Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Täydellinen vai tarpeeksi hyvä

Onko sullekin tuttu ajatus, että olisipa se täydellinen keho tai täydellinen kunto, ja sitä varten täydellinen ruokavalio tai täydellinen treeniohjelma, jota noudattaa tarkasti? Aika monelle meistä on.

Tällainen täydellisen ohjelman tavoittelu saattaa olla paradoksaalisesti vastuusta luopumista, koska me oletetaan, että joku toinen voisi tehdä päätökset meidän puolesta ja sitten ei itse tarvitsisi tehdä muuta kuin noudattaa valmista suunnitelmaa.

Mitä jos hyvässä ravitsemuksessa ja liikunnassa ei olisikaan kyse täydellisyyden tavoittelusta vaan tarpeeksi hyvästä? Siitä, että tekisit suunnitelmia, ennakoisit, tiedostaisit omia valintoja ja ottaisit vastuuta niistä, olisit rehellinen ja myötätuntoinen itseäsi kohtaan ja tekisit fiksuja valintoja mahdollisimman usein niin, ettei koko homma kaatuisi yhdestä ei-niin-terveellisestä valinnasta?

Voisiko olla niin, että tällainen lähestymistapa toisi oikeasti pysyviä tuloksia jojottelun sijaan?

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.