Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Painopeitto avuksi parempaan uneen

Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nordic Flow’n kanssa.

Oletko koskaan kuullut painopeitosta? Unella on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnille, ja myös elämäntapamuutosta tehtäessä uni kannattaa laittaa ensimmäisenä kuntoon. Jos uni on retuperällä, ruokavaliomuutoksilla ja liikunnalla ei välttämättä saada toivottuja tuloksia aikaan.

Hyvää unihygieniaa edistää makuuhuoneen pitäminen pimeänä ja sopivan viileänä. Makuuhuone kannattaa tuulettaa hyvin, ja puhelin ja muut älylaitteet kannattaa jättää pois viimeistään 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Parempaa unta tavoitellessa kannattaa kokeilla myös unimaskia ja korvatulppia

Unentuloa voi edistää syömällä riittävän runsaan iltapalan ja rauhoittamalla illat esimerkiksi kirjan lukemiseen, venyttelyyn tai läheisten kanssa olemiseen. Myös peitolla ja tyynyllä on merkitystä ja parempaa unenlaatua edistävän painopeiton suosio onkin kasvussa.

Mikä ihmeen painopeitto?

Painopeitto on tavallista painavampi peitto, joka painaa noin 10 % käyttäjänsä normaalipainosta. Moni kärsii nukahtamisvaikeuksista, herkkäunisuudesta ja yöheräilystä ja näihin yleisiin ongelmiin voi saada apua painopeitosta.

Painopeitto voi parantaa unenlaatua ja helpottaa rauhoittumista. Tasaista ja sopivan painoista peittoa käytettäessä keho saa aivoilta viestin, että on aika rauhoittua. 

Nordic Flow’n puuvillaiset painopeitot painavat 5-13 kiloa. Sopiva koko valitaan oman kehon painon perusteella. Painopeiton paino jakautuu tasaisesti koko keholle ja tuntuu kuin miellyttävältä halaukselta.

Miksi käyttää painopeittoa?

Painopeitto edistää siis parempaa unenlaatua, jonka ansiosta nukut paremmin ja heräät virkeämpänä. Painopeiton aiheuttama miellyttävä paine lisää mielihyvän tunnetta kehossa ja auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan nopeammin.

Painopeitto edistää parempaa unenlaatua rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi

Painopeiton alla olo on kuin jatkuvassa, mukavassa halauksessa. Painopeitto ei kuitenkaan tunnu ahdistavan painavalta, kunhan sen paino valitaan oikein. Painopeitto lyhentää nukahtamisaikaa sekä takaa paremman unenlaadun, jonka ansiosta nukut paremmin ja heräät virkeämpänä.

Kenelle painopeitto sopii?

Painopeittoa kannattaa kokeilla, mikäli sinulla on vaikeuksia rentoutua ja rauhoittua nukkumaan. Mikäli yöunet jäävät olosuhteiden pakosta toistuvasti lyhyiksi, unenlaatua parantamalla palaudut paremmin lyhyenkin yöunen aikana.

Jos koet olosi väsyneeksi ja stressaantuneeksi, painopeitto voi auttaa tekemään lepohetkistä laadukkaampia ja lieventämään stressin oireita.

Painopeittoa voi käyttää vaikka univaikeuksista ei kärsisikään. Peittoa voi käyttää piikkimaton tapaan lyhyisiin, ihaniin rentoutushetkiin esimerkiksi sohvalla. 

Kokeile viltin sijaan painopeittoa myös rentoutumishetkiin sohvalla

Painopeitto toimii siis niin lyhyisiin rentoutumis- ja rauhoittumishetkiin kuin tavalliseen nukkumiskäyttöön. Vaikka yöunet jäisivät syystä tai toisesta lyhyiksi, painopeiton alla on helppo ladata akut tekemällä lyhyt tietoisuusharjoitus tai ihan vain sulkemalla silmät.

Painopeitto ei sovi, jos sinulla on hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia, tai murtumia tai osteoporoosia.

Miten valita sopivan kokoinen painopeitto?

Nyrkkisääntö sopivan peiton valintaan on 10 % omasta normaalipainosta. Jos painat esimerkiksi noin 70 kiloa, valitse 7 kilon painoinen peitto. 

Peiton alta pitää päästä helposti pois ja sen täytyy tuntua mukavalta. Jos pohdit kahden eri painoisen peiton välillä, valitse kevyempi painopeitto.

Onko painava peitto kuuma? Painopeitto ei ole kuuma, koska sen paino tulee pienistä lasihelmistä, jotka ovat ovat EKO-TEX® sertifioitu. Helmet ovat rikkoutumattomia ja 100% turvallisia. Puuvillaista painopeittoa on mukava käyttää myös kesällä.

Painopeitto ei ole painosta huolimatta kuuma

Painopeitto 25-33 % alennuksella: kampanja päättyy 24.5. klo 12

Painopeitto sopii sinulle, jos sinulla on vaikeuksia rentoutua ja rauhoittua nukkumaan. Jos koet olosi väsyneeksi ja stressaantuneeksi, voi painopeitto auttaa sinua tekemään lepohetkistä laadukkaampia ja lieventämään stressin oireita.

Göteborgin yliopiston tutkimuksessa todettiin, että painopeitto auttaa unettomuudesta kärsiviä aikuisia parantamaan unenlaatua. Jos siis haluat parantaa unenlaatua tai kärsit univaikeuksista, painopeitto sopii sinulle.

Jos haluat nukkua ja palautua paremmin sekä herätä aamulla virkeänä, kannattaa napata painopeitto nyt alehintaan!

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.