Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

5 x näin kuntopallo kiinteyttää

Oletko jo kokeillut kunto- eli voimapalloa? Kuntopallo on kestävä, muutaman kilon painoinen pallo, jolla voi tehdä niin lihaskunto- kuin sykkeennostotreeniäkin. Myös kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoituksissa kuntopallo on mainio apuri! 

Kuntopallolla voi treenata myös motoriikkaa ja räjähtävyyttä, eli se on monipuolinen ja helppokäyttöinen väline koko kehon treeniin. Useimmille naisille sopiva kuntopallon paino on 4 kg.

Kuntopallon avulla voi tehostaa myös rasvanpolttoa monipuolisella treenillä. Kysyin Maikilta, mitä muuta iloa ja hyötyä kuntopallosta on. Lue, mitkä tärkeimmät hyödyt Maikki nosti esiin!

1. Kuntopallolla kiinteytät keskivartaloa

Haaveiletko vahvasta keskivartalosta ja litteämmästä vatsasta? Kuntopallotreeni auttaa vahvistamaan ja kiinteyttämään keskivartaloa.

Timmin vatsan tavoittelu ei ole pelkkä ulkonäköasia, sillä vahva keskivartalo on tärkeä osa hyvinvointia: vatsalihakset tukevat selkää ja lannerankaa, sekä sisäelimiä. Vahvat vatsalihakset parantavat myös kehonhallintaa ja vaikuttavat siten kaikkeen liikkumiseen.

Kuntopallos on mainio apuväline vatsatreeniin
Kuntopallo on loistava väline vatsalihastreeniin

Maikin mukaan perinteinen vatsalihastreeni on melko toimimaton tapa saada kiinteä keskivartalo, eivätkä samat tutut liikkeet kehitäkään kovin pitkään. Vanhan tutun vatsalihastreenin veivaaminen voi myös helposti kyllästyttää ja tylsältä tuntuva jumppahetki on petollisen helppo jättää väliin.

Painavaa palloa heilutellessa keskivartalo joutuu jatkuvasti töihin kehon tukipisteenä. Kuntopallo tuo uudenlaista ärsykettä treeniin ja monipuolisen välineen kanssa treenaaminen on motivoivaa!

Kiinteydy kuntopallolla -treeneissä napsautat vain videon päälle ja jumppaat liikunnanohjaaja Sohvin johdolla. Ohjatussa treenissä saa laittaa aivot narikkaan ja keskittyä vain tekemään huolella ammattilaisen laatima treeni!

2. Sykkeennostotreeni nostaa aineenvaihduntaa

Monipuolinen kuntopallotreeni kuluttaa energiaa ja nostaa aineenvaihduntaa, mikä auttaa rasvanpoltossa. Kiinteydy kuntopallolla -treenit on suunniteltu polttamaan tehokkaasti rasvaa ja vahvistamaan erityisesti keskikroppaa.

Kuntopallotreeneissä treenataan koko kehoa niin, että keskivartalo tulee mukaan lähes jokaisessa liikkeessä. Näin saadaan kulutettua paljon enemmän energiaa, keskivartalo saa monipuolisesti haasteita ja siten tuloksia tulee paljon paremmin kuin pelkällä vatsatreenillä. 

Kuntopallo aktivoi tehokkaasti keskivartaloa
Kuntopallotreeneissä treenataan koko kehoa niin, että keskivartalon tukea tarvitaan lähes kaikissa liikkeissä

Tuntuuko ajatus neljän kilon pallosta liian kevyeltä? Maikin mukaan kuntopallon tuoma lisävastus tuntuu paljon painavammalta kuin samanpainoinen käsipaino tai kahvakuula. Suuren muotonsa ansiosta pallon liikuttelu on vaativaa ja raskasta – vaikkakin hauskaa – treeniä!

3. Kehitä lihasmassaa kuntopallolla

Naisilla lihaskunto alkaa rapistua jo noin kolmekymppisenä, mikäli lihaskuntoa ei harjoiteta säännöllisesti ja riittävän suurella vastuksella. Lihaskuntoharjoittelulla ylläpidetään tai lisätään lihasmassaa, mikä pitää lepoaineenvaihdunnan hyvällä tasolla. 

Riittävä lihaskunnon harjoittaminen on siis tärkeää lihasmassan vähentymisen ehkäisemiseksi. Napakka lihaskuntotreeni kuntopallolla auttaa siinä, ettei painoa lähtisi lihaksista, mikäli tavoitteena on painonpudotus. Lihaskuntotreenillä vaalit siis arvokasta lihasmassaa!

4. Palaudu ja vetreydy kehonhuoltoharjoituksilla kuntopallolla

Muutokset kehonkoostumuksessa vaativat pitkäjänteistä ja säännöllistä treeniä. Joka päivä ei tarvitse eikä kannatakaan olla jumppaamassa, mutta lihaskuntoa olisi syytä treenata 2-3 kertaa viikossa. Lisäksi voit tehdä sykkeennostotreenejä omaan kuntotasoosi sopivan määrän ja helliä kehoa kehonhuoltoharjoituksilla.

Kehonhuoltoharjoitukset auttavat palautumaan treeneistä, parantavat liikkuvuutta ja kehittävät kehonhallintaa ja tasapainoa. Kun keho pysyy kunnossa eikä ylikuormitu, treenejä on mielekästä ja houkuttelevaa tehdä säännöllisesti ja nousujohteisesti. Siten tuloksetkin alkavat näkyä ja tuntua!

Jos mietit, mikä on sopiva määrä liikuntaa viikossa, voit kurkata aikuisten liikuntasuositukset täältä.

5. Kuntopallotreeni on hyvin toiminnallista

Onko toiminnallinen treeni jo tuttu juttu? Toiminnallinen treeni parantaa kehon lihastasapainoa ja ryhtiä, kestävyyttä, tasapainoa ja koordinaatiota sekä liikkuvuutta. Nimensä mukaisesti se auttaa kehoa toimimaan paremmin esimerkiksi arjen toiminnoissa.

Kehittynyt kunto tuntuu arjen pyörityksessä helposti: keskivartalo jaksaa tukea yhä paremmin esimerkiksi tavaroiden nostelussa hankalissakin asennoissa.

Lukuisten muiden hyötyjen lisäksi kuntopallotreeni on myös hauskaa. Vaihtamalla treenityyliä saa myös parempia tuloksia, kun keho saa uudenlaista ärsykettä ja riittävästi haasteita!

Kiitos lämpimästi kuntopallo kurssista. Kotona olen pääsääntöisesti vaan venytellyt ja sauvakävelyä harrastanut 3-4 kertaa vkossa. Ikääkin on kuudenkympin yli Nyt on tullut oikein kunnolla hiki tehdessä Liikkeet on opastettu hyvin ja rauhallisesti! Olen innostunut. Suosittelisin muillekkin.”
-Marjo

KIINTEYDY KUNTOPALLOLLA KOTONA: NAPPAA TREENIT JA VALMENNUS PAKETTIHINTAAN

Kuntopallo tuo piristystä ja tehoa kotijumppaan! Kuntopallolla treenaaminen on helppoa ja hauskaa, ja sen avulla voit tehdä monipuolista, toiminnallista treeniä kotona (ei tarvetta käydä kuntosalilla).

Kiinteydy kuntopallolla on tehokas rasvanpolttoon ja keskivartaloon keskittyvä treeniohjelma. Treeniohjelma sopii sekä jo jonkin verran treenanneelle että edistyneemmällekin kuntoilijalle. Vaikka pääpaino on keskivartalon lihaksissa, saat tehoja kuitenkin koko kroppaan.

Nordic Flow'n kuntopallo painaa 4 kg
Sohvin käyttämä Nordic Flow’n kuntopallo painaa 4 kg

Miksi kannattaa napata tämä treeniohjelma

·   Tehokasta rasvanpolttoa monipuolisella treenillä
·    Lihaskuntotreenit, sykkeennosto ja kehonhuolto samassa paketissa.
·    Saat kattavan treeniohjelman JA laadukkaan Nordic Flow’n jumppapallon pakettihintaan

Valmennus sisältää helppoja, monipuolisia treenejä, joita on hauska tehdä kohta. Laita video pyörimään ja treenaa liikunnanohjaaja Sohvin tahdissa! Kiinteytät kehoa lihaskuntotreeneillä ja tehostat rasvanpolttoa mahtavissa sykkeennostotreeneissä.

>> Klikkaa tästä ja nappaa kuntopallo + treenit pakettihintaan

Kun tulet mukaan nyt, pääset mukaan tähän uutuusvalmennukseen edullisella kampanjahinnalla. Säästät 49 €, kun tilaat pakettina treeniohjelman ja kuntopallon. Lisäksi saat kuntopallon toimituskulut ilmaiseksi!

Kampanja päättyy pian, toimi siis nopeasti, ettet menetä alennusta.

>> Klikkaa ja tule mukaan kuntopallotreeneihin

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.