Tehokiinteytys kuukaudessa alkaa pian!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Superale: Oletko jo huomannut nämä kurssit? Top 5 piilotetut helmet

Ystävänpäivän superale polkaistaan käyntiin 10.2.! Superalen aikana saat meidän verkkokaupan kaikki kurssit puoleen hintaan sekä treenivälineitä ja kirjoja tuntuvilla alennuksilla torstaista 10.2. tiistaihin 15.2. saakka.

Talven Top5 suosituimmat kurssimme löydät tästä postauksesta, mutta nyt haluaisin esitellä viisi mahtavaa kurssia, joista et ole vielä ehkä kuullut. Nappaa alesta yksi tai useampi, sillä pääsy kurssimateriaaleihin ei vanhene!

1. Vahva nainen: Aloita salitreeni

Haluatko aloittaa kuntosaliharrastuksen turvallisesti ja tehokkaasti? Tai onko edellisestä salikäynnistä jo vuosia aikaa? Silloin Vahva nainen: Aloita salitreeni -valmennus sopii sinulle!

Kuntosalilla olo voi tuntua kuin Liisalta ihmemaassa, sillä erilaisia laitteita on paljon. Mitä milläkin pitäisi tehdä ja miten? Miten laitteita oikein säädetään? Tällä kurssilla kuntosalin laitteet, välineet ja liikkeet tutuksi ammattivalmentajan ohjauksessa. 

Tämä valmennus poistaa siis kuntosalilla pyörimiseen liittyvät epävarmuudet ja voit mennä salille itsevarmana ja tietäen, mitä olet tekemässä.

Tämä kuntosalivalmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat aloittaa uuden liikunnallisen elämäntavan tai haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun muiden liikuntaharrastusten, vaikkapa kestävyyslajien rinnalla.

Katjaa puraisi salikärpänen:

Hei, nuorin lapseni on nyt 1,5 vuotias. Treenaaminen jäi töihin paluun yhteydessä ajanpuutteen vuoksi. Tämä on ollut hyvä tapa päästä kiinni salilla treenaamiseen. Tähän saakka olen tykännyt käydä eri jumpissa, spinningissä ym. Nyt vihdoin löytyi innostusta myös salilla käymiseen. Kiva että treenit vaikeutuivat loppua kohden. Ja myös puoli erojen huomaaminen on ollut silmiä avaavaa.

-Katja

>> Klikkaa ja aloita salitreeni turvallisesti

2. Kiinteydy kuntopallolla

Haluatko polttaa rasvaa ja treenata tehokkaasti koko kroppaa, sekä aivan erityisesti keskivartaloa? Valitse Kiinteydy kuntopallolla -treenit!

Kuntopallotreeni on monipuolista ja hauskaa, sillä painavan pallon heiluttelu haastaa erityisesti keskivartalon lihaksia. Lihaskuntotreenit, sykkeennosto ja kehonhuolto takaavat koko kropan kiinteytymisen.

Eerika, Marjo ja sadat muut treenaajat ovat huomanneet kuntopallotreenien tehokkuuden:

“Hei. Kiitos lämpimästi kuntopallokurssista. Kotona olen pääsääntöisesti vaan venytellyt ja sauvakävelyä harrastanut 3-4 kertaa viikossa. Ikääkin on kuudenkympin yli. Nyt on tullut oikein kunnolla hiki tehdessä. Liikkeet on opastettu hyvin ja rauhallisesti! Olen innostunut ja suosittelisin muillekin.”

-Marjo

“Eka viikko takana kuntopallotreenejä. Olen tehnyt kaksi lihaskuntotreeniä (reisi-peppu-vatsa & keskivartalotreenin), Syke 1 sekä kehonhuolto 1. Olen tykännyt kaikista ja pyrin nyt tekemään saman määrän treenejä joka viikko. Itse tykkään, kun ensin kävelee/juoksee ulkona ennen treenin tekoa, niin saa myös raitista ilmaa”

-Eerika

Hauskat kuntopallotreenit kiinteyttävät erityisesti keskivartaloa

3. Syö vitosella päivässä

“Miten syödä edullisesti mutta terveellisesti? Terveellinen ruoka on niin kamalan kallista!”

Olemme usein kuulleet ihmisten harmittelevan sitä, että terveellinen ruoka on liian kallista. Kasvikset maksavat liikaa ja laadukkaat raaka-aineet ovat vain harvojen etuoikeus. 

Tosiasiassa terveellinen syöminen onnistuu muutamalla eurolla päivässä, mutta se edellyttää etukäteen suunnittelua, sesongin suosimista ja aterioiden kokkaamista itse mahdollisimman alusta saakka. Silti ruoanlaitto voi olla helppoa ja nopeaa.

Pyysimme avuksi tiimimme laillistetun ravitsemusterapeutin Sannin. Annoimme Sannille haasteeksi keksiä terveelliset ja ravitsevat ateriat vain viiden euron päiväbudjetilla. Hän otti haasteen vastaan niin syntyi Syö vitosella päivässä -toivekurssi. Sanni kertoo kurssin synnystä näin: 

“Tämän valmennuksen laatiminen on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen projekti! Materiaaleja suunnitellessani vertailin monien tuotteiden hintoja ja pohdin tarkkaan, miten ruoasta saisi edullisesta hinnasta huolimatta mahdollisimman ravitsevaa.

Samalla halusin, että laaditut reseptit olisivat helppoja ja vaivattomia, jotta ruoanlaittoon ei tarvitsisi käyttää tuntikausia aikaa.

Suunnitteluvaiheessa totesin, että halvalla saa todella hyvää ruokaa, eikä mausta tarvitse tinkiä. Kasvikset ja marjat vievät terveellisessä ruoassa ison osan budjetista, mutta niitäkin on tähän ruokavalioon mahdutettu riittävä määrä.”

Jos siis haluat syödä terveellisesti alle vitosen päiväbudjetilla, tule mukaan tälle kurssille!

>> Klikkaa ja tule mukaan Syö vitosella päivässä -kurssille

Syö vitosella päivässä -kurssi
Syö vitosella päivässä -kurssilla loihdit terveelliset ateriat pikkurahalla

4. Nopeat tanssitreenit

Haluaisitko oppia tanssimaan oman kodin rauhassa ja tulla samalla parempaan kuntoon? Tule mukaan jammailemaan Nopeisiin tanssitreeneihin!

Kurssi sisältää street-, lattari-, cooldown- ja sykettä nostavat tanssitreenit. Et tarvitse mitään aiempaa tanssikokemusta, vaan nämä tanssit sopivat myös aivan vasta-alkajille. Tanssit kestävät 5–15 minuuttia, joten ne sopivat hyvin myös kiireiseen aikatauluun!

>> Tule treenaamaan kroppa kuntoon pitämällä hauskaa musiikin tahdissa

“Minulla pitkä tausta koreografisista lajeista ja työskentelen liikunta/terveysalalla. Viimeisiin vuosiin aikataulut eivät ole mahdollistaneet ohjatuille tanssillisille tunneille osallistumista. Lisäksi kesällä yllätti polvivamma. Lyhyet tanssitreenit ovat sopineet minulle hyvin alkulämmittelyksi/loppuverryttelyiksi salitreeniä monipuolistamaan. Lisäksi niitä on ollut helppo tehdä ruuhkavuosissa kiireen keskellä aktivoidakseen itseään edes vähän. Ja polvikin kesti menossa mukana.” -Satu

5. Palauttavat venyttelyt

Haluatko saada lisää vetreyttä ja keveyttä kehoon yksinkertaisilla venytyksillä ja kehonhuoltoliikkeillä?

Jos haluat parantaa kehosi liikkuvuutta, poistaa jumeja ja kireyksiä ja oppia huoltamaan kehoasi, kannattaa tutustua Palauttavat venyttelyt -kurssiin.

Tällä kurssilla opit osteopaatti Kari Suomalaisen ohjeilla palautumaan nopeammin huoltamalla kehoasi – ei pelkästään staattisillä venyttelyillä. Saat harjoituksia kehon liikkuvuuden ja notkeuden parantamiseen. Kurssin opit sopivat niin työpäivästä toipumiseen kuin pitkän juoksulenkin jälkeen kehonhuoltamiseen.

Näin Kerttu kertoo kurssilla saamistaan tuloksista:

“Kurssilta toivoin erityisesti sellaisia motivoivia liikkeitä, joita on helppo tehdä kotioloissakin sekä apua lihasjumien ja -kireyksien helpottamiseen. Tuloksia olen huomannut erityisesti salitreenin kohdalla: kroppa on tuntunut vetreämmältä ja liikkuvammalta jo heti lämmittelystä alkaen. Mielestäni fyysinen palautuminen treeneistä on sujunut nopeammin, eivätkä lihakset ole jääneet niin jumiin, kuin mitä usein käy.

Kurssin parasta antia olivat Kari Suomalaisen kattavat perustelut jokaisen liikkeen kohdalla. Sain Karilta huomattavan määrän uutta tietoa. Tieto lisää myös motivaatiota tehdä harjoitteita, kun ymmärtää mitä tekee ja miksi tekee.

Kivaa oli myös se, että liikkeet olivat pääosin helppoja toteuttaa. Olen aiemmin asennoitunut niin, että venyttelyliikkeiden ”pitää” aina tuntua ikäviltä, mutta kurssi ja Karin opastukset muuttivat käsitykseni asiasta.”

>> Klikkaa tästä ja tule mukaan Palauttavat venyttelyt -kurssille 

Tässä oli viisi esimerkkiä hieman vähemmän tunnetuista mutta mainioista kursseistamme. Nappaa rohkeasti testiin yksi tai useampi, sillä kaikilla kursseilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu – jos et tykkää, saat rahat takaisin!

>> Klikkaa kauppaan ja hyödynnä 50 % alennus syöttämällä kassalla alennuskoodi SUPER

Toimi nopeasti, sillä superale päättyy jo 15.2.!

Superale 3.-9.8.!

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin!

Saat alennuksen koodilla: SUPER

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.