fbpx

Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Joka syksy sama homma?

Näyttääkö tutulta? 🏋️‍♀️ ➡️ 🤧

Kun lähdetään liikkeelle täysillä ja siivotaan ruokavaliota vähän liiankin niukaksi, ei ole mikään ihme, että vastustuskyky joutuu aika koville.

Älä heitä hyvää innostusta hukkaan! Maltillinen ja nousujohteinen liikkuminen, sekä riittävä ruokailu on tärkeää. Kun lisäät liikuntaa, täytyy myös lisätä ravitsevaa ruokaa ja huolehtia riittävästä levosta.

Nopea ja tehokas laihdutuskuuri saattaa tietysti kuulostaa houkuttelevalta ja saattaa tuntua siltä, että se on helppo tie. Tosiasiassa useat dieetit yksi toisensa jälkeen, painon jojoilu ja tästä rumbasta seuraava olotila harvoin on kenenkään keholle hyväksi – puhumattakaan mielestä.

Maikki on tehnyt Jenkkakahvoista tiimalasiksi –verkkovalmennuksen, jonka avulla voit oppia uusia elämäntapoja ja tehdä niistä osan arkeasi. Saat mahtavia tuloksia, ja opit samalla olemaan itsellesi armollinen.

Laihdutuskuuri vai pysyvä elämäntapamuutos - Jenkkakahvoista tiimalasiksi

Kumpi näistä keinoista passaisi paremmin sun arvoihin ja tarpeisiin? Nopea laihdutuskuuri vai tehokas, mutta pitkäaikainen elämäntapamuutos?

Jos elämäntapamuutos kuulostaa paremmalta, kannattaa tutustua Jenkkakahvoista tiimalasiksi –valmennukseen! Valmennukseen otetaan uusia jäseniä kahdesti vuodessa, joten kannattaa liittyä odotuslistalle, että ehdit mukaan!

Itsekuria parempaa: aloita ilmainen kurssi

Voit myös tulla mukaan ilmaiselle Itsekuria parempaa -kurssille, jossa opetan sinulle, miksi itsekurin varassa sinnittely ei ole oikotie onneen ja mitä parempia keinoja laihduttamiseen voisi olla! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi alle, pääset heti aloittamaan ilmaisen kurssin.

Ps. Muista pestä käsiä! Salilla (ja kaikkialla) on paljon kahvoja ja pintoja, joilla pöpöt vaanivat.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_12″]

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä