Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Sadepäivän jumppa

Joskus kesällä sataa, eikä kiinnosta lähteä salille. Tässä sadepäivään sopiva kotitreeni!

Suomen kesä on… öhm, vaihteleva. Monet hengailu- ja treenisuunnitelmat ulkona voivat vaihtua löhöilyyn sohvalla romaanin kanssa, kun sade yllättää kesäilijän.

Ennen sitä lukumaratonia voisit hakea hyvää oloa tästä kotitreenistä pyyhkeen kanssa.

Valakyykky pyyhkeellä
 – Vedä pyyhettä sen päistä sivuille suorin käsin ja kyykkää niin alas kuin voit suoralla selällä. Yritä pitää kädet takaraivon yllä.

Polvenkoukistus pyyhkeellä
 – Asetu selinmakuulle, kantapäät pyyhkeen päälle, tue kädet lattialle ja nosta lantio ilmaan. Koukista polvia ja nosta lantiota samalla, jos jaksat. Suorista polvet ja pidä lantio edelleen ilmassa. Voit helpottaa liikettä laskemalla lantion joka toiston välissä alas.

Vatsarutistus pyyhkeellä 
- Asetu lankkuasentoon, päkiät pyyhkeellä. Työnnä olkapäitä lattiaa kohti ja lapojen väliä kattoa kohti. Käännä häntäluuta hieman koipien väliin, jottei alaselkä pääse roikkumaan notkolla. Pidä keskivartalo koko ajan jännitettynä. Rutista alavatsalla polvia kohti rintaa ja palauta jalat suoriksi. Superhaasteen saat taittamalla lantiota kohti kattoa suorin polvin.

Punnerrus 
- Tuo kädet olkapäiden alle lattialle, polvet pyyhkeen päälle ja jännitä keskivartalo. Koukista kyynärpäitä noin 45° asteen kulmassa. Ala-asennossa rinta on käsien välissä (ei kasvot). Punnerra ylös pitäen selkä neutraalina. Vältä matomaisia kiemurteluita selästä ja lantiosta. Voit helpottaa liikettä nostamalla kädet korokkeelle tai tekemällä punnerruksen seisten esimerkiksi keittiön tasoa vasten.

Tee näitä neljää liikettä vuorotellen kutakin noin 10 toistoa tai korkeintaan niin monta kuin pystyt hyvällä tekniikalla. Kierroksen jälkeen hörppää vettä, biletä hetki ja toista 3-5 kierrosta.

Toinen helpompi vaihtoehto on mennä sinne ulos sateesta piittaamatta ja huomata, ettei kastuminen olekaan maailmanloppu! Kirja kyllä jaksaa odottaa iltaan lukijaansa.

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.