Joka syksy sama homma?

Näyttääkö tutulta? ?️‍♀️ ➡️ ?

Kun lähdetään liikkeelle täysillä ja siivotaan ruokavaliota vähän liiankin niukaksi, ei ole mikään ihme, että vastustuskyky joutuu aika koville.

Älä heitä hyvää innostusta hukkaan! Maltillinen ja nousujohteinen liikkuminen, sekä riittävä ruokailu on tärkeää. Kun lisäät liikuntaa, täytyy myös lisätä ravitsevaa ruokaa ja huolehtia riittävästä levosta.

Nopea ja tehokas laihdutuskuuri saattaa tietysti kuulostaa houkuttelevalta ja saattaa tuntua siltä, että se on helppo tie. Tosiasiassa useat dieetit yksi toisensa jälkeen, painon jojoilu ja tästä rumbasta seuraava olotila harvoin on kenenkään keholle hyväksi – puhumattakaan mielestä.

Maikki on tehnyt Jenkkakahvoista tiimalasiksi –verkkovalmennuksen, jonka avulla voit oppia uusia elämäntapoja ja tehdä niistä osan arkeasi. Saat mahtavia tuloksia, ja opit samalla olemaan itsellesi armollinen.

Laihdutuskuuri vai pysyvä elämäntapamuutos - Jenkkakahvoista tiimalasiksi

Kumpi näistä keinoista passaisi paremmin sun arvoihin ja tarpeisiin? Nopea laihdutuskuuri vai tehokas, mutta pitkäaikainen elämäntapamuutos?

Jos elämäntapamuutos kuulostaa paremmalta, kannattaa tutustua Jenkkakahvoista tiimalasiksi –valmennukseen! Valmennukseen otetaan uusia jäseniä kahdesti vuodessa, joten kannattaa liittyä odotuslistalle, että ehdit mukaan!

Itsekuria parempaa: aloita ilmainen kurssi

Voit myös tulla mukaan ilmaiselle Itsekuria parempaa -kurssille, jossa opetan sinulle, miksi itsekurin varassa sinnittely ei ole oikotie onneen ja mitä parempia keinoja laihduttamiseen voisi olla! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi alle, pääset heti aloittamaan ilmaisen kurssin.

Ps. Muista pestä käsiä! Salilla (ja kaikkialla) on paljon kahvoja ja pintoja, joilla pöpöt vaanivat.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_12″]

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.