KAUPPA

Vahva nainen: Rasvanpoltto osa 3

Haluatko jatkaa kiinteytymistä, rasvanpolttoa ja lihaskunnon parantamista? Treenaa kohti uusia tavoitteita helpolla, nousujohteisella saliohjelmalla!

Huom! Tämä on jatkovalmennus sinulle, joka olet jo käynyt Vahva nainen: Rasvanpoltto valmennuksen osat 1 ja 2. Jos et ole vielä ryhmässä, klikkaa tästä ja tule ensin mukaan osaan 1.

67 €

Lisää ostoskoriin

Valmennuksella on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöihin, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Jos et jostain syystä halua käydä valmennusta loppuun, se on minulle täysin ok ja kunnioitan päätöstäsi.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

  • 8 viikon vaihtuvan, tehokkaan treeniohjelman.

  • Ensimmäiset 4 viikkoa vuorotellaan kahta eri treeniä ja sitten seuraaville 4 viikolle vaihdetaan uudet treenit.

  • Treenaa vain 2-3 kertaa viikossa, koko kroppa kerralla: tehostat lihaskunnon paranemista ja rasvanpolttoa.

  • Tulostettavat, kirjalliset ohjeet sekä selkeät ohjevideot kaikista treeniliikkeistä.

Jatkotreenit tulevat samalle valmennusalustalle kuin ensimmäisenkin osan treenit. Jos ostat ohjelman samalla sähköpostiosoitteella, päivittyvät vanhat tunnuksesi siten, että pääset niillä myös jatkotreeneihin.

Miksi saliohjelma kannattaa vaihtaa?

Jotta kehitys jatkuisi tehokkaasti ja vauhdikkaasti, saliohjelma kannattaa vaihtaa 4-5 viikon välein. Tämä johtuu siitä, että kroppa ja lihakset tottuvat treeniliikkeisiin ja kehitys hidastuu.

Vahva nainen: Rasvanpoltto -saliohjelman kolmas osa varmistaa, että jatkat kehittymistä ja tavoitteiden saavuttamista.

Tuttuun tapaan treenit ovat napakoita ja tiiviitä, jotta sinun ei tarvitse viettää kaikkea vapaa-aikaasi salilla. 2-3 treenikertaa viikossa riittää mainiosti.

Jatkotreenit tulevat samalle valmennusalustalle kuin aiempien osien treenit. Jos ostat ohjelman samalla sähköpostiosoitteella, päivittyvät vanhat tunnuksesi siten, että pääset niillä myös jatkotreeneihin.