HUOM! Tilaa tämän kampanjasivun kautta ja aloita matka kohti hyvinvointia, virkeyttä ja parempaa kehon ja mielen palautumista. Säästät 50 % hinnassa, kun tulet mukaan nyt!

Jaksa paremmin arjessa
– ja saavuta tavoitteesi

Väsynyt olo, arki tuntuu raskaalta? Opi tunnistamaan palautumisvaje, stressitekijät ja palauta elämääsi tasapaino ja virkeys.

 • Lievitä ärtynyttä oloa, kireää pinnaa ja keskittymisvaikeuksia.
 • Kurssin terveellisillä resepteillä säätelet vireystilaa ja helpotat painonhallintaa.
 • Kurssin oppien avulla opit huolehtimaan palautumisestasi ja jaksat tehdä töitä unelmiesi eteen.
 • Säästät 50 % hinnassa, kun tulet mukaan tänään!

Haluatko tuntea olosi virkeäksi ja vähentää kuormittavien stressitekijöiden vaikutusta kehoon ja mieleen?

Monesti meillä aikuisilla naisilla on tapana laiminlyödä omaa hyvinvointiamme. Saatamme tuntea olomme väsyneeksi pitkäänkin, ennen kuin meidän on pakko kiinnittää asiaan huomiota.

Jos olosi on väsynyt ja arki tuntuu raskaalta ja hankalalta, voit olla palautumisvajeessa.

Kun opit tunnistamaan tarpeesi laadukkaampaan lepoon ja palautumiseen ja pidät itsestäsi parempaa huolta, jaksat selvitä arjessa muustakin kuin vain pakollisista askareista.

Kurssilta saat helppoja, matalan kynnyksen vinkkejä ja tehtäviä palautumiseen ja lievität ärtynyttä oloa, kireää pinnaa ja keskittymisvaikeuksia.

Saat myös helpotusta painonhallintaan: terveellisellä syömisellä ja kurssin resepteillä säätelet vireystilaa ja virkeämpänä sinun on helpompi syödä terveellisesti. Myös kurssin liikuntaohjeilla pidät kokonaisvaltaisesti huolta kehostasi, kuitenkin matalalla kynnyksellä.

Kunnolla palautunut mieli ja keho jaksavat tehdä töitä omien tavoitteiden ja unelmien eteen. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan sinua stressaavat ja kuormittavat asiat ja palauttamaan tasapainon ja virkeyden elämääsi.

Haluan auttaa sinua jaksamaan paremmin ja saavuttamaan unelmasi – nyt ja tulevaisuudessa. Kun tulet mukaan kurssille nyt, saat 50 % alennuksen kurssin hinnassa. Toimi siis nopeasti.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä valmennus on suunniteltu juuri sinulle:

 • Sinusta tuntuu, ettet jaksa töiden jälkeen muuta kuin katsoa telkkaria ja maata sohvalla.
 • Et jaksa laittaa terveellistä ruokaa, vaan turvaudut roskaruokaan ja herkkuihin.
 • Olet stressaantunut ja kaipaat palautumista arjen kuormituksesta.
 • Olet kiireinen ja sinusta tuntuu, että sinun on vaikea rauhoittua työpäivien jälkeen.
 • Koet, ettet panosta riittävästi omaan hyvinvointiisi.
 • Huomaat kimpaantuvasi helposti tai tiuskivasi perheenjäsenille, ja haluat olla paremmalla tuulella.
 • Haluat omistaa itsellesi rauhoittumisen hetkiä.
 • Haluat lievittää ja ennaltaehkäistä stressiä.
 • Haluat enemmän tehoja treenistä ja siksi haluat keskittyä myös palautumiseen.
 • Haaveilet rasvanpoltosta, terveellisemmästä ruokavaliosta tai tehokkaasta treenistä, mutta tavoitteiden saavuttaminen tuntuu vaikealta.
 • Haluat helppoja toimintamalleja palautumiseen, joita voit soveltaa omaan elämääsi vaivattomasti.

Kurssilta saat helppoja, matalan kynnyksen vinkkejä ja tehtäviä palautumiseen. Saat myös ruokavaliovinkkejä, reseptejä ja liikuntaohjeita, joiden avulla pidät kehostasi huolta kokonaisvaltaisesti.

Tajusin laiminlyöneeni hyvinvointiani yllättävän pitkän väsymysjakson jälkeen.Onneksi tajusin lopulta vähentää kuormitusta ja ottaa enemmän aikaa palautumiselle.

Saat kaiken tämän valmennuksessa:

 • Tietoa ja videoluentoja palautumisen ja unen merkityksestä keholle, mielelle ja painonhallinnalle.
 • Ohjeet, miten tunnistat oman palautumisvajeesi.
 • Ravinto-ohjeet palautumisen tueksi: opit muokkaamaan ruokarytmiä ja annoskokoa siten, että jaksat paremmin.
 • Ruokaohjeita ja reseptejä, jotka helpottavat terveellisen ruokavalion koostamista arjen kiireiden keskellä.
 • Liikuntaohjeita kehon hyvinvoinnin ylläpitoon: opit ymmärtämään myös arkiliikunnan merkityksen.
 • 7 monipuolista liikuntaohjetta arkiliikunnasta ja venyttelystä palauttavaan salitreeniin.
 • Tietopaketti mielen hyvinvoinnista: opit tunnistamaan elämän eri stressorit, jotka aiheuttavat vajeita palautumiseen ja jaksamiseen.
 • Ohjeita itsemyötätuntoon, tietoisuusharjoitukseen ja stressinhallintaan.

Näihin tilanteisiin valmennus on oiva ratkaisu:

 • Olet yrittänyt saavuttaa tavoitteitasi pidemmän aikaan, mutta tuntuu, ettei paukut riitä.
 • Olet kiireinen työssä ja arjessa ja haluat pystyä rauhoittumaan.
 • Haluat ymmärtää, mitä kehosi vaatii palautuakseen.
 • Haluat helpotusta painonhallintaan: terveellisellä syömisellä säätelet vireystilaa ja virkeämpänä sinun on helpompi syödä terveellisesti.
 • Haluat edistää sekä kehon että mielen terveyttä.
 • Haluat edistää palautumista ja hyvinvointiasi myös ruoan avulla ja saada ohjeita ruokavalioon.
 • Haluat ymmärtää, miksi kuormitut ja miten voit katkaista kierteen.
 • Haluat voida henkisesti paremmin ja olla kykenevä tavoittelemaan unelmiasi.
 • Olet yrittänyt pudottaa painoa tiukalla ruokavaliolla ja rääkkitreenillä, mutta paino on jumittanut paikallaan jo jonkin aikaa.

Valmennuksessa saat ohjeita, miten pidät kehostasi kokonaisvaltaisesti parempaa huolta. Parannat unen ja levon laatua, ruokavaliotasi ja saat myös lempeää liikettä keholle.

Onnittele itseäsi siitä, että haluat lähteä mukaan tälle kurssille. Se kertoo siitä, että arvostat omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi. 

Uskon tähän valmennukseen täysin, joten annan sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

Paketilla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen paketin sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Kokemuksia valmennukseen osallistuneilta naisilta... ja syy miksi uskallan luvata sinullekin tuloksia:

Tajusin laiminlyöneeni hyvinvointiani yllättävän pitkän väsymysjakson jälkeen. Energiaa riitti vain töissä käymiseen ja muuhun pakolliseen. Ennen olin nauttinut liikkumisesta, mutta sekin oli jäänyt jo useiksi kuukausiksi. Onneksi tajusin lopulta vähentää kuormitusta ja ottaa enemmän aikaa palautumiselle.

Pieniä muutoksia tehdessäni huomasin, että ruokailuvalinnoilla voi saada selkeästi sekä lisää virtaa päiviin että parempaa unenlaatua öihin. Opin kuuntelemaan kehoni viestejä ja ennen kaikkea myös kunnioittamaan niitä – rääkkitreeniä ei kannata vetää muuten stressaavana aikana, vaan silloin on parempi valita hellä kehonhuoltotuokio tai kävelylenkki luonnossa.

Suosittelen kaikille pitämään huolta palautumisesta ennen kuin keho pakottaa siihen! Onneksi se on lopulta aika helppoa, kun vain löytää itselle mieluiset ja omalta tuntuvat rutiinit.

Nainen, 32v.
shadow-ornament

Olin jatkuvasti uupunut ja töiden jälkeen saatoin lysähtää sohvalle tuntikausiksi. Jaksoin hädin tuskin tehdä arjessa vaadittavat asiat ja olla läsnä läheisilleni. Opettelin kuitenkin ymmärtämään, että mitkä asiat vievät minulta voimavaroja sen sijaan, että ne antaisivat energiaa.

Oli tärkeää opetella tunnistamaan, milloin kaipaa lepoa ja palautumista ja myös oikeasti ottaa sille aikaa. Nykyään tunnistan ylikierroksille pyörähtämisen paremmin ja osaan rauhoittaa toimintaani, jotta tilanne ei mene liian pahaksi.

Tunnistan myös sen, että miten liikunta ja ruokavalio vaikuttavat kokonaisuuteen. Hiljalleen olen opetellut pitämään itsestäni kokonaisvaltaisesti parempaa huolta jatkuvan suorittamisen sijaan.

Nainen, 31v.
shadow-ornament

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Mielen ja kehon hyvinvoinnista huolehtiminen on usein melko haastavaa. Kiire painaa arjessa, stressihormonit valtaavat kehon eikä aikaa jää terveellisen ruoan kokkaamiselle, liikunnasta puhumattakaan.

Usein yritämme tehdä useita suuria muutoksia yhtäaikaisesti. Etenkin kehon ja mielen ollessa kuormittuneita, on kuitenkin tärkeää tehdä pieniä muutoksia askel kerrallaan.

Toisilla palautumisvaje voi näkyä esimerkiksi painonnousuna tai painon jumittamisena, jos pyrkimyksenä on pudottaa painoa ja parantaa kehonkoostumusta. Toisinaan se näkyy siinä, että olo on ärtynyt ja saatat tiuskia läheisillesi. Joskus palautumisvaje puolestaan on keskittymis- tai aloitekyvyn puutteen takana.

Kaikki nämä oireet johtavat siihen, että et saavuta tavoitteitasi. Kun huolehdit palautumisestasi ja hyvinvoinnistasi, saat takaisin hyvän suorituskyvyn ja voit tavoitella unelmiasi keskittyneesti, virkein ja luottavaisin mielin.

Konkreettisesti treenipaketti sisältää seuraavia asioita:

 • Viikko 1: Uni ja lepo palautumisen perustana

  Saat tietoa palautumisesta ja unesta. Pohdit myös omaa palautumistasi ja opit tunnistamaan, saatko riittävästi laadukasta lepoa.

 • Viikko 2: Syömällä lisää virtaa

  Perehdyt siihen, kuinka voit ravitsemuksen avulla edistää palautumista ja jaksamista. Pureudut vireyttä lisäävään annoskokoon ja ateriarytmiin. Saat myös respetejä kehon voimavarojen tukemiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi.

 • Viikko 3: Lisää sisua liikkumalla

  Hyvä kunto auttaa jaksamaan ja parantaa stressinsietokykyä – eli energiaa ja puhtia riittää enemmän. Saat tietoa, miten lempeä liikunta edistää hyvinvointia ja palautumista. Kattavan tietopaketin lisäksi saat 7 erilaista liikuntaohjetta, joiden avulla pidät sekä kehon että mielen hyvinvoivana ja virkeänä.

 • Viikko 4: Ajattele paremmin ja vapaudu

  Joskus suurin kuormitus tulee omista huolistamme. Opit helpottamaan henkistä kuormaasi stressinhallintakeinoilla, itsemyötätunnolla ja arjen läsnäololla. Opit myös tunnistamaan elämääsi ja arkeasi kuormittavat stressitekijät.

Kaikki materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi myös 4 viikon valmennuksen jälkeen. Voit siis halutessasi edetä täysin omaan tahtiisi tai palata materiaaleihin milloin tahansa myöhemmin elämässäsi.

On viimein aika pitää huolta sinusta itsestäsi: tule mukaan valmennukseen ja opi hallitsemaan stressiä ja palauttamaan tasapaino elämääsi!

Saat koko valmennuksen hintaan 19,50 euroa (normaalisti hinta on 39 euroa.) Säästät siis 50 % valmennuksen hinnassa.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Hinta on siis vain 19,50 euroa.

Tällä ammattilaisten suunnittelemalla valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan!

Mieti, koska olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen hyvinvointiisi. Voit saada parempaa hyvinvointia alle 5 eurolla viikossa. Ja materiaalit pysyvät käytössäsi rajattomasti, joten voit palata niihin vuoden ympäri.

Muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa. Sinun hyvinvointisi on tärkeää, joten mitä oikein enää odotat?

Jaksa paremmin arjessa -kurssin hinta on vain 19,50 euroa, kun tilaat nyt tämän kampanjasivun kautta!

Paketilla on 100% tyytyväisyystakuu. Tule mukaan nyt ja aloita matka kohti hyvinvointia!

KLIKKAA JA TILAA JAKSA PAREMMIN ARJESSA -KURSSI HINTAAN 19,50 €

Saat tämän hyvinvointia ja jaksamista parantavan valmennuksen 19,50 euron hintaan. Normaalisti hinta on 39 €.

Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä. Tiedätkö jotain muuta yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Kaiken lisäksi tarjoan täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun 14 päivän ajan. Voit siis testata tätä valmennusta rauhassa ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa, mutta paras hetki on juuri nyt! Anna siis itsellesi lahja, josta kiität itseäsi jo ensi viikolla.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Miksi kuuntelisit juuri minua?

Hei, olen Maikki, hyvinvointi- ja voimavalmentajasi.

Olen kokenut elämässäni aikakausia, jolloin tunsin laiminlyöneeni hyvinvointiani. Oloni oli ollut väsynyt jo pitkään, eikä virtaa riittänyt muihin, kuin arjen pakollisiin askareisiin.

Jopa rakastamani liikunta oli jäänyt elämässäni taka-alalle. Avain näiden uupumuksen kausien selättämiseen löytyi pienistä muutoksista elämässä ja arjessa.

Onneksi ymmärsin, että ruokavaliolla voi vaikuttaa suuresti omaan energiatasoon. Opin myös kuuntelemaan kehoani ja muokkaamaan liikuntakalenteriani tukemaan omaa jaksamistani. Näin opin, että raskas liikunta ei ole aina paras vaihtoehto kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Tämä valmennus on syntynyt yleisön toiveesta. Halusin tukea muitakin oman jaksamisen kanssa kamppailevia pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan varmistamalla riittävän runsaan ja laadukkaan levon ja palautumisen, syömällä vireyttä tukevasti ja tuomalla elämään lempeää, palauttavaa liikettä.

Haluatko saavuttaa tavoitteesi, tuntea olosi virkeäksi ja keskittyneeksi? Tule mukaan huolehtimaan hyvinvoinnistasi – onnistutaan yhdessä nyt!

Tule mukaan nyt 50 % alennuksella: valmennuksessa on mukana jo yli 160 upeaa naista pitämässä huolta hyvinvoinnistaan!

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN VALMENNUKSEN OMAKSENI

Pääset mukaan valmennukseen vain 19,50 euron hintaan (säästät 50 % hinnassa, kun toimit nopeasti). Tiedätkö mitään yhtä hyvää sijoitusta hyvinvointiisi?

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit rauhassa testata kurssia. Jos et ole tyytyväinen, voit laittaa minulle viestiä ja palautan rahasi.

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Olen saanut paljon kysymyksiä Jaksa paremmin arjessa -kurssista, tässä muutamia antamieni vastausten kanssa.

 • q-iconSaanko kurssilta treeniohjeita? Jos saan, niin millaisia?

  Kyllä, saat tällä kurssilla lempeitä liikuntaohjeita. Rääkkitreeniä valmennuksessa ei tehdä, vaan harjoitukset edistävät vireystilaasi ja hyvää oloa. Saat yhteensä 7 erilaista jumppaohjetta kehonhuoltoon sopivasta salitreenistä liikkuvuusharjoitukseen, ja lyhyestä sykkeennostoharjoituksesta ja rauhoittavaan joogaan. 

 • q-iconSisältääkö valmennus painonpudotukseen sopivan ruokavalion?

  Kurssin tavoitteena ei ole varsinaisesti pudottaa painoa, mutta toki niinkin saattaa käydä. Kurssi sisältää ruokavalio-ohjeita sekä reseptejä, joiden tavoitteena on tukea ruokavalinnoilla hyvinvointiasi. Saat ohjeita esimerkiksi ateriarytmin ja annoskokojen säätelyyn, jotta ruoka tukisi vireystilaa ja jaksamistasi päivän aikana. Kokonaista ruokavaliota valmennus ei sisällä. Reseptit ovat nopeita valmistaa, jotta ruoanlaitto ei veisi liikaa aikaa palautumiselta ja levolta.

 • q-iconMiten voin maksaa valmennuksen? Onko osamaksu mahdollinen?

  Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät.

  Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

  Kurssilla on myös 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Voit testata kurssia rauhassa 14 päivän ajan. Jos se ei sovellukaan sinulle, palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

 • q-iconMistä löydän valmennuksen materiaalit, tulevatko ne minulle sähköpostiin vai ovatko ne jossain netissä?

  Materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä valmennusalustalla, johon saat omat käyttäjätunnukset. Saat myös omaan sähköpostiisi vinkkejä ja muistutuksia treeneihin liittyen.

 • q-iconMenetänkö rahani, jos en pidä valmennuksesta tai en koe saavani siitä hyötyä?

  Tähän valmennukseen on osallistunut jo yli 160 tyytyväistä naista, joten olen varma, että sinäkin saat siitä hyötyä hyvinvoinnillesi. Haluan kuitenkin, että voit lähteä mukaan turvallisin mielin.

  Siksi tarjoan valmennukselle 100 % rahat takaisin -tyytyväisyytakuun 14 päivän ajan. Voit siis testata valmennusta rauhassa tämän ajan. Jos et koe saavasi tuloksia tai et ole tyytyväinen, voit vain lähettää minulle sähköpostia ja palautan rahasi täysimääräisenä takaisin.

Kolahtiko? Hienoa, tule mukaan nyt, niin pääset tavoittelemaan parempaa jaksamista ja virkeämpää oloa!

Tee päätös joka muuttaa elämäsi nyt.

KYLLÄ, HALUAN TÄMÄN PAKETIN ITSELLENI HINTAAN 19,50 €

Voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla. Myös Smartum-saldo ja liikuntasetelit, Sporttipassi (ePassi), Edenred, Eazybreak, Tyky-maksuvälineet, MobilePay ja Masterpass käyvät. Jos haluat käyttää Smartumin paperisia seteleitä, Tyky-seteleitä tai Edenrediä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeet maksutavan käyttöön. Kaikki muut maksutavat löytyvät kassalta valikosta.

Muista, että saat täyden, 100% tyytyväisyystakuun. Voit siis ottaa kurssin testiin 14 päivän ajaksi täysin ilman riskiä. Jos et koe tämän olevan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Lähetät vain minulle sähköpostia ja palautan rahasi.

Koko paketin hinta on 19,50 euroa ja se on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Tule mukaan valmennukseen, jotta voisit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi, parantaa keskittymiskykyäsi ja tuntea olosi virkeäksi arjessasi!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain tästä treenipaketista, voit laittaa kysymyksen chatissa. Painat vain oikeassa laidassa olevaa nappia ja ikkuna aukeaa, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit myös lähettää viestiä sähköpostitse osoitteeseen marita@maikkimarjaniemi.fi.

Toivottavasti nähdään treeneissä!