Taukojumppa toimistolle

Laita hyvä liikkeelle! 

Taukojumppa on yllättävän tärkeä osa hyvinvointia toimistotyöläiselle. Usein työasennot ovat hyvin yksipuolisia, mikä aiheuttaa lihasjännityksiä ja -väsymystä. Lisäksi työssä istutaan usein liian pitkiä aikoja kerrallaan, jolloin lihaksissa ei tapahdu juuri mitään ja reisilihakset ovat täysin passiivisina.

Pieni liikkuminen työpäivän aikana parantaa aineenvaihduntaa, ehkäisee hartiajumeja ja kipuja. Liikkuminen myös lisää luovuutta, parantaa työtehoa ja piristää kehoa ja mieltä. Pienikin liikunta kesken työpäivän tuo energiaa ja vähentää istumisen haittoja, joten haasta työkaverisikin mukaan taukojumppaan!

📬  Jos haluat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet tästä taukojumpasta, voit tilata ne sähköpostiisi. Paina nappia ja saat treeniohjeet heti sähköpostiisi. Tulostetut ohjeet vaikkapa tauko- tai kahvihuoneessa muistuttavat liikkeistä ja kannustavat jumppailemaan! Saat myös seuraavista jumpista ilmoistuksen sekä ohjeet sähköpostiisi.

Tilaa jumppaohjeet täältä: http://www.maikkimarjaniemi.fi/nenapaiva/

🎁  Tämän Nenäpäivän taukojumpan jälkeen voit virkein ja hyvin mielin tehdä lahjoituksen maailman lasten hyväksi. Laita sinäkin hyvä liikkeelle. Lahjoita 10 € tekstaamalla LAHJOITA10 numeroon 16499 – kympillä saa esimerkiksi kaksi käsienpesupistettä koulujen vessoihin.

Myös täältä pääset lahjoittamaan: https://www.nenapaiva.fi/lahjoita

Jätä kommentti