Superale lähestyy! VIP-ryhmässä saat parhaan alen

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Superale: Top 5 suosituinta kurssia

Odotettu ja toivottu ystävänpäivän superale starttaa 10. helmikuuta! Superalen aikana saat meidän verkkokaupan kaikki kurssit (sekä e-kirjat) puoleen hintaan torstaista 10.2. tiistaihin 15.2. saakka. Kurssivalikoima on laaja, joten kokosin sinulle lyhyen esittelyn viidestä tämän talven suosituimmasta kurssista.

Jos valinnanvaikeus yllättää, löydät varmasti uusia suosikkeja näistä viidestä suosituimmasta kurssistamme. Nappaa vaikka useampi kerralla, sillä materiaalit säilyvät käytössäsi rajattomasti!

Top 5 suosituimmat kurssit

1. Keskikroppa kuntoon

Onko vatsalihakset kateissa ja vatsa röllöttää? Moni meistä saattaa liikkua aktiivisesti arjessa, mutta keskikropan lihasten treeni jää usein pahasti unholaan.

Vatsalihastreeni saattaa tuntua tylsältä ja aika yksitoikkoiselta. Vatsa- ja selkälihakset ovat kuitenkin tärkeitä, sillä ne pitävät yllä ryhtiä ja asentoa, ja vahva keskikroppa tekee kaikesta liikkumisesta laadukkaampaa.

Keskikroppa kuntoon on 4 viikon nousujohteinen treeniohjelma, jossa saat tehotreeniä sisäiselle korsetillesi. Vahva sisäinen korsetti auttaa sinua saamaan myös litteämmän vatsan.

“Kiitos, Maikki, hyvästä kurssista! Huomaan, että vatsatreenit on tehonnut ja se on saanut lisää voimaa ja jopa pienentynyt. Treenit eivät ole liian pitkiä, vaan juuri sopivia! Ja haaste kasvoi ajan myötä. Olen tyytyväinen! ???”

-Tanja”

Treenaat vain 3 x 15 minuuttia viikossa kotona, eli tämä sopii myös kiireiselle tai toisen liikuntalajin kaveriksi, esimerkiksi tukemaan jumppa- tai juoksuharrastusta. Näissä treeneissä jumppaat videon mukana liikunnanohjaaja Sohvin opastuksessa!

Keskikroppa kuntoon -treeneissä herätetään koko coren lihakset

2. Kevenny keittiössä

Jos haluat selkeästi painonpudotukseen tähtäävän suunnitelman, Kevenny keittiössä sopii sinulle parhaiten. Siinä syödään hyvää ja ravitsevaa ruokaa sopivasti alle kulutuksen, jolloin paino putoaa. Toteutus on tehty mahdollisimman helpoksi, eli sinun ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita ruokia.

Kevenny keittiössä -ruokavalio sopii parhaiten sellaiselle naiselle, joka ei juurikaan harrasta liikuntaa. Jos siis haluat pudottaa painoa ilman treeniä, valitse Kevenny keittiössä! Toki jos innostut liikkumaan, mukana on ohjeet myös siihen, miten ruokavaliota sovelletaan.

“Kolme viikkoa ja -2,5 kg. Tämä toimii. ? Vyötäröseutu on selvästi kaventunut ja reidetkin tuntuu kiinteämmiltä. Harmi, että en ottanut mittoja ennen ruokavalion aloitusta. Liikuntaa en ole lisännyt. Sen aika tulee jossakin vaiheessa. Täytyy ensin ottaa haltuun syöminen.”

-Mia”

3. 10 minuutin aamujumpat

Kaipaatko lempeää ja monipuolista jumppaa, joka olisi nopeasti tehty? Valitse 10 minuutin aamujumpat!

Nimestään huolimatta nämä helpot ja nopeat 10 minuutin jumpat sopivat tehtäväksi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Lempeissä jumpissa ei tule hiki, vaan ne voi tehdä yöpaidassa tai esimerkiksi taukoliikuntana työpäivän aikana.

Jaana huomasi aamujumppien monipuolisuuden:

“Jo aikaisemmin olin hommannut 10 minuutin aamujumpat, joiden avulla päivien startit olivat ihan eri luokkaa kuin pelkän perinteisen torkuttelun ja pikaisen aamiaisen jälkeen. Koska mun viikko-ohjelmaan kuului jo säännöllisesti sekä juoksua, että lihaskuntotreeniä niin aloinkin käyttämään näitä aamujumppia vähän eri tavalla.

Treenipakettihan sisältää sykkeennostoa, lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja venyttelyä. Aloin tekemään aamuisin vain kolmea viimeksi mainittua eli palauttavaa liikuntaa ja sykkeennostoharjoituksia sitten lämmittelyinä ennen varsinaisia lihaskuntotreenejä. Moinen oivallus toi mahtavasti lisäarvoa treenipakettiin ja allekirjoittaneen harjoitteluun ?

Oman kokemuksen perusteella kaikki “maikkitreenit” ovat olleet mainioita työkaluja itsekseen harjoitteluun ja oma kokoelmani on edelleen ahkerassa käytössä! Ohjeet ovat selkeät, sekä kirjallisena että videoina, arvostan! Eräs mainitsemisen arvoinen hyvä puoli on, että ostetut ohjelmat jää omaan käyttöön ilman aikarajaa! Voin lämpimästi suositella!”

-Jaana

Helenan mielestä aamujumpat sopivat kaiken ikäisille:

“Aamujumpat ovat todella virkistäviä ja sopivia vähän varttuneemmallekin, helppo suorittaa pirteän jumpparin ohjaamina, lämpimästi suosittelen! Aamujumpat jatkuu viikosta toiseen. Kun on enempi aikaa jumppaan useamman satsin perättäin!” 

-Helena

4. Vahva nainen: Rasvanpoltto

Haluatko saada vahvan kehon, itsevarmuutta ja polttaa rasvaa salitreenillä? Paras konsti siihen on Vahva nainen: Rasvanpoltto -kuntosaliohjelma.

Näissä treeneissä ei tuhraannu puolta päivää, vaan käyt salilla 2-3 kertaa viikossa noin tunnin kerrallaan. Kurssin mukana saat yksinkertaiset ohjeet myös rasvanpolttoa tukevaan ruokailuun. Treenejä riittää 8-10 viikoksi.

Laura alkoi nähdä tuloksia jo ensimmäisen viikkojen jälkeen:

“Millasella tahdilla teillä on näkynyt tuloksia ulkonäössä? Itsellä takana kolmas viikko A1-treeniä ja katselin ihmetellen peilistä, että mulle on ilmestynyt selkeämpi vyötärö ja selluliitti reisistä on vähentynyt. Voiko oikeesti olla tuloksia näin nopeasti? Tietty lihakset on pienessä pumpissa koko ajan, niin ne nyt pullottaa enemmän, mutta tuskin ne mulle vyötäröä tekee. ? Ryhti on parantunut ja nilkan liikkuvuus on askelkyykkyjen ja hyvien tekniikkaohjeiden perusteella kehittynyt enemmän kuin ikinä olisin uskonut. Tosi rohkaisevaa ja inspiroivaa!”

-Laura

Myös Sara ja yli 2500 muuta naista ovat nauttineet näistä treeneistä:

“4 viikkoa takana, 3 treeniä viikossa. Onko muita jotka ovat tämän ohjelman avulla pysyneet ruodussa vaikka ei yhtään huvittaisi? 

Mä oon ollut ennen tätä kova siirtelemään treenejä, olen jättänyt menemättä satunnaisesti kun ei huvita, ja lopulta lopettanut taas uudestaan kun kiinnostus on pikkuhiljaa hävinnyt.

Nyt ei oo jäänyt yhtäkään treeniä välistä eikä niitä ole siirrelty ? Liikkeet on helppoja tehdä oikein ja treenin jälkeen on aina fiilis, että kroppa on ollut kunnolla töissä.

Kiitti Maikki <3”

-Sara

Kuntosaliohjelma Maikki Marjaniemi Rasvanpoltto
Vahva nainen: Rasvanpoltto -treeniohjelma sisältää tehokkaat salitreenit 8-10 viikoksi

5. Tehotreenit vastuskuminauhalla

Kaipaatko monipuolista treeniä kotiin niin, että ohjaaja tsemppaa ja ohjaa treenin alusta loppuun? Kokeile Tehotreenejä vastuskuminauhalla!

Näissä treeneissä hyödynnetään kahvallisia vastuskuminauhoja ja treenataan monipuolisesti niin lihaskuntoa, sykkeennostoa kuin kehonhuoltoakin. Kumpparit mahtuvat pieneen tilaan ja säilytyspussista ei ole edes ovistoppariksi, joten sinun tulee varmasti treenattua!

“Tänään tuli kumpparit, tein syketreenit & kaksi kehonhuoltoa. Tosi kivoja treenejä ja nuo kuminauhat on hauskaa vaihtelua kehonpainotreeneihin!”

-Titta

“Mä sain kuminauhat jo yli viikko sitten, mutta meillä oli tässä välissä muutto, eli viikon ajan treenasin vain muuttolaatikoiden kantamista ja siivoilua ym. ? Nyt ehdin vihdoin kokeilemaan. Oon tehnyt yhden syketreenin ja yhden lihaskunnon. Kumppareilla saa hyvin lisävastusta liikkeisiin, huippujuttu nyt kun salillekaan ei pääse! Treenit on myös ilahduttavan nopeita tehdä. Toki tässä nyt aluksi kestää hetki ennen kuin löytää sopivan vahvuisen kumpparin eri liikkeisiin. ?”

-Hanna

Tehotreeneihin vastuskuminauhalla pääset klikkaamalla tästä.

Nämä ovat meidän top 5 suosituimmat kurssit! Valitse lempparit ja laita tilaukseen, sillä kurssien materiaalit pysyvät sinulla käytössä rajattomasti. Voit hyvin hamstrata vaikka koko vuodelle hyvän olon kurssit! 

Nyt superalen aikana saat meidän verkkokaupan kaikki kurssit puoleen hintaan torstaista 10.2. tiistaihin 15.2. saakka. 

>> Klikkaa tästä kauppaan tutkailemaan, mitä kaikkea siellä onkaan ja nappaa sun suosikit, vielä kun ale on voimassa!

Kaikki kurssit -60 VIP-alennuksella? Kyllä vain, jos liityt VIP-ryhmään...

SUPERALE on syksyn suurin ale, jolloin kaikki kurssit ja e-kirjat ovat puoleen hintaan. Lisäksi kirjat ja treenivälineet saa alehinnoin.

VIP-ryhmässä pääset shoppailemaan ennen muita ja vieläkin huikeammalla 60 % alennuksella!

Ilmoittautuminen VIP-ryhmään päättyy:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Hyvinvointi

Superale alkaa 1.8.!

Nyt kannattaa laittaa kalenteriin torstai 1.8., sillä silloin alkaa superale! Superalen aikana kaikki kurssit, ohjelmat ja e-kirjat ovat 50 % alennuksessa. Myös treenivälineet ja kirjat

Elämäntapamuutos

Näin pudotat painoa ilman liikuntaa

Ajatteletko, että painonpudotus on hankalaa, koska se vaatii tiukkaa ruokavaliota ja ankaraa treeniä monta kertaa viikossa? Olet onnellisesti väärässä! Liikunta vaikuttaa painonpudotukseen vain noin 20

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.