Liike nilkan liikkuvuuden lisäämiseksi

Korkokenkien suurkuluttaja! Tämä vinkki on varsinkin sulle.

Jos nilkkojesi liikkuvuus saisi parantua, niin yksi hyvä liike siihen on pohjeprässi istuen. Anna prässin tuoman lisäpainon venyttää pohkeita noin neljän sekunnin ajan, jonka jälkeen nouse päkiöille ja jarruttele taas niin alas kuin kantapäät vaan pääsevät. Lisäpainoilla venyttävä pumppailu lisää liikkuvuutta pohkeisiin ja nilkkaan. Liike myös vahvistaa nilkan niveliä.

Pidä huolta siitä, että jalkapohjasi pysyvät suorassa eivätkä nilkkasi pääse romahtamaan sisäänpäin.

Aloita maltillisilla kuormilla ja lisää painoja pikkuhiljaa treeni treeniltä. Tee noin 10 toistoa ja pari kolme sarjaa treenin alkuun.

Ja jälleen kerran pätee tämä ohje: jos liike sattuu tai kipeyttää nivelet jälkikäteen, hylkää liike toistaiseksi. Näissä tilanteissa varaa aika osaavalle fysioterapeutille, joka osaa antaa sinulle sopivat yksilölliset ohjeet.

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Hyvinvointi

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä