fbpx

Black Friday -superale on käynnissä ja saat valikoidut kurssit ja tuotteet jopa -70% alennuksella

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Tavoitteena litteämpi vatsa? Näillä keinoilla saat tuloksia päivissä, viikoissa ja kuukausissa

Litteä vatsa on monen toive. Vatsan pullotus tuntuu tukalalta ja epämiellyttävältä. Helpotusta voidaan hakea sekä pikaratkaisuista että pitkän aikavälin muutoksista.

Tuloksia päivissä: ehkäise turvotusta

Yksi syy vatsan pullotukseen on turvotus. Jos haluat tuloksia mahdollisimman nopeasti, varmista että vältät turvottavia ruokia ja tapoja.

Seuraa ruokapäiväkirjan kanssa, miten kehosi reagoi erilaisiin ruokiin.

Kirjaa ylös mitä söit, ja millainen olo siitä seurasi. Meillä kaikilla on hyvin yksilöllinen tapa reagoida eri ruokiin, joten siksi on tärkeää ensin kiinnittää huomiota siihen, miten keho käyttäytyy päivän aikana ja miten reagoit erilaisiin ruokiin ja ruokailutilanteisiin. Jos haluat saavuttaa litteän vatsan muutamassa päivässä vaikkapa juhlien vuoksi, vältä muutama päivä sinua turvottavia ruokia.

Varaa myös aikaa ruokailulle ja pureskele kunnolla. Vältä purukumia, sillä sen jauhaminen voi tuoda ilmaa vatsaan. Liiku joka päivä edes hieman ja vältä puristavia vaatteita, sillä housujen kireä vyötärö voi aiheuttaa suolistovaivoja.

Ruokien kirjaaminen ylös auttaa sinua seuraaman miten kehosi reagoi erilaisiin ruokiin.

Tule mukaan ilmaiselle Litteä vatsa - kurssille!

Olet todennäköisesti paininut vatsaan liittyvien ongelmien kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt hyvä aika muuttaa asia?

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

Tuloksia viikoissa: treenaa sisäistä korsettia

Vatsan pullotus voi johtua myös heikosta syvien keskivartalon lihasten hallinnasta. Poikittainen vatsalihas kannattelee ja tukee keskivartaloa korsetin tavoin. Kun opettelet aktivoimaan sen, arjen puuhailut ja treeniliikkeet sujuvat paljon paremmalla kehonhallinnalla.

Katso videolta, miten voit opetella aktivoimaan tämän sisäisen korsetin. Voit aloittaa harjoittelun heti!

Ikuisesti näitä liikkeitä ei tarvitse tehdä, vaan muutaman viikon harjoittelun jälkeen opit automaattisesti ryhdikkään asennon ylläpidon.

Tuloksia kuukausissa: polta rasvaa keskivartalosta

Tunnetusti keskivartaloon varastoitunut rasva on terveydelle vaarallisinta. Etenkin sisäelinten ympärillä oleva liika rasvakudos ennustaa monia sairauksia.

Keskivartaloa kiinteytetään kuten muutakin kehoa: varmista riittävä unisyö fiksusti ja säännöllisesti, minimoi alkoholi ja liiku itsellesi mieluisalla tavalla. Pyri myös hallitsemaan stressin määrää, sillä rasva varastoituu helpommin etenkin keskivartaloon stressihormonien jyllätessä kovin korkealla. Sopivasti elämässä saa ja pitääkin olla haasteita, mutta uupumuksen rajoilla taistellessa rasvanpoltto voi olla mahdotonta.

Fiksusti ja säännöllisesti syöminen on tärkeä osa keskivartalon kiinteyttämistä.

Parhaat tulokset saat tietty yhdistämällä kaikkia näitä keinoja. Vatsan pullotus ei yleensä ole syntynyt hetkessä, joten kannattaa varata malttia myös tilanteen parantamiseen.


Tule mukaan ilmaiselle Litteä vatsa - kurssille!

Olet todennäköisesti paininut vatsaan liittyvien ongelmien kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt hyvä aika muuttaa asia?

Paina nappia ja lähetän ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Elämäntapamuutos

Vältä nämä yleisimmät virheet painonpudotuksessa

Haluaisitko pudottaa painoa, mutta olet sekaisin erilaisten ohjeiden viidakossa? Mitkä painonpudotuskeinot ovat oikeasti toimivia ja terveellisiä? Ei mikään ihme, jos asiassa menee sekaisin, sillä dieettejä