päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Black Friday: Kaikki kurssit -50% koodilla ALE50

Eikö liikkuvuus riitä syväkyykkyyn?

Eikö liikkuvuus riitä syväkyykkyyn? Sen pitäisi olla meille kaikille luontainen asento, jos ei ole kummempia vammoja.
Jos syväkyykkääminen ei suju, katso videolta vinkit kuinka voit parantaa liikkuvuuttasi:

Syväkyykky aiheuttaa monelle nykyihmiselle harmia ja harmaita hiuksia, kun se liikemalli vaan tuntuu vähän omituiselta tai liikkuvuutta ei tunnu oikein olevan. Kantapäätkin nousee ylös jos yrittää sinne ihan alas päästä.

Heivataan se syväkyykky hetkeksi pois ja tehdään täyden liikeradan askelkyykkyjä, jotta saadaan liikkuvuutta ja voimaa jalkoihin.

Aloitetaan nostamalla etujalka selkeästi korkealla korokkeelle ja lähdetään pumppailemaan polvea eteenpäin. Etujalan kantapää pysyy kiinni korokkeessa. Polvi ja varpaat pysyvät samaan suuntaan. Aluksi voi käyttää lisätukena keppiä, jotta pysyy tukevammin pystyssä askelkyykyn aikana.

Pidetään ylävartalo pystyssä ja lantio suoraan eteenpäin. Hiljalleen vaihdetaan matalampaan korokkeeseen. Silloin saadaan vielä isompi venytys takajalan lonkankoukistajalle ja enemmän lihastyötä etujalalle. Kun liikkuvuus lisääntyy, niin entisestään madalletaan koroketta. Eikä ehkä enää tarvita keppiä auttamaan tasapainon kanssa. Seuraavalla kerralla otetaan yhä matalampi koroke, edelleen kantapää pysyy kiinni korokkeessa ja treeni treeniltä liikkuvuus lisääntyy. Matalana korokkeena voi käyttää esimerkiksi levypainoa.

Lopulta päästään tekemään askelkyykky lattiatasossa. Takajalan polvi jää vielä pikkuisen ilmaan, irti lattiasta. Lopulta voi ottaa jopa takajalan alle korokkeen ja saada vielä enemmän venytystä takajalkaan ja töitä etujalalle.

Sen jälkeen alkaa syväkyykkykin sujua paremmin, kun on voimaa ja liikkuvuutta alaraajoissa.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Valmennukset

Black Friday -ale: Top 7 suosituinta kurssia

Jee, nyt se on täällä, nimittäin meidän verkkokaupan Black Friday -ale! Saat kaikki kurssit (sekä e-kirjat) puoleen hintaan keskiviikosta 24.11. maanantaihin 29.11. saakka. Syötä kassalla

Valmennukset

Mikä Black Friday? Mitäs se tarkoittaa?

Kauan odotettu Black Friday on täällä! Meillä se tarkoittaa roimaa alennusta ja saatkin meidän verkkokaupasta kaikki kurssit, e-kirjat ja lahjakortit puoleen hintaan. Saat alennuksen koodilla

0
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}