Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Sadepäivän jumppa

Joskus kesällä sataa, eikä kiinnosta lähteä salille. Tässä sadepäivään sopiva kotitreeni!

Suomen kesä on… öhm, vaihteleva. Monet hengailu- ja treenisuunnitelmat ulkona voivat vaihtua löhöilyyn sohvalla romaanin kanssa, kun sade yllättää kesäilijän.

Ennen sitä lukumaratonia voisit hakea hyvää oloa tästä kotitreenistä pyyhkeen kanssa.

Valakyykky pyyhkeellä
 – Vedä pyyhettä sen päistä sivuille suorin käsin ja kyykkää niin alas kuin voit suoralla selällä. Yritä pitää kädet takaraivon yllä.

Polvenkoukistus pyyhkeellä
 – Asetu selinmakuulle, kantapäät pyyhkeen päälle, tue kädet lattialle ja nosta lantio ilmaan. Koukista polvia ja nosta lantiota samalla, jos jaksat. Suorista polvet ja pidä lantio edelleen ilmassa. Voit helpottaa liikettä laskemalla lantion joka toiston välissä alas.

Vatsarutistus pyyhkeellä 
- Asetu lankkuasentoon, päkiät pyyhkeellä. Työnnä olkapäitä lattiaa kohti ja lapojen väliä kattoa kohti. Käännä häntäluuta hieman koipien väliin, jottei alaselkä pääse roikkumaan notkolla. Pidä keskivartalo koko ajan jännitettynä. Rutista alavatsalla polvia kohti rintaa ja palauta jalat suoriksi. Superhaasteen saat taittamalla lantiota kohti kattoa suorin polvin.

Punnerrus 
- Tuo kädet olkapäiden alle lattialle, polvet pyyhkeen päälle ja jännitä keskivartalo. Koukista kyynärpäitä noin 45° asteen kulmassa. Ala-asennossa rinta on käsien välissä (ei kasvot). Punnerra ylös pitäen selkä neutraalina. Vältä matomaisia kiemurteluita selästä ja lantiosta. Voit helpottaa liikettä nostamalla kädet korokkeelle tai tekemällä punnerruksen seisten esimerkiksi keittiön tasoa vasten.

Tee näitä neljää liikettä vuorotellen kutakin noin 10 toistoa tai korkeintaan niin monta kuin pystyt hyvällä tekniikalla. Kierroksen jälkeen hörppää vettä, biletä hetki ja toista 3-5 kierrosta.

Toinen helpompi vaihtoehto on mennä sinne ulos sateesta piittaamatta ja huomata, ettei kastuminen olekaan maailmanloppu! Kirja kyllä jaksaa odottaa iltaan lukijaansa.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä