huoltaa kehoa ja mieltä.

Tiia, joogaohjaaja

Uskon valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani – ja syy siihen miksi uskallan luvata tuloksia myös sinulle:

"Toivoin apua istumatyöstä johtuvaan lihasten jumitiloihin. Myös lenkkeilylle vastapainoksi lajia, jolla saisin vahvistettua tukirangan lihaksia. Hyvänä pidän, että liikkeistä löytyy eri tapoja tehdä niitä.

Opettaja Tiia Törröä on mukava kuunnella, hänellä on todella rauhallinen ja selkeä puhetapa ja neuvoo liikkeiden teon todella selkeästi, joten tällainen maallikkokin ne osaa tehdä.

Ja erittäin suuret peukot tuolle loppu-rentoutus videolle. Itse kun olen todella huono nukahtamaan niin tällainen selkeä irtiotto päivän touhusta ennen nukkumaanmenoa oli aika hyvä juttu. Tämän otan itselleni käyttöön varmasti."

-Katja

"Yllättävän kiva ja etenkin rentouttavat joogat ovat kivoja. Sitä kun ei yleensä jotenkin kummassa millään ehdi kotona kunnolla rentoutua, aina pitää puuhata jotain tai vähintään ajatukset lähtee matalalennolle, kun yrittää rauhoittua.

Lisäksi videon ohjaaja Tiiaa on miellyttävä kuunnella, esiintyminen on asiantuntevaa ja rauhallista, hän neuvoo hyvin, antaa paljon vinkkejä ja vaihtoehtoja liikkeisiin. Kaikin puolin hyvä ohjaaja. Varmasti tätä tulee jatkossakin käytettyä.

Odotin siis ainakin liikkuvuuden paranemista, rentoutuminen tuli näemmä kaupan päälle. Kehon hallinta ja liikkuvuus paranee, pitkät venytykset ovat hyviä ja vaikka esim. heinäsirkka näytti siltä, että hei unohda koko juttu, niin sekin onnistui lopulta ihan helposti. Tekniikkavideot olivat hyviä ja antoivat vinkkejä itse joogaan. Parasta antia itselleni olivat rentouttavat joogat ja liikkeet.

(Suosittelen kurssia…) Ihmiselle, joka kaipaa rentoutusta ja liikkuvuutta kehoon, myös kehonhallinta paranee huomaamatta."

-Terhi

"Esimerkiksi Yin -jooga hektisen tenttilukemisen ohella tarjosi virkistävän ja palauttavan tauon. Jo ensimmäisellä viikolla alkeistason auringontervehdystä tehdessäni huomasin lihasteni tekevän töitä, mikä oli aivan mahtava fiilis pitkän liikkumattoman ajanjakson jälkeen!

Kurssi oli mielestäni monipuolinen ja siinä on otettu hienosti huomioon eri tasoilla aloittelevat “jumppaajat”! 6 viikon ohjelma on todella kätevä aloittelijalle, joka ei oikein omatoimisesti ehkä tietäisi, mistä pitäisi lähteä liikkeelle."

-Mymme

"Toivoin joogan olevan työkalu sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin parantamiseen sekä pidemmällä tähtäimellä laji tasapainon ylläpitämiseen kiireisen arjen keskellä.

Kurssin avulla opin olemaan enemmän läsnä keskittyen ainoastaan hengitykseeni. Tietenkin eri jooga-asanat tulivat tutuiksi samalla, kun käytin ensimmäisen viikon tekniikkoihin tutustuen ja toisella viikolla aloitin varsinaisen ohjelman.

Tiia on ohjaajana erittäin miellyttävä ja hän kävi jooga-asanoiden tekniikat läpi hyvin - melkein pystyin kuvittelemaan hänet viereeni ohjaamaan!

(Suosittelen kurssia…) kaikille, ketkä haluavat tutustua joogaan, parantaa liikkuvuutta ja keskittyä läsnäolemiseen."

-Katja

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Haluaisitko oppia joogan perusliikkeet ja oikeat tekniikat helposti omasta olohuoneestasi käsin? Kurssilla opit tekniikan lisäksi joogan hyödyistä ja eduista. Jooga on mainio tapa olla itselleen armollinen – joogahetket ovat vain sinua varten ja voit keskittyä vain itseesi. Unohdat kiireen ja helpotat stressiä helppojen asanoiden, eli liikesarjojen ja asentojen, avulla.

Opit huoltamaan kehoasi toiminnallisilla koko kehon voima- ja liikkuvuusharjoitteilla. Joogaamalla kehität myös kehonhallintaasi, tasapainoasi ja ketteryyttäsi. Kehosi liikkuvuus parantuu ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin. 

Konkreettisesti valmennus sisältää seuraavia asioita:

 • Kuuden viikon joogan harjoitusohjelma (Arvo 155 €)

  Kuuden viikon harjoitusohjelma, jossa etenet helpoista liikkeistä pikkuhiljaa edistyneempiin liikeisiin ja liikesarjoihin. Ohjelma on rakennettu niin, että saat kaksi joogaharjoitusta viikossa. Aluksi opetellaan tekniikoita kaikessa rauhassa ja myöhemmin sovelletaan niitä pidemmissä joogaharjoituksissa.

 • Joogan tekniikkavideot (Arvo 135 €)

  Tekniikkavideoilla opit joogan perusliikeiden oikean tekniikan helppojen ohjevideoiden avulla. Opit oikean tekniikan aurinkotervehdyksiin, eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin ja sivutaivutuksiin. Myöhemmin voit hyödyntää opittuja tekniikoita joogan omatoimiharjoituksissa.

 • Joogan fiilisharjoitukset (Arvo 235 €)

  Näillä videoilla pääset joogaohjaaja Tiian joogatunneille fiilistelemään joogan eri ulottuvuuksia:

  * Flow: puolituntinen hellä flow tarjoaa virtaavaa, dynaamista liikkumista asanasta toiseen.
  * Power: vajaan tunnin mittainen voimajoogaharjoitus.
  * Yin (lyhyt): yin-jooga on joogan eri muodoista rauhallisin. Noin puolen tunnin pituinen yin-joogaharjoitus purkaa stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. Harjoituksen asanat ovat levollisia ja parantavat hyvinvointiasi.
  * Yin (pitkä): pidempi yin-joogaharjoitus kestää noin 1,5 tuntia, sisältäen loppurentoutuksen. Harjoituksesta tulee erityisten raukea olo ja se rentouttaa sekä kehoa että mieltä.

  Vinkki! Yin-jooga sopii levollisuutensa vuoksi erityisen hyvin tehtäväksi esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa! Kokeile pidempää yin-joogaharjoitusta, mikäli päässäsi pyörii stressaavia ajatuksia, kun pitäisi jo rauhoittua yöpuulle.

 • Kaksi joogan omatoimiohjelmaa (Arvo 95 €)

  Saat kaksi omatoimiohjelmaa, joissa pääset yhdistelemään oppimiasi joogatekniikoita yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Näillä ohjelmilla joogatessasi huomaat, että voit tehdä myös aivan omantyylisesi joogaharjoituksen perustekniikoiden pohjalta!

  Kuuden viikon jälkeen hallitset perustekniikat siten, että voit varmoin mielin jatkaa harjoittelua, taitojesi hiomista ja huomaat uudenlaisen levollisuuden arjessasi joogaamisen myötä!

 • Joogaohjaaja Tiian haastattelun (Arvo 65 €)

  Joogaohjaaja Tiia Törrön videohaastattelu, jossa opit mielenkiintoisia perustietoja joogasta! Haastattelussa keskustellaan mm. joogan hyödyistä ja hermostollisesta palautumisesta. Opit mitä joogaaminen käytännössä tarkoittaa ja mitä vaikutuksia sillä on kehoon ja mieleen. Opit miten jooga parantaa oloasi, vaikka et hikoilisi harjoitusten aikana ollenkaan. Tiia kertoo, mitä jooga hänelle itselleen on, ja mitä jooga ei ole.

 • Materiaalit jäävät käyttöösi kuuden viikon jälkeenkin

  Kun perustekniikat ovat hallussasi, voit jatkaa joogaamista kotona jatkossakin! Kaikki kurssin materiaalit jäävät sinulle kuuden viikon jälkeenkin, joten voit aina palata joogavideoiden pariin. Harjoituksissa riittää tilaa edistymiselle pitkään ja siten motivaatio harjoitella säilyy.

Näiden arvo olisi yhteensä 685 euroa, mikäli ostaisit kaikki valmennuksen osa-alueet erikseen!

Et kuitenkaan maksa tästä valmennuksesta 685 euroa, vaan hinta on...

Toimi heti, jos haluat tehdä kehostasi vetreän, vahvan ja parantaa liikkuvuuttasi!

HUOM! Kampanja on voimassa enää vain hetken! Saat nyt kurssin 50 euron alennuksella.

Koko valmennuksen hinta on 47 € (normaalisti hinta on 97 euroa).

Kyllä, saat koko joogakurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta ei ole siis 685 vaan 47 euroa.

Huom! Toimi tänään ja säästät 50 € hinnassa. Tarjous koskee vain tätä kampanjasivua.

Pääset nyt mukaan tähän ainutlaatuiseen verkkovalmennukseen ja kaiken lisäksi voit osallistua 100 % tyytyväisyystakuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Ja muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt!

Hinta koko valmennukselle on 47 €.

Tule mukaan Aloita jooga -kurssille – lisää vetreyttä ja notkeutta kehoosi!

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN ALOITA JOOGA -VERKKOKURSSILLE HINTAAN 47 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla.

Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi).

Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Saat koko joogakurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

HUOM! Toimi tänään ja hyödynnä tämän kampanjansivun tuoma 50 € alennus.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri minua?

Hei, olen joogavalmentaja Tiia Törrö. Olen kestävyysliikunnan ammattivalmentaja ja olen erikoistunut myös kehonhuoltoon. Lähtökohtana Aloita jooga –kurssilla on, että jooga sopii kaikille eikä joogassa voi epäonnistua. Haluan kurssilla pitää huolen siitä, että sinä löydät motivaation ja ilon harjoitteluun.

Olen ammattivalmentaja (VAT), personal trainer ja joogaohjaaja. Mielestäni jooga on ihanin tapa hoivata itseään ja huoltaa kehoa. Jooga on paitsi liikkuvuuden ja lihasvoiman lisäämistä, myös rentoutumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jooga sopii mielestäni ihan kaikille! Joogasta löytyy aina vaihtoehto sille, mikä ei ehkä sovi sinulle juuri tänään. En keksi ketään, jolle jooga ei sovi.

Toivotan sinut tervetulleeksi huoltamaan kehoa ja mieltä Aloita jooga –kurssille!

Joogan voi aloittaa niin rauhassa, ettei tule hiki ja joogata niin armollisesti, ettei mihinkään satu. Vaikkei joogatessa tule hiki, niin harjoittelun myötä keho voi paremmin.

Tiia, joogavalmentaja

Jos haluat vetreän ja hyvinvoivan kehon ja haluat oppia joogan tekniikoita, tule mukaan Aloita jooga -kurssille nyt!

Varaa paikkasi nyt ja säästät 50 € hinnassa, kun hyödynnät tämän kampanjahinnan.

KYLLÄ, HALUAN PAIKAN JOOGAVALMENNUKSEEN HINTAAN 47 €

Saat koko kurssin 47 euron hintaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun. Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi puolen vuoden kuluttua.

 

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla.

Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi).

Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 

Olen saanut paljon kysymyksiä Aloita jooga -verkkokurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa:

 • q-iconMistä tiedän, sopiiko kurssi minulle?

  Kurssi pitää sisällään useita erilaisia ohjeita ja liikkeitä, joista voit poimia itsellesi sopivimmat. Harjoituksissa riittää tilaa edistymiselle pitkään ja siten motivaatio harjoitella pysyy.

 • q-iconMitä kaikkea kurssi pitää sisällään?

  Kurssi pitää sisällään kuuden viikon joogan harjoitusohjelman, joogatekniikkaa helppoina ohjevideoina, neljä erilaista joogatuntia, kaksi omatoimiohjelmaa sekä paljon tietoa joogasta ja sen hyödyistä.

 • q-iconMilloin kurssi alkaa?

  Pääset kurssin materiaaleihin käsiksi heti ja ne pysyvät sinulla loppuelämäsi. Voit hyödyntää kurssin ohjeita milloin tahansa nyt ja tulevaisuudessa. 

 • q-iconMiten voin maksaa kurssini?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo, Sporttipassi (epassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

 • q-iconMitä jos en pidä kurssista tai en voi käydä sitä loppuun?

  Ei hätää, kurssilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Jos et jostain syystä halua käydä kurssia loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat kurssin ostettuasi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan kurssille. Materiaalit ovat saatavillasi heti ja käytössäsi koko loppuelämäsi. Lisäksi saat meiltä viikottain materiaalia sähköpostiisi.

 • q-iconOnko tässä jotain uskonnollista tai henkistä?

  Ei. Kurssilla haluamme tuoda vain liikunnan, rauhoittumisen ja hengityksen hyviä vaikutuksia joogan kautta tavallisille naisille.

Kolahtiko? Hienoa, lähde mukaan niin pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi Aloita jooga -valmennuksen parissa!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN ALOITA JOOGA -VERKKOKURSSILLE

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla.

Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet käyvät. Mikäli käytät näitä maksutapoja ja haluat hyödyntää tyytyväisyystakuun, voit vaihtaa kurssin toiseen tai saada maksua vastaavan lahjakortin kauppaamme (maksua ei voi vaihtaa rahaksi).

Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Muista, että saat valmennuksen täydellä tyytyväisyystakuulla. Jos et koe valmennuksen olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko kurssin hinta on 47 euroa. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tule mukaan 200 muun naisen kanssa joogaamaan – saat lisää vetreyttä, notkeutta ja liikkuvuutta kehoosi!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostilla meille osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!