fbpx

Tuloksia ilman salitreeniä tai rahkaa?

Onko salille lähteminen valtava kynnys?

Mielikuvissa muut treenaajat ovat kaikki tosi rautaisessa kunnossa ja tietävät tasan tarkkaan, mitä tekevät. Ehkä treenielämän mielikuvaan yhdistyy ajatus kuivasta kanaruuasta muovirasiassa ja lukemattomia rahkavälipaloja.

No, oikeasti salilla käy ihan tavallisia ihmisiä, ja tuloksia tuova ruokavalio voi olla todella monipuolinen ja ihan sitä samaa ruokaa kuin mitä muukin perhe syö.

Ymmärrän kuitenkin hyvin salille lähtemisen vaivan ja jännityksen. Siksi Peppupajassa saat koko kehon treeniohjeet sekä kotona että salilla tehtäviin lihaskuntotreeneihin. Kotitreeniin et tarvitse edes muita välineitä kuin kehosi. Kehonpainotreenillä voi saada aikaan jopa parempia tuloksia kuin salilla, sillä treenimahdollisuuksia on useammin ja aloittamisen kynnys matalampi. Kun käytetään tarpeeksi kuormittavia liikeversioita, lihakset kehittyvät ihan samalla tavalla kuin salin laitteissa tai painoilla saatavasta kuormituksesta.

Eräs Peppupaja-osallistujan kommentti:

“Toimii! Asenteet treeniä kohtaan saivat uutta puhtia. Pitkään yksitoikkoista kotitreeniä tehneenä sai uutta puhtia ja oppi käyttämään lisää mielikuvitusta vastusten valinnassa.”

Vielä ehdit mukaan —>>> www.maikkimarjaniemi.fi/peppupaja/

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Treenivinkit

3 x vinkki miten saat treenistä tuloksia

Itselle mieluisalla tavalla treenaaminen on mahtava tapa piristää mieltä ja vahvistaa kehoa. Hyvän mielen lisäksi moni liikkuja luultavasti toivoo saavansa treenaamisesta myös näkyviä tuloksia. Mutta