fbpx

Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Nopea hotellitreeni käsipainoilla

Tässä nopea hotellitreeni, johon tarvitset vain käsipainot ja perusliikemalleja!

Matkustellessa treenirutiineista voi olla houkuttelevaa luistaa, koska hotellin sali on ruuhkainen/vieras/könönen. Nyt voit heivata nuo tekosyyt, koska tähän nopeaan treeniin tarvitset vain käsipainot ja perusliikemalleja.

Treeni menee näin:

A1 Maljakyykky 3 x 10, tempo 3010, tauko 30s

A2 Kulmasoutu 3 x 10, tempo 3010, tauko 60s

B1 Rom. maastaveto 3 x 10, tempo 3010, tauko 30s

B2 Pystypunnerrus 3 x 10, tempo 3010, tauko 60s

Homma toimii näin: Tee liikkeet A1 ja A2 vuorotellen, kunnes molempia on tehty kolme sarjaa, 10 toistoa kerrallaan. Vuorottelet siis ala- ja ylävartaloliikkeitä. Kun A-liikkeet on tehty, tee samoin B1- ja B2-liikkeet vuorotellen.

Tempo 3010 tarkoittaa, että liiku alas 3 sekuntia, älä pidä taukoa, nouse ylös tai nosta painot 1 sekunnissa äläkä pidä ylhäälläkään taukoa. Jarruttelet siis aina alaspäin.

Vaikka sinulla olisi vain vähän aikaa treenille, varaa ainakin 5 minuuttia lämmittelylle. Testaa ainakin kaikki neljä liikettä läpi pienillä painoilla, ennen kuin hyökkäät isojen painojen kimppuun.

Näillä neljällä liikkeellä saat treenattua kaikki tärkeimmät liikemallit ja rasitat suurimpia lihasryhmiä. Kyykky, lannesarana, työntö ja veto ovat joka voimatreenin perusta. Tuloksena lihaskunto kasvaa, rasva palaa, liikkuvuus paranee ja olo mainioituu.

Pidä hauskaa!

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä