Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Taukojumppa toimistolle

Taukojumppa toimistolle – laita hyvä liikkeelle!

Taukojumppa toimistolla on yllättävän tärkeä osa hyvinvointia toimistotyöläiselle. Usein työasennot ovat hyvin yksipuolisia, mikä aiheuttaa lihasjännityksiä ja -väsymystä.

Lisäksi työssä istutaan usein liian pitkiä aikoja kerrallaan, jolloin lihaksissa ei tapahdu juuri mitään ja reisilihakset ovat täysin passiivisina – tähän voit saada helpotusta kun teet taukoliikunalla, ja siksi voit napata alla olevasta linkistä taukojumppa-ohjeet toimistolle.

>> Taukojumppa toimistolle – klikkaa ja tilaa jumppaohjeet täältä

Pieni liikkuminen työpäivän aikana parantaa aineenvaihduntaa, ehkäisee hartiajumeja ja kipuja. Liikkuminen myös lisää luovuutta, parantaa työtehoa ja piristää kehoa ja mieltä.

Pienikin liikunta kesken työpäivän tuo energiaa ja vähentää istumisen haittoja, joten haasta työkaverisikin mukaan työpaikan taukojumppaan!

?  Jos haluat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet tästä taukojumpasta, voit tilata ne sähköpostiisi. Paina nappia ja saat treeniohjeet heti sähköpostiisi.

Tulostetut ohjeet vaikkapa tauko- tai kahvihuoneessa muistuttavat liikkeistä ja kannustavat jumppailemaan! Saat myös seuraavista jumpista ilmoistuksen sekä ohjeet sähköpostiisi.

>> Taukojumppa toimistolle – klikkaa ja tilaa jumppaohjeet täältä 

?  Tämän Nenäpäivän taukojumpan jälkeen voit virkein ja hyvin mielin tehdä lahjoituksen maailman lasten hyväksi. Laita sinäkin hyvä liikkeelle. Lahjoita 10 € tekstaamalla LAHJOITA10 numeroon 16499 – kympillä saa esimerkiksi kaksi käsienpesupistettä koulujen vessoihin.

Myös täältä pääset lahjoittamaan: https://www.nenapaiva.fi/lahjoita

Ilmainen 10 päivän kotitreenihaaste

Onko liikunta jäänyt pitkäksi aikaa ja aloittaminen tuntuu vaikealta?

Tällaisia tuloksia saat, kun lähdet mukaan 10 päivän kotitreenihaasteeseen:

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen 15 minuutin treenin sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.