Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Roiku!

Roikkuminen on erittäin hyvä tapa kaikenikäisille. Se kehittää puristusvoimaa ja venyttää ihanasti yläkroppaa. Olkapäiden liikeradat paranevat ja lihakset saavat mukavasti hommia.

Kipua ei saa tuntua. Jos venytys on liian voimakas tai puristusvoima ei riitä oman kehon kannatteluun, pidä jalat maassa tai korokkeella ja varaa käsille vain osa kehonpainosta.

Lapavetoharjoitus tekee todella hyvää hartioille ja selälle: vaihtele roikkumisasentoa passiivisesta roikunnasta aktiiviseen, eli anna aluksi hartioiden venyä korviin asti ja vedä sen jälkeen lapoja alaspäin. Liike voi olla aluksi vain pari senttiä. Kun liikkuvuus ja voima lisääntyvät, liikeratakin kasvaa muutamalla sentillä.

Voit tehdä viidestä kymmeneen lapavetoa joko työpäivän lomassa, jos löydät tangon mistä roikkua. Liike toimii myös erinomaisesti yhtenä lämmittelyliikkeenä ennen treeniä. Hyvä vaihtoehto on myös heittää liike treenin loppupuolelle ja roikkua niin kauan kuin puristusvoima vain riittää.

Käden puristusvoima muuten ennustaa vanhuuden toimintakykyä sekä elinikää. Hyvä puristusvoima kertoo yleensä muutenkin hyvästä voimatasosta.

No mitenkä on: jaksatko kannatella itseäsi vapaassa roikunnassa?

Ilmainen koko kehon kuntosaliohjelma

Haluatko uuden kuntosaliohjelman?

Ilmainen kuntosalitreeni sisältää

Paina nappia ja lähetän kuntosaliohjelman sähköpostiisi heti.

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.