Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Taukojumppa toimistolle

Taukojumppa toimistolle – laita hyvä liikkeelle!

Taukojumppa toimistolla on yllättävän tärkeä osa hyvinvointia toimistotyöläiselle. Usein työasennot ovat hyvin yksipuolisia, mikä aiheuttaa lihasjännityksiä ja -väsymystä.

Lisäksi työssä istutaan usein liian pitkiä aikoja kerrallaan, jolloin lihaksissa ei tapahdu juuri mitään ja reisilihakset ovat täysin passiivisina – tähän voit saada helpotusta kun teet taukoliikunalla, ja siksi voit napata alla olevasta linkistä taukojumppa-ohjeet toimistolle.

>> Taukojumppa toimistolle – klikkaa ja tilaa jumppaohjeet täältä

Pieni liikkuminen työpäivän aikana parantaa aineenvaihduntaa, ehkäisee hartiajumeja ja kipuja. Liikkuminen myös lisää luovuutta, parantaa työtehoa ja piristää kehoa ja mieltä.

Pienikin liikunta kesken työpäivän tuo energiaa ja vähentää istumisen haittoja, joten haasta työkaverisikin mukaan työpaikan taukojumppaan!

?  Jos haluat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet tästä taukojumpasta, voit tilata ne sähköpostiisi. Paina nappia ja saat treeniohjeet heti sähköpostiisi.

Tulostetut ohjeet vaikkapa tauko- tai kahvihuoneessa muistuttavat liikkeistä ja kannustavat jumppailemaan! Saat myös seuraavista jumpista ilmoistuksen sekä ohjeet sähköpostiisi.

>> Taukojumppa toimistolle – klikkaa ja tilaa jumppaohjeet täältä 

?  Tämän Nenäpäivän taukojumpan jälkeen voit virkein ja hyvin mielin tehdä lahjoituksen maailman lasten hyväksi. Laita sinäkin hyvä liikkeelle. Lahjoita 10 € tekstaamalla LAHJOITA10 numeroon 16499 – kympillä saa esimerkiksi kaksi käsienpesupistettä koulujen vessoihin.

Myös täältä pääset lahjoittamaan: https://www.nenapaiva.fi/lahjoita

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä