28 päivän startin hinta nousee pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Tee taukojumppa ja edistä terveyttäsi

? Taukojumppa on täällä – on taas herättelevän ja piristävän Nenäjumpan aika! ?

Tämä taukojumppa lisää liikkuvutta, piristää verenkiertoa ja vahvistaa lihaksia. Taukojumppa tuo ainakin nämä hyödyt kehollesi:

✅ Löydät rintarankaan liikkuvuutta ja saat veren kiertämään hartioiden lihaksissa

✅ Vahvistat alavartalon lihaksiasi ja herättelet takapuolesi ikiunesta

✅ Saat koko selkärangan pituudelta lempeää kiertoa ja rentoutat ylävartaloasi
❇️ Lataa pdf-ohjeet ja seuraava jumppa: 

>> Klikkaa ja nappaa Nenäpäivän taukojumppa ohjeet – osa 2

Tauoilla tehty liike kannattaa ja on erittäin hyödyllistä, etenkin toimistotyössä. Pitkäaikainen päivittäinen istuminen lisää elintasosairauksien riskiä ja siten lyhentää elämää ja heikentää elämänlaatua.

Liika istuminen huonontaa verensokerin säätelyä ja edistää vyötärörasvan kertymistä. Jumpan avulla ehkäiset näitä oireita helposti ja nopeasti arkirutiinien ohessa.

Myös suoliston toiminta hidastuu ja mahdolliset suolisto-oireet pahenevat pitkällisen istumisen seurauksena. Tee itsellesi hyvää ja pidä säännöllisiä taukoja istumisesta ja laita keho liikkeelle Nenäpäivän taukojumpan avulla!

? Jos haluat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet, voit tilata ne sähköpostiisi. Paina nappia ja saat treeniohjeet heti sähköpostiisi.

Tulostetut ohjeet vaikkapa tauko- tai kahvihuoneessa muistuttavat liikkeistä ja kannustavat jumppailemaan! Saat myös seuraavista jumpista ilmoistuksen sekä ohjeet sähköpostiisi.

>> Klikkaa ja nappaa Nenäpäivän taukojumppa ohjeet – osa 2

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Reseptit

Paahdettu punajuurisalaatti

Punajuuri on näin syksyllä sesongissa, joten on hyvä aika napata testiin tämä paahdettu juuressalaatti! Tällä reseptillä valmistat noin 3-4 annosta. ⁠⁠Paahdetut punajuuret:⁠3 nyrkin kokoista punajuurta