Superale lähestyy! VIP-ryhmässä saat parhaan alen

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

3 x vinkki vyötärön kavennukseen (ilman rääkkiä)

Onko tavoitteenasi vyötärön kavennus ja rasvanpoltto?

Usein ajatellaan, että kapeamman vyötärön havittelussa tärkeimmät tekijät ovat kova treeni yhdistettynä hyvin tiukkaa ruokavalioon. Itsekurilihas tiukaksi ja kaikki herkut pois! Muuten ei paino putoa.

Onneksi näin brutaali ei tarvitse itselleen olla. Tiukan ruokavalion ja treenin sijaan kannattaa keskittyä merkittävimpiin asioihin, jotka parantavat omaa jaksamista, ja vyötärö kavennus tapahtuu siinä sivussa.

Nämä asiat ovat:

1. Riittävä lepo ja stressinhallinta

Stressi ja riittämätön palautuminen kerryttävät rasvaa etenkin vyötärölle. Siksi myös painonpudottajan on tärkeintä huolehtia omasta jaksamisesta ja riittävästä unesta.

Yksi konkreettinen keino unen vaalimiseen on vaihtaa iltarutiinia siten, että illan viimeiset toiminnat ovat rauhoittavia. Puhelimen selaaminen ja muu aktivoiva toiminta, kuten jännittävien TV-sarjojen katselu, olisi hyvä jättää kokonaan 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Esimerkiksi hyvään kirjaan uppoutuminen vähentää stressiä merkittävästi ja siten saat unenlaatuasi parannettua. Bonuksena parannat myös omien unihormoniesi toimintaa, sillä suoraan silmiin kohdistuva valo haittaa unihormonien eritystä. Pään takaa tuleva lämmin lukuvalo tuudittaa unille paljon paremmin. Voit kokeilla myös äänikirjan kuuntelua pimeässä.

Jos tavoitteena on vyötärön kavennus, kannattaa panostaa uneen

2. Oikeanlainen ruokavalio

Vyötärön kaventamisessa ruokavalion rooli on unen jälkeen seuraavaksi tärkein asia. Kevennä aterioitasi lisäämällä niihin runsaasti kasviksia. Näin myös tulet kunnolla kylläiseksi.

Kun kokonaisuus ruokailuissa on kunnossa ja ateriat pitävät sinut kylläisenä, herkkuhimotkin vähenevät. Jos kasvisten lisääminen päivän aterioille on hankalaa, yksi helppo keino on surauttaa niistä smoothie. Yhteen isoon annokseen saa hyvin vaikka puolikin kiloa kasviksia ja marjoja.

3. Ruutuajan vaihtaminen aktiivisempaan tekemiseen

Kolmas vinkki vyötärön kavennukseen on ruutujen tuijotteluun kuluvan ajan vaihtaminen johonkin aktiivisempaan puuhaan. Mitä enemmän passiivista ruutuaikaa tulee päivän aikana, sitä todennäköisemmin liikakiloja kertyy.

Voisiko yhden tunnin TV:n äärestä vaihtaa vaikkapa kävelyyn kuunnellen podcastia, sijaintiin perustuvien mobiilipelien pelaamiseen tai vaikka syyssiivoukseen kuunnellen lempimusiikkiasi? Liikkumisen ei tarvitse olla kovasykkeistä hikiliikuntaa, jotta sillä olisi vaikutuksia kehonkoostumukseen.

Kun nämä kolme asiaa ovat kunnossa, pystyt kaventamaan vyötäröäsi tehokkaammin, tulokset ovat pysyvämpiä kuin pikakuureilla, ja samalla pidät huolta myös omasta hyvinvoinnistasi!

Kaikki kurssit -60 VIP-alennuksella? Kyllä vain, jos liityt VIP-ryhmään...

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin.

VIP-ryhmässä pääset shoppailemaan ennen muita ja vieläkin huikeammalla 60 % alennuksella!

Ilmoittautuminen VIP-ryhmään päättyy:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Hyvinvointi

Superale alkaa 1.8.!

Nyt kannattaa laittaa kalenteriin torstai 1.8., sillä silloin alkaa superale! Superalen aikana kaikki kurssit, ohjelmat ja e-kirjat ovat 50 % alennuksessa. Myös treenivälineet ja kirjat

Elämäntapamuutos

Näin pudotat painoa ilman liikuntaa

Ajatteletko, että painonpudotus on hankalaa, koska se vaatii tiukkaa ruokavaliota ja ankaraa treeniä monta kertaa viikossa? Olet onnellisesti väärässä! Liikunta vaikuttaa painonpudotukseen vain noin 20

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.