Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

(Joulu)herkuttelusta

Joulu lähestyy ja media on pullollaan vinkkejä siihen, miten et liho jouluna; ja toisaalta toitotusta siitä, kuinka sillä ei niinkään ole väliä, mitä syö joulun ja uudenvuoden välillä, vaan sillä, mitä syö uudenvuoden ja joulun välillä. Jouluna saa syödä!

Mitäpä jos… aina saisi syödä? Kuulostaa vallankumoukselliselta ja herättää nopeasti ajatuksen siitä, että jos sallisi itselleen kaikenlaisen syömisen, paisuisi kuin pullataikina, ja se jos mikä olisi hyvinvoinnista kaukana. Kuitenkin terveeseen ruokasuhteeseen kuuluu joustavuus ja sallivuus.

Terveeseen ruokasuhteeseen mahtuu myös herkkuja

Tämä ei tarkoita sitä, että syö yhden konvehdin napattuaan samaan konkurssiin koko rasian, vaan sitä, että kun kielletyn hedelmän vetovoimaa ei ole, konvehteja voi hyvällä omatunnolla silloin tällöin napata muutaman.

Kun ruokasuhteeseen ei kuulu joustavuutta vaan näkee ruoan ainoastaan ravintona, unohtaa nopeasti, mitä herkut oikeasti ovat. Eivät ne ole vain epäterveellisiä sokerimyrkkypalloja, vaan pieniä nautinnon hetkiä, sosiaalisia tilanteita, kulttuuria ja perinteitä. 

Silloin kun ruokavalio on pääasiallisesti ravinteikasta, terveellistä ruokaa, herkkuihin voi hyvillä mielin suhtautua tällä tavoin ja sallia niistä nauttimisen itselleen.

Herkullista, rauhallista ja nautinnollista joulua!

PS. Tästä ja tästä postauksesta löydät herkullisia kasvisruokia joulupöytään.

Ilmainen kahden päivän ruokavalio rasvanpolttoon

Tuntuuko, että vyötärölle on kertynyt ylimääräistä ja syömisiä pitäisi viilata?

Tällaisia tuloksia saat, kun alat syömään tämän ruokavalion mukaan:

Paina nappia ja lähetän ruokavalion sähköpostiisi heti!

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.