fbpx

Loppuuko itsekuri aina kesken?

Loppuuko itsekuri aina kesken, kun rupeat laihduttamaan tai lähdet jälleen uudelle dieetille?

“Kyllähän mää siis tiedän, miten pitäisi syödä ja liikkua, mutta kun ei vain ole yhtään itsekuria toteuttaa niitä asioita!”

… Niin just. Vitsit että oon kuullut tuon virkkeen monesti asiakkailtani! Oikeasti se ratkaisu ei ole vain tsempata enemmän tai ryhtyä ehdottomiin herkkulakkoihin sakkouhalla, vaan jotain ihan muuta.

Tuo itsekurin puutteen ajatus on niin yleinen, että päätin tehdä ilmaisen valmennuksen, jossa käytetään itsekuria parempia työkaluja tulosten saamiseksi.

Opit valmennuksessa:
✔️ Miksi et saa otettua itseäsi niskasta kiinni vaan itsekuri loppuu aina kesken.
✔️ Näin pudotat painoa ilman itsekurin varassa räpiköintiä ja vältät epäonnistumisen ja syyllisyyden tunteen.
✔️ Lopputuloksena opit jotain itsekuria parempaa ja osaat tehdä muutoksen joka johtaa ystävällisempään ja ylpeämpään suhteeseen itsesi kanssa.

Olen koonnut tähän valmennukseen sellaisia tieteeseen pohjautuvia mentaalitehtäviä, jotka ovat auttaneet asiakkaitani tekemään elämäntapamuutoksesta aiempaa vaivattomampaa ja itsestään rullaavaa. Ilman ruoskaa!

Olet todennäköisesti kokeillut jo aika monta kertaa hyvin kurinalaista muutosta ja aina lopulta palannut entiseen. Olisiko nyt aika antaa mahdollisuus erilaiselle menetelmälle?

Tule mukaan ilmaiseen Itsekuria parempaa -valmennukseen täältä:

>> www.maikkimarjaniemi.fi/itsekuri/

Osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Treenivinkit

3 x vinkki miten saat treenistä tuloksia

Itselle mieluisalla tavalla treenaaminen on mahtava tapa piristää mieltä ja vahvistaa kehoa. Hyvän mielen lisäksi moni liikkuja luultavasti toivoo saavansa treenaamisesta myös näkyviä tuloksia. Mutta